مشاهده نسخه کامل
: مقاله لاتین در مورد یکی از کاربرد شبکه های عصبی
kaktoos.m.e
24-05-2010, 13:20
سلام دوستان
به یه مقاله لاتین در مورد یکی از کاربرد های شبکه های عصبی احتیاج دارم .
جستجو هم کردم ، هرچی تاحالا قرار دادن در مورد خود شبکه های عصبی نه یه کاربردش .
ممنون
زیاده مقاله در این زمینه و زمینههای خیلی زیادی وجود داره بستگی داره شما از چی خوشت بیاد،
من خودم یه تحقیقی داشتیم روی پیشبینی بورس کار کردیم یکمی، این مقالات مثلاً نمونههایه برای بورس البته سرچ زدم الان، البته پایاننامههای فارسی هم بود که ما ازش استفاده کردیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا بازم اگر سوالی چیزی بود بگو اگه بتونم جواب میدم چون تو این زمینهها من خودم یکمی کارکردم.
سلام Guts عزیز
اگه یه مقاله فارسی یا ترجمه شده به فارسی رو داری ممنون میشم بذاری
اگه فایل ورد باشه که عالیه
kaktoos.m.e
31-05-2010, 12:55
زیاده مقاله در این زمینه و زمینههای خیلی زیادی وجود داره بستگی داره شما از چی خوشت بیاد،
من خودم یه تحقیقی داشتیم روی پیشبینی بورس کار کردیم یکمی، این مقالات مثلاً نمونههایه برای بورس البته سرچ زدم الان، البته پایاننامههای فارسی هم بود که ما ازش استفاده کردیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا بازم اگر سوالی چیزی بود بگو اگه بتونم جواب میدم چون تو این زمینهها من خودم یکمی کارکردم.
ممنون از لطفت .
این مقاله اولی (nn.pdf) (Using Neural Networks to Forecast Stock Market Prices) ایندکس نداره ؟ من هرچی گشتم این مقاله توی دانشگاه manitoba نبود روی خودش هم هیچ ایندکسی وجود نداره .
استادی که باید بهش ارائه بدم گفته که بالای مقاله باید یه ایندکس باشه که نشون میده مقاله معتبره .
بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.