PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : F.3.A.R. -> F.E.A.R 3

صفحه ها : 1 [2]

Mammad Prince
09-08-2011, 23:47
سلام
آقا بازی را گرفتم و بازی کردم
تنها نقطه قوت بازی هوش مصنوعی بالاش هست و بس
به عنوان یک گیم که عنوان ترس را یدک میکشه اصلا عناصر ترس در اون بکار نرفته

این از انتقاد من
حالا بریم سر بازی
بازی گیم پلی روونی داره البته بجز اینتروال 7
راستش من در اینتروال 7 موقع کشتن هارلین وید دچار مشکل شدم
هرچی به گردنش شلیک می کنم از بین نمیره
جالبه نه خودش می میره نه من را می کشه!!
چطور نابودش کنم

منظورتون غول آخره بازیه ؟! فکر کنم اسم مرحله اش WARD بود ! نه ؟!
بعد از این که راهروهای تو در توی ابتدای مرحله رو رد کردین و خاطرات کودکیتون ( شامل گلدون - کتاب قصه و تفنگ آب پاش ) رو نابود کردین به محوطه باز می رسین ! اون جا همون یارو غول آخر بازی سر می رسه !
موقع هایی که میاد آتش بزنه و حلقش را باز می کنه ، صحنه را آهسته کنید و به نقطه ای که سفیده تیر بزنید ! چندین بار این کار را بکنید و مواقعی که سرش سفید می شه هم به سرش بزنید و تمام !!!:31:

--------------------

من هم مشکل دوستمون رو دارم !! در حالی که بازی رو دوبار تموم کردم ( برای سیستم امتیاز دهی ! ) ولی باز هم Fettel در قسمت کاراکترهای قابل بازی خاموشه !!! چرا ؟؟!! کرک مشکل داره یا نسخه ام کامل نیست ؟!

یه سوال دیگه هم داشتم !!!
این سیستم امتیاز دهی تا چه عددی جلو می ره ؟! من الان 20 رو تموم کردم و یه ذره دیگه می رسم به 21 !!!
دیگه تو قسمت score همه چی رو غیر از سلامتی ماکسیمم زده !!

مر30 !

ess_1362
10-08-2011, 10:36
ممنون
این کار را بارها انجام دادم ولی در آخر می ایسته و همونجوری من را نگاه می کنه و هیچکاری نمی کنه!!

A.N.A.P
10-08-2011, 12:06
منظورتون غول آخره بازیه ؟! فکر کنم اسم مرحله اش WARD بود ! نه ؟!
بعد از این که راهروهای تو در توی ابتدای مرحله رو رد کردین و خاطرات کودکیتون ( شامل گلدون - کتاب قصه و تفنگ آب پاش ) رو نابود کردین به محوطه باز می رسین ! اون جا همون یارو غول آخر بازی سر می رسه !
موقع هایی که میاد آتش بزنه و حلقش را باز می کنه ، صحنه را آهسته کنید و به نقطه ای که سفیده تیر بزنید ! چندین بار این کار را بکنید و مواقعی که سرش سفید می شه هم به سرش بزنید و تمام !!!:31:

--------------------

من هم مشکل دوستمون رو دارم !! در حالی که بازی رو دوبار تموم کردم ( برای سیستم امتیاز دهی ! ) ولی باز هم Fettel در قسمت کاراکترهای قابل بازی خاموشه !!! چرا ؟؟!! کرک مشکل داره یا نسخه ام کامل نیست ؟!

یه سوال دیگه هم داشتم !!!
این سیستم امتیاز دهی تا چه عددی جلو می ره ؟! من الان 20 رو تموم کردم و یه ذره دیگه می رسم به 21 !!!
دیگه تو قسمت score همه چی رو غیر از سلامتی ماکسیمم زده !!

مر30 !
نقطه سفید چیه باید بزنی یه نقطه قرمز توی دهنش ! دی: با سرش هم کاری نداشته باشی و فقط اون نقطه قرمزه رو بزنی کافیه . سرش به مرور خراب میشه !

Mammad Prince
10-08-2011, 23:18
نقطه سفید چیه باید بزنی یه نقطه قرمز توی دهنش ! دی: با سرش هم کاری نداشته باشی و فقط اون نقطه قرمزه رو بزنی کافیه . سرش به مرور خراب میشه !

رفیق کل دهنش قرمزه ولی از یه نقطه اش نور سفید بیرون میاد !!! خب باید اون جا رو بزنه دیگه !
ممکنه مشکل دوستمون باگی چیزی باشه !
------------

راستی چه جالب من یه خورده دیگه challenge ها رو رفتم و به 21 که رسیدم ، سلامتی هم ماکسیمم شد و دیگه نوشت MAXIMUM RANK !!! خدا رو شکر !!!
راستی کسی نمی دونه چرا واسه من Fettel رو باز نمی کنه ؟!!!!

آقا کسی نمی دونه آدرس مسیر save بازی در win7 چیه ؟!
هرچی درایو ویندوز و هم چنین محل نصب بازی رو زیر و رو می کنم پیدا نمی شه !!

mahyarSAMSUNG
11-08-2011, 18:09
میشه بگید که آیا این بازی سه بعدی هست یا نه ؟ میشه با لپ تاپ سه بعدی بازی کرد ؟

A.N.A.P
12-08-2011, 07:15
رفیق کل دهنش قرمزه ولی از یه نقطه اش نور سفید بیرون میاد !!! خب باید اون جا رو بزنه دیگه !
ممکنه مشکل دوستمون باگی چیزی باشه !
------------

راستی چه جالب من یه خورده دیگه challenge ها رو رفتم و به 21 که رسیدم ، سلامتی هم ماکسیمم شد و دیگه نوشت MAXIMUM RANK !!! خدا رو شکر !!!
راستی کسی نمی دونه چرا واسه من Fettel رو باز نمی کنه ؟!!!!

آقا کسی نمی دونه آدرس مسیر save بازی در win7 چیه ؟!
هرچی درایو ویندوز و هم چنین محل نصب بازی رو زیر و رو می کنم پیدا نمی شه !!
اشتباه نمیکنی ؟ تو دهنش یه چیز قرمزی هست که نورانی هست .

ess_1362
12-08-2011, 11:21
بازی را با هر دو شخصیت تموم کردم ولی با فتل یک حال دیگه ای داشت
اون مشکل هم بخاطر کرک بازی بود که حل شد

پ.ن : برای اینتخاب شخصیت دوم در حالت تک نفره قبل از لانچ کردن ردیف اول را از حالت میشن بذارید روی reply و در ردیف آخر شخصیت دوم باز میشه

موفق باشید

Squall Leonhart
13-08-2011, 14:59
دوستان سیو بازی توی سون و xp کجا هست؟

خیلی خوب میشد که این نوع اطلاعاتی که به طور مکرر پرسیده میشه رو توی پست اول تاپیک ها قرار بدین.

spiky
16-08-2011, 21:19
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید درضمن 3 دی وی دی هست و کرک هم نداشت چون از این جایی که میخرم بازی هاش کرک نداره
البته کرک اسکیدرو رو گرفتم و نصب کردم و توی دیسک بازی هم یه ستاپ دایرکت ایکس بود که اونم نصب کردم

ess_1362
17-08-2011, 08:19
احتمال اینکه بازی نسخه بتا باشه زیاد هست
من که بازی را دانلود کردم حجمش یک dvd بود

spiky
17-08-2011, 11:23
احتمال اینکه بازی نسخه بتا باشه زیاد هست
من که بازی را دانلود کردم حجمش یک dvd بود
با کرک دیگه و c++ درست شد

soliman
20-08-2011, 01:02
با سلام خدمت دوستان عزیز.
ببینم این بازی کلا مشکل داره یا فقط واسه من اینجوریه . من وقتی بازی رو شروع میکنم دور اول عادی یعنی مردن دشمنا و کاراکتر بازی و نوار اسلومیشن. ولی بعد از این که یه بار کشته بشم دیگه بازی غیر عادی میشه یعنی دشمنا با حد اقل ده گلوله میمیرند و کاراکتر بازی هم با یک گلوله در ضمن نوار اسلومیشن هم که خالی بشه دیگه پر نمیشه . یه مشکل دیگه هم هست که وقتی بعد از جند بار گیم اور میشم دیگه بازی سریع نمیاد رو اخرین چک پواینت بلکه میگه مموری فول و وقتی که اینتر رو میزنم میاد منوی اصلی و باید دوباره از منوی اصلی بازی رو اجرا کنم. لطفا بگید مشکل از کرکه یا ؟
اگه از کرکه لطفا یه کرک سالم برام معرفی کنید
با تشکر

Mammad Prince
20-08-2011, 12:40
خب بالاخره آدرس مسیر سیو بازی در win7 رو پیدا کردم !!!
این آدرس به درد آونایی می خوره که مثل من بازی رو به maximum rank یعنی 21 رسوندن و حال می کنن که سیو شون رو نگه دارند ! ( یا این که می خوان win عوض کنن و نمی خوان سیو شون بپره ! )

C:\Users\Mammad\AppData\Local\SKIDROW

قسمت رنگی اسم user دستگاهتون می باشد !
Application Data یک پوشه hidden می باشد و ابتدا باید از organize و سپس folder option بالای my computer پوشه های مخفی را در حالت نمایان بگذارید !

soliman
21-08-2011, 00:52
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا بهم بگه واقعا موندم توش که چه جوری ادامه اش بدم

mehdy.z
21-08-2011, 08:16
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا بهم بگه واقعا موندم توش که چه جوری ادامه اش بدم
تا اونجا که من میدونم برخی از این مشکلات مربوط به نسخه_ی بتای بازی هست و با تعویض کرک درست میشه(البته مال شما که دیگه ترکونده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

panther99
22-08-2011, 01:21
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟

S@nti@go_s&k
22-08-2011, 01:37
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟سلوم

ارزش داره

گرافیک و داستان خوبه البته اگر داستان واست مهمه خوب یک و دو رو هم باید بازی کنی ( به هم ربط دارن )

کلا 8 مرحلست

panther99
22-08-2011, 12:21
حالا همین نسخه 3 رو بگیرم حله دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :46:من فکر کردم یه جورایی مثل COD هاست . که به هم مربوط نمیشن . مثلا MODERN WARFARE ها .

milad dante
22-08-2011, 12:51
نه اتفاقا خیلی هم داستانش دنباله دار...بهم ربط دارن

soliman
22-08-2011, 13:58
تا اونجا که من میدونم برخی از این مشکلات مربوط به نسخه_ی بتای بازی هست و با تعویض کرک درست میشه(البته مال شما که دیگه ترکونده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

دوست عزیز با این کرکی که گذاشتید این مشکلم حل شد ولی وقتی مرحله اول رو تموم کردم بعد از نشون دادن یک دمو صفحه کلا سبز میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم به نظرتون ایندفعه مشکل از کجاست ؟

saman_gh510
22-08-2011, 15:48
با سلام خدمت دوستان عزیز.
ببینم این بازی کلا مشکل داره یا فقط واسه من اینجوریه . من وقتی بازی رو شروع میکنم دور اول عادی یعنی مردن دشمنا و کاراکتر بازی و نوار اسلومیشن. ولی بعد از این که یه بار کشته بشم دیگه بازی غیر عادی میشه یعنی دشمنا با حد اقل ده گلوله میمیرند و کاراکتر بازی هم با یک گلوله در ضمن نوار اسلومیشن هم که خالی بشه دیگه پر نمیشه . یه مشکل دیگه هم هست که وقتی بعد از جند بار گیم اور میشم دیگه بازی سریع نمیاد رو اخرین چک پواینت بلکه میگه مموری فول و وقتی که اینتر رو میزنم میاد منوی اصلی و باید دوباره از منوی اصلی بازی رو اجرا کنم. لطفا بگید مشکل از کرکه یا ؟
اگه از کرکه لطفا یه کرک سالم برام معرفی کنید
با تشکر

منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد:18:

bazisaz
22-08-2011, 17:57
خوب شاید مشکل از ک.ر.ک باشه آخرین ک.ر.ک رو از سایت skidrow براش بگیرید یه تست بزنید .

mehdy.z
22-08-2011, 23:58
دوست عزیز با این کرکی که گذاشتید این مشکلم حل شد ولی وقتی مرحله اول رو تموم کردم بعد از نشون دادن یک دمو صفحه کلا سبز میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم به نظرتون ایندفعه مشکل از کجاست ؟

منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد:18:
همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!
البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!

ava-net
23-08-2011, 09:24
پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟

saman_gh510
23-08-2011, 10:15
پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟

همونجور که دوست عزیز مهدی گفت.تک دی وی دی ها مشکل ندارن.برا من 2تا دی وی دی هست که دی وی دی دوم نصفش پرشده:11:

SAEEDSAMSUNG
23-08-2011, 12:29
سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟ :31:

soliman
23-08-2011, 13:55
همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!
البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!

والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.

mojtaba57
23-08-2011, 16:13
والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.

دوستان عزیز منم همین مشکل رو داشتم. برای حل مشکل نسخه 3 دی وی دی رو حتما تهیه کن

Khan gholi
23-08-2011, 20:53
سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟ :31:

از لحاظ داستانیش که خوب هست.از لحاظ گیم پلی تقریبا شبیه کال او دیوتی هست با این تفاوت که مد زامبی هم توش اوردن.بازی جالبی اگر شماره های قبلییش رو بازی کردی از اینم خوشت میاد

milad dante
23-08-2011, 20:54
3 تا dvd دیگه چیه؟؟؟؟واسه من 1 dvd بود... تا آخرشم رفتم اصلا هم به مشکل نخوردم

mehdy.z
23-08-2011, 23:37
والا گفتم که اکثرا تک DVD ها اصل در اومدند ولی خوب از ناشرهای ایرانی همه کار برمیاد!!:13:

ava-net
24-08-2011, 10:47
کسی نیست جواب منو بده ؟

سوال کرده بودم راه بازی کردن کوپ آفلاین این بازی چیه ؟

اصلا داره یا نه ؟

Shayan AW
24-08-2011, 16:26
چرا هرچی کرک رو عوض میکنم سیو میپره و بازی میره از اول ؟

si2na
24-08-2011, 23:22
سلام خوب هستین ببخشین من تو مرحله 7 AIR PORT کرش میشم و میندازه بیرون اگه پچی کرکی دارین ممنون میشم منتظرم

شـیـفــو
24-08-2011, 23:52
ميشه يه كرك خوب معرفي كنيد ، من 3 تا كرك دارم اما هيچ كدوم كار نميكنه ، وفتي منو بازي بالا مياد ميپره بيرون
( البته خودم ندارمش مال دوستمـه :10:)

ava-net
25-08-2011, 09:33
اینجا انگار پاسخ گویی نداره .

آقا مدلی که من دارم بیرون نمی پره . فقط مشکلم با بازی کو= آفلاینم هست

SAEEDSAMSUNG
26-08-2011, 12:54
این آپدیت رو نصب کنید و مختویات پوشه SKIDROW رو هم جایگذین کنید مشکلتون حل میشه

اینم کرک

X_9
26-08-2011, 16:46
چه بازی مزخرفی هست این
مرحله اول تموم میشه دوباره میاد از اول

ess_1362
26-08-2011, 19:49
چه بازی مزخرفی هست این
مرحله اول تموم میشه دوباره میاد از اول
چون شما نسخه بتا را خریداری کردی که ناقصه:31:
متاسفانه اکثر کسانی که در این تاپیک بازی را خریدن یکبار به مشکل شما گرفتار شدن از جمله خودم که مجبور شدم بازی را دانلود کنم

ava-net
27-08-2011, 09:34
این واقعا نامردیه .
بری پول بدی بازی بخری و اون وقت کار نکنه .

mss_195
27-08-2011, 14:34
واسش dlc نیومده؟ نمیخواد بیاد؟

ava-net
28-08-2011, 08:16
واسش dlc نیومده؟ نمیخواد بیاد؟

تا جایی که میدونم هنوز نیومده .
اگه اومده لطفا به منم بگید .

robert
29-08-2011, 09:40
سلام

بعد از اتمام بازی با پوینتمن چجوری بازی رو با اون برادرش که تو هاله ی قرمز رنگ هست ادامه بدیم...؟؟

spiky
29-08-2011, 09:53
سلام

بعد از اتمام بازی با پوینتمن چجوری بازی رو با اون برادرش که تو هاله ی قرمز رنگ هست ادامه بدیم...؟؟
بازی بعد از مرحله آخر ادامه نداره و فقط میتونی دوباره همون مرحله ها رو با قتل بری برای این کار هم باید تو قسمت سینگل پلیر که میخوای مرحله رو انتخاب کنی قسمت کاراکتر پوینت من رو عوض کنی به فتل

p8p67
30-08-2011, 14:56
سلام من هر کاری کردم این بازی روی ویندوز 64 بیتی نصب نشد که نشد میشه راهنماییم کنید

prong
31-08-2011, 10:51
سلام من اين بازي رو خريدم...از شركت game ever هستش...پوشه نصب شده بازي 4.5 گيگ هستش تقريبا...به نظرم يه مشكلي داره چون وقتي شليك ميكني درست خون از آدما بيرون نمياد.يا وقتي تير ميخوره ديگه حالش خوب نميشه...يا با دو سه تا تير ميميره...تا ميام شليك كم ميميرم...ميشه يكي راهنمايي كنه مشكل از چيه؟؟؟؟؟
مرسي

SADEGH 7
31-08-2011, 11:59
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم. سیو هام رو کپی کردم ولی باز هم وقتی می خوام بازی کنم فقط new game داره.البته اسم پروفایلم لود شده ولی سیو هام نیست. از خود بازی هم مطمئنم که بتا نیست چون خودم دانلودش کردم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری سیو هام رو بیارم.
ممنون

shabnam1986
31-08-2011, 12:49
بازی بعد از مرحله آخر ادامه نداره و فقط میتونی دوباره همون مرحله ها رو با قتل بری برای این کار هم باید تو قسمت سینگل پلیر که میخوای مرحله رو انتخاب کنی قسمت کاراکتر پوینت من رو عوض کنی به فتل

شدنی نیست منم نتونستم...

mehdi_vsgh
02-09-2011, 09:51
تو مرحله 5 اون روباته رو چطوری میشه ترکوند؟؟؟ هرچی شلیک میکنم نابود نمیشه اخرش هم اون منو میزنه

Khan gholi
02-09-2011, 13:57
تو مرحله 5 اون روباته رو چطوری میشه ترکوند؟؟؟ هرچی شلیک میکنم نابود نمیشه اخرش هم اون منو میزنه

کلا این رو باید با صبر بکشید.تو صحفه مانیتور نصف قرمز شد سریع زمان رو ارو کنید فرار کنید اونطرف .اون نارنجک های الکتریکی رو به سمتش پرتاپ کنید و با اون اسلحه نور زرد رنگ بهش حمله کنید.صبر پیشه کنید که خداوند با شماست :)

Killzone2
03-09-2011, 11:43
سلام من اين بازي رو خريدم...از شركت game ever هستش...پوشه نصب شده بازي 4.5 گيگ هستش تقريبا...به نظرم يه مشكلي داره چون وقتي شليك ميكني درست خون از آدما بيرون نمياد.يا وقتي تير ميخوره ديگه حالش خوب نميشه...يا با دو سه تا تير ميميره...تا ميام شليك كم ميميرم...ميشه يكي راهنمايي كنه مشكل از چيه؟؟؟؟؟
مرسي
نسخه دیگری از بازی رو بگیرید ولی با این چیز هایی که شما گفتیتد باید رو درجه سختی بالا دارید بازی میکنید اینطوریه ولی اگر تیر میخوره خوب نمیشه کرک بازی مشکل داره!

ava-net
03-09-2011, 11:44
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم. سیو هام رو کپی کردم ولی باز هم وقتی می خوام بازی کنم فقط new game داره.البته اسم پروفایلم لود شده ولی سیو هام نیست. از خود بازی هم مطمئنم که بتا نیست چون خودم دانلودش کردم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری سیو هام رو بیارم.
ممنون

بعضی از بازی ها اینطوریند . یعنی برای کپی کردن سیو ها باید از برنامه خاصی استفاده کنید . مثلا Save Game Maneager

prong
03-09-2011, 13:22
نسخه دیگری از بازی رو بگیرید ولی با این چیز هایی که شما گفتیتد باید رو درجه سختی بالا دارید بازی میکنید اینطوریه ولی اگر تیر میخوره خوب نمیشه کرک بازی مشکل داره!
كرك بازي رو عوض كردم و يه پچ هم نصب كردم درست شد ولي هنوز از آدما خون در نمياد...چه كار بايد كرد؟؟؟نكنه بازي رو سانسور كردن؟؟؟

mehdi_vsgh
03-09-2011, 20:19
بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد

قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد

Killzone2
03-09-2011, 20:25
كرك بازي رو عوض كردم و يه پچ هم نصب كردم درست شد ولي هنوز از آدما خون در نمياد...چه كار بايد كرد؟؟؟نكنه بازي رو سانسور كردن؟؟؟
خون اونطور هم خودش رو نشون نمیده البته تو شماره دوم سانسور داشت در همین قسمت ولی این شماره فک نکنم داشته باشه!!!
البته شما میگی خون نشون نمیده! یه آپدیت برای این بازی اومده اون رو نصب کنید شاید درست بشه که برای دریافتش یه سرچ بزنید پیدا میکنی

بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد

قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد
شما بازی رو دوباره نصب کن بعد دایرکت و دیگر نرم افزار ها رو در پوشه موجود در بازی نصب کنید اگر درست نشد شاید ویندوز در اجرا کردن بازی مشکل پیدا کرده !

mehdi_vsgh
03-09-2011, 22:34
با نصب مجدد هم اجرا نشد....چنین چیزی امکا ن نداره
مشکل از کجا میتونه باشه ویندوزم هم تازه اس و برنامه خاصی نصب نکردم که بخواد دردسر ساز بشه براش

mehdi_vsgh
04-09-2011, 14:23
باراخره بازی رو تونستم اجرا کنم ولی متاسفانه همه سیو هام از بین رفته با اینکه سیو ها رو کپی کردم ولی بازم اجرا نیمشه سیو هام
چه کنم؟

ava-net
05-09-2011, 07:56
تا حالا چندین بار گفتم که برای کپی سیوهای بازی ها از برنامه سیو گیم منیجر استفاده کنید .

mehdi_vsgh
05-09-2011, 08:14
تا حالا چندین بار گفتم که برای کپی سیوهای بازی ها از برنامه سیو گیم منیجر استفاده کنید .
یعنی کلا باید قید سیو هارو زد الان؟؟؟
کسی تا مرحله 5 رو داره سیوهاشو؟؟؟ به خصوص تا لحظه مبارزه با اون روباته!!!!
اگه نه که اصلا حس و حال دوباره بازی کردنش رو ندارم

ava-net
07-09-2011, 07:55
یعنی کلا باید قید سیو هارو زد الان؟؟؟
کسی تا مرحله 5 رو داره سیوهاشو؟؟؟ به خصوص تا لحظه مبارزه با اون روباته!!!!
اگه نه که اصلا حس و حال دوباره بازی کردنش رو ندارم

تو که نمی تونی با پروفایل یکی دیگه بازی کنی

soliman
20-09-2011, 00:52
چند تا سوال:

1- اون فردی که فتل تو اخر مرحله 7 میره تو جسمش و میکشتش همون کاراکتر اصلی قسمت دوم بازی نبود منظورم همونی که الما ازش باردار شده بود و اگه بود چرا اونو تو محفظه شیشه ای زندانی کرده بودند و چرا فتل اونو اینجوری کشتش.
2- ایا تو اخر بازی فتل برای همیشه مرد؟
3-ایا الما هم بعد از زایمان مردش؟
4- پوینت من برای چی اون نوزاد رو نگه داشت در حالی که اولش با برادرش بر سر کشتن اون اختلاف نظر داشتند و ایا اون بچه هم به هیولا تبدیل میشه؟
5-پدر الما چه جوری به اون غول تبدیل شده بود؟
7-ایا اون امواج طوفانی ناشی از درد حمل الا بودش؟

Khan gholi
20-09-2011, 20:48
چند تا سوال:

1- اون فردی که فتل تو اخر مرحله 7 میره تو جسمش و میکشتش همون کاراکتر اصلی قسمت دوم بازی نبود منظورم همونی که الما ازش باردار شده بود و اگه بود چرا اونو تو محفظه شیشه ای زندانی کرده بودند و چرا فتل اونو اینجوری کشتش.
2- ایا تو اخر بازی فتل برای همیشه مرد؟
3-ایا الما هم بعد از زایمان مردش؟
4- پوینت من برای چی اون نوزاد رو نگه داشت در حالی که اولش با برادرش بر سر کشتن اون اختلاف نظر داشتند و ایا اون بچه هم به هیولا تبدیل میشه؟
5-پدر الما چه جوری به اون غول تبدیل شده بود؟
7-ایا اون امواج طوفانی ناشی از درد حمل الا بودش؟

1- چرا همونه چون فتل باهاش حال نکرد چون یک فردی به طور مصنوعی قدرت زیاد شد که توی قسمت قبل الما رو به سمت خودش جذب میکرد(دختر کش از نوع المایی بود.یکجورایی فکر میکردند روانی شده و نمونه خوبی بود 2-اره مگر اینکه توی قسمتی بعدی با قدرت خالقش دوباره زنده شه چون تو یکش مرده بود باز دیدیم اینجا ظاهر شد 3-اره مثل اینکه چون پایان دیگه هم به همین سرنوشت دچار میشه 4-اون رو نمیخواست بکشه میخواست مادرش رو بکشه 5-پدر الما یا پدر بزرگ صحیح تره ولی به هر حال توی این خانواده طبیعی همون طور که داداشه اونطوری شد 6-اره دیگه زجه هاش باعث باعث اون امواج میشد

hosseincode2008
20-09-2011, 21:01
خان گلي جان عزيز به نظرت چرا سليمان جان سوالهاشو تو اسپولر گذاشته؟ من تازه اين بازيو شروع كردم و بعد از Space Marine كه يكي از دوستان زحمت لو دادن يه قسمتي از داستانشو كشيد داشت اين بازي هم برام لو ميرفت.
لطفا پستت رو ويرايش كن :-L

Zaghan_13
20-09-2011, 21:55
بازی جالبی نیست...

یکم بازی کردم...زیاد حال نکردم...

سختم شده تو این مرحله(مرحله ی دوم ه فکر کنم:31:)

کسی میدونه چطوری از ترینر استفاده کنم؟

هر کاری میکنم هیچ تغییری نمیکنه...

Khan gholi
20-09-2011, 22:05
دوست عزیز من خان قلی هستم نه خان گلی
به نظر شما توی جواب های من اصلا به شخصی اشاره شده؟محتوایی رو لو دادم ؟.شما اگر اسپویلر سلیمان رو باز نکنی اصلا نمی فهمی من دارم درباره چی صحبت میکنم
بعد من طریقه استفاده از اسپویل رو هر کار کردم نشد شما تونستی به من بگو

hosseincode2008
20-09-2011, 22:33
دوست عزیز من خان قلی هستم نه خان گلی
به نظر شما تو جواب های من اصلا به شخصی اشاره شده؟محتوایی رو لو دادم ؟.شما اگر اسپویلر سلیمان رو باز نکنی اصلا نمی فهمی من دارم درباره چی صحبت میکنم
بعد من طریقه استفاده از اسپویل رو هر کار کردم نشد شما تونستی به من بگو
خب خان قلي خان
اسپويل كردن كه نبايد حتما لو دادن دقيق پايان بازي يا اوردن اسامي و اين جور موارد باشه تو اين پست شما هر كسي كه نسخه هاي قبلي رو بازي كرده باشه ميفهمه صحبت سر چيه. بعضي ها حتي دوست ندارن تعداد چپترهاي يه بازي براشون لو بره ديگه اينا كه جاي خود دارن...
براي استفاده از اسپويلر هم بايد به حالت پيشرفته بريد چون متاسفانه اين قسمت پاسخ سريع اسپويلر رو نداره؛ بايد اون قسمت هايي از متن رو كه ميخوايد بره داخل اسپويلر Select كنيد بعد روي آيكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كني و تو باكس باز شده يه چيزي بنويسي.
مرسي از توجه!

max_3d
08-11-2011, 19:56
اقا ما بازی رو با ترینر تموم کردیم ولی نه دمویی نشون داد نه چیزی در ضمن جای تعجبش اینجاست کلا 20 دقیقه نشد بازی تموم شد:18:

Khan gholi
08-11-2011, 23:18
اقا ما بازی رو با ترینر تموم کردیم ولی نه دمویی نشون داد نه چیزی در ضمن جای تعجبش اینجاست کلا 20 دقیقه نشد بازی تموم شد:18:

شما از شانس بدت نسخه ازمایشیش که حالت دمو داره رو بازی کردید اگر نه خود بازی هم داستان خوب و هم 6تا 7ساعت برای دیدن پایانش طول میکشه

amirpers
14-11-2011, 20:18
دوستان این سیوهای بازی ظاهرا اگه ویندوز رو عوض کنیم و دوباره بریزیم سرجاش کار نمی کنه.
چکار باید کرد ؟
یکی از دوستان گفته بود باید با Save Manager سیوها رو ذخیره کرد.
چه جوری ؟

docomid
13-03-2012, 16:37
سلام دوستان ، کسی می دونه سیوهای FEAR 3 توی کدوم فولدر ذخیره میشه ؟

sistani14
06-09-2012, 10:45
منم چند دقیقه بعد این بازی رو نصب میکنم ممنون از اطلاعات مفیدتون...