مشاهده نسخه کامل
: چرا هیچ جا هیچ حرفی از LCD های JVC زده نمیشه؟
mr_rayan
22-05-2010, 23:40
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من واسم خیلی سوال شده که چرا از یه برندی مثل جی وی سی که یه برند ژاپنی هستش و محصولات خوبی هم تولید می کنه و حتی ال سی دی های خوبی هم داره صحبت نمیشه.
چرا یه شرکت کره ای مثل ال جی و یا سامسونگ و .... طرفدار زیادی داره ولی برند مطرحی مثل جی وی سی خبری ازش نیست؟دیگه فکر نکنم اونقدرها هم توی کارش ضعیف باشه.
من توی این فروم ندیدم یکی بیاد بگه من میخوام ال سی دی JVC بگیرم ویا یکی از دوستان دو مدل ازش معرفی کنه.یکی بیاد دوتا از ضعف هاش رو بگه.یکی بیاد بگه این مدل رو بخرید،یکی بگه نخرید.
لطف کنید هرکسی اطلاعاتی توی این زمینه محبت کنه بگه و این علامت سوال هارو از کله من پاک کنه.
سلام دوست عزیز
واقعا راست میگید...
من خودم یه سینما خانگی از این مارک دارم که واقعا خیلی خوب هستش.ولی تاپیک سینمای خانگی این فروم را زیر رو کردم یه جا بحثی ازش نشده بود..وقعا یه صدای داره که ادم کیف میکنه وقتی باهاش فیلم میبینه ...
mortezaon
23-05-2010, 01:16
سلام
به خاطر اينكه برند هاي سوني و مخصوصا سامسونگ تلاش زيادي براي جذب مشتري انجام دادن
براي مثال سامسونگ با هر دستگاه تلوزيون ال سي دي يك سينما خانگي اشانتيون ميده سوني هم همينطور
در حالي كه جي وي سي هيچ طرح نوروزي تابستاني و ... نداره
.
نه اینطوری نیست، کلاً کمپانی مثل سامسونگ و سونی سرمایهگذاری زیادی در زمینه تولید تلویزیون کردن و تنوع مدلهاشونم خیلی زیاده، نه تنها در ایران همه جاهای دیگه دنیا هم الان برندهایی مثل JVC یا Sharp و یا Hitachi و شرکتهای از این دست خیلی تو چشم نیستن مخصوصاً در سالهای اخیر حالا شاید قبلاً بعضی از این کمپانیها اوضاعشون خیلی بهتر بوده ولی اینم برمیگرده مستقیماً به عملکرد خودشون در بازار جهانی نه چیز دیگهای.
mr_rayan
23-05-2010, 23:12
اینطور که پیداست یسری از شرکت های ژاپنی واقعا دارند توی این زمینه کمرنگ میشند،فقط شرکت هایی مثل سونی و پاناسونیک هنوز محکم سرجاشون ایستادن.
*Alucard*
23-05-2010, 23:38
JVC قبلا زیر مجموعه کمپانی ماتسوشیتا ( پاناسونیک) بود الان در حدود 2-3 سال هست که از زیر مجموعه پاناسونیک خارج شده و برای همین مدتی طول میکشه تا به عنوان یه کمپانی مستقل به روزای خوب قدیم برگرده.
Source:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
John Cena723
24-05-2010, 15:32
به نظرم قیمت بالاش هم باعث میشه هر کسی طرف این مارک نره ولی خب همین که اصل هستش میدونید چند سال بازدهی دستگاه رو می بره بالا؟
mr_rayan
24-05-2010, 23:57
قیمت هاش اونچنان هم بالا نیست.اتفاقا کاملا هم مناسبه.جی وی سی یه برند ژاپنی هستش و می تونید قیمت هاش رو با سونی و یا پاناسونیک که ژاپنی هستند مقایسه کنید.شاید خیلی کم اختلاف داشته باشه.
قیمت هاش اونچنان هم بالا نیست.اتفاقا کاملا هم مناسبه.جی وی سی یه برند ژاپنی هستش و می تونید قیمت هاش رو با سونی و یا پاناسونیک که ژاپنی هستند مقایسه کنید.شاید خیلی کم اختلاف داشته باشه.
درسته ، برند ژاپنيه.
اما يه چيز جالب بگم. من باز شده LCD هاي JVC رو ديدم. تقريبا تمام قطعات ساخت LG هستن. انگار فقط قاب و ماكش شده JVC.
حتي DVD PLayer هي JVC هم همينطورن. حتي توي بعضي مدلها بدنه دستگاه هم همون ال جي هستش ، فقط يه مارك جي وي سي بهش چسبوندن.
mr_rayan
25-05-2010, 23:42
درسته ، برند ژاپنيه.
اما يه چيز جالب بگم. من باز شده LCD هاي JVC رو ديدم. تقريبا تمام قطعات ساخت LG هستن. انگار فقط قاب و ماكش شده JVC.
حتي DVD PLayer هي JVC هم همينطورن. حتي توي بعضي مدلها بدنه دستگاه هم همون ال جي هستش ، فقط يه مارك جي وي سي بهش چسبوندن.
به نکته شدیدا وحشتناکی اشاره کردی.یعنی کلاهبرداری تا این حد؟؟؟؟؟:41:
مطمئنی؟کجا دیدی؟
FARSHAD_DIGITAL
12-07-2010, 14:43
حالا بگذریم ازبحث فاچاق.کسی از مدلهای jvc اطلاعات وقیمت داره؟
t_tanhayam
12-07-2010, 14:54
حالا بگذریم ازبحث فاچاق.کسی از مدلهای jvc اطلاعات وقیمت داره؟
LT42WX70 3000000
Specification
Panel: 42" 1080p Slim Multi Voltage Monitor
Dynamic Contrast Ratio: 50,000:1
Response Speed: 6.5msec
HDMI: 3 Inputs
PC (D-Sub 15 Pin): 1
RS232C: 1
Speaker: 20W total
Power Requirements: 100-240V AC
Power Consumption: 175W average
Panel On Stand (WxHxD) in.: 39 x 28 1/4 x 6 3/4
Panel Without Stand (WxHxD) in.: 39 x 23 5/8 x 1 5/8
Panel weight: 26.4
VESA Compliant: Yes
ENERGY STAR Compliant: Yes
LT-42DV1 2800
Smart Interior Design
Award Winning 360 Degrees Beautiful "SLIM" Design with "Leather-Like" Finish
Smart 100Hz/120Hz
100Hz/120Hz Clear Motion Drive II Technology with Motion Blur Free Picture
Smart Picture
Perfect DynaPixHD with 1,000,000 : 1 Dynamic Contrast Ratio for Excellent Picture
Smart Connection
Various Choice for connection with HDMI x3 (CEC) with USB 2.0 Terminal.
Smart Operation
JVC Exclusive Technology of Hand-Clap Operation
LT-47DV1 3700
Smart 100Hz/120Hz
100Hz/120Hz Clear Motion Drive II Technology with Motion Blur Free Picture
Smart Picture
Perfect DynaPixHD with 1,000,000 : 1 Dynamic Contrast Ratio for Excellent
aftab_azad20
12-07-2010, 15:26
ایشون گفتن jvc چند قرنه از AIWAهم خبری نیست
t_tanhayam
12-07-2010, 15:42
ایشون گفتن jvc چند قرنه از AIWAهم خبری نیست
آيوا
آيوا يك كمپاني الكترونيكي ژاپني است كه در سال 1951 بنيان نهاده شد . در دهه هاي 70 و 80 اين كمپاني بسيار موفق بود و يكي از پيش تازان صنعت ژاپن و بسياري از چيزها را براي اولين بار اين كارخانه ايجاد نمود . در دهه 90 رقباي كارخانه زياد شدند و آيوا در پي رقابت براي كاهش قيمت ، كيفيت و نوع آوري را فدا نمود . به اين ترتيب كمپاني به طور سريع به سوي ورشكستگي پيش مي رفت تا به كمك رقيب خود سوني از اين وضعيت نجات پيدا كرد . آيوا به قسمتي از كمپاني سوني اما كاملا مجزا تبديل شد . سوني ، آيوا جديد را نماينده نسل جوان معرفي نمود و لوگوي جديد آيوا طراحي گشت .
لوگوي جديد آيوا نام كمپاني با فونتي مواج و مارپيچ به رنگ قرمز است .
لوگوي انتخابي آيوا نشان دهنده حالتي مبارزه طلبانه است به دور از تمام قواعد و قوانين موجود .
رنگ انتخابي نيز قرمز خاصي است كه بيان كننده شور و اشتياق و هيجاني است كه از طريق وسائل آيوا به مصرف كننده منتقل مي شود .
موجي كه در اين لوگو وجود دارد سمبلي از موج موجود در نسل جوان است و هم چنين نشاني از قابليت حركت در برابر حوادث مختلف . منظور ديگر از اين حالت موج وار ياد آوري انعطاف و قدرت ابتكار كارخانه مي باشد .
موضوع جالبي كه در اين لوگو وجود دارد اين است كه خطوط نوشته در ابتدا باريكتر است و با حركت به سمت انتهاي نام يعني سمت راست كلفت تر مي شود اين به معناي هدف كمپاني در پيشرفت متوالي در روزهاي پيش روست .
هم چنين اين حروف حالتي مارپيچ دارند و به چپ و راست متمايل مي شوند هدف از اين كار نشان دادن حركت كارخانه براي پيدا كردن نياز مشتري و رفع آن از طريق تكنولوژيهاي قابل اعتماد بوده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.