ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعداد تشکرهای خودم و دیگران برای من قابل رویت نیست !

new explorer
23-05-2010, 20:42
با سلام
علاوه بر موردی که عنوان کردم، آیکانی که آنلاین بودن یا نبودن رو نشون میده، برا من به رنگ قرمز هست و همچنین پایین هر صفحه که کاربران در حال مشاهده ی این تاپیک رو فهرست میکنه، اسم من با یه ستاره جلوش هست! دلیلش چیه

البته راجع به تکر ها، اینو بگم که من میتونم البته از دیگران تشکر کنم، ولی خب میگم دیگه یه قسمتی که قبلن بود تعداد تشکرها رو نشون میداد زیر آواتار کاربر، اون دیگه نیست !

ممنون از پاسخگوییتون

A100000000000000A
23-05-2010, 21:22
علاوه بر موردی که عنوان کردم، آیکانی که آنلاین بودن یا نبودن رو نشون میده، برا من به رنگ قرمز هست و همچنین پایین هر صفحه که کاربران در حال مشاهده ی این تاپیک رو فهرست میکنه، اسم من با یه ستاره جلوش هست! دلیلش چیه
این به این دلیل هست که شما به صورت "مخفی " وارد سایت میشوید

.::SMS::.
23-05-2010, 21:25
علاوه بر موردی که عنوان کردم، آیکانی که آنلاین بودن یا نبودن رو نشون میده، برا من به رنگ قرمز هست و همچنین پایین هر صفحه که کاربران در حال مشاهده ی این تاپیک رو فهرست میکنه، اسم من با یه ستاره جلوش هست! دلیلش چیهاین به این دلیل هست که شما به صورت مخفی وارد سایت میشین
اگر میخواین مخفی نباشین، قسمت تنظیمات کاربر و بعد به ویرایش اختیارات برین و تیک انتخاب حالت مخفی رو بردارین

البته راجع به تکر ها، اینو بگم که من میتونم البته از دیگران تشکر کنم، ولی خب میگم دیگه یه قسمتی که قبلن بود تعداد تشکرها رو نشون میداد زیر آواتار کاربر، اون دیگه نیست !تا جایی که یادم میاد توی پی سی تشکرها فقط تو پروفایل ها نشون داده میشدن
برای دیدن آمار تشکر ها، وارد پروفایل اون شخص بشین. در قسمت آمار و ارقام، میتونین آمار تشکر ها رو ببینین

Amin.P30
23-05-2010, 21:44
چرا تشکر ها را قابل رویت زیر پست نمیزارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!قبلا که تشکر ها هم بودند خیلی خوب بود...
این که دیگه فکر نکنم بار سایت را زیاد کنه مثل ضمیمه کردن فایل...

new explorer
23-05-2010, 22:23
از همه تون ممنونم، راست میگین اصلا حواسم نبود...
و چون دکمه ی تشکری تو این تاپیک نبود، مجبورم شفاهاَ تشکر کنم :20:

چرا تشکر ها را قابل رویت زیر پست نمیزارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!قبلا که تشکر ها هم بودند خیلی خوب بود...
این که دیگه فکر نکنم بار سایت را زیاد کنه مثل ضمیمه کردن فایل...

منم موافقم، حتی نمیدونستم که عوض شده این روال

مانی 22
23-05-2010, 23:51
بله ، منم موافقم

Scary Feelings
24-05-2010, 00:50
تشکر ها معلوم بشه..بیشتر فکر به زیاد شدن تشکر میکنند تا پست...
منم موافقم

omidaneh
24-05-2010, 06:59
تشکر ها که هنوز معلومه :31: شما چی میگید :27:

Amin.P30
24-05-2010, 07:57
تشکر ها معلوم بشه..بیشتر فکر به زیاد شدن تشکر میکنند تا پست...
منم موافقم

از همه تون ممنونم، راست میگین اصلا حواسم نبود...
و چون دکمه ی تشکری تو این تاپیک نبود، مجبورم شفاهاَ تشکر کنم :20:

منم موافقم، حتی نمیدونستم که عوض شده این روال

حالا کسی نمیدونه چرا این تشکر ها را حذف کردند...
من که هر چی فکر میکنم دلیلی نمیبینم....
همه فروم ها دارند بجز اینجا....

new explorer
24-05-2010, 23:52
تشکر ها که هنوز معلومه :31: شما چی میگید :27:

یه عکس میگیری نشونمون بدی!؟

هشت بهشت
25-05-2010, 00:07
به نظر من اگه تعداد تشکر ها نشون داده بشه کیفیت مطالب سایت هم بالا میره .

الان اغلب به فکر این هستن که تعداد پست هاشون زیاد بشه .

SIMON137
25-05-2010, 06:21
هدف از قرار دادن بخش تشکر فقط جلوگیری از زدن پست های متعدد و بی حاصل تشکر هست ، همین ....
حالا این که زیر اسم کاربر بنویسه برای پی سی جالب نیست ، چون اصلا قرار نبود تشکر اضافه بشه و بعد قرار شد اگر هم اضافه میشه از زیر آواتار حذف بشه

Amin.P30
25-05-2010, 07:47
هدف از قرار دادن بخش تشکر فقط جلوگیری از زدن پست های متعدد و بی حاصل تشکر هست ، همین ....
حالا این که زیر اسم کاربر بنویسه برای پی سی جالب نیست ، چون اصلا قرار نبود تشکر اضافه بشه و بعد قرار شد اگر هم اضافه میشه از زیر آواتار حذف بشه

خوب الان که بدتر شده....
برای بعضی ها که اصلا تشکری وجود نداره........!
تشکر ها هم نشون داده نمیشه طرف هم برای این که بخاد شدید تر ابراز تشکر کنه یه پست میده که من دوست ندارم فقط از دکمه استفاده کنم و یه پست تشکر هم میده...برا خودم هم پیش اومده...

dampayi
25-05-2010, 21:13
بنده هم صد در صد با نشون دادن تعداد تشکر موافقم ! چون باعثه انگیزه می شه ...
حتی خیلی خوب می شد اگه این عناوین کاربری هم بر اساس تشکر بود . چون واقعا تعداد پست ملاک مضحکیه ...:دی

pcforlife
25-05-2010, 23:58
بنده هم صد در صد با نشون دادن تعداد تشکر موافقم ! چون باعثه انگیزه می شه ...
حتی خیلی خوب می شد اگه این عناوین کاربری هم بر اساس تشکر بود . چون واقعا تعداد پست ملاک مضحکیه ...:دی
البته همیشه تشکر ملاک برای دادن عناوین نیست (همانطور که تعداد پست هم ملاک نیست) و خوشبختانه مدیریت پی سی هم به این مساله اشراف دارند...
من بارها دیدم (اسم نمی برم) که یه کاربر اومده و یه جمله 5 کلمه ای گفته و کلی تشکر گرفته! حالا کاری به موضوع جمله اون طرف کاری ندارم... ولی بالای 90 درصد اون تشکر ها از این بابته که اون طرف، حرفه دله اونا رو خیلی مختصر گفته و شاید همون افراد دوزار از اون پست نشه بهره برداری نکرده باشند... یا بعضی جاها، تشکر کردن برابر شده با معنای روشن فکر بودن و لارج بودن!:20:

البته هر کس اختیار داره از هر پستی که دوست داره تشکر کنه... ضمنا من اصلا موافق خساست در تشکر کردن نیستم... :20:
حرف و نظر من اینه که تشکر کردن باید برای پست هایی باشه که اولا پست مفیدی باشه، دوما کاربر اون پست، واسه پستش زحمت کشیده باشه و سوم اینکه از اون پست منه نوعی اطلاعاتی را به دست بیارم که شاید اگر عضو پی سی نبودم، نمیتوانستم به اون دسترسی داشته باشم... شاید خیلی هاتون ببینید که تو تاپیک های درخواست، حتی فرد درخواست کننده، نیومده از اون فردی که درخواستش رو انجام داده، یه کلیک روی دکمه تشکر کنه! از این مثال ها کم نیست... ولی خوب... هرکسی صاحب اختیاره و منم جسارت نمیکنم:11:
خلاصه چون انجمن مکان یادگیریه، باید از کسانی که یاد میدن، تشکر کرد...
البته باز هم میگم که اینا نظر منه و شاید خیلی ها اونو رد کنن...:20:
یاعلی

Amin.P30
26-05-2010, 07:31
البته همیشه تشکر ملاک برای دادن عناوین نیست (همانطور که تعداد پست هم ملاک نیست) و خوشبختانه مدیریت پی سی هم به این مساله اشراف دارند...
من بارها دیدم (اسم نمی برم) که یه کاربر اومده و یه جمله 5 کلمه ای گفته و کلی تشکر گرفته! حالا کاری به موضوع جمله اون طرف کاری ندارم... ولی بالای 90 درصد اون تشکر ها از این بابته که اون طرف، حرفه دله اونا رو خیلی مختصر گفته و شاید همون افراد دوزار از اون پست نشه بهره برداری نکرده باشند... یا بعضی جاها، تشکر کردن برابر شده با معنای روشن فکر بودن و لارج بودن!:20:

البته هر کس اختیار داره از هر پستی که دوست داره تشکر کنه... ضمنا من اصلا موافق خساست در تشکر کردن نیستم... :20:
حرف و نظر من اینه که تشکر کردن باید برای پست هایی باشه که اولا پست مفیدی باشه، دوما کاربر اون پست، واسه پستش زحمت کشیده باشه و سوم اینکه از اون پست منه نوعی اطلاعاتی را به دست بیارم که شاید اگر عضو پی سی نبودم، نمیتوانستم به اون دسترسی داشته باشم... شاید خیلی هاتون ببینید که تو تاپیک های درخواست، حتی فرد درخواست کننده، نیومده از اون فردی که درخواستش رو انجام داده، یه کلیک روی دکمه تشکر کنه! از این مثال ها کم نیست... ولی خوب... هرکسی صاحب اختیاره و منم جسارت نمیکنم:11:
خلاصه چون انجمن مکان یادگیریه، باید از کسانی که یاد میدن، تشکر کرد...
البته باز هم میگم که اینا نظر منه و شاید خیلی ها اونو رد کنن...:20:
یاعلی
خوب بعضی ها چون حرف دلشون را میشنوند و تشکر میکنند که کار دستی نیست و عقل و شعور طرف را میرسونه....در ثانی خیلی پست های اندکی اینطوری میشه نسبت به پست های خوب دیگه....:11:
اما اون فردی که یه درخواستی میکنه و بعد جواب میگیره و تشکر نمیکنه یه دلیله اساسیش میتونه این باشه که تشکر کردن توی p30 که شمارش نمیشه پس من هم تشکر کردنم فرقی نمیکنه ...:27:
در کل من میگم بهتره که زیر نام کاربری باشه مثل همه ی فروم های دیگه......:11:

Amin.P30
27-05-2010, 08:51
میگم یک تاپیک نظر سنجی بزنیم در باره ی همین قرار دادن نشان دادن همین تشکر ها در زیر نام کاربری...
نظرات موافق و مخالف معلوم میشه..........:40:

SIMON137
27-05-2010, 09:03
میگم یک تاپیک نظر سنجی بزنیم در باره ی همین قرار دادن نشان دادن همین تشکر ها در زیر نام کاربری...
نظرات موافق و مخالف معلوم میشه..........:40:
شما اگر تاپیک خود تشکر رو ببینید ، جمیعا همه به توافق رسیدن که تشکر نباشه اگر هست ، زیر پست ها نشون نده

xeNociDe
27-05-2010, 09:47
به نظر من تشکر فقط ملاک مفید یا اسپم بودن مطلبه و از اینکه اون پست یا تاپیک پاک بشه جلوگیری میکنه...
در ضمن نه کاربر فعالی به تشکر هاست نه به تشکر ها بالا جایزه میدن اصلاً همین دکمه تشکر رو هم بردارن راحت تریم...!

Amin.P30
27-05-2010, 13:09
شما اگر تاپیک خود تشکر رو ببینید ، جمیعا همه به توافق رسیدن که تشکر نباشه اگر هست ، زیر پست ها نشون نده

شما تاپیک را لطف کنید.....

به نظر من تشکر فقط ملاک مفید یا اسپم بودن مطلبه و از اینکه اون پست یا تاپیک پاک بشه جلوگیری میکنه...
در ضمن نه کاربر فعالی به تشکر هاست نه به تشکر ها بالا جایزه میدن اصلاً همین دکمه تشکر رو هم بردارن راحت تریم...!

چشم
من تسلیم شدم.....
ولی به بالا تر بودن پست ها هم جایزه نمیدن..
پس همین پست ها را هم پاک کنن راحت بشیم....:31:
اصلا کلا به اون ستاره ها هم جایزه نمیدن بهتره اونا و تاریخ عضویت هم پاک بشن دیگه....:19:
ولی بدون شوخی مگه بودن تعداد تشکر ها بار فروم را افزایش میده مگه مثل ضمیمه کردن فایل که برداشته شده....