ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید سیستم جهت پردازش گرافیکی

RezaTaghizadeh
23-05-2010, 02:36
سلام به همه ............ :11: :11:
عرض شود که بنده به یک سیستم البته فقط Case نیاز دارم که برای پردازش و کارهای گرافیکی به صورت تخصصی مناسب باشه. قدرت پردازشی و کارایی بالای کارت گرافیک فوق العاده برام مهمه.
این سیستم رو برای کارهای تخصصی گرافیکی نیاز دارم. از جهتی سرعت و هماهنگی قطعات سخت افزاری سیستم به جهت بالا بودن راندمان کاری خیلی واسم مهم هستش.
بودجه من 1 میلیون تومن هستش و اگه عزیزان زحمت بکشند و با این بودجه یه سیستم با حداکثر کارایی پردازش گرافیکی پیشنهاد کنند خیلی ممنون میشم.
از قطعات سیستم فقط موارد ذیل رو نیاز دارم:
1- Mainboard

2- RAM

3- H.D.D

4- VGA

5- Power
و در کل فقط Case سیستم.
مطلب اینکه هماهنگی قطعات فوق برای دربرداشتن حداکثر سرعت و کارایی گرافیکی بسیار مهمه واسم.

مادربورد سیستم تر جیحاً ASUS و GigaByte باشه و کل Case رو در 2 برند بر پایه Intel و AMD و گرافیکی nVidia و ATI میخواستم. اینکه ترکیب چهار مورد مذکور به چه صورت حداکثر کارایی رو خواهد داشت به پیشنهاد عزیزان بخش سخت افزار.
مطلب بعدی اینکه در مورد کارت کپچر برای تدوین چی پیشنهاد می کنید؟
میخوام ببینم بجای کارت گرافیک کارت کپچر بگیرم یا نه؟
باز هم یادآوری کنم که بودجه بنده 1 میلیون تومن هستش.
اگه عزیزان زحمت بکشن و بنده رو راهنمایی کنند خیلی خیلی ممنون میشم. :11:
خیلی ضروریه انصافاً. :11::11:

Ultra_Black
23-05-2010, 08:24
سلام

بر پایه Intel:
CPU:Intel Core i7 860=310
M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
RAM:Cruise Blood Iron 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=140
VGA:Sapphire 5770 1Gb=205
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
All:992

بر پایه AMD:
CPU:AMD Phenom II X6 1090T=320
M.B:Gigabyte 890GPA-UD3H=200
RAM:Cruise Blood Iron 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=140
VGA:Sapphire 5770 1Gb=205
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
All:1017

اگه کارتون رندرگیری و سه بعدی هست بهتره از کارت گرافیکهای Quadro استفاده کنید

alirezak4
23-05-2010, 09:20
سيستم بر مبناي پلتفرم Core i5 و يک پردازنده با سوکت LGA 1156 بسته شده است. پردازنده انتخاب شده، مدل i5-750 بوده که از 4 هسته پردازشي با فرکانس عملياتي 66/2 بهره ميبرد. در ساختار اين پردازنده از 8 مگابايت کش L3 استفاده ميشود. يکي از قابليتهاي بسيار جالب اين پردازنده تکنولوژي Turbo Boost است. اين تکنولوژي ميتواند پردازنده را بسته به بار پردازشي موجود، به طور خودکار اورکلاک کند. i5-750 حداکثر فرکانس عملياتي پردازنده که از اين طريق بالا ميرود، 3200 مگاهرتز است.
قیمت: 215,000 Toman

ما در کنار اين پردازنده قوي يک کارت گرافيکي حرفه اي براي کار با تري دي مکس نيز در نظر گرفتهايم. اين کارت مدل Quadro FX 580 از برند PNY بوده و به 512 مگابايت حافظه گرافيکي GDDR3 مجهز شده است.

FX 580 جزو کارتهاي رده ابتدايي خانواده Quadro محسوب ميشود که در آن از 32 هسته پردازشي استفاده شده است. اين کارت در افزايش سرعت و دقت رندر و بهبود کيفيت تصاوير رندر شده تاثير قابل ملاحظه و بسيار محسوسي داشته و حتي گران قيمتترين کارت جيفورس نيز نميتواند اين نقش را ايفا کند. شما با 430 هزار تومان که بابت اين کارت ميپردازيد؛ کارتهاي گيم بسيار سريعي ميتوانيد داشته باشيد ولي اين کارتها براي کاربردهاي حرفه اي بازده مناسبي ندارند.
قیمت:430
FX 580 از رابط حافظه 128 بيتي بهره برده و با DiretX 10 سازگاري کامل دارد. FX 580 در کنار کارآيي قابل قبول براي نرمافزارهاي طراحي سه بعدي حرفهاي و صنعتي، مصرف انرژي بسيار پاييني داشته و از اتصالگر برق PCIe استفاده نميکند. حداکثر توان مصرفي اين کارت، 40 وات اعلام شده است.

ما 4 گيگابايت حافظه با فرکانس 1600 مگاهرتز از برندCORSAIR انتخاب کرده ايم.. اين سيستم بيش از اينکه به حافظه با فرکانس بالا احتياج داشته باشد به حجم حافظه بيشتر نياز دارد. اگر تمايل داشتيد براي اين سيستم بيشتر هزينه کنيد افزايش حجم حافظه يکي از گزينههاي مناسب خواهد بود.
قیمت: 175
ما براي مادربورد سراغ راه حلهاي گران قيمتP55 نرفتيم، چرا که اولا بودجه محدودي داشته، به علاوه نيازي به اين کار احساس نشد. P55A يک مادربورد خوش قيمت از فاکسکان بوده که علاوه بر کيفيت بالا در ساخت و پايداري در شرايط عملياتي مختلف، امکانات اوليه مورد نياز هر کاربري را دارد.

6 پورت SATA با سرعت 3 گيگابيت بر ثانيه، يک شيار PCIe x16 براي نصب کارت گرافيکي و 14 پورت USB2.0 از مهمترين امکانات اين مادربورد است. P55A از پل جنوبي ICH10R استفاده کرده و به اين ترتيب از تکنولوژي RAID نيز پشتيباني ميکند.

يک هاردديسک جامد 64 گيگابايتي به عنوان درايو بوت براي اين سيستم برداريم. مدل 64 گيگابايتي از خانواده هاردديسکهاي Zephyre ساخت پاتريوت، انتخاب ما بوده که با استفاده از کنترلر JMicron ساخته ميشود. مدل 64 گيگابايتي اين خانواده به راحتي به سرعتهاي خواندن و نوشتن به ترتيب 240 و 85 مگابايت برثانيه که روي آنها درج شده ميرسد. اين سرعت، بسيار بالاتر از سرعت سريعترين هاردديسکهاي مغناطيسي موجود است. اين هاردديسک با قابليت TRIM نيز سازگاري داشته و در صورت استفاده از ويندوز 7، به خوبي از مزاياي آن در بهبود کارآيي برخوردار خواهيد شد. علاوه بر اين، هاردديسک 64 گيگابايتي براي نصب ويندوز و نرمافزارها، يک هاردديسک معمولي 500 گيگابايت نيز درنظر گرفته شده تا آرشيو و ذخيره اطلاعات در آن صورت گيرد.

قطعات پيشنهاد شده بسيار کم مصرف بوده و سيستم به منبع تغذيه خيلي قدرتمندي نياز نخواهد داشت. يک منبع تغذيه600 وات انتخاب ايدهآلي براي اين سيستم خواهد بود و در ضمن آینده نگری هم کرده ایم. ما مدل GREEN - GP685B از برندگرین را انتخاب کرده که از 685 وات توان خروجي پيوسته بهره ميبرد. البته خروجي اين منبع تغذيه فراتر از نيازهاي اين سيستم بوده و تحت هيچ شرايطي با کمبود توان خروجي مواجه نخواهيد شد.
قیمت:118 هزار تومان....

قیمت تمام شده این سیستم با یک کیس و خنک کنننده مناسب از یک میلیون و پانصد هزار تومان بیشتر نخواهد شد.اما با توجه به بودجه شما فکر کنم از خنک کننده و کارت های کوآدرو باید صرف نظر کنید.و یا اینکه پردازنده و مادر بود را از پلتفرم ای ام دی بگیرید.

sasan816
23-05-2010, 13:22
CPU : Intel Core i5 750 2.6Ghz
M.B : Gigabyte P55A-UD3
HDD : Western Digital 1T 32M-Buffer
Ram : 4Gb 1600 (2x2Gb) CL7
VGA : msi 5850
Power : Green GP585B
Case : Green Magnom2
یک نمونه سیستم AMD

AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz=210
M.B : ASUS M4N79T Deluxe = 195
VGA : ASUS - ATI RADEON EAH5770 - 1GB = 210
RAM : CORSAIR- Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) = 120
HDD : Seagate -ST3500418AS - 500 GB = 50
Power : Green GREEN - GP535B = 68
Case : Cooler Master Elite 330 = 40
DVDRW : LITEON 24X = 30
Mouse & KeyBoard : Farassoo = 25

toose2008
23-05-2010, 14:47
دوست عزیز برای کارهای گرافیکی بصورت حرفه ای باید فکر خرید amd و ata رو بزنی اگه برا بازی میخواستی بدون شک این دو برتر از رقیبان خودشون بودن

سیستم پیشنهادی من

پاور : GREEN - GP535B قیمتش 68 تومن البته بازم پیشنهاد میکنم مدل بالاترشو بگیری نکته ای که بهت گوشزد میکنم تا بهش توجه کنی تا میتونی از نویز سیستمی که میخوای بخری باید کم کنی فکر پاور مدل پایین تر ازینو از سرت بیرون کن یه مدل پایین تر از همین پاور هم هست A که قیمتش 53 تومنه ولی من B رو پیشنهاد میکنم

سی پیو : بدون شک اینتل باید بگیری ای ام دی برا بازی بهترین گزینه هست اما تو بخش رندر های گرافیکی به گرد پای اینتل هم نمیرسه CPU 9400 اینتل خیلی عالیه قیمتش 205 هزار تومن

هارد : هاردایی که تو ایران برا خودشون بازار دستو پا کردن تو هیچ کشور دیگه ای فروش ندارن اشغال ترین هاردایی دنیا همین مکستور یا اسمه تغییر داده شدش سیگیت هست من هارد وسترن بلک یادت باشه بلک رو بهت پیشنهاد میدم Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB که 118 تومن 1 ترابایت هست

مادر برد : GIGABYTE - H55M-USB3 یادت باشه مادربردی بگیر که یو اس بی 3 رو ساپورت کنه دیگه نیازه قیمت این مادر برد 155 تومنه

گرافیک : این قسمت باید دقت کنی به حرف بازار و عامیانه مردم توجه نکن اگه برا بازی میخوای من 5770 رو پیشنهاد میکنم اگه برا کارای گرافیکی میخوای فکر ای تی آ رو از سرت بیرون کن این چند مدل پیشنهاد من هستن

GeForce GTX 275

GeForce GTX 285 - 1GB

GeForce GTX260 - 1.7GB

که هر کدومشونو گرفتی خوبه اما پول زیادی برا کارت گرافیک نده چون از هیچ کدوم از اینا نمیتونی از حد اکثر توان و قدرتشون شون استفاده کنی مگه اینکه حرفه ای باشی یا یه نوب بازی خور فقط یادت باشه برند هر چه ارزون تر بهتر و یه نکته رو فراموش نکن برند هر چی میگیری MSI نگیر اگه در مورد برند اطلاعی نداری یه سرچ تو گوگل بکن اطلاعات کافی در یافت میکنی

رم : من GEIL پیشنهاد میکنم خود به خود DDR3 میشه زیاد حساسیت نداشته باش 2 گیگ بیشتر بگیری یا نگیری زیاد مهم نیست بازم فکر نکنم بتونی از توان بیشتر از 2 گیگ رمت استفاده کنی تو ویندوز اکس پی که اصلا نمیتونی

موفق باشی

Ultra_Black
23-05-2010, 17:33
سی پیو : بدون شک اینتل باید بگیری ای ام دی برا بازی بهترین گزینه هست اما تو بخش رندر های گرافیکی به گرد پای اینتل هم نمیرسه CPU 9400 اینتل خیلی عالیه قیمتش 205 هزار تومن

مادر برد : GIGABYTE - H55M-USB3 یادت باشه مادربردی بگیر که یو اس بی 3 رو ساپورت کنه دیگه نیازه قیمت این مادر برد 155 تومنه
دوست من CPU و مین با هم همخوانی ندارند
و سوکتهاشون با هم فرق می کنه و بهم نمی خورند

toose2008
23-05-2010, 19:43
sry ep43t usb3