PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام یه سیم کارت ایرانسل بگیرم راهنماییم می کنیدا

PEZESHKII
24-05-2010, 22:54
سلام عزیزان
من میخوام یه سیم کارت ایرانسل بگیرم چند تا سوال داشتم
اول این که قیمت در حال حاضر سیم کارت چنده؟
دوم برای خرید چه مدارکی نیاز هست؟
سوم من هنوز سنم 18 ساله نشده یعنی شهریور میشه 18 سال.من اگه بخوام برم به خودم میدند؟به نام خودم؟اگه بخوام با مدارک یکی از اعضای خانوادم بگیرم به خودم میدند؟
چهارم این که تو این چند روز آینده طرحی برای سیم کارت هدیه ندارند؟برای 3 خرداد ندارند؟

لطفا راهنماییم کنییم
ازتون تشکر می کنم.

mmiladd
24-05-2010, 22:59
سلام عزیزان
سوم من هنوز سنم 18 ساله نشده یعنی شهریور میشه 18 سال.من اگه بخوام برم به خودم میدند؟به نام خودم؟اگه بخوام با مدارک یکی از اعضای خانوادم بگیرم به خودم میدند؟
چهارم این که تو این چند روز آینده طرحی برای سیم کارت هدیه ندارند؟برای 3 خرداد ندارند؟

لطفا راهنماییم کنییم
ازتون تشکر می کنم.

اگه همین سیم کارت معمولی بخوای ( شماره رند نباشه ) تا 6 تومن هم می تونی پدا کنی..

این که می تونی با زیر 18 سال سن سند بزنی ؛ تو ایرانسل این چیزا زیاد مطرح نیست..

کارت ملی رو بردار و بعد.........

برای سیم کارت هدیه هم فک نکنم...

PEZESHKII
24-05-2010, 23:04
ممنون
مگه اصلش چنده؟که بخوان بهم 6 تومن بدند
مگه 7 تومن نیست؟

راستی یه چیز دیگه اگه از مغازه های موبایل فروشی بخرم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی نرم از نمایندگی بخرم
یعنی این که سند به نام خودم نیست و ...

mmiladd
24-05-2010, 23:21
ممنون
مگه اصلش چنده؟که بخوان بهم 6 تومن بدند
مگه 7 تومن نیست؟

راستی یه چیز دیگه اگه از مغازه های موبایل فروشی بخرم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی نرم از نمایندگی بخرم
یعنی این که سند به نام خودم نیست و ...

دوست من معمولا تو همین رنج قیمته..!

شماره ایرانسل داریم تا 100 تومن هم هست.. رند خوب..!

از موبایل فروش های بگیری بهتره..

Mohammad_666
25-05-2010, 10:02
سلام عزیزان

لطفا راهنماییم کنییم
ازتون تشکر می کنم.
دوست من بهتره از نمایندگی بخری مثلا اگه تهرانی ایستگاه مترو امام حسین و جاهای دیگه که رسما ماله ایرانسل هست قیمت هم 5هزار تومان هست و طبق طرح تا 16 خرداد دوتا سیم کارت میدن که در پایان میزارم شامل چه چیز هایی هست در ضمن برای ثبت نام خیر این طور نیست دوست من اگر زیر 18 باشی ثبت نام نمکنند شما رو و باید به اسم یکی از اعضای خانواده بکنی برای خرید هم شناسنامه یا کارت ملی و کد پستی لازمه!

سیم کارت هدیه
طرح سیم کارت هدیه ایرانسل به همراه طرح های تشویقی ... از ۱ تا ۱٦خرداد ٨٩!

* بسته ٢٠ تایی پیام الکترونیک رایگان!
*٥٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه (GPRS) رایگان یک ماهه!
* ٥ محصول رایگان ویترین ایرانسل!

برای دریافت سیم کارت هدیه ...

١. تکمیل ثبت نام
٢. ارسال مدارک به ایرانسل
٣. برقراری نخستین تماس
٤. ارسال پیام کوتاه بدون متن به ٢١١٢ و بعد ٢١١٥

برای اینکه حائز شرایط دریافت سیم کارت هدیه شوید، کافیست در فاصله ۱ تا ۱٦ خرداد ٨٩ پس از تکـمیل ثبت نام و ارسـال مـدارک (کپی شناسنامه یا کارت ملی) به ایرانسل، نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شـده برقرار نمـایید. همچـنین می بایست در همین فاصـله، ابتدا یک پیام کوتاه بدون متن از خط ایرانسل خود به ٢١١٢ بفرستید. به این ترتیب، کد پستی ای که در سیستم ایرانسل برای پرونده شما ثبت شده است، برایتان از طریق پیام کوتاه ارسال می‌شود. این کد را حتماً کنترل کنید تا با کد پستی ١٠ رقمی که در قبوض تلفن، آب، برق یا گاز درج می شود یکسان باشد؛ زیرا این کد نشان دهنده نشانی محـلی است که سیم کارت هدیه به آن ارسال خواهـد شـد. بنابراین، در صورتیکه کد پستی صـحیح بود، برای تأیید آن، یک پیام کوتاه بدون متن از خط خود به ٢١١٥ بفرستید؛ به این شکل، کد پستی محلی که سیم کارت هدیه باید به آن ارسال شود را به ما اعلام می کنید. اگر کد دریافتی صحیح نبود، سریعاً به محل خریداری سیم کارت تان مراجعه کرده، کدپستی را تصحیح و مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.

• در صورتیکه حداکثر تا ٣٠ روز پس از ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نخستین تماس را از سیم کارت هدیه برقرار ننمایید، این سیم کارت باطل می شود!

• سیم کارت هدیه دارای ٢ هزار ریال اعتبار اولیه (شامل ٣٪ مالیات بر ارزش افزوده) است.

• سیم کارت هدیه کاملاً رایگان بوده و جهت دریافت آن نیازی به پرداخت هیچ مبلغ اضافی نیست.

• توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی ١٠ رقمی صحیح (که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز ثبت می شود) الزامی است؛ چرا که سیم کارت های هدیه، تنها از طریق پست، مطابق کد پستی ارائه شده از سوی مشترک، به نشانی محل سکونت وی ارسال می گردد.

• توجه فرمایید ارائه کپی مدرک شناسایی معتبر (شناسنامه یا کارت ملی) با درج شماره همراه ایرانسل روی آن جهت تکمیل ثبت نام، الزامی است.

• توجه فرمایید چسباندن برچسب سیم کارت (موجود در بسته راه اندازی سیم کارت های ایرانسل) بر روی کپی مدرک شناسایی و همچنین در محل تعیین شده روی فرم ثبت نام (محل الصاق برچسب) موجب تسریع در تکمیل ثبت نام شما می شود.
• هنگام دریافت سیم کارت هدیه، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر مالک سیم کارت الزامی است.

• پس از انجام مراحل تأیید کد پستی، سیم کارت هدیه به نشانی مـربوط به آن کد ارسـال می گردد. در صـورتیکه پس از ٢ بار مراجعـه مسئول اداره پست برای تحویل سیم کارت هدیه، در مـحل حضور نداشته باشید، سـیم کارت هدیه شـما به مناطق پـست (در تهران) و یا دفتر مرکـزی پسـت (در شهرستانها) ارجاع داده می شود. در این حالت نیز مالک سیم کارت می بایست تا پیش از پایان مهلت ٣٠ روزه از زمان تکمیل ثبت نام با اصل مدرک شناسایی معتبر برای دریافت سیم کارت مراجعه کرده و پس از دریافت سیم کارت آن را فعال نماید. در غیر اینصورت، سیم کارت هدیه باطل می شود.

• سیم کارت هدیه به صورت خودکار در سیستم ایرانسل، عیناً با مشخصات ارائه شده به هنگام ثبت نام اولیه، به نام مالک آن سیم کارت ثبت می گردد. بنابراین، نیازی به مراجعه مجدد برای ثبت نام سیم کارت هدیه وجود ندارد.
• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید، به علت محدودیت تعداد کل سیم کارت های هدیه، در صورت خریداری بیش از ٥ سیم کارت نیز نهایتاً ٥ سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.

• مشترکین باید حتماً پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک به ایرانسل، از فعال سازی سیم کارت اطمینان حاصل کنند. در صورت عدم انجام تمامی مراحل سیم کارت هدیه به شما تعلق نخواهد گرفت.

• در صورتیکه مایل به واگذاری سیم کارت هدیه خود به شخص دیگری هستید، باید با مراجعه به یکی از نمایندگی های مجاز ایرانسل مراحل انتقال مالکیت سیم کارت هدیه خود را به خریدار انجام دهید. برای انتقال مالکیت حضور هر دو فرد با همراه داشتن اصل و کپی شناسنامه یا کارت ملی و قاب سیم کارت هدیه الزامی است. انتقال مالکیت سیم کارت به شرح فوق برای هر دو طرف رایگان است.

PEZESHKII
25-05-2010, 10:50
دوست من اگر زیر 18 باشی ثبت نام نمکنند شما رو و باید به اسم یکی از اعضای خانواده بکنی برای خرید هم شناسنامه یا کارت ملی و کد پستی لازمه!

ممنون.حالا من اگه بخوام مدارک یکی از اعضای خانواده رو ببرم به خودم میدن یا باید خود صاحب مدارک هم باشه؟؟

Mohammad_666
25-05-2010, 11:23
اگه از خود نمایندگی ایرانسل بخوای بگیری فکر نکنم ولی از مفازه ها و فروشگاه ها میتونی !

PEZESHKII
25-05-2010, 12:02
این نمایندگی های ایرانسل یعنی همین موبایل فروشی ها که اسامیشون تو سایت ایرانسل هست.معتبرن؟منظورم اینه که شیوه ثبت نامشون مثل خود نمایندگی های مرکزیه؟
منظورم اینه که اینا هم فرم میگن پر کنید یا همین جور یه سری سیم کارت خردیدن ومی فروشند؟
از این جاها بخرم سیم کارت هدیه هم شاملم میشه دیگه.درسته؟
چون یکیش سر کوچمونه!!

Mohammad_666
25-05-2010, 12:47
آره دوست من شامل میشه فقط شما مراحل دریافت هدیه رو که در بالا نوشتم رو کامل انجام بده!

yahosein110
25-05-2010, 12:53
این نمایندگی های ایرانسل یعنی همین موبایل فروشی ها که اسامیشون تو سایت ایرانسل هست.معتبرن؟منظورم اینه که شیوه ثبت نامشون مثل خود نمایندگی های مرکزیه؟
منظورم اینه که اینا هم فرم میگن پر کنید یا همین جور یه سری سیم کارت خردیدن ومی فروشند؟
از این جاها بخرم سیم کارت هدیه هم شاملم میشه دیگه.درسته؟
چون یکیش سر کوچمونه!!

سلام دوست عزیز(به قول امیرخان:31:)
شما اگه از نمایندگی های اصلی ایرانسل مثل همونی که محمد عزیز گفتند بگیرید دیگه پول ثبت نام نمیگیرند ولی اگه از بقیه جاها بگیری شاید 1000 تومن بابت ثبت نام ازتون بگیرند وگرنه از نظر سیمکارت هدیه فرقی نمیکنه که شما از کجا گرفته باشی. راستی در مورد اون که 18 سال تمام نشدیت باید کارت ملی یکی از اعضای خانوادتونو ببرید و اگه از همون مغازه سر کوچتون بخرید نیازی به بردن خود شخص نیست ولی اگه از نمایندگی اصلی بخرید باید خود شخصو هم ببرید.در ضمن شیوه ثبت نام هیچ کدومشون با هم فرقی نمیکنند اصلا شما میتونید خط رو بخرید و به 120 زنگ بزنید مشخصاتتونو بگید تا ثبت نام کنند و سپس مدارک و فرم ثبت نام را خودتون به ایرانسل فاکس کنید چون تمام نمایندگی ها این کارو میکنند.:11:

rassool
25-05-2010, 16:17
سلام آقا واسه پیگیری سیمکارت هدیه باید چیکار کنم ؟ من تمتم کارها رو کردم الان یک ماهی هست شایدم بیشتر هنوز نیومده :31: البته زیادم نیازش ندارم فقط میخام ببینم چرا نیومده نیومدم که نیومد :31: حوصله دردسر ندارم :31:

همین الان یه پیام کوتاه فرستادم به 2112 نوشت شما در تاریخ 2/2/1389 کد پستی خود را تایید کردید و سیم کارت هدیه همین زمان بارای شما ارسال شده اما واسه من چیزی نیومده :31:

t2download
25-05-2010, 16:40
پول بی زبون واسه شماره به اصطلاح رند نده همه یکی هستن و در حال حاضر ایرانسل جایزه میده عزیز :5:

Mohammad_666
25-05-2010, 16:58
سلام آقا واسه پیگیری سیمکارت هدیه باید چیکار کنم ؟ من تمتم کارها رو کردم الان یک ماهی هست شایدم بیشتر هنوز نیومده :31: البته زیادم نیازش ندارم فقط میخام ببینم چرا نیومده نیومدم که نیومد :31: حوصله دردسر ندارم :31:

همین الان یه پیام کوتاه فرستادم به 2112 نوشت شما در تاریخ 2/2/1389 کد پستی خود را تایید کردید و سیم کارت هدیه همین زمان بارای شما ارسال شده اما واسه من چیزی نیومده :31:
زنگ بزن 700 اعلام کن بگو کی واست ارسالش کردن اونجا حتی بهت شماره سیم کارت هدیه رو هم میگن زمان ارسال رو ازشون بپرس بعد محسابه کن چند روزه که نیومده کد محصول ارسانی رو هم ایرانسل بهت میگه به احتمال زیاد توی پست گیر کرده شاید آدرست یه جاش ناقص بوده به هر حال اگه اون ها فرستادن توی اداره پست گیره 1
موفق باشی!

:11::11::11:

rassool
25-05-2010, 17:40
تماس با 700 هزینه داره؟ یا مجانیه :31:

bia2entezar
25-05-2010, 19:05
سلام دوست عزیز(به قول امیرخان:31:)
شما اگه از نمایندگی های اصلی ایرانسل مثل همونی که محمد عزیز گفتند بگیرید دیگه پول ثبت نام نمیگیرند ولی اگه از بقیه جاها بگیری شاید 1000 تومن بابت ثبت نام ازتون بگیرند وگرنه از نظر سیمکارت هدیه فرقی نمیکنه که شما از کجا گرفته باشی. راستی در مورد اون که 18 سال تمام نشدیت باید کارت ملی یکی از اعضای خانوادتونو ببرید و اگه از همون مغازه سر کوچتون بخرید نیازی به بردن خود شخص نیست ولی اگه از نمایندگی اصلی بخرید باید خود شخصو هم ببرید.در ضمن شیوه ثبت نام هیچ کدومشون با هم فرقی نمیکنند اصلا شما میتونید خط رو بخرید و به 120 زنگ بزنید مشخصاتتونو بگید تا ثبت نام کنند و سپس مدارک و فرم ثبت نام را خودتون به ایرانسل فاکس کنید چون تمام نمایندگی ها این کارو میکنند.:11:

محمد جان,
اول اینکه حتما باید اون کسی که مدارکش رو میبرید باشه, اگه هم جایی میگن نباشه هم موردی نیست خلاف قانون عمل میکنن

در مورد ثبت نام هم باید بگم سیستم ثبت نام تقریبا یه سال (شایدم بیشتر) عوض شده دیگه نمیتونی به 120 تماس بگیری و بخوایی ثبت نام کنن , حتما باید حضوری باشه!!!

اطلاعات بیشتر در مورد sss یا همون سیستم جدید ثبت نام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

معادل هزینه 1 دقیقه تماس هست
اعتباری 62 تومن / دائمی 49 تومن

PEZESHKII
25-05-2010, 20:33
الآن رفتم یه سیم کارت تقریبا رند گرفتم 7 تومن!
پیام کوتاه هم واسه هدیه دادم وکد پستیم رو تایید کردم
حالا این سیم کارت هدیه باید چند روز منتظرش بمونم؟

sasan816
26-05-2010, 12:09
مجانيه
فقط اگر عدد 0 رو وارد کني و با اپراتور وصل شي معادل يک دقيقه تماس از اعتبارتون کسر ميشه.

teza
30-05-2010, 21:47
دوستان یک سوال ایا الان هم میشه سیم کارت ایرانسل بدون ثبت نام خرید و باهش تماس گرفت و اس ام اس زد

Mohammad_666
30-05-2010, 22:18
بله میشه این کار رو کرد اما محدوده و 60روز دوام میاره!