مشاهده نسخه کامل
: سوال در حد تیم ملی
sajad_n90
22-05-2010, 19:24
سلام
من یه سری کلیپ آماده برای میکس فیلم عروسی گرفتم ولی تو تایم لاین قسمتهای ویدیو و آیدیو رو مثل اینکه قفل کردن .
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه جوری میشه اون ها رو آورد یا به عبارتی از قفلی درآورد.
بافلش روی شکل مشخص کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
خواهشا در صورت امکان از این به بعد از عناوینی مثل سوال حرفه ای و در حد تیم ملی و ... خود داری کنید. اینو من نمیگم، قانون شماره 3 فروم میگه.
و اما جواب سوال شما. دوست عزیز، اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
وقتی روی فوتیج ها کلیک میکنید پریمیر 5 (فکر کنم) باز میشه؟
درون دیسک چه فایل هایی هست؟
آیا با وجود اینکه تایم لاین قفل هست، شما میتونید ویئوها رو ببینید و بشنوید؟
یا هوووووووووووووووووووو
specter-1369
22-05-2010, 21:14
می بخشید من این سئوالو بی شوخی می پرسم مگر امکان قفل گذاری روی فیلم هم هست به صورتی که توی نرم افزار های تدوین قابل تدوین نباشه؟
می بخشید من این سئوالو بی شوخی می پرسم مگر امکان قفل گذاری روی فیلم هم هست به صورتی که توی نرم افزار های تدوین قابل تدوین نباشه؟
آره دیگه
عرضه کننده های ... نرم افزار این کار رو میکنن.
حالا نمیدونم براچی. اما به احتمال زیاد برای جلوگیری از کپی و اینجور مزخرفات
ولی برای هر قفلی یه کلیدی هست
منتظر تشریح قیافه قفل هستیم
یا هووووووووووووووووو
mostafaar
23-05-2010, 23:35
آقا سجاد-- جواب شما اینجاست
بعضی ها برای ااینکه کارهایی که تو پنجره تایملاین و بطورکلی تو پروژشون انجام دادند لو نره ، میان و بقولی لایه های تصویری را موقتا مخفی می کنند یا در اصطلاح پریمیریش hide shy track می کنن...شما برای نمایش لایه ها باید روی پنجره تایملاین راست کلیک کرده و گزینه show shy track را بزنید.. ضمنا خودتون هم می تونید تو پروژه هاتون لایه ها را مخفی کنید ، بدین شکل که با نگهداشتن کلید ctrl روی شکلک چشم در لایه های تصویری و روی شکلک بلندگو در لایه های صوتی کلیک کنید(کنترل را نگهدارید).. و بعد لایه را روی حالت که hide shy track پیش فرض خود پریمیر 6.5 است ، قرادهید..حله؟
البته این امکان در پریمیرهای جدید حذف گردیده است....
mostafaar
23-05-2010, 23:39
بعضی ها برای ااینکه کارهایی که تو پنجره تایملاین و بطورکلی تو پروژشون انجام دادند لو نره ، میان و بقولی لایه های تصویری را موقتا مخفی می کنند یا در اصطلاح پریمیریش hide shy track می کنن...شما برای نمایش لایه ها باید روی پنجره تایملاین راست کلیک کرده و گزینه show shy track را بزنید.. ضمنا خودتون هم می تونید تو پروژه هاتون لایه ها را مخفی کنید ، بدین شکل که با نگهداشتن کلید ctrl روی شکلک چشم در لایه های تصویری و روی شکلک بلندگو در لایه های صوتی کلیک کنید(کنترل را نگهدارید).. و بعد لایه را روی حالت که hide shy track پیش فرض خود پریمیر 6.5 است ، قرادهید..حله؟
البته این امکان در پریمیرهای جدید حذف گردیده است....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.