ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید اسکای استار 2

pashangparsi6
23-05-2010, 23:05
با درود

من خودم مدت ها پیش یک کارت اسکای استار 2 خریدم که تا کنون ازش راضی هستم. الان می خواستم برای یکی از دوستان همین کارت رو بخرم که دیدم قیمتش رسیده به نزدیک 45 هزار تومن در حالی که خودم 75 خریده بودم.

البته جعبه ی این کارت هم تغییر کرده و پیش تر ها یک تیکه بود و هم اکنون دو تیکه شده

می خواستم بدونم این نوع کارت ها کارت های خوبی هستن و کیفیتشون تفاوتی نکرده؟

mortezaon
23-05-2010, 23:15
جرا من يكي خريدم از نوع چيني با كنترل از راه دور با نرم افزار مانا دانلود يك طرفه مي كردم بعد از چند ماه
چيپست اون سوخت
و چون گارانتي هم نداشت افتاده يه گوشه داره خاك مي خوره من 50 تومن خريدم

.

pashangparsi6
24-05-2010, 04:08
جرا من يكي خريدم از نوع چيني با كنترل از راه دور با نرم افزار مانا دانلود يك طرفه مي كردم بعد از چند ماه
چيپست اون سوخت
و چون گارانتي هم نداشت افتاده يه گوشه داره خاك مي خوره من 50 تومن خريدم

.

ای بابا

پس اونی که من چند سال پیش گرفتم با جعبه ای پهن تر نوع غیر چینی بوده که این چند ساله به خوبی برام کار کرده؟

اگر اینجوری هست چطور می شه نوع خوب این کارت رو گیر آورد؟ قیمتش چقدر هست و ...

آیا کارت های خوب دیگه ای وجود داره که همین حدود قیمت باشه؟

mortezaon
24-05-2010, 04:31
اين كارت دو نوع داره يكي با چيپست فيليپس و ديگري معمولي
كه اوني كه با چيپ ست فيليپس هست حدودا 70 تومنه كه بهتره

.

JEskandari
24-05-2010, 05:32
اونی که جعبه اش یک تکه بود SkyStar 2.6d بود اینی که جعبه اش دو نکه هست skystar 2.8a است.
که هر دو کارت هم چینی دارن هم تایوانی هم المانی .
اینم که شما دیدید احتمال 90 درصد تایوانی هست (نه بخاطر شکلش بلکه بخاطر درصد کارتهای توی بازار)

در ضمن اتفاقا اون skystar 2 های جدید که جعبه یک تکه دارند یک سری بود که اصلا معلوم نبود چی بودن
ویک کارت تقلبی بودن

pashangparsi6
24-05-2010, 13:43
اونی که جعبه اش یک تکه بود SkyStar 2.6d بود اینی که جعبه اش دو نکه هست skystar 2.8a است.
که هر دو کارت هم چینی دارن هم تایوانی هم المانی .
اینم که شما دیدید احتمال 90 درصد تایوانی هست (نه بخاطر شکلش بلکه بخاطر درصد کارتهای توی بازار)

در ضمن اتفاقا اون skystar 2 های جدید که جعبه یک تکه دارند یک سری بود که اصلا معلوم نبود چی بودن
ویک کارت تقلبی بودن

فکر می کنم شما درست می گید و اون اسکای استار 2.6 بود و این جدید ها 2.8 هستن

حالا با این شرایط که اون اسکای استار 2.6 گیر نمیاد و تنها اسکای استار توی بازار 2.8 هست که اون هم قیمتش 45 هزار تومن هست. چه باید کرد؟ این کارت های توی بازار ارزش خرید داره؟ جواب می ده یا به قول دوستان به زودی می سوزه؟

از کجا می شه فهمید کدوم چینی و کدوم تایوانی و کدوم آلمانی هست؟
به ترتیب کدوم ها بهتر هستن و قیمت هاشون چقدر هست؟

maziarb
24-05-2010, 14:11
پیشنهاد --- S2 یا HD بخری

pashangparsi6
24-05-2010, 14:33
پیشنهاد --- S2 یا HD بخری

دوست گرامی برتری های این نوع رو و البته قیمت های انواعشو هم اگر می گذاشتید سپاس گزار میشم

JEskandari
24-05-2010, 18:56
خوب کارتهای ساپورت S2 البته قیمت توی بازارش را ندارم ولی قیمت خرید از سایتها بصورت زیر است
SkyStar s2 - 95,000
SkyStar HD2 - 125000
TBS 6920 - 140000
TBS 8920 - 100000
Proof 7500 ---- این یکی را فکر کنم 75000 تومان.

یک کارتهای SKyStar 4 که بشدت مناسب سطل آشغال بودن قیمتشون هم ندارم به کسی هم توصیه نمیکنم

pashangparsi6
27-05-2010, 13:57
چند تا پرسش دیگه داشتم

1- ارزونترین کارتی که اس2 باشه و بشه باهاش شبکه های ماهواره ای رو هم دید و h2 هم باشه چیه؟
2- نرم افزار سی سافت سندرا رو از کجا می تونم گیر بیارم. آیا جایی هست که من بتونم آموزشش رو ببینم؟

nemisis6
27-05-2010, 22:10
شنبه صبح می خوام برای دوستم یک --- بگیرم.
برای دانلود آفلاین یک طرفه تا 140 میتونه هزینه کنه بهترین مدل با گارانتی چقدره لطفا در موردسایز دیش وغیره هم توضیح بدید.

nemisis6
28-05-2010, 00:42
تایپیک جدا می زنم:46:

pashangparsi6
30-05-2010, 01:24
با درود

من امروز یه کارت اسکای استار 2.8 خریدم. توی سایتش هم چک کردم و شماره سریالش درست بود. بعد از نصب (از اونجایی که من قبلا یه اسکای استار 2.6 داشتم) می بینم که در حالی که دیدن شبکه ها با کیفیت عالی با 2.6 قدیمی انجام می شه ولی با 2.8 تازه خریداری شده نمی شه شبکه ها رو صاف دید و روی اون شطرنجی می شه.

همچنین کارت تازه خریداری شده 1.5 در زمان دانلود آفلاین با اسکای گرابر سرعتی نزدیک به 1.8 داره در حالی هم در همون زمان کارت قدیمی یعنی 2.6 سرعتش نزدیک به 2.8 هست

برای هر دو کارت از یک دیش و ال ام بی بهره برده شده.

با سپاس

mortezaon
30-05-2010, 07:34
مدل هاي قديمي sky star از چيپ ست شركت فليپس استفاده مي كردند
ولي مدل هاي جديد فقط چيني هستند

.

pashangparsi6
30-05-2010, 11:24
مدل هاي قديمي sky star از چيپ ست شركت فليپس استفاده مي كردند
ولي مدل هاي جديد فقط چيني هستند

.

دوست من این سخن شما درسته ولی من منظورم اینه که یعنی این کارت من مشکلی داره یا اینکه اون قدیمی ها قدرت پیشتری داشتن و کیفیت کمتر سیگنال ها رو هم جواب می دادن و این جدید ها باید کیفیت سیگنالشون خیلی بالا باشه؟

mortezaon
30-05-2010, 12:34
مشكل همين چيپ ست فيليپس تقلبي هست كه الان تو كارت شماست
كه تيونر ضعيفتري داره
براي دانلود بهتر از پراگ دي وي بي جديد يا نرم افزار مانا استفاده كني كمي بهتر ميشه

.

JEskandari
30-05-2010, 14:54
کارت قدیمی شما دارای تیونر بود (اگه اون جعبه فلزی را باز میکردید اونرا میدیدید
کارت جدبد شما آن تیونر را ندارد و فقط یک چیپ و ظیفه ان تیونر را انجام میدهد .

به هر حال مشکل شما برای من جالب است زیرا من هم Skystar 2.6d را داشتم
هم مدل تایوانی Skystar 2.8a و با اطمینان میتوانم بگم Skystar 2.8a سیگنال
بهتری داشت.

pashangparsi6
30-05-2010, 20:10
مشكل همين چيپ ست فيليپس تقلبي هست كه الان تو كارت شماست
كه تيونر ضعيفتري داره
براي دانلود بهتر از پراگ دي وي بي جديد يا نرم افزار مانا استفاده كني كمي بهتر ميشه

.

با سپاس
دوست گرامی حالا که سخن از مانا به میان اومد اگر شدنی هست و سراغ دارید یک مانا روی یک جهت خوب برای کارت اس اس 2.6 معرفی کنید.

با سپاس

mortezaon
30-05-2010, 20:19
مي گردم برات اگه بود مي ذارم

.

sc4rce
01-06-2010, 00:11
با سلام من یک دی وی بی از دوستم گرفتم با نام Sky Star 2 TV PCI 2.8 بود می خواستم بدونم با این می تونم دانلود آفلاین داشته باشم لطفا جواب بدید

JEskandari
01-06-2010, 15:35
بله ولی فقط از فرکانسهای S1 برای جهت هم بهتون Eutelsat W3 را توصیه میکنم.

pashangparsi6
05-06-2010, 12:43
با سلام من یک دی وی بی از دوستم گرفتم با نام Sky Star 2 TV PCI 2.8 بود می خواستم بدونم با این می تونم دانلود آفلاین داشته باشم لطفا جواب بدید

بله می تونید دریافت آفلاین داشته باشید. البته اس 1 هست

jomong666
11-09-2010, 22:49
من می خوام بدونم sky star 2.6 بگیرم که دوستان گفتن قوی تره و به سادگی هم اورکلاک می شه .
امتحانشم پس داده

یا 2.8 بگیرم که تو بازار فراوونه .

ممنون می شم راهنمایی کنین.

shah2002
20-08-2019, 14:43
درود خیلی خیلی سریع احتیاج به پاسخ در مورد پرسش زیر نیاز دارم
من یک دستگاه دی وی بی از نوع یک تکه ای همین مدل اکسترنال داشتم که پورت وروی آنتن آن کنده شده بود و وقتی به یک تعمیرکار دادم بعد از دو روز به من گفت که مدارچاپی آن بلند شده و دیگر قابل تعمیر نیست
من و پرسش دارم
از آنجاییکه قبلا هم همین اتفاق افتاده بود آیا با کنده شدن سوکت آنتن مدار اپی بلند میشودد ... چون من فکر می کنم که تعمیر کار با هویه داغ خودش باعث بلند شدن آن شده وگرنه مدارچاپی چیزی نیست که با کنده شدن یک سیم متصل به سوکت که قبلا همین اتفاق برایش افتاده بود ودرست شده بود خراب شود آیا شک من درست است ؟

دوم آیا این قطعه را که مدار چاپی اش احتمالا به دست تعمیرکار بلند شده را جایی درست می کند چون این قطعه دیگر تولید نمیشود و من بسیار به آن نیاز دارم؟
یا اگه جایی را میشناسید که نو و آکبند آن را می فروشند معرفی بفرمایید
خیلی سپاس

shah2002
20-08-2019, 14:48
من درست نفهمیم
آخرش v2.6dبهتره یا v2.8a بهتر است؟

MMDFullHD
20-08-2019, 14:54
درود خیلی خیلی سریع احتیاج به پاسخ در مورد پرسش زیر نیاز دارم
من یک دستگاه دی وی بی از نوع یک تکه ای همین مدل اکسترنال داشتم که پورت وروی آنتن آن کنده شده بود و وقتی به یک تعمیرکار دادم بعد از دو روز به من گفت که مدارچاپی آن بلند شده و دیگر قابل تعمیر نیست
من و پرسش دارم
از آنجاییکه قبلا هم همین اتفاق افتاده بود آیا با کنده شدن سوکت آنتن مدار اپی بلند میشودد ... چون من فکر می کنم که تعمیر کار با هویه داغ خودش باعث بلند شدن آن شده وگرنه مدارچاپی چیزی نیست که با کنده شدن یک سیم متصل به سوکت که قبلا همین اتفاق برایش افتاده بود ودرست شده بود خراب شود آیا شک من درست است ؟

دوم آیا این قطعه را که مدار چاپی اش احتمالا به دست تعمیرکار بلند شده را جایی درست می کند چون این قطعه دیگر تولید نمیشود و من بسیار به آن نیاز دارم؟
یا اگه جایی را میشناسید که نو و آکبند آن را می فروشند معرفی بفرمایید
خیلی سپاس
تاپیک زیرخاکی خاکیه داداش
اینجا هم ب جواب دیگ نمیرسی
تلگرام بهم پیام بده
mohammadrnv