مشاهده نسخه کامل
: مشکل بالا آمدن ویندوز با administrator
درود بر همه عزیزان
من یه ویندوز xp که با عنوان Windows XP Pro SP3 CD March 2010 دانلود کردم و نصب کردم. انصافا سرعتش خوبه.
فقط یک مشکل باهاش دارم . بعد از نصب و بالا آمدن ویندوز، ویندوز به طور خودکار با یوزر administrator میاد بالا و
هرچندتا یوزر هم که بسازم بازم با administrator میاد بالا . وقتی هم که با administrator بالا هستم و log off
می کنم، یوزر administrator از بین میره و فقط یوزرهایی که ساختم قابل انتخاب هست
لطفا راهنمایی کنید
Mahdi.p30
24-05-2010, 08:41
درود بر همه عزیزان
من یه ویندوز xp که با عنوان Windows XP Pro SP3 CD March 2010 دانلود کردم و نصب کردم. انصافا سرعتش خوبه.
فقط یک مشکل باهاش دارم . بعد از نصب و بالا آمدن ویندوز، ویندوز به طور خودکار با یوزر administrator میاد بالا و
هرچندتا یوزر هم که بسازم بازم با administrator میاد بالا . وقتی هم که با administrator بالا هستم و log off
می کنم، یوزر administrator از بین میره و فقط یوزرهایی که ساختم قابل انتخاب هست
لطفا راهنمایی کنید
خب ویندوز دستکاری شده همینه
از میهن دانلود ، دانلود کردید؟
من که هر کاری کردم ، درست نشد!:41:
joe_satriani
24-05-2010, 09:54
براي زماني كه log off ميكنيد مسلما هيچ administrator ي توي هيچ ويندوزي نمايش داده نميشه، مگه اينكه از گروه admin باشه تا نشون بده و گرنه خود يوزر administrator نيست
واسه اينكه لاگ آف ميكنيد و به admin ميخوايد دست پيدا كنيد در همون محيط يوزرهاي ديگه alt+ctlr+ 2 dafe delete رو بزنيد و بعد در اون كادري كه ظاهر ميشه يوزر administrator رو وارد كنيد
به ياد داشته باشيد كه از لحاظ املايي شبيه بالا تايپ كنيد تا دچار مشكل نشويد ..
موفق باشيد.
خب ویندوز دستکاری شده همینه
از میهن دانلود ، دانلود کردید؟
من که هر کاری کردم ، درست نشد!:41:
بله از میهن دانلود گرفتمش
تنها دلیلی هم که از اونجا گرفتم این بود که اینقدر تاکید کرده بود که این ویندوز بدون دستکاری هست که من واقعا قانع شدم که بدون دستکاریه
حالا شما مطمئن هستید که به خاطر دستکاری شدن ویندوزه؟
Mahdi.p30
24-05-2010, 21:06
بله از میهن دانلود گرفتمش
تنها دلیلی هم که از اونجا گرفتم این بود که اینقدر تاکید کرده بود که این ویندوز بدون دستکاری هست که من واقعا قانع شدم که بدون دستکاریه
حالا شما مطمئن هستید که به خاطر دستکاری شدن ویندوزه؟
فکر نمیکنم روی ویندوز اصلی سرویس پک 3 ، مدیا پلیر و اینترنت اکسپلورر جدید نصب شده باشه
و اینکه ویندوز های دستکاری نشده ، اون صفحه آبی رنگ که اسم یوزر رو وارد میکنی رو میارن که این نداره
بله حق با شماست
حالا باید چکارش بکنم که بشه مثل ویندوز های معمولی. اگه راه حلی دارید بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.