مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد premiere cs4
با سلام
من تو premiere cs 4 یه سرس عکس میارم و میخوام پروژه درست کنم ولی عکسها تو اندازه های واقعی شون نشون داده نمیشن و قسمتی از عکسهای بزرگ نشون داده میشه . لطفا کمک کنید در ضمن سایز عکسها رو روی 100% گذاشتم ولی بازم نشد .
specter-1369
23-05-2010, 10:07
با سلام
من تو premiere cs 4 یه سرس عکس میارم و میخوام پروژه درست کنم ولی عکسها تو اندازه های واقعی شون نشون داده نمیشن و قسمتی از عکسهای بزرگ نشون داده میشه . لطفا کمک کنید در ضمن سایز عکسها رو روی 100% گذاشتم ولی بازم نشد .
شما می بایست sequence رو هماهنگ با سایز عکس ها ایجاد کنید مثلا اگر سایز عکستون 1280x900 هست می تونید sequence رو هم به همین اندازه بسازید
موفق باشید
Mr Andersson
24-05-2010, 04:07
درود;
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینکه به صحبت های این پست توجه نکن و کلیک راست و Scale to frame size رو بزن!!
.......
specter-1369
24-05-2010, 09:02
درود;
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اینکه به صحبت های این پست توجه نکن و کلیک راست و Scale to frame size رو بزن!!
.......
من در کامل کردن صحبت های دوست عزیز بگم که Scale to frame size در مواقعی مورد استفاده قرار میگیره که sequence نزدیک به سایز عکس باشه در غیر این صورت ممکنه که کیفیت عکس و یا سایز عکس آسیب ببینه
Mr Andersson
25-05-2010, 02:47
درود;
من در کامل کردن صحبت های دوست عزیز بگم که Scale to frame size در مواقعی مورد استفاده قرار میگیره که sequence نزدیک به سایز عکس باشه در غیر این صورت ممکنه که کیفیت عکس و یا سایز عکس آسیب ببینه
درسته.. تو اون پست اینکه ممکنه چقدر به کیفیت لطمه بخوره گفته شده بود و البته خوب دوستان علاقه مند میتونند این تاپیک رو نیز مطالعه کنند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکر...
M Like Mother
26-05-2010, 01:40
اگه همه عکسات یه اندازه باشن یا aspect ratio عکس با aspect ratio پروژه متناسب باشه گزینه Scale to frame size که دوستمون گفتند کار سازه. اما اگه ابعاد یکی نباشن ممکنه مثلا تو بعد عمود فیکس بشه اما تو بعد افق بیرون یا درون بزنه که باید اونا رو دونه دونه ابعاد بدی.
Mr.World.Wide
11-06-2010, 16:32
اگه همه عکسات یه اندازه باشن یا aspect ratio عکس با aspect ratio پروژه متناسب باشه گزینه Scale to frame size که دوستمون گفتند کار سازه. اما اگه ابعاد یکی نباشن ممکنه مثلا تو بعد عمود فیکس بشه اما تو بعد افق بیرون یا درون بزنه که باید اونا رو دونه دونه ابعاد بدی.
سلام
اونی که فقط برای عکس میاد تو پریمیر به کیفیت کارش نباید توجهی کنه چون یولید هم راحت تره هم ترازیشن های نسبتا جالبی داره
ولی به صورت کلی بره تو تنظیمات prefences قسمت general تیک کنار scale to frame size رو فعال کنه هر عکسی هم مناسب نبود تنظیمات scale رو دستی وارد کنه
Mr Andersson
11-06-2010, 21:52
درود;
اونی که فقط برای عکس میاد تو پریمیر به کیفیت کارش نباید توجهی کنه
یعنی چی این؟؟؟؟؟؟؟ ابزار حرفه ای تر تخصص بیشتر رو هم مطلبه...
.......
سلام
من به هیچ وجه نمی تونم این برنامه رو نصب کنم
البته ویندوزم 7 ! اما رو ویندوز xp هم امتحان کردم نشد
همینطور cs3 روهم نمی تونم نصب کنم
راهنماییم می کنید لطفا؟
Mr Andersson
15-06-2010, 00:47
سلام
من به هیچ وجه نمی تونم این برنامه رو نصب کنم
البته ویندوزم 7 ! اما رو ویندوز xp هم امتحان کردم نشد
همینطور cs3 روهم نمی تونم نصب کنم
راهنماییم می کنید لطفا؟
لطفا تاپیکی مجزا بزنید و کامل تر توضیح بدید..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.