ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید اسپیکر تا 35

SNOWLEOPARD
24-05-2010, 22:51
دوستان عزیز قصد خرید یک اسپیکر برای یک خانوم میانسال رو دارم که تدریس زبان میکنه و هدف اولش پخش نوارهای مکالمه انگلیسی و بعدش هم گوش کردن موسیقیه و مطمئنا کیفیت براش مهمه نه قدرت اسپیکری که الان داره صداش خیلی ضعیفه و مکالمه رو هم به راحتی نمیشه گوش کرد آیا ممکنه از مادربوردش هم باشه یا نه؟ من خودم شخصا کریتیو رو میپسندم حالا اگه دوستان مدلی از کریتیو یا محصولی دیگر که به نظرشون خوب میاد معرفی کنند ممنون میشم گارانتی کریتیو هم شاب یا رایان بدره اگه محصول دیگه ای معرفی میکنید گارانتیش هم لطفا بگید

sasan816
25-05-2010, 16:03
CREATIVE - SBS 380 رو پیشنهاد میکنم به قیمت 30000 تومان
Powerful 3”drivers - High quality drivers produce incredibly detailed sound
Built-In Amplifier - 20 Watts of total system power for serious volume when you need it
Wood subwoofer - Durable subwoofer with 4” driver enhances your music with amazing bass
Headphone connector - Perfect for private listening
Line in - Easily connect portable CD players, notebook PCs, and other audio devices
Front Panel Controls - Desktop power and volume control at your fingertips
Technical Specifications

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24 Watts Total System Power* [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 Watts Total RMS (2.5 Watts each satellite, 5 Watt subwoofer) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Frequency Response: 45Hz ~ 20 kHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SNR: 75dB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]