ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پديدار شدن خطوط افقي سياه بر روي مانيتور

arash_m_50
24-05-2010, 18:04
سلام به همه
چند وقتي هستش كه يه مشكلي براي مانيتورم پيش اومده كه اعصابمو خورد كرده
وقتي كه مانيتور حداقل يك ساعت خاموش بوده و روشنش ميكنم،‌دور تمام نوشته هايي كه در زمينه سفيد وجود دارن، خطوط تيره و افقي زيادي از سمت چپ به راست صفحه مانيتور بوجود مي آيد كه تقريبا هيچ چي رو نمي شه خوند.
بعد از چند دقيقه هم كه به اصطلاح مانيتور گرم ميشه اين خطوط خود به خود از بين ميرن
كسي مي دونه كه علتش چيه؟
مدل مانيتور من سامسونگ SyncMaster MB 17940 هست
راستي يك بار هر كاري كردم كه مانيتور رو باز كنم نتونستم انگار كه يه پيچ يا قفل مخفي داشته باشه و بعد از كلي ور رفتن و بالا و پايين كردن مانيتور منصرف شدم و جالب تر اينه كه بعدش مانيتور تا يك ماه ديگه اين مشكل رو نداشت
لطفا كمكم كنين
ممنون

pcnondaily
24-05-2010, 19:29
راستي يك بار هر كاري كردم كه مانيتور رو باز كنم نتونستم انگار كه يه پيچ يا قفل مخفي داشته باشه و بعد از كلي ور رفتن و بالا و پايين كردن مانيتور منصرف شدم و جالب تر اينه كه بعدش مانيتور تا يك ماه ديگه اين مشكل رو نداشت
حتما مانیتوره فهمید!:27:

میشه توضیح بدی منظور از باز کردن مانیتور چیه؟ یعنی جدا کردنش از کیس؟ مانیتور LCD هست یا CRT؟ مشخصا اگه با خاموش و روشن شدن مانیتور این مشکل همرا می شه، از مانیتوره. اگه گارانتی داره، 100% ببرش گارانتی.
اگه نه؛ بستگی داره.
:31:

arash_m_50
24-05-2010, 20:41
حتما مانیتوره فهمید!:27:

میشه توضیح بدی منظور از باز کردن مانیتور چیه؟ یعنی جدا کردنش از کیس؟ مانیتور LCD هست یا CRT؟ مشخصا اگه با خاموش و روشن شدن مانیتور این مشکل همرا می شه، از مانیتوره. اگه گارانتی داره، 100% ببرش گارانتی.
اگه نه؛ بستگی داره.
:31:
مانيتور من از نوع CRT هستش
مگه تا حالا كسي براي جدا كردن مانيتور از كيس مشكلي داشته؟ :31:
نه من منظورم اين بود كه مي خواستم قاب پشت مانيتور رو باز كنم تا اگه مشكل از كابل تصويره ، خودم عوضش كنم (چون كابلش آن بورده يعني قابل جدا شدن نيست) كه البته باز نشد كه نشد :41:
اما در مورد گارانتي، من ترجيح ميدم يه مانيتور نو بخرم تا اينكه ببرمش گارانتي.
اين مشكل زماني پيش مياد كه مانيتور زمان زيادي خاموش باشه و كاملا سرد شده باشه. پس از روشن شدن دوباره مانيتور، اين خطوط سايه مانند تقريبا از لبه حروف سياه رنگي كه در زمينه خيلي روشن قرار گرفته باشن ايجاد ميشه و به سمت راست مانيتور امتداد پيدا مي كنه و بعد از پنج دقيقه هم كم كم محو ميشه.
اشكال از كجاست؟ از كارت گرافيك كه نميتونه باشه كابل هم كه همون كابله ، بعد از كلي مكاشفات به نتيجه رسيدم كه مشكل از مانيتوره :31: ولي نمي دونم چطور ميشه درستش كرد بدون اينكه ببرمش گارانتي

mohsenfhm
25-05-2010, 09:36
مانيتور من از نوع CRT هستش

به نظرم دیگه ارزش تعمیر نداره . بهتره به فکر یک مانیتور ال سی دی باشید .