ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Nokia Ovi Maps برای سایر گوشیها

golmohammadi
24-05-2010, 17:08
سلام دوستان
همانطور که میدونید Nokia Ovi Maps فقط برای گوشیهای نوکیا قابل نصب هست
اما نسخه (Repack) را میشه رو سایر گوشیها نیز نصبش کرد
خودم الان رو گوشی ویواز نصب کردم
ابتدا برنامه ساین کرده و بعدش نصب کنید
برنامه کرک شده هست پس مشکلی نخواهد داشت
فقط یه نکته‌ای را باید اشاره کنم این برنامه یک ایراد داره اونم اینکه وقتی از gps برای مسیر یابی استفاده میکنی احتمال داره عرض چند ثانیه قطع بشه
کاریش هم نمیشه کرد
کسانی که این این مشکلو دارند بهتره از روش دیگه ای که در اخر نوشته ها اشاره کردم استفاده کنند

در اینجا علاوه بر خود برنامه (Nokia Map Loader) نیز به همراه 1 فایل دانلود خواهید کرد
پس در این لینک Nokia Map Loaderو nokia ovi map را یکجا دانلود میکنید
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fzmmz5zndddu)
خود فایل نصبی (ovi maps) را متاسفانه نتونستم ضمینه انجمن کنم و ارور داد
بنابرین در 4shared اپ کردمش
دانلود خود برنامه Nokia OVI MAP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2FeMg1Yf1w%2FNokiaMapsv318S60v3SymbianOS9xU.h tml)

اما برای ریختن نقشه ها
2 حالت داره
1- Nokia Map Loader
2- کپی دستی نقشه ها

1- Nokia Map Loader ابتدا همین برنامه را نصب کنید
سپس گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل کنید
دقت کنید حالت Mass Storage را باید انتخاب کنید (ضخیره انبوه)
حالا برنامه را باز کنید
کمی صبر کنیید
حالا نقشه ایران از قسمت آسیا را را انتخاب کرده و دانلود کنید
پس از دانلود کامل نقشه، فایلهای نقشه به گوشی کپی میشند
حالا کابل را بصورت ایمن از کامپیوتر جدا کنید
برنامه ovi map را باز کرده و لذت ببرید

2- حالت کپی دستی (روش پیشنهادی)
برای اینکار فایلهای نقشه های مورد نظر را در گوشی کپی میکنید
که این فایلها را ممکنه از قبل داشته باشید
مسیر فایلها هم که مشخصه E:\cities\diskcache
فقط یادتون باشه قبل از کپی کردن پوشه diskcashe اگه از قبل وجود داره پاکش کنید
مگر اینکه نقشه دیگه ای از قبل کپی کرده باشین

جدیدا نوکیا نقشه شهرهای تبریز-مشهد-شیراز-اصفهان و کرمانشاه را نیز در سرور خودش قرار داده
علاوه بر موارد بالا نقشه جاده های ایران اپدیت شده و نقشه تهران اپدیت شده و راهنمای مسیریابی صوتی فارسی نیز اضافه شد
که شما میتونید نقشه شهرهای فوق را از یک لینک واحد دانلود کنید
زحمت اپلود هم (amir.mobilestan.net) کشیده که پسورد فایل هم همینه
که حجمش 44.8 مگ هست و پس از استخراج میشه 63.2 مگ
دانلود کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iles%2F388136766%2FIran_Map_890226__By_AmirOmidvar _[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و در اینجا هم نقشه های فوق را میتونی در 5 پارت دانلود کنید
که ضمینه انجمن شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه روش دیگه برای نصب این برنامه که دوست خوبمون پیام عزیز معرفی کرده بودند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرین شات :

موفق باشید

ninaz_khanoom
24-05-2010, 21:56
مرسی نصب شد دارم نقشه ها رو دانلود میکنم :31: خیلی لازم داشتمش ممنون :20: گوشیمم ساتیو هست :20:

Mah12
24-05-2010, 23:12
دیگه ه-ک نمیخاد؟

golmohammadi
25-05-2010, 00:32
مرسی نصب شد دارم نقشه ها رو دانلود میکنم :31: خیلی لازم داشتمش ممنون :20: گوشیمم ساتیو هست :20:
خواهش میکنم دوست عزیز

دیگه ه-ک نمیخاد؟

نه نیازی به هــک نداره
کار ساده هست
ساین کرده و نصبش میکنید

koh
25-05-2010, 06:43
سلام
ضمن تشکر
1-آیا برای نصب روی ساتیو این برنامه Nokia Ovi Maps مناسب تر است یا SmartCom GPS ؟؟؟
2- آیا برای استفاده از این برنامه ها باید اشترک اینترنت سیم کارتم را فعال کنم چون من هنوز آنرا فعال نکردم؟
3- اگه قبل از فعال کردن اشترک اینترنت این برنامه را نصب کنم مشکلی پیش نمی یاد؟
4- با استفاده از GPS در سیم کارتهای همراه اول تقریبا چقدر به فیش موبایل در یک دوره اضافه می شود؟
5-کدام فایل را باید ساین کنم و نصب کنم ؟ چون دو تا فایل نصب وجود دارد؟ آیا هر دو باید ساین و نصب بشه؟
یکی در شاخه 1:
Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.Repa ck.Cracked-DiL-i8910.sis
و دیگری در شاخه 2:
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsig ned.Cracked.Repack.Read.NFO-CODePDA.sis
ممنون

kurosh08
25-05-2010, 07:12
آقا اگه این برنامه روی ساتیو نصب شه من سایت P30world رو ه ک میکنم و از شما 1000 بار تشکر میکنم :10:

ninaz_khanoom
25-05-2010, 07:32
نصب شد دوست عزیز :31:

ninaz_khanoom
25-05-2010, 08:28
نصب شده دوستان نقشه و اينا رو هم نشون ميده فقط جي پي اسم كانكت نميشه :41: چيكار كنم ؟؟‌ :41:

kurosh08
25-05-2010, 10:18
روی ساتیو نصب شد :31:
الان میرم تا نقشه بریزم روش ببینم چی میشه.
واااااااای
بالاخره به آرزوم رسیدم
هرچی OVI map دانلود میکردم روی ساتیو نصب نمیشد.
ولی بالاخره...

koh
25-05-2010, 10:34
روی ساتیو نصب شد :31:
الان میرم تا نقشه بریزم روش ببینم چی میشه.
واااااااای
بالاخره به آرزوم رسیدم
هرچی OVI map دانلود میکردم روی ساتیو نصب نمیشد.
ولی بالاخره...

سلام
لطفا جواب سوالهای من را بده:
1-آیا برای نصب روی ساتیو این برنامه Nokia Ovi Maps مناسب تر است یا SmartCom GPS ؟؟؟
2- آیا برای استفاده از این برنامه ها باید اشترک اینترنت سیم کارتم را فعال کنم چون من هنوز آنرا فعال نکردم؟
4- با استفاده از GPS در سیم کارتهای همراه اول تقریبا چقدر به فیش موبایل در یک دوره اضافه می شود؟
5-کدام فایل را باید ساین کنم و نصب کنم ؟ چون دو تا فایل نصب وجود دارد؟ آیا هر دو باید ساین و نصب بشه؟
یکی در شاخه 1:
و دیگری در شاخه 2:
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsig ned.Cracked.Repack.Read.NFO-CODePDA.sis
ممنون

golmohammadi
25-05-2010, 10:37
سلام
ضمن تشکر
یکی در شاخه 1:
و دیگری در شاخه 2:
ممنون
1- هر کدوم کارایی خودشونو دارند
ولی ovi map امکانات و دقت بیشتری داره و نقشه ها نیز تیکه تیکه نیستند همه نقشه های ایران یکجا هستند ...
و ...
2-وقتی فایلها را کپی کنی نیازی نیست
اما برای کارکرد بهتر اگه اینترنت داشته باشی بهتره
بعضی جاها هم اینترنت نیاز هست
3-نه مشکلی نیست
4- احتمالا منظورت gprs هست این بستگی به استفاده خودتون داره
5- شما اینو ساین کرده و نصب کنید کافیه :
Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.Repa ck.Cracked-DiL-i8910

آقا اگه این برنامه روی ساتیو نصب شه من سایت P30world رو ه ک میکنم و از شما 1000 بار تشکر میکنم :10:
یک تشکر شما برابر با 1000 تشکر هست :40:

kurosh08
25-05-2010, 10:40
البته برای استفاده از GPS نیازی به اینترنت نیست. چون به ماهواره کانکت میشه.
اگه اینترنت داشته باشی یه مقداری زودتر به ماهواره کانتکت میشه.
من خودم هیچ وقت موقع اتصال GPS از اینترنت استفاده نمیکنم و همیشه GPS خودش به تنهایی به ماهواره وصل میشه.
اصلاً من روی گوشیم پروفایل اینترنت رو فعال نکردم. تازه بعضی مواقع بدون سیم کارت به GPS وصل میشم.
این برنامه از SmartCom خیلی خیلی خیلی بهتره و یه چیزه دیگست.

koh
25-05-2010, 10:51
البته برای استفاده از GPS نیازی به اینترنت نیست. چون به ماهواره کانکت میشه.
اگه اینترنت داشته باشی یه مقداری زودتر به ماهواره کانتکت میشه.
من خودم هیچ وقت موقع اتصال GPS از اینترنت استفاده نمیکنم و همیشه GPS خودش به تنهایی به ماهواره وصل میشه.
اصلاً من روی گوشیم پروفایل اینترنت رو فعال نکردم. تازه بعضی مواقع بدون سیم کارت به GPS وصل میشم.
این برنامه از SmartCom خیلی خیلی خیلی بهتره و یه چیزه دیگست.

سلام دوست عزیز
نکته ای در نصب این برنامه روی ساتیو وجو نداره که باید رعایت کنم؟:18:
چون من تقریبا در این کارها هنوز مبتدی هستم!!:18:
ممنون:11:

kurosh08
25-05-2010, 10:54
سلام دوست عزیز
نکته ای در نصب این برنامه روی ساتیو وجو نداره که باید رعایت کنم؟:18:
چون من تقریبا در این کارها هنوز مبتدی هستم!!:18:
برنامه رو دانلود میکنین.
بعدش برنامه رو ساین میکنین (ساین کردن میدونین که چیه؟؟)
بعدش نصب میکنین.

kurosh08
26-05-2010, 06:54
کسائی که با اثصال GPS توی این برنامه مشکل دارند اول با GPS Data کانکت بشن و بعدش بدون بستن این برنامه وارد Ovi Maps بشن.
اینجوری راحت میشه از Ovi Maps استفاده کرد. فقط GPS Data رو نبندین.

koh
26-05-2010, 09:49
کسائی که با اثصال GPS توی این برنامه شملک دارند اول با GPS Data کانکت بشن و بعدش بدون بستن این برنامه وارد Ovi Maps بشن.
اینجوری راحت میشه از Ovi Maps استفاده کرد. فقط GPS Data رو نبندین.
سلام
من برنامه نصب کردم و نقشه ها را کپی کردم
الان وقتی برنامه را اجرا می کنم پیغام می دهد که اتصال اینترنتی برقرار نیست؟ که البته من اشتراک اینترنت فعال ندارمو یا اینکه دنبال Wi-Fi می گردد
روش شما که گفتید GPS Data کانکت باشید را امتحان کردم ولی مشکل اینه که چطوری بدون اینکه برنامه را ببندم وارد برنامه Ovi Maps بشم چون من هر کاری کردم برنامه GPS Data بسته می شود؟؟
در صورت امکان مراحل کار با این نرم افزار را کمی توضیح دهید:10: البته برای افراد مبتدی؟:19:

kurosh08
26-05-2010, 11:14
خوب شما دگمه منو رو بزنین و وارد منو شده و برنامه Ovi رو باز کنین.
شما وقتی که وارد GPS Data میشین نباید Back رو بزنین. شما باید همینجوری که برنامه بازه دگمه منو رو زده و وقتی وارد منو شدین برنامه OVI رو باز کنین.

HELLBOY_HP
26-05-2010, 17:47
سلام دوستان ميشه يه لطفي كنيد اون فايل 44 MB رو يه جا ديگه آپش كنيد ممنون ميشم

golmohammadi
26-05-2010, 18:32
تو خود سایت ضمینه شده
میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنی
در 5 پارت
لینکهاشو بعدا به پست 1 اضافه میکنم

koh
29-05-2010, 07:37
ضمن تشکر
برنامه روی ساتیو من بخوبی کار می کنه فقط زمانی که مسیر یاب را فعال می کنم و حالت رانندگی را انتخاب می کنم ابتدا مسیر را با نوار آبی رنگ مشخص می کنه ولی بعد از یک دقیقه نوار آبی غیر فعال می شه؟؟ و صرفا خیابانها و مکان من را نشان می دهد ولی دیگر راهنمایی نمی کند؟؟
در ضمن من نمی دانم اگه بخواهم مسیر راههای بین شهری را انتخاب کنم در چه قسمتی باید وارد بشم؟ شما اطلاعات بیشتری در این مورد و اصولا کار با این نرم افزار ندارید؟
ممنون

ninaz_khanoom
29-05-2010, 09:58
ماله منم همينطور ميشه مسير ياب زود قطع ميشه :41:

golmohammadi
29-05-2010, 10:04
ضمن تشکر
برنامه روی ساتیو من بخوبی کار می کنه فقط زمانی که مسیر یاب را فعال می کنم و حالت رانندگی را انتخاب می کنم ابتدا مسیر را با نوار آبی رنگ مشخص می کنه ولی بعد از یک دقیقه نوار آبی غیر فعال می شه؟؟ و صرفا خیابانها و مکان من را نشان می دهد ولی دیگر راهنمایی نمی کند؟؟
در ضمن من نمی دانم اگه بخواهم مسیر راههای بین شهری را انتخاب کنم در چه قسمتی باید وارد بشم؟ شما اطلاعات بیشتری در این مورد و اصولا کار با این نرم افزار ندارید؟
ممنون

ماله منم همينطور ميشه مسير ياب زود قطع ميشه :41:

مال منم همینطوره
فکر کنم gps قطع میشه
برای انتخاب راها های بین شهری موقه سرچ محل را سرچ کن (Place) همون گزینه اول
وقتی زدی یه صفحه میاد که اول نام کشور بعد نام شهر بعد نام خیابان و شماره را میتونی بنویسی و سرچ کنی

ninaz_khanoom
29-05-2010, 10:08
gps قطع نميشه چون من با اينترنت خونه هم كانكت بودم مسيريابي زدم همينجوري شد.. اشكال از برنامس فكر كنم :41:
ايشالا ورژناي بعدي مياد درست ميشه :31:
همينشم غنيمته :31:

koh
29-05-2010, 10:51
مال منم همینطوره
فکر کنم gps قطع میشه
برای انتخاب راها های بین شهری موقه سرچ محل را سرچ کن (Place) همون گزینه اول
وقتی زدی یه صفحه میاد که اول نام کشور بعد نام شهر بعد نام خیابان و شماره را میتونی بنویسی و سرچ کنی

ضمن تشکر
در برنامه یک قسمت موقع سرچ می آید یکی آدرس و دیگری مکان
در قسمت آدرس کشور و شهر و کد پستی و خیابان و شماره می پرسد که من فقط کشور و شهر را انتخاب می کنم زیرا بقیه اطلاعات را ندارم
بعد گزینه جستجو را انتخاب می کنم و دستگاه پیغام می دهد که در جستجوی افلاین نتیجه ای پیدا نشد؟
شما می دانید اشکال از چی است؟
ممنون

golmohammadi
30-05-2010, 22:51
ضمن تشکر
در برنامه یک قسمت موقع سرچ می آید یکی آدرس و دیگری مکان
در قسمت آدرس کشور و شهر و کد پستی و خیابان و شماره می پرسد که من فقط کشور و شهر را انتخاب می کنم زیرا بقیه اطلاعات را ندارم
بعد گزینه جستجو را انتخاب می کنم و دستگاه پیغام می دهد که در جستجوی افلاین نتیجه ای پیدا نشد؟
شما می دانید اشکال از چی است؟
ممنون

گوشی شما چیه ؟
رو ویواز من سرچ میکنه
در ضمن شما باید نامک یک خیابان را قید کنید تا سرچ کنه
البته نام شهر را خالی سرچ کنید نیز میاره

sorya
06-06-2010, 16:07
من رو ساتیو نصب کردم جواب نگرفتم راهنماییم کنین

srahmani
10-06-2010, 20:46
سلام --دوستان بنده تازه ساتیو خریدم و اولین باره ساین کردنو شنیدم:19:
می شه توضیح بدید چطور باید این نرم افزارارو ساین کنم؟ممنــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــون

mehrdad232
24-06-2010, 14:32
ببخشید من نصبش کردم روی n97 جوابم داد ولی 2 روزه وقتی وارد برنامه میشم می پره بیرون یهو
چرا؟!کسی با این مشکل برخورد نکرده؟!

golmohammadi
26-06-2010, 11:18
من رو ساتیو نصب کردم جواب نگرفتم راهنماییم کنین
شما کجای کار مشکل دارید ؟

سلام --دوستان بنده تازه ساتیو خریدم و اولین باره ساین کردنو شنیدم:19:
می شه توضیح بدید چطور باید این نرم افزارارو ساین کنم؟ممنــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــون
یه سر به اینجا بزن :

ببخشید من نصبش کردم روی n97 جوابم داد ولی 2 روزه وقتی وارد برنامه میشم می پره بیرون یهو
چرا؟!کسی با این مشکل برخورد نکرده؟!

این برنامه رو گوشیهای نوکیا وجود داره
برای نصبش میتونه برنامه اصلی خودش را نصب کنی
اینو نصب نکن

hoomi20022002
26-06-2010, 19:43
سلام دوستان گوشی من ساتیو و هکش کردم .نوکیا مپ مدل3.01 رو روش نصب کردم ولی موقع خارج شدن از برنامه exit که می زنم از برنامه خارج نمیشه !!!!
میشه توضیح بدید علتش چیه ؟؟

bardiya_em
27-06-2010, 12:35
دوستان من روی satio نصب کردم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی میزنم Drive to به یجا مثلن مینویسه :Drive & Walk is not available in your region مشکل چیه؟

hussain
13-07-2010, 11:35
سلام دوستان
من هم روی ساتیو به خوبی نصب کردم ولی نقشه های شهر قشم به خوبی اجرا نمیشه.
مشکل از کجاست؟

AM 241
13-07-2010, 19:17
سلام من نصب کردم
خداییش عالی بود
فقط نمیدونم چرا به جی پی اس کانکت نمیشه و موقعیتمو پیدا نمیکنه:13::13::21::21:

mahdi1360
15-07-2010, 23:21
دوستان من روی satio نصب کردم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی میزنم Drive to به یجا مثلن مینویسه :Drive & Walk is not available in your region مشکل چیه؟
این نسخه کرک شده همین مشکلو داره اگه گوشیت هـک هستش نوکیا مپ اصلیرو نصب کن :46:

سلام دوستان
من هم روی ساتیو به خوبی نصب کردم ولی نقشه های شهر قشم به خوبی اجرا نمیشه.
مشکل از کجاست؟
خوب برا اینکه فقط نقشه پنج تا شهر تو نوکیا مپ هستش که قشم جزو اون پنج تا نیست :20:

سلام من نصب کردم
خداییش عالی بود
فقط نمیدونم چرا به جی پی اس کانکت نمیشه و موقعیتمو پیدا نمیکنه:13::13::21::21:

گوشی شما چیه؟

AM 241
16-07-2010, 10:14
گوشی شما چیه؟

شرمنده یادم رفت بگم Satio

mahdi1360
20-07-2010, 14:14
شرمنده یادم رفت بگم Satio

برا من که چنین مشکلی نبود شما اول با نرم افزار خود گوشی به جی پی اس وصل شوید بعد نوکیا مپو باز کن ببین مشکلت حل میشه

AM 241
23-07-2010, 08:39
برا من که چنین مشکلی نبود شما اول با نرم افزار خود گوشی به جی پی اس وصل شوید بعد نوکیا مپو باز کن ببین مشکلت حل میشه

نرم افزار خود گوشی ؟؟؟؟ کجاست ؟؟؟
من حتی فرمت هم کردم اما بازم نشد:21:

mahdi1360
23-07-2010, 09:06
نرم افزار خود گوشی ؟؟؟؟ کجاست ؟؟؟
من حتی فرمت هم کردم اما بازم نشد:21:

اخه دوست من اگه گوشیرو فرمت کنی اطلاعات ماهواره ها پاک میشه و وضعت از اینی که هست بدتر میشه:31:
شما مراحل زیرو طی کن:
1- اول مطمئن شو که تنظیمات gprs رو گوشی هست. برا این کار ببین میتونی بری اینترنت اگه رفت مشکلی نیست برو مرحله بعد.
2- برو به مسیر منو> تنظیمات> تلفن> تنظیمات برنامه> موقعیت یابی> روشهای موقعیت یابی> اینجا تیک گزینه شبکه ای رو بزن.
3- دوباره این مسیرو طی کن منو> خ.موقعیت> محل> دیتای gps > پیمایش> حالا صبر کن تا موقعیت شمارو پیدا کنه که برای اولین بار ممکنه ده دقیقه طول بکشه اما برا دفعات بعد کمتر از یک دقیقه طول خواهد کشید.
وقتی وصل شد نوکیا مپ رو باز کن و حالشو ببر:31:

AM 241
24-07-2010, 03:31
اخه دوست من اگه گوشیرو فرمت کنی اطلاعات ماهواره ها پاک میشه و وضعت از اینی که هست بدتر میشه:31:
شما مراحل زیرو طی کن:
1- اول مطمئن شو که تنظیمات gprs رو گوشی هست. برا این کار ببین میتونی بری اینترنت اگه رفت مشکلی نیست برو مرحله بعد.
2- برو به مسیر منو> تنظیمات> تلفن> تنظیمات برنامه> موقعیت یابی> روشهای موقعیت یابی> اینجا تیک گزینه شبکه ای رو بزن.
3- دوباره این مسیرو طی کن منو> خ.موقعیت> محل> دیتای gps > پیمایش> حالا صبر کن تا موقعیت شمارو پیدا کنه که برای اولین بار ممکنه ده دقیقه طول بکشه اما برا دفعات بعد کمتر از یک دقیقه طول خواهد کشید.
وقتی وصل شد نوکیا مپ رو باز کن و حالشو ببر:31:

خوب یک جورایی درست شد الان داخل برنامه میشه به ماهواره هم کانکت میشه فقط وقتی درایو تو میزنم بعد از چند لحظه مینویسه درایو تو و والک تو برای این نسخه پشتیبانی نمیشه:21:

golkoohi
24-07-2010, 11:21
من اين را هفته پيش رو ويواز نصب كردم و سعي كردم تو جاده تستش كنم.

1- همانطور كه دوستان ديگه گفتند براي مسيريابي و راهنمايي فقط يك دقيقه كار ميكنه و بعد از اون فقط موقعيت را نشون ميده بدون راهنمايي.

2- برنامه خيلي پايدار نيست و اگر بين اينكه داره موقعيت را نشون ميده گوشي زنگ بخوره يا صفحه خامش بشه و بخواهيد دوباره صفحه را بياريد پس از چند بار ممكنه برنامه قاطي كنه و ديگه نه خارج بشه نه ادامه بده يا اينكه نشون بده خارج شده و وقتي مي خواهيد دوباره برنامه را راه بيندازيد تو لود شدن نيمه هنگ ميشه و تنها راه حل خاموش و روشن كردن گوشيه.

اگر كسي براي اين دو مشكل راه حلي داره ممنون ميشم.
همچنين برنامه ديگري به غير از OVIMAP كه در مسيريابي خوب عمل كنه توصيه مي كنيد؟

vahid_civil
26-08-2010, 17:01
سلام
ممنون . برای من به خوبی کار کرد .

bardiya_em
29-08-2010, 22:12
سلام دوستان برنامه نوکیا مپس ورژن 3.03 رو میخوام که 100%روی ستیو کار کنه گوشیم هم -- نشده.....نقشه های google رو چجوری میشه دانلود و save کرد ؟
دوستان لطفا کسانی که امتحان نکردن و وارد نیستن جواب ندن

horizon 2010
31-08-2010, 12:05
سلام بر همگی
من ویواز پرو و معمولی دارم میخواستم بدونم اگه ovi maps nokia را نصب کنم هر شهری بخواهم داره یا همون هفت شهر اصلی ایران را دارد؟
من در قم زندگی میکنم به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم الان اسمارت کام دارم اما با دیدن خصوصیات ovi بدم نمیاد امتحانش کنم
حالا یکی اینکه قم را دارد ؟و دوم اینکه روی ویواز نصب میشه؟ و سوم اینکه آیا کیفیتت نقشه هاش از اسمارت کام بیشتره یا کمتر؟

horizon 2010
01-09-2010, 14:38
سلام
سوالی دارم از دوستان
ایا نقشه شهرهای کوچکتر هم داره یعنی شهرهای دیگه را نشون میده؟

golmohammadi
03-09-2010, 02:10
من اين را هفته پيش رو ويواز نصب كردم و سعي كردم تو جاده تستش كنم.

1- همانطور كه دوستان ديگه گفتند براي مسيريابي و راهنمايي فقط يك دقيقه كار ميكنه و بعد از اون فقط موقعيت را نشون ميده بدون راهنمايي.

2- برنامه خيلي پايدار نيست و اگر بين اينكه داره موقعيت را نشون ميده گوشي زنگ بخوره يا صفحه خامش بشه و بخواهيد دوباره صفحه را بياريد پس از چند بار ممكنه برنامه قاطي كنه و ديگه نه خارج بشه نه ادامه بده يا اينكه نشون بده خارج شده و وقتي مي خواهيد دوباره برنامه را راه بيندازيد تو لود شدن نيمه هنگ ميشه و تنها راه حل خاموش و روشن كردن گوشيه.

اگر كسي براي اين دو مشكل راه حلي داره ممنون ميشم.
همچنين برنامه ديگري به غير از OVIMAP كه در مسيريابي خوب عمل كنه توصيه مي كنيد؟
1- برای این برنامه نمیشه کاریش کرد
اون یکی را که پیام گذاشتند تست کردی؟
2- سرم نیومده تا حالا
در کل چون برنامه اصلی نیست مشکلاتی خواهد داشت
باید صبر کنیم تا ورژنی بهتر به عبارتی ورژن دستکاری شده بتهتری بیاد
البته در خود گوشیهای نوکیا به خوبی کار میکنه فقط رو گوشیهای غیر نوکیا این ایرادات هست
فکر نکنم برنامه دیگری باشه که مسیر یابی رایگان داشته باشه
با اینکه ovi map برنامه خوبیه اما من همیشه در کنارش از amortcomgps نیز استفاده میکنم

سلام دوستان برنامه نوکیا مپس ورژن 3.03 رو میخوام که 100%روی ستیو کار کنه گوشیم هم -- نشده.....نقشه های google رو چجوری میشه دانلود و save کرد ؟
دوستان لطفا کسانی که امتحان نکردن و وارد نیستن جواب ندن
ورژنی نیست که 100 درصد بدون اشکال باشه
فعلا 2 تا هست که جواب میده که هر کدوم یه ایراد داره

سلام بر همگی
من ویواز پرو و معمولی دارم میخواستم بدونم اگه ovi maps nokia را نصب کنم هر شهری بخواهم داره یا همون هفت شهر اصلی ایران را دارد؟
من در قم زندگی میکنم به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم الان اسمارت کام دارم اما با دیدن خصوصیات ovi بدم نمیاد امتحانش کنم
حالا یکی اینکه قم را دارد ؟و دوم اینکه روی ویواز نصب میشه؟ و سوم اینکه آیا کیفیتت نقشه هاش از اسمارت کام بیشتره یا کمتر؟
نقشه ها قبلا هم گفته شد همون شهرهای بزرگ و جاده های ایران هستند
شما میتونید از smortcomgps استفاده کنید
اما امید هست بقیه شهرهای ایران نیز بعد از مدتی در سایت نوکیا قرار داده بشند
مطمئنا کیفیت ovimap بیشتره
با این حال smortcomgps نیز بد نیست و من از این هم همیشه استفاده میکنم

سلام
سوالی دارم از دوستان
ایا نقشه شهرهای کوچکتر هم داره یعنی شهرهای دیگه را نشون میده؟
چرا سوالات تکراری میپرسین ؟

o.city
14-09-2010, 12:03
سلام.سیستم عامل گوشی حتما باید سیمبین باشه؟رو جاوا نصب نمیشه؟مثلا روی ?s8300

golmohammadi
19-09-2010, 14:34
سلام.سیستم عامل گوشی حتما باید سیمبین باشه؟رو جاوا نصب نمیشه؟مثلا روی ?s8300

سلام
بله
این برنامه رو سیمبیان قابل نصب هست
متاسفانه گوشیهای جاوا برنامه خوبی برای راه اندازی gps ندارند

nima6a
21-09-2010, 14:00
واقعا ممنونم من 3.02 رو 3هفته هست که ریختم رو ویواز .خیلی عالیه.کلی دارم باهاش حال میکنم. فقط یه مشکل دارم که فکر میکنم قابل حله و من باید توو تنظیماتش یه چیزی رو تنظیم کنم. هر کاری کردم نشد ایراد اینه که وقتی مسیر یابی بهش میدم خیلی خوب به صورت صوتی و 3d بهم مسیر رو راهنمایی میکنه ولی بعد از 28 ثانیه error زیر رو میده و به حالت نقشه بر میگرده و از حالت مسیر یابی میاد بیرون.اعصابم رو بدجوری خورد کرده drive & walk not available for this region واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

jalali2007
28-09-2010, 19:16
با سلام من گوشیم ساتیو برنامه OviMaps_3.03_54__m0h1t_MOD.sis را روش نصب کردم و بصورت صحیح نصب شد بعدش وقتی نقشه میریزم داخل برنامه که میشم صفحه زرد است و نقشه نمیاد لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم ؟

Majid-6120
28-09-2010, 19:25
با سلام من گوشیم ساتیو برنامه OviMaps_3.03_54__m0h1t_MOD.sis را روش نصب کردم و بصورت صحیح نصب شد بعدش وقتی نقشه میریزم داخل برنامه که میشم صفحه زرد است و نقشه نمیاد لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم ؟

سلام

احتمالا یا نقشه هارو در مسیر اشتباهی ریختین......یا نقشه های مربوط به ورژن دیگه برنامه رو استفاده می کنین

یه بار این دو مورد رو چک کنین....

Baby nfs
29-09-2010, 08:43
سلام. لطفا لینک اول پست اول رو چک کنید.
درضمن من ovi 3.03 رو نصب کرده بودم اگه پاکش کنم بدون مشکل نسخه 3.1 نصب میشه؟

golmohammadi
30-09-2010, 04:49
واقعا ممنونم من 3.02 رو 3هفته هست که ریختم رو ویواز .خیلی عالیه.کلی دارم باهاش حال میکنم. فقط یه مشکل دارم که فکر میکنم قابل حله و من باید توو تنظیماتش یه چیزی رو تنظیم کنم. هر کاری کردم نشد ایراد اینه که وقتی مسیر یابی بهش میدم خیلی خوب به صورت صوتی و 3d بهم مسیر رو راهنمایی میکنه ولی بعد از 28 ثانیه error زیر رو میده و به حالت نقشه بر میگرده و از حالت مسیر یابی میاد بیرون.اعصابم رو بدجوری خورد کرده drive & walk not available for this region واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
این ورژن متاسفانه بعد از وصل شده به جی پی اس، قطع میشه
شما بهتره پاکش کنید و اونیکی ورژن را نصب کنید که دوستمون پیام معرفی کردند

شما مطمئنا یه جای کار اشتباه کردین
چون برنامه ها و نقشه ها همشون تست شده هستند

سلام. لطفا لینک اول پست اول رو چک کنید.
درضمن من ovi 3.03 رو نصب کرده بودم اگه پاکش کنم بدون مشکل نسخه 3.1 نصب میشه؟
بله متاسفانه پاک شده
در اولین فرصت لینک جدید قرار داده میشه
ویرایش
جای دیگه اپ کردم

Baby nfs
02-10-2010, 17:43
با اجازه اساتید:
تقدیم به ویواز داران گرامی:

لینک بالایی نسخه ی 3.01 برنامه Nokia Ovi Map هست که من این برنامه بدون هیچ مشکلی و بصورت کامل , رو گوشیم دارم ازش استفاده میکنم. البته قبل از نصب باید ساین بشه که آموزش اینکار هم تو لینک زیر هست:

PLAΨMID
04-10-2010, 03:08
ورژن 3.03 بدون مشکل نصب و اجرا میشد . مشکلش این بود که به جای نقشه یه صفحه زرد رنگ میومد .
مرسی . اینو تست میکنیم ببینیم چی میشه .
----------------------------------------------------------
ویرایش :
نصب و اجرا شد . با تشکر . . . . .

babak_deghat
05-10-2010, 18:39
از دوستای Omnia HD دار یکی به من کمک کنه بگه اینو باید چه جوری نصب کرد
من ساینش هم کردم اما هی ارور میده

golmohammadi
06-10-2010, 00:18
با اجازه اساتید:
تقدیم به ویواز داران گرامی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک بالایی نسخه ی 3.01 برنامه Nokia Ovi Map هست که من این برنامه بدون هیچ مشکلی و بصورت کامل , رو گوشیم دارم ازش استفاده میکنم. البته قبل از نصب باید ساین بشه که آموزش اینکار هم تو لینک زیر هست:

سلام
لطفا برنامه ای را قبل از تست معرفی نکنید
این برنامه را تست کردم نصب نشد
ولی بقیه دوستان هم یه تستی کنند ایرادی نداره

از دوستای Omnia HD دار یکی به من کمک کنه بگه اینو باید چه جوری نصب کرد
من ساینش هم کردم اما هی ارور میده
شمای دقیقا ایرادتون کجای کار هست ؟

PLAΨMID
06-10-2010, 00:51
سلام
سلام
تنها ورژنی که روی گوشی من جواب داد همین بود اتفاقا !!!

babak_deghat
06-10-2010, 19:37
سلام

شمای دقیقا ایرادتون کجای کار هست ؟
وقتی برنامه رو دارم نصب میکنم وسطاش ارور میده و خارج میشه . ساینش هم کردم باز همین مشکل رو داشت

golmohammadi
08-10-2010, 05:05
سلام
تنها ورژنی که روی گوشی من جواب داد همین بود اتفاقا !!!
میشه بگی چطوری ساین و خلاصه نصب کردی؟
یکی ا دوستان هم که گفتند نصب نشد
اون ارور همنن سرتیفیکیت هست

k1_shadmehr
08-10-2010, 13:51
golmohammadi عزیز یک راه اساسی نیست که بشه Ovi map را روی ویواز نصب کرد این ورژنی که صفحه ی اول گذاشتین که ساین نمیشه همه راهی رفتم آخرم نشد این ovi را نصب کنم این ورژن هم که دوستمون گذاشتن هم که مشکل داره

hessam_sz
08-10-2010, 17:33
سلاام دوستان نقشه هاي جديد نيومده؟

bushido
02-11-2010, 21:39
میشه نقشه ها رو از طریق بلوتوث ریخت؟

golmohammadi
03-11-2010, 22:01
golmohammadi عزیز یک راه اساسی نیست که بشه Ovi map را روی ویواز نصب کرد این ورژنی که صفحه ی اول گذاشتین که ساین نمیشه همه راهی رفتم آخرم نشد این ovi را نصب کنم این ورژن هم که دوستمون گذاشتن هم که مشکل داره
راه اساسی نیست
شما چه مشکلی با این دارین ؟
من با همونی که پیام گذاشته کار میکنم
مشکل هم نداره فعلا حداقل

میشه نقشه ها رو از طریق بلوتوث ریخت؟
بالاتر از 60 مگ :18:
فکر نکنم بشه
خودت حساب کن ....

Electronic-Arts
04-11-2010, 15:01
یه سوال چه جوری ساین کنم؟

bushido
04-11-2010, 20:52
یه سوال چه جوری ساین کنم؟
باید فایل cer و key گوشی تو بگیری _ این کارو باید از طریق ثبت نام در سایت چینی بکنی که بچه های اینجا هم این کارو برات میکنن کافیه مدل و سریال گوشی تو براشون بزاری_
بعد این دو رو بدی به ساین سیس و خیلی راحت ساین کنی
هرچی بلدم از بچه های سایت یاد گرفتم به پست زیر برو

free1986
10-11-2010, 22:45
nokia ovi map بهتره یا garmin؟
من garmin داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
گوشیمم ویواز پرو
کدوم بهتر جواب میده؟

Hadi King
11-11-2010, 11:29
nokia ovi map بهتره یا garmin؟
من garmin داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
گوشیمم ویواز پرو
کدوم بهتر جواب میده؟

سلام دوسـت عزیز برای من Ovi بهتر بوده چون گارمین خیلی ایراد میگرفــت و اذیت میکرد :41:
منتظر نقشــه شهرمون هم هستیم برای Ovi برای گارمین که نمیــاد :20:
موفق باشید!:40:

free1986
14-11-2010, 13:35
میخواستم ببینم بین garmin ویا ovi map برای منی که ساکن تهرانم کدوم بهتره؟ کدوم دقیقتره؟ نقشه کدوم کاملتره؟

Hadi King
14-11-2010, 13:58
میخواستم ببینم بین garmin ویا ovi map برای منی که ساکن تهرانم کدوم بهتره؟ کدوم دقیقتره؟ نقشه کدوم کاملتره؟

سلام . من جای شما باشـــم Ovi نصب میکنـــم . میتونید هر دو رو نصب و تست کنیــد ! :46:
موفق باشید!:40:

golmohammadi
15-11-2010, 13:41
ovi بهتره
اما من خودم از 2 برنامه استفاده میکنم

mohammadfsh
15-11-2010, 15:23
سلام دوستان من گوشیم ویواز پرو هستش و Ovi رو نصب کردم :27: نقشه های شهرهای مختلف رو هم بدون مشکل ریختم .
برنامه اجرا میشه و مکانی که خودم هستم رو به خوبی نشون میدن ، ا وقتی یه مسیری رو برای رانندگی انتخاب می کنم مسافت و زمان و . . . رو نشون می اما بعد از چند ثانیه میاد بیرون و دوباره همون جایی که هستم رو نشون میده :13:
(مسیری رو که با خط آبی نشون میده از بین میره)

mohammadfsh
16-11-2010, 03:09
به نظر شما مشکل من از کجاست ؟ :37:
یه راهنمایی کنین .

Please Help Me

golmohammadi
19-11-2010, 22:58
این برنامه متاسفانه یک ایراد داره
و اونم همین مورد هست
شما بهتره از برنامه‌ای که دوستمون پیام گذاشتنمد استفاده کنید
در پست نخست آدرس تاپیک را گذاشته‌ام

erfandj
14-12-2010, 11:20
سلام من به روش آقا پیام روی ویواز خودم نصب کردم مشکلی نداره و به راحتی به ستلایت کانکت میشه.ولی نقشه ای دانلود نکردم.درنتیجه توی برنامه چیزی نشون نمیده.حالا بقیشو بلد نیستم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید.ضمنا صدای خانومه رو چجوری فعال کنیم؟

Eshghe_door
14-12-2010, 13:18
به نظرتون نقشه ی سایر شهرها کی میاد؟

erfandj
16-12-2010, 23:30
سلام من به روش آقا پیام روی ویواز خودم نصب کردم مشکلی نداره و به راحتی به ستلایت کانکت میشه.ولی نقشه ای دانلود نکردم.درنتیجه توی برنامه چیزی نشون نمیده.حالا بقیشو بلد نیستم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید.ضمنا صدای خانومه رو چجوری فعال کنیم؟
آقایون،اساتید تورو خدا کمک کنید نقشه ها رو دانلود کنم کجا بریزم؟

darklord_8
26-12-2010, 18:07
پست اول :

..."مسیر فایلها هم که مشخصه E:\cities\diskcache
فقط یادتون باشه قبل از کپی کردن پوشه diskcashe اگه از قبل وجود داره پاکش کنید"

صدای خانومه :دی هم مسیر زیر رو برید

option/Tools/Settings/Navigation/Voice guidance

از لیستی که باز میشه Farsi - female رو انتخاب کنید :46:

یه سوال هم خودم داشتم

موقع استفاده حتی وقتی اکسس پوینت غلط هم بهش میدم بازم به GPRS وصل میشه
هزینش چطوریه؟ اگه به ماهواره وصل میشه چرا اتصال اینترنتی هم لازمه؟

ممنون

vahoodonline
27-12-2010, 13:35
پست اول :

..."مسیر فایلها هم که مشخصه E:\cities\diskcache
فقط یادتون باشه قبل از کپی کردن پوشه diskcashe اگه از قبل وجود داره پاکش کنید"

صدای خانومه :دی هم مسیر زیر رو برید

option/Tools/Settings/Navigation/Voice guidance

از لیستی که باز میشه Farsi - female رو انتخاب کنید :46:

یه سوال هم خودم داشتم

موقع استفاده حتی وقتی اکسس پوینت غلط هم بهش میدم بازم به GPRS وصل میشه
هزینش چطوریه؟ اگه به ماهواره وصل میشه چرا اتصال اینترنتی هم لازمه؟

ممنون

دوست عزیز به قسمت settings رفته و گزینه internet را انتخاب کنید و گزینه connection در حالت oofline باشد
در این صورت دیگر از gprs گوشیتان استفاده نمی شود و استفاده از ove map کاملا رایگان میگردد
موفق باشی

shahab_f
27-12-2010, 13:50
قسمت سرچش توی گوشی من کار نمیکنه ، هرچی سرچ کنم میزنه Not found ، اسم کشور و شهر رو هم وارد کردم . قبلا کار میکردا (دفعه ی قبل که نصب کرده بودم) نمیدونین چیکار کنم ؟؟
i8910

shahab_f
13-01-2011, 12:12
دوستان من جدیدا ورژن 3.01 رو نصب کردم . دیگه سرچش کار نمیکنه ، یعنی چه فارسی چه انگلیسی سرچ کنی No results found offline میده

majidzarea20
19-01-2011, 19:39
ه ک شده ی ورژن های جدید را هم بگذارید

golmohammadi
27-01-2011, 10:50
سلام
دوستانی که قصد دارند ovi maps را رو ساتیو یا ویواز یا بقیه گوشیهای سیمبیان نصب کنند از ورژن زیر ایتفاده کنند
روش ساین این برنامه در پست اول همون تاپیک بیان شده
موفق باشید
هر سوالی هم داشتید همونجا بپرسید

magnolia1612
27-01-2011, 16:47
با سلام و خسته نباشيد. من تازه عضو سايت شدم و اطلاعي از نحوه فرستادن سوالات ندارم.ميخوام بدونم چرا وقتي با عضويت وارد سايت ميشم نميتونم صفحه هارو سيو كنم ولي وقتي به صورت مهمان اينكارو ميكنم راحت سيو ميشه
لطفا راهنماييم كنيد ممنونم

alidindarbahal
28-01-2011, 09:51
سلام من این فایل nokia map ovi رو دانلود وسپس روی گوشی ویواز ریختم لکن اون رو نمیشناسه extract هم کردمش.چه کنم؟
:19:

golmohammadi
31-01-2011, 22:48
با سلام و خسته نباشيد. من تازه عضو سايت شدم و اطلاعي از نحوه فرستادن سوالات ندارم.ميخوام بدونم چرا وقتي با عضويت وارد سايت ميشم نميتونم صفحه هارو سيو كنم ولي وقتي به صورت مهمان اينكارو ميكنم راحت سيو ميشه
لطفا راهنماييم كنيد ممنونم

از مرورگر دیگه ای استفاده کن

سلام من این فایل nokia map ovi رو دانلود وسپس روی گوشی ویواز ریختم لکن اون رو نمیشناسه extract هم کردمش.چه کنم؟
:19:
شما بایستی ساین میکردین
در ضمن این ورژن را دیگه نصب نکنید
ورژنی که در بالا اشاره کردم را نصب کنید

nickcarter
22-02-2011, 06:23
سلام

گوشی من sony ericsson satio دارم میخواستم برنامه معرفی کنید برای ست کردن V*P*n به رو موبایل

nodije
17-05-2011, 19:50
سایت دانلودش هیلتره

mostafa nahavandy
20-06-2011, 10:59
سلام رو x3هم جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cyrus_achamenian
12-08-2012, 04:39
سلام

آیا آخرین نسخه این برنامه 3.08 هستش؟؟

و این نسخه رو روی گوشی های غیر نوکیا نمیشه ریخت؟

من گوشیم Samsung I8910 هستش و هر چی سعی میکنم این ورژن جدید رو بریزم نمیشه!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید