ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برنامه نویسی (( کمک ))

odbie
24-05-2010, 14:52
با عرض سلام و خسته نباشی به همه دوستان ببخشید سوال خود را اینجا مطرح می کنم

من سوال داشتم اینکه می خوام برم آموزشگاه و یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرم و نمی دونم کدام زبان از همه برای من بهتره ......

من مبتدی هتسم و می خواهم برم زبانی یاد بگیرم که در آینده بتوانم یک هکر و برنامه نویس موفق باشم ولی گفتم که هیچی از زبان های برنامه نویسی نمی دونم میشه من را راهنمایی کنید و بگید کدام زبان برای من بهتره و آنده خوبی داره تا آن را یاد بیگرم

واقعاً ممنون میشم اگه کسی من را راهنمایی کنه :11: :11: :11:

ali zi zeperto
24-05-2010, 20:58
انتخاب یه زبان برای کار کردن ملاک های زیادی داره.باید تجربه کسب کنی.اونطوری بهتر می تونی تصمیم بگیری.هر کدوم رو امتحان کن ببین کدوم رو بیشتر دوست داری.شاید اصلا از برنامه نویسی خوشت نیاد.

femme
24-05-2010, 23:44
سلام
اکثر مبتدی ها از سی یا پاسکال شروع میکنن
اگه رشتتون کامپیوتر نیست پیشنهاد میکنم از پاسکال شروع کنید و بعد سی پلاس پلاس یاد بگیرید
شما به هر آنچه که بخواهید میرسید حتما تلاش کنید
موفق باشد

odbie
25-05-2010, 18:57
دوستان ممنون از اینکه جواب بنده را دادین ولی میشه بگید کدام زبان از همه بهتره آخه من دارم میرم آموزشگاه خیلی برام مهمه که کدام زبان بدرد هکری می خوره.......... ممنون میشم راهنمایی کنید من را.................

!Plus
25-05-2010, 21:42
برنامه هاي -- رو بيشتر با دلفي و VB مي نويسن ولي ++C خيلي قوي تره!

اکثر اکسپلويت ها رو با ++C\C مينويسن!

به نظر من دور پاسکال و خط بکشي بهتره چون به هيچ دردي نمي خوره فقط واسه ياد گيري اصول برنامه نويسي خوبه ولي اگه از پاسکال شروع کردي مي توني ادامه بدي و دلفي رو هم ياد بگيري چون دلفي و پاسکال تقريباً يکي هستند!

ولي در آخر اگه مي خواي هکر خوبي بشي بايد اسمبلي يعني سخت ترين زبان برنامه نويسي رو ياد بگيري!

امیدوارم موفق باشی!

odbie
26-05-2010, 15:43
پس در نیتجه من برم C++ را یاد بگیرم از همه بهتره ((( یعنی بهرین زبان برنامه نویسی همینه دیگه ))) بازم ممنون از اینکه جواب سوالات من را دادین...........