مشاهده نسخه کامل
: دو سوال ساده در مورد نصب 7
mohsendan
23-05-2010, 20:14
سلام
دوتا سوال کوچیک در مورد نصب 7 دارم
1- من تقریبا همه قطعاتم فقط درایور xp و ویستا دارن و تعدا معدودی هم 7 رو، حالا میتونم یک ویندوز سون 64 بیت سالم نصب کنم؟
2- اگه تو درایو C یه دونه xp 32 و تو D یه 7 64 نصب کنم و ویندوز اصلیم هم همون 7 باشه و xp برای بعضی نرم افزارای خاص استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
در مورد سوال دومتون مشکلی پیش نمیاد اول xp نصب کنید بعد سون . ولی چرا 64 بیتی میخاین نصب کنین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadi4net
23-05-2010, 20:38
حتما 64 بیتی نصب کنید احتمالا 99 درصد ورژن جدید سیستم عامل ویندوز(بعداز سون) دیگه 32 بیتی نداره ، سعی کنیم خودمونو عادت بدیم از ویندوز 64 بیتی اسفاده کنیم اولش یکم سخته پیدا کردن درایور و ... و بعضی وقتها هم باید از آخرین ورژن برنامه ها استفاده کنیم، سون 64 بیتی شبیه ساز 32 بیتی داره و برنامه های 32 بیتی هم براحتی اجرا میشن، ممکنه 1% برنامه ای با سون 64 بیتی مشکل داشته باشه که اونم از ویندوز xp که کنار سون نصب کردید استفاده می کنید.
اجرای برنامه های 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی واقعا کند میشه سرعت کامپیوتر بعضی از برنامه ها هم اصلا نسخه 64 بیتی ندارن مثل فوتو شاپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی 7 نصب کنی اما اگه میخوای 64 بیت نصب کنی حتما نرم افزارهای 64 بیتی روش نصب کن.
چون همونطور که rassool گفت سیستم خیلی کند میشه.
F.A.N.T.A.S.Y
24-05-2010, 09:03
سلام
دوتا سوال کوچیک در مورد نصب 7 دارم
1- من تقریبا همه قطعاتم فقط درایور xp و ویستا دارن و تعدا معدودی هم 7 رو، حالا میتونم یک ویندوز سون 64 بیت سالم نصب کنم؟
2- اگه تو درایو C یه دونه xp 32 و تو D یه 7 64 نصب کنم و ویندوز اصلیم هم همون 7 باشه و xp برای بعضی نرم افزارای خاص استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد، من خودم چند وقت پیش دقیقا شرایط تو رو داشتم، یه XP 32 و یه Seven 64 نصب کردم. درایورا هم خودکار تو سون نصب می شن. اگه احتمالا بعضی درایورا نصب نشدن می تونی نسخه 64 بیتی رو از Net دانلود کنی
در مورد نرم افزارها هم اگه نسخه 64 بیتیشون رو نصب کنی که عالیه، خیلی تو سرعت تاثیر داره
در ضمن اگه cpu چند هسته ایه سعی کن از نرم افزار هایی استفاده کنی که به طور کامل cpu های چند هسته ای رو پشتیبانی می کنن (منظورم نرم افزارای دیکد، اینکد، زیپ و ...)
mohsendan
24-05-2010, 17:21
ممنون از راهنمایی ها
من بشتر نرم افزارایی که استفاده میکنم 64 بیتی هستن
ولی خوب تعداد معدودی هم 32 بیتن
کارم 3d هست و کارای نسبتا سنگینی از سیستم میکشم
آیا نرم افزارایی که قبل از 7 تولید شدن توش اجرا میشن؟
مشخصات سیستمم اینه
حالا نگاه کنید اصلا میارزه که 64 نصب کنم یا کار بیخودیه؟!
چون ممکنه که تفاوتش خیلی کم باشه
main p5k
cpu core 2 due 3ghz 4 m cach
ram 4 gig
vga 512 4770
اینم سوال آخرم، چه نسخه از 7رو نصب کنم؟
پروفشیونال یا آلتیمیت یا ...؟
و اینکه نسخه نهایی اسمش چیه، که یکدفعه نرم بخرم نسخه های قدیمی رو بهم بندازن!
mohammadi4net
24-05-2010, 18:54
ممنون از راهنمایی ها
من بشتر نرم افزارایی که استفاده میکنم 64 بیتی هستن
ولی خوب تعداد معدودی هم 32 بیتن
کارم 3d هست و کارای نسبتا سنگینی از سیستم میکشم
برای کار3d با سیستم قطعا با 64 بیتی سرعت رندر خیلی بالا می ره
آیا نرم افزارایی که قبل از 7 تولید شدن توش اجرا میشن؟
99% نرم افزارهای سال 2000 به بعد اجرا می شن
مشخصات سیستمم اینه
حالا نگاه کنید اصلا میارزه که 64 نصب کنم یا کار بیخودیه؟!
چون ممکنه که تفاوتش خیلی کم باشه
main p5k
cpu core 2 due 3ghz 4 m cach
ram 4 gig
vga 512 4770
مشخصات سیستم شما متوسط به بالاست پس در کارهای 3D و سنگین 64 بیتی می تونه تاثیر خودشو به خوبی نشون بده
اینم سوال آخرم، چه نسخه از 7رو نصب کنم؟
پروفشیونال یا آلتیمیت یا ...؟
و اینکه نسخه نهایی اسمش چیه، که یکدفعه نرم بخرم نسخه های قدیمی رو بهم بندازن!
اگر نمی خواین اورجینال بخرین بالاترین ویندوز سون رو نصب کنید Ultimate
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.