ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق Dvd 9 و Dvd 5 چیه ؟

amirpers
15-04-2006, 10:46
دوستان من سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم .
حالا می خوام بدونم فرق این دو چیه و اصلا این که می گن دی وی دی فلان فیلم Dvd 9 است یعنی چی ؟

vorojax
15-04-2006, 11:22
اينه كه اون 9 و اين 5

amirpers
15-04-2006, 13:00
اينه كه اون 9 و اين 5

واقعا به این موضوع فکر نکرده بودم !!!

mostafaeshghi
16-04-2006, 12:18
به نظر من در ظرفیت و حجم تفاوت دارند.

کاربر شماره ی یک
23-04-2013, 02:34
من توی گوگل فعلا یه همچین چیزی اومد دستم !

DVD9 can handle more data and information than DVD5 because it is dual-layered while DVD5 only contains one layer

DVD5 is much cheaper than DVD9 and is welcomed by people who are looking for storage devices.

DVD5 can be reused while DVD9 stored information cannot be edited once burned. So DVD 5 is more efficient and environmental-friendly.

فقط منظور از خط سوم رو خوب نفهمیدم ، گمانم منظورش همون باز گذاشتن و اضافه کردن فایله !

سوال دیگه ای که در این مورد دارم اینه که ، آیا واسه رایت دی وی دی 9 نیاز به رایتر متفاوتی داریم ؟

پ ن : فقط شاکی نشین چرا بحث قدیمی رو کشیدم بیرون ، این بحث رو الان یه سرچ بکنید هیچی توی گوگل بجز همچین متنی که گذاشتم و یه بحث خارجکی پیدا نمیکنید پس جواب بدید گیر ندید :n26:

SADEGH 7
23-04-2013, 07:08

DVD9 can handle more data and information than DVD5 because it is dual-layered while DVD5 only contains one layer

DVD5 is much cheaper than DVD9 and is welcomed by people who are looking for storage devices.

DVD5 can be reused while DVD9 stored information cannot be edited once burned. So DVD 5 is more efficient and environmental-friendly.

فقط منظور از خط سوم رو خوب نفهمیدم ، گمانم منظورش همون باز گذاشتن و اضافه کردن فایله !

سوال دیگه ای که در این مورد دارم اینه که ، آیا واسه رایت دی وی دی 9 نیاز به رایتر متفاوتی داریم ؟

پ ن : فقط شاکی نشین چرا بحث قدیمی رو کشیدم بیرون ، این بحث رو الان یه سرچ بکنید هیچی توی گوگل بجز همچین متنی که گذاشتم و یه بحث خارجکی پیدا نمیکنید پس جواب بدید گیر ندید :n26:

آقا واسه چی بحث قدیمی رو کشیدی بیرون؟:n02:

من فکر می کنم منظورش از reuse همون rewritable بودنه.که البته هر دو مدل این قابلیت رو دارن. ولی از اونجا که منبع رو ذکر نکردید، شاید متن قدیمی باشه و اون زمان DVD9 با این قابلیت نیومده باشه.

نیازی به رایتر متفاوت نیست و همه DVD Writer ها می تونن روی DVD9 رایت کنن.

kalantarahura
23-04-2013, 07:39

سلام.چه گردو خاکی اینجا بلند شده.کل P30World رو خاک گرفته.این تاپیک تو قبر بوده و بعد از 7 سال نبش قبر شده.(شوخی):n20::n20::n20:
دوست من اطلاعات زیادی درباره این نوع از DVD در نت وجود داره.برای رایت این نوع DVD به رایتر خاصی نیاز نداره.
درباره اون سوالتون مقاله مربوطه رو خوندم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DVD9 نسخه RW ندارد!!!

Wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_layer):

A dual-layer DVD+RW specification was approved in March 2006 with a capacity of 8.5 GB. However, manufacturing support for rewritable dual-layer discs did not materialize due to cost and expected competition from newer formats such as Blu-ray ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which provides up to 25 GB on a single layer.

در حالی که DVD5 RW در بازار موجود است ولی نوع DVD9 RW بدلیل هزینه بالا و رقیبی چون Blu-ray Disk صرفه اقتصادی برای تولید ندارد.

این مقاله اطلاعات خوبی درباره انواع DVD دارد:

SADEGH 7
23-04-2013, 08:46
سلام.چه گردو خاکی اینجا بلند شده.کل P30World رو خاک گرفته.این تاپیک تو قبر بوده و بعد از 7 سال نبش قبر شده.(شوخی):n20::n20::n20:
دوست من اطلاعات زیادی درباره این نوع از DVD در نت وجود داره.برای رایت این نوع DVD به رایتر خاصی نیاز نداره.
درباره اون سوالتون مقاله مربوطه رو خوندم:

DVD9 نسخه RW ندارد!!!

Wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_layer):

در حالی که DVD5 RW در بازار موجود است ولی نوع DVD9 RW بدلیل هزینه بالا و رقیبی چون Blu-ray Disk صرفه اقتصادی برای تولید ندارد.

این مقاله اطلاعات خوبی درباره انواع DVD دارد:

متاسفانه من اون صفحه ویکیپدیا رو که ازش نقل قول کردید و در مورد تولید نشدن dvd9 ری رایت نوشته رو ندیدم.
منبع من این صفحه بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تو این صفحه یه جدول داره به نام (حجم و نام گذاری دیسک های (ری) رایت) که تو این بخش (سطری که با رنگ قرمز مشخص کردم) DVD+RW با حجم 8.55GB هم موجوده.
اما نکته اینجاست که این سطر DS SL به معنی double-sided single-layer یعنی DVD دو رو با یک لایه هستش و جزو گروه DVD 9 ها دسته بندی نمی شه.چون تو جدول بالای این جدول جلوی DVD-9 نوشته SS DL، به این معنی که DVD9 فقط به DVD گفته می شه که single-sided dual-layer یا یک رو با دولایه باشه.
چون این موضوع برام تازگی داشت، این پست رو ارسال کردم تا دوستان دیگه که از این موضوع اطلاع ندارن، دچار سردرگمی نشن.

Designation
Sides
Layers
(total)
Diameter
(cm)
Capacity

(GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

(GiB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

DVD-R
SS SL (1.0)
1
1
12
3.95
3.68

DVD-R
SS SL (2.0)
1
1
12
4.70
4.37

DVD-RW
SS SL
1
1
12
4.70
4.37

DVD+R
SS SL
1
1
12
4.70
4.37

DVD+RW
SS SL
1
1
12
4.70
4.37

DVD-R
DS SL
2
2
12
8.54
7.96

DVD-RW
DS SL
2
2
12
8.54
7.96

DVD+R
DS SL
2
2
12
8.55
7.96

DVD+RW

DS SL
2
2
12
8.55
7.96

DVD-RAM
SS SL
1
1
8
1.46
1.36*

DVD-RAM
DS SL
2
2
8
2.65
2.47*

DVD-RAM
SS SL (1.0)
1
1
12
2.58
2.40

DVD-RAM
SS SL (2.0)
1
1
12
4.70
4.37

DVD-RAM
DS SL (1.0)
2
2
12
5.16
4.80

DVD-RAM
DS SL (2.0)
2
2
12
9.40
8.75*

کاربر شماره ی یک
23-04-2013, 11:57
دوست من اطلاعات زیادی درباره این نوع از DVD در نت وجود داره.

به شيوه ي سرچ كردن شما بستگي داره :n02:

من نوشتم "فرق dvd9 و dvd5" يه عالمه تاپيك غير مربوط اومد .
شما احتمالا فقط " dvd 9 " رو سرچ كردين :n26:

حالا " دي وي دي 9" اگه سرچ ميكردين كه ديگه ...:n29:

همانا اين يه تجربه شد كه هميشه يه سرچ درباره ي مسائل كامپيوتر توي ويكي پديا بزنم بار اول :n09:

يادش بخير ،‌ يه زماني مطلب مينوشتين ،‌ ميگفتن چه گرد و خاكي كردي اينجا !:n26:

الان تاپيك قديمي ميكشيم بالا ميگن تاپيك از گور در آوردي گرد و خاك كردي :n29:

در هر صورت ،‌ آقا مملكت كشتي و پهلووني ،‌ اينجا گرد و خاك نكنيم كجا گرد و خاك كنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpers
23-04-2013, 21:10
خود من از این تاپیکی که ایجاد کردم خنده ام گرفت.
7 سال پیش من این سوال رو پرسیده بودم و الان دوباره این تاپیک فعال شده. خب اون موقع هنوز دی وی دی زیاد رو بورس نبود و خیلی ها مثل خود من اطلاعاتمون ناقص بود. در حالی که الان همه فرق بلوری دو لایه و یک لایه رو هم می دونند و اسکای درایو و فضای ابری و این جور چیزها مطرحه در سال 2013

mahyarSAMSUNG
26-04-2013, 22:23
یادش بخیر یاد سال 42 افتادم :n08: