مشاهده نسخه کامل
: پاور tonb(فوری)
footballist
22-05-2010, 19:56
سلام
میخواستم بدونم پاور های تونب کاراییشون چطوره؟من فردا یه پاور tpx 500 میگیرم.کارایی این پاور چجوریه؟در حد گرین 535a هست؟لطفا سریعا جواب بدید چون من فردا میگیرمش.در ضمن اگر میشه مشخصات این پاور رو هم بزارید.با تشکر
TREASURES
22-05-2010, 20:08
سلام این پاوری که میگی اصلا به گوشم نخورده TOUGHPOWER مال TERMALTAKE منظورت نیست؟ :20:
TREASURES
22-05-2010, 20:15
آها پیداش کردم :31: از دوستانی که آشنایی با این پاور دارن خواهشا کمک کنن ( مشخصاتش که بدک نیست )
Universal 20+4 pin MB connector. Output over voltage protection . With PFC(Power Factor Correction) .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Input Voltage207~240V Input Current4A@230 V ACInput Frequency230V/50Hz 100~500ms>10msHold Up Time@115V/50HzEfficiency>85%MTBF100,000hoursConnectorsP1/20+4 pins , IDE,FDD, Serial ATAOutput protectionsSCP,OPP, OVP, OCP, UVP, CFPOutput (Real)300W , 350W , 400W , 450W 500W , 550W , 600W
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultra_Black
22-05-2010, 22:33
سلام
Tonb همون شرکتی هست که پاورهای فراسو رو تولید میکنه
و از نظر کیفی هم در حد و اندازه های Green و Memonex نیست! (نظر شخصی)
footballist
23-05-2010, 13:47
من شنیدم این پاورها تولید چینن و همچنین شنیدم که گرین تو ایران تولید میشه.این درسته؟خوب در این صورت میتونه کیفیتش بهتر باشه؟اون فروشنده ای که ازش میخوایم بخریم ازش تعریف کرد.غریبه هم نیست که بشه گفت برای فروش جنسش داره مبالغه میکنه.به هر حال دوستان نظری دارن بگن.با تشکر
Ultra_Black
23-05-2010, 13:54
من شنیدم این پاورها تولید چینن و همچنین شنیدم که گرین تو ایران تولید میشه.این درسته؟خوب در این صورت میتونه کیفیتش بهتر باشه؟
Green قطعات و طراحیش برای شرکت Seven Team هست مه یکی از بهترین و معروفترین سازندگان پاور در دنیاست
و بیشتر شرکتهای معروف از جمله Cooler Master ،OCZ، Corsair و... ساخت پاورشون رو به این شرکن میدن
Green فقط مونتاژ ایران هست
TREASURES
23-05-2010, 14:02
هیچ کدوم از قطعات گرین ربطی به ایران نداره فقط تو ایران بسته میشه مثلا استفاده از خازن های ژاپنی و تایوانی و ..... :20:
footballist
23-05-2010, 14:37
Green قطعات و طراحیش برای شرکت Seven Team هست مه یکی از بهترین و معروفترین سازندگان پاور در دنیاست
و بیشتر شرکتهای معروف از جمله Cooler Master ،OCZ، Corsair و... ساخت پاورشون رو به این شرکن میدن
Green فقط مونتاژ ایران هست
البته باید بگم پاور قبلی من که یه گرین a430 بود سوختش با وجود اینکه فقط 3 سال بود داشتمش و یک چهارم از عمرش میگذشت.با تشکر
Ultra_Black
23-05-2010, 17:36
البته باید بگم پاور قبلی من که یه گرین a430 بود سوختش با وجود اینکه فقط 3 سال بود داشتمش و یک چهارم از عمرش میگذشت.با تشکر
دلیل خوبی نیست که کیفیت محصولات گرین پایین هست
و سوختن پاور میتونه دلایل متعددی داشته باشه
JEskandari
24-05-2010, 05:22
دوستان الکی دلتان را خوش نکنید گرین حتی مونتاژ ایران نیست بلکه مونتاژ طراح برند اصلی پاورهست که
معمولا از شرکت seventeam هست ولی بعضی دلها مال شرکت های دیگه هستند.
گرین حتی کیس هایش را هم سفارش میده توی خارج میزنند و همونجا هم روشمیزنند گرین.
اون خازن تایوانی و ژاپنی هم خود تولید کننده اصلی پاور به سفارش شرکت سفرش دهنده میزنه
روی پاور . البته این فقط گرین نیست که اینجوریه silverstone , thermaltake , corsair , coolermaster ,....
هم همینکار را میکنند.
در مورد پاور tunb هم اگر اون 500 وات به اندازه 250 وات توان به شما داد کلاهتان را بیاندازید هوا.
---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------
در ضمن تا یادم نرفته PFC توی پاور tunb از نوع passive هستش نه از نوع active.
footballist
24-05-2010, 09:26
دوستان الکی دلتان را خوش نکنید گرین حتی مونتاژ ایران نیست بلکه مونتاژ طراح برند اصلی پاورهست که
معمولا از شرکت seventeam هست ولی بعضی دلها مال شرکت های دیگه هستند.
گرین حتی کیس هایش را هم سفارش میده توی خارج میزنند و همونجا هم روشمیزنند گرین.
اون خازن تایوانی و ژاپنی هم خود تولید کننده اصلی پاور به سفارش شرکت سفرش دهنده میزنه
روی پاور . البته این فقط گرین نیست که اینجوریه silverstone , thermaltake , corsair , coolermaster ,....
هم همینکار را میکنند.
در مورد پاور tunb هم اگر اون 500 وات به اندازه 250 وات توان به شما داد کلاهتان را بیاندازید هوا.
---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------
در ضمن تا یادم نرفته PFC توی پاور tunb از نوع passive هستش نه از نوع active.
PFC این مدل active هست:
Wattage 500W Efficiency 83.3% PFC Active Peak 600W Design Black Matt Cover & Cable Net Dimension 15x14 x8.6 Cooling System Fan 14cm with LED
تو اینجا هم هست:
قیمتشم 58 تومن هست.میتونید تو این سایت خودتون ببینید:
با تشکر
TREASURES
24-05-2010, 10:47
PFC این مدل active هست:
Wattage 500W Efficiency 83.3% PFC Active Peak 600W Design Black Matt Cover & Cable Net Dimension 15x14 x8.6 Cooling System Fan 14cm with LED
تو اینجا هم هست:
با تشکر
دوست عزیز خودت میدونی در هر صورت مشخصات گرین خیلی از این بهتره مثلا تو مدل 535B دارای 86 درصد بازدهی هست و ..... حالا هر طور خودت صلاح میدونی بعدا جای گله و شکایت نباشه :31:
footballist
24-05-2010, 11:02
دوست عزیز خودت میدونی در هر صورت مشخصات گرین خیلی از این بهتره مثلا تو مدل 535B دارای 86 درصد بازدهی هست و ..... حالا هر طور خودت صلاح میدونی بعدا جای گله و شکایت نباشه :31:
قیمت اون مدل 20 تومن از این گرونتره و همچنین بازدهیش هم بین 82 تا 86 درصد است و 86 درصد نیست.با تشکر
kinglife
24-05-2010, 15:12
tonb برند بدی نیست ولی برند های بهتری هم هستن
اما درباره این که یکی گفته بود قد 250 هم توان مصرفی نداره ، این پاور ریل هست
دوست عزیز این شرکت در امور تولید تازه وارده و محصولات بدی نداره ، الان هم توی تهران شهر سخت افزار توی چیذر به صورت عمده تمام محصولاتش رو آورده که فکر کنم ساپورترش شرکت شاب باشه
اما بهتره شما به سراغ همون برندهای جا افتاده در بازار برید یعنی گرین و ممونیکس واگر پولش رو دارید به سمت acbel و crosair برید
JEskandari
24-05-2010, 19:14
PFC این مدل active هست:
تو اینجا هم هست:
با تشکر
خوب دوست عزیز اون اطلاعات به شدت ناقص هستند
اول نگفته که چند ریل داره . بعدش نگفته توان روی ریلها چجوری تقسیم شده
بعدش نگفته که آمپراژ ریلها چطور هست.
بعدش نگفته که او Efficiency در چه دمایی و چه مقدار توانی که از سیستم
کشیده میشه بدست اومده اصلا Efficiency را باید بصورت یک نمودار توی توانهای
مختلف نشان داد نه یک عدد همینجوری چون حتی با تغییر دما میزان اون فرق میکنه
در ضمن هیچی در مورد Noise و Ripple بیان نشده
در ضمن اصلا بیان نشده چه سیستمهای حفاظتی برای جلوگیری از آسیب دیدن سیستم هست
نگاه کنید این روشی هست که باید یک PSU معرفی بشه تا شما بدونید دارید چی میخرید
amin_caragt2
24-05-2010, 20:24
دوستان درست تنب برند معروفی نیست ولی دلیل نمیشه که اینهمه ازش بد گفته بشه واقعا در حد گرین نیست ولی یه سرو گردن از پاورهای معمولی بالاتره واقعا وقتی میگیری دستت احساس میکنی جنسش خوبه و تونسته مشابه برندهای معتبر کار کرده باشه
بعدشم فراموش نکنید گارانتی معتبری مثل شاب از اون پشتیبانی میکنه در کل کاملا به قیمتش می ارزه ولی گرین یه چیز دیگس
footballist
25-05-2010, 12:02
پاور تنب روی سیستم نصب شد.بزودی سیستم دستم میاد بعدش یه نگاهی به پاور میندازم.با تشکر از همه دوستان که کمک کردن.
Behrouz_se60
27-05-2010, 21:39
توجه : لینک اشتباه هست به پست 20 مراجعه کنید
اشتباه کردی پسر نباید تنب میخریدی مهندس عمرانی با انتشار آزمایش چنان آبروی فراسو برد که نگو نه.این فایل براتون می فرستم البته با اپرا ذخیره شده شاید با IE بخونه.اگه نتونست بخونه با اپرا باز کنید.بعد با دقت بخوانید که فراسو چه گندی زده.
در پایین صفحه اونجایی که نوشته
Save file to your PC: click here
که اون جمله بالای
Download 2shared toolbar
قرار دارد.شاید بعضی ها نتونن پیدا کنند
footballist
28-05-2010, 10:03
اشتباه کردی پسر نباید تنب میخریدی مهندس عمرانی با انتشار آزمایش چنان آبروی فراسو برد که نگو نه.این فایل براتون می فرستم البته با اپرا ذخیره شده شاید با IE بخونه.اگه نتونست بخونه با اپرا باز کنید.بعد با دقت بخوانید که فراسو چه گندی زده.
در پایین صفحه اونجایی که نوشته
Save file to your PC: click here
که اون جمله بالای
Download 2shared toolbar
قرار دارد.شاید بعضی ها نتونن پیدا کنند
این که پاور گرین دوست عزیز.تازه هیچ اطلاعاتی هم از سیستم تست نداده.هیچ پاور تنبی هم من ندیدم.کیفیت عکس هاش هم کمه.به نظر من 100 درصد این تست مشکل داره.
Behrouz_se60
28-05-2010, 10:39
اشتباهی فایل آپلود شده حالا درست کردم اینو ببینید.
باید بگم اصلا لازم نیست سیستم گفته بشه بلکه حداکثر توان که میتونه و در شرایط معمولی ولتاژ چقدر است و اینکه میزان نویز میتونه مشخص کنه اینها حداقل استاندارد هستند مخصوصا نویز که مستقل از مصرف کل سیستم هست.تست با پاور 300 وات انجام شده ولی در حقیقت پاور 250 وات تنب هست وقتی یک شرکتی شیطنت میکند نباید محصولات آینده آن را خرید به شرط زیر میتوان محصولات تنب خرید که :
1-عذرخواهی رسمی
2- انحام تست در حضور کارشناسان و تایید جهت اطلاع رسانی
3- دریافت تاییده معتبر
4- ارایه اطلاعات مطلوب در سایت سازنده پاور
تنب هیچ از اینها کدام نداره پس گرین به صرفه تر بود.
footballist
28-05-2010, 10:58
اشتباهی فایل آپلود شده حالا درست کردم اینو ببینید.
باید بگم اصلا لازم نیست سیستم گفته بشه بلکه حداکثر توان که میتونه و در شرایط معمولی ولتاژ چقدر است و اینکه میزان نویز میتونه مشخص کنه اینها حداقل استاندارد هستند مخصوصا نویز که مستقل از مصرف کل سیستم هست.تست با پاور 300 وات انجام شده ولی در حقیقت پاور 250 وات تنب هست وقتی یک شرکتی شیطنت میکند نباید محصولات آینده آن را خرید به شرط زیر میتوان محصولات تنب خرید که :
1-عذرخواهی رسمی
2- انحام تست در حضور کارشناسان و تایید جهت اطلاع رسانی
3- دریافت تاییده معتبر
4- ارایه اطلاعات مطلوب در سایت سازنده پاور
تنب هیچ از اینها کدام نداره پس گرین به صرفه تر بود.
این فایل رو برای شاب میفرستم که لااقل بدونن چه محصولی رو دارن میفروشن.من که فعلا این پاور رو نصب کردم ولی شاید بتونم عوضش کنم.همینو اگه سریعتری میدادی الان لااقل این رو کامپیوترم نبود.
این فایل رو برای شاب میفرستم که لااقل بدونن چه محصولی رو دارن میفروشن.من که فعلا این پاور رو نصب کردم ولی شاید بتونم عوضش کنم.همینو اگه سریعتری میدادی الان لااقل این رو کامپیوترم نبود.
همه ی دوستان به شما توصیه کردن و اصرار داشتن که این پاور رو نگیرید ولی شما دوست داشتید حرف خودتون به کرسی بشونید
بهتره از تجربه دیگران استفاده کنید
موفق باشید
amin_caragt2
29-05-2010, 14:21
اشکال نداره تنب هم جنس بدی نیست لااقل از برندهای بی سروته چینی خیلی بهتره
footballist
29-05-2010, 14:59
اشکال نداره تنب هم جنس بدی نیست لااقل از برندهای بی سروته چینی خیلی بهتره
یه چیزش که به کل اون پاور ترجیح میدم فنشه.خیلی کم صدا هست و ال ای دی سبز هم داره و همچنین هوایی که از خودش عبور میده بالاست.
amin_caragt2
30-05-2010, 09:50
یه چیزش که به کل اون پاور ترجیح میدم فنشه.خیلی کم صدا هست و ال ای دی سبز هم داره و همچنین هوایی که از خودش عبور میده بالاست.
با پاور تستر تست گرفتم در حد گرین نیست ولی بازم خوب بود حالا که گرفتی زیاد بهش فکر نکن
footballist
30-05-2010, 18:30
با پاور تستر تست گرفتم در حد گرین نیست ولی بازم خوب بود حالا که گرفتی زیاد بهش فکر نکن
از همین مدل من تست گرفتید؟لطفا نتایج رو بزارید تا ما هم ببینیم.با تشکر
footballist
06-09-2010, 15:37
دوستان لطفا این دو مقاله رو نگاه کنید:
بر عکس اون چیزی که فکر میکردم پاور های تنب خیلی هم چیز بدی نیستند و شاید بشه گفت که میتونن با برندهایی مثله گرین رقابت کنند.با تشکر
boy_kochak
22-09-2010, 08:09
دوستان لطفا این دو مقاله رو نگاه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبر عکس اون چیزی که فکر میکردم پاور های تنب خیلی هم چیز بدی نیستند و شاید بشه گفت که میتونن با برندهایی مثله گرین رقابت کنند.با تشکر
سلام دوست عزیز
ماهم پاور تنب tpx-500 خریدیم .... شما تا حالا ازش راضی بودید؟ بازدهیش چطوره ؟
footballist
22-09-2010, 11:27
سلام دوست عزیز
ماهم پاور تنب tpx-500 خریدیم .... شما تا حالا ازش راضی بودید؟ بازدهیش چطوره ؟
تا به حال که خوب بوده البته فعلا نمیشه در موردش تصمیم گرفت چون حداقل باید دو سال باهاش کار کنم تا بفهمم چطوره ولی چیز جالبیه.فنش ال ای دی های سبز داره که خیلی فضای کیس رو قشنگ میکنه و در ضمن صداش هم خیلی کمه و در مقایسه با فن کیس گرین خیلی کم صداتره و به نظرم جریان هوای زیادی رو توی پاور میده.در ضمن گارانتیش هم یک سالست ولی اون طوری که من فهمیدم خیلی گارانتی خوبی داره چون یک بار ازشون انتقاد کردم الان قراره یه موس به رسم یادبود بهم بدن(شرکت شاب).با تشکر
footballist
22-09-2010, 11:39
مثل اینکه پاورهاش گارانتی ویژه گرفتن:
با تشکر
footballist
25-09-2010, 21:36
اون پاوری که تستش رو گذاشته بودن اولین سری پاورها بود که فراسو وارد کرده بود ولی این جدیدی هایی که تو بازار هستند توسط یه کارخانه دیگه تولید شده و چیز عالی هست.در ضمن اون تست هم اصلا درست نبود و به نظرم نقشه شرکت گرین برای بدنشون دادن رقبا بود(شما کجا دیدید که یه پاور 300 وات 400 وات بیرون بده؟!!!یعنی بازدهیش 140 درصده؟!!!!اگه یه همچین پاوری ساخته شد به من خبر بدین).پاورهای تنب یکی از بهترین های بازار و نسبت به قیمتش کارایی بالایی داره.با تشکر
maziarzar
29-09-2010, 20:59
پاور من الان600تونب هست ومشکلی هم باهاش ندارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.