ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استارت نمیخوره لامپها هم روشن نمیشه

SoheilExtreme
25-05-2010, 08:54
ماشینم پرایده
سلام دوستان من دیروز وایر سوم از سمت راست به چپ رو دراوردم که چک کنم شمعو بعد که میخواستم جابزنم دیدم سیمش از وایز جدا شده همینطوری سیمو گذاشتم توی وایر و جا زدم استارت خورد بیرونم رفتیم شب اومدم خونه و صبح که الان باشه رفتم دیدم صدای فن میاد تعجب کردم فن با دور کمی داشت میچرخید غیرمنتظره بود برام رفتم استارت بزنم دیدم استارت نمیخوره و همچنین لامپها هم روشن نمیشه برام چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون فن روشن مونده باتری رو خورده؟یا اشکال از شمع ا وایر هست؟کدومو بررسی کنم امکانش نیست ببرم پیش باتری ساز چون ماشینو نمیتونم حرکت بدم

D r i v e r
25-05-2010, 09:16
سلام بهتر بود تاپیک ایجاد نمیکردین
مطمئنن باطری خالی شده
2 - 3 تا راه دارین
یه باطری دیگه بیارین وقتی ماشین رو روشن کردین باطری خودتون رو بذارین سر جاش
باطری خودتون رو ببرین پیش باطری ساز بدین شارژش کنه بعد بیارین و ماشین رو روشن کنین
یه ماشین دیگه بیارین و از طریق کابل برق باطری به باطری کنین و ماشین رو روشن کنین
بعد از این کارا حتما ماشین رو به یه باطری ساز نشون بدین که معلوم بشه چرا فن کاملا روشن بوده

SoheilExtreme
25-05-2010, 14:07
باتری ساز اوردم و با باتری یدک روشن کرد و باتریمو بردم دادم گفت اب اسشیدش باطله عوض کرد و زده تو شارژ گفت ساعت 4 برم بگیرم باتری رو که میخوام برم بگیرم 2 تا وایر کار کرده هم انداخت روش به نظرتون عجرت چقد بهش بدم خوبه؟به نظرتون این باطری برام چقد کار میکنه؟