مشاهده نسخه کامل
: بین این 3 پردازنده کدام مناسب تره ؟
سلام دوستان
می خوام ببینم بین
Intel Core 2 Quad Q8300 : 160
Intel Core i3 - 3.06GHz - 540 : 160
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 : 215
کدام مناسبت تر هست ؟
تا حدودی برای بازی و بیشتر برای 3d max
می دونم Core i5 مقداری گرانتر هست بیشتر می خوام بدونم اگه فشار بیارم و بودجه را بیشتر کنم ارزشش را نسبت به اون دوتای دیگه داره یا نه ؟
اگر هم توی این رنج قیمت چیزی هست ممنون می شم بگید حتما هم اینتل باشه
از همه اساتید پیشاپیش متشکرم
H.A.M.E.D
23-05-2010, 13:43
قطعآ CORE I5 750 قویتر هست.
در مورد اولی هم چون سوکتش 775 هست و قالبیت ارتقا نداره توصیه نمیکنم بگیرید.
CORE I3 540 هم که دو هسته ای هست و قدرتش به 750 نمیرسه
یعنی حداقل 55 هزار تومان افزایش قیمت ارزشش را داره ؟
هر کالایی موقع ورود به بازار به خاطر جدید بودن و کمیاب بودنش یه قیمت اولیه کاذبی داره تا به قیمت واقعی خودش برسه
می خوام بدونم این سی پی یو چند وقته که وارد بازار شده ؟ قیمت کاذبش را رد کرده یا بهتره بازم صبر کنم ؟
H.A.M.E.D
23-05-2010, 14:35
یعنی حداقل 55 هزار تومان افزایش قیمت ارزشش را داره ؟قدرت بیشتر هسته ی بیشتر کش بیشتر به نظر شما ارزش نداره؟
قیمت کاذبش را رد کرده یا بهتره بازم صبر کنم ؟ بله این CPU چند وقته وارد شده و به قول شما قیمت کاذبش هم از بین رفته
البته احتمال داره که بالاتر هم بره پس زودتر خریداری کنید
گرچه corei5 چیز توپی هست ولی شما phenom II X4 945 بگیرید بهتره.خودش و مادر بردش روی هم میشن حدود 280
3jokes_x
23-05-2010, 17:25
Q8300 که کلا دیگه از دور خارجه و قابلیت ارتقا در آینده رو هم نداره.
i5 750 حدودا 35-45 درصد از i3 540 در نرم افزار 3dMax سریعتر هست. قیمتش هم 40 درصد گران تره. یعنی ارزش خرید داره. به همون اندازه که بیشتر پول می دی سرعت بیشتری هم دریافت می کنی.
قیمتش کاذب نیست و نسبت کارایی به قیمت مناسبی داره.
اینجا می تونی کارایی پردازنده ها رو باهم مقایسه کنی. (فقط دقت کن که جلوی بعضی نمودارها نوشته Lower is Better):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Advanced Ali-001
23-05-2010, 20:34
بااجازه دوستان وهمکارهای عزیز:11:
به نظر من بهترین انتخاب باتوجه به سوکت فرکانس مسیر وتعداد هسته به نظر من بهترین انتخاب همونcorei5 750میتونه باشه من خودم قیمت دارم212تومن.
LGA=1156
F=2.5 GT/S
L3=1MB
CORES=4
موفق باشی:11:
TREASURES
23-05-2010, 20:46
سلام به LGA 775 اصلا فکر نکن فقط I5 750 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون دست همگی درد نکنه
مخصوصا هم که 64 بیتی هست دیگه حتما همون core i5 را برمی دارم
فقط بگید مین بورد چی بردارم
حدود 200 تومان بیشتر کمتر
لطفا هرچی پیشنهاد میدید بگید چرا ؟
H.A.M.E.D
23-05-2010, 22:28
آقایون دست همگی درد نکنه
مخصوصا هم که 64 بیتی هست دیگه حتما همون core i5 را برمی دارم
فقط بگید مین بورد چی بردارم
حدود 100 تومان بیشتر کمتر
لطفا هرچی پیشنهاد میدید بگید چرا ؟
ارزونتر مینی که من دیدم ASUS P7P55-M حدود 165 تومن هست
که نه از USB3 پشتیبانی میکنه نه از SATA3
البته انتخاب های دیگه هم میتونید داشته باشید:
GIGABYTE P55A-UD3=180
GIGABYTE P55A-UD3P=215
GIGABYTE P55A-UD4P=260
که هر سه تا هم از SATA3 و هم از USB3 پشتیبانی میکنند
3jokes_x
24-05-2010, 00:15
فکر می کنم در حال حاضر ارزان ترین مادربورد از بین ایسوس و گیگا، مدل Gigabyte H55M-USB3 باشه با قیمت حدود 150 هست. مادربوردهایی که در رده قیمت نزدیک 200 تومان وجود دارن، معمولا اختلاف کیفیتی به اون صورت ندارن... اختلاف قیمتشون به خاطر امکاناتشون هست. مثلا یکی قابلیت اورکلاک بالایی داره، یکی دو تا کارت گرافیک روش نصب می شه، یکی USB3 داره و...
در نتیجه اگر از این قابلیت ها نمی خوای استفاده کنی، بهتره پول اضافی براشون ندی. USB3 امکان خوبیه، چون احتمالا تا 1-2 سال دیگه وسایلی که از USB3 پشتیبانی کنند زیاد می شه. (هر چند الان زیاد نیست.) ولی SATA3 قابلیتیه که مطمئنا تا 2 سال دیگه هم در کامپیوترهای معمولی و خانگی کاربرد خاصی پیدا نخواهد کرد. دلیلش هم اینه که هاردهای SSD پر سرعت (که نیازمند SATA3 باشند) قیمتشون هنوز خیلی خیلی گرونه.
توضیح تکمیلی: سرعت انتقال اطلاعات در سیستم SATA2 حدودا 300 مگابایت بر ثانیه هست. ولی سرعت خواندن اطلاعات هاردهای معمولی امروزی حدود 70-90 مگابایت بر ثانیه هست و در هاردهای SSD گران قیمت امروزی این سرعت به حدود 250 مگابایت بر ثانیه می رسه. (یعنی هنوز برای این هاردها هم SATA2 کافیه.) قیمت این هاردهای SSD که گفتم، الان مثلا 150 هزار تومان برای 32 گیگ هست! (مقایسه کن با قیمت 50 تومانی هاردهای 500 گیگ معمولی) حالا نسل بعدی هاردهای SSD (که الان یا اصلا تو بازار نیست یا اگر هم باشه قیمتی بالای 1 میلیون داره نیازمند SATA3 خواهند بود.) خلاصه خیلی زمان می بره تا این هاردها قیمت معقولی پیدا کنند.
نکته دیگه این که قیمت مادربوردهای ایسوس اخیرا الکی بالا رفته (مادربوردی که تا 3-4 ماه پیش 150 تومان بود حالا شده 210 تومان). البته شاید فقط در بعضی مدل های خاص این اتفاق افتاده باشه ولی به هر حال قیمت ها کاذب شده. با توجه به این شرایط خرید از گیگابایت به صرفه تر هست. خصوصا که گیگابایت بر خلاف ایسوس امکانات جالبی (مثل USB3) رو حتی روی مادربوردهای ارزان قیمتش هم گذاشته. (ضمنا می گن ضمانت گیگابایت بهتره.)
آخرین نکته: همه پردازنده هایی که الان توی بازار هستند 64 بیتی هستند و این مزیت خاصی نیست. من کامپیوترم رو 4-5 سال پیش خریدم و با این که پردازنده اش تک هسته ای هم هست، ولی 64 بیتیه.
آقا ممنون
از توضیحات جامع و خوبتون خیلی خیلی سپاس گزارم
چی می شد اکثر دوستان اینجوری جواب می دادن
فروشنده ای که من رفتم گفت
گیگا بایت یه زمانی خیلی خوب کار می کرده یه دوره ای خودش را خراب کرد و الان تا حدودی داره دوباره به اوجش برمی گرده ولی ایسوز هم خوبه هم با تنوعی که داره خیلی راحتتر میشه با سی پی یو های مختلف مچش کرد
شما همون گیگا را می فرمایید بخرم ؟
چیزی که بتونه با core i5 خوب جواب بده و کیفیت خوب و عمر معقولی داشته باشه همین مدل را می فرمایید ؟
TREASURES
24-05-2010, 10:36
آقا ممنون
از توضیحات جامع و خوبتون خیلی خیلی سپاس گزارم
چی می شد اکثر دوستان اینجوری جواب می دادن
فروشنده ای که من رفتم گفت
گیگا بایت یه زمانی خیلی خوب کار می کرده یه دوره ای خودش را خراب کرد و الان تا حدودی داره دوباره به اوجش برمی گرده ولی ایسوز هم خوبه هم با تنوعی که داره خیلی راحتتر میشه با سی پی یو های مختلف مچش کرد
شما همون گیگا را می فرمایید بخرم ؟
چیزی که بتونه با core i5 خوب جواب بده و کیفیت خوب و عمر معقولی داشته باشه همین مدل را می فرمایید ؟
دوست عزیز اکثر فروشنده ها فکر جیب خودشونن ASUS خوبه ولی با گارانتی سازگار ارقام گیگا هم خوبه با گارانتی آواژنگ هر کدوم رو گرفتی ضرر نکردی :5: اگه بودجت برسه GIGA P55A-UD4P گزینه ی مناسبی میتونه باشه :46:
اگه بودجت برسه GIGA P55A-UD4P گزینه ی مناسبی میتونه باشه :46:
ممنون
می شه بگید چند هست و خصوصیات بارزش چیه که این را پیشنهاد دادید ؟:31:
amin_caragt2
24-05-2010, 20:02
ممنون
یه مقدار امکانات اور بالاتری داره
TREASURES
24-05-2010, 21:18
ممنون
خوب قیمتشو که آقا حامد گفتن شما توجه نکردید :31: 250-260 تومنه اینم مشخصاتش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا مختصری هم خودم براتون توضیح میدم که هم SLI و هم CROSS FIRE ساپورته قابلیت پشتیبانی از حافظه ی DDR3 2200 هست اورکلاک بالا و دمای پایین و.... :8:
HardWare Professor
03-06-2010, 19:03
اول 750 که نسل جدید سی پی یو اینتل هست و دم و مصرف کمتری داره
دوم 8300 با اینکه نسبت به I3 قدیمی تره ولی در تست ها قدرت بالاتری از خود نشون داده
و میشه گفت که 8300 بهترین سی پی یو در محدوده قیمتی 150 هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.