ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت صدا realtek

kotlet110
22-05-2010, 18:05
با سلام خدمت دوستان .
چند وقته برای من یه مشکلی پیش اومده اگر ممکنه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
مشکل از این قراره مادر برد سیستم من DFI lanparty DK X38 هستش و چیپ صدای realtek داره(ALC885).
وقتی ویندوز نصب میکنم تا یکی دو روز میکروفون کار میکنه ولی بعد چند روز از کار میوفته و قسمت تنظیماتش هم میرم بصورت خاکستری و غیر فعال در میاد . نمیدونم چیکار کنم . درایور هم دوباره نصب میکنم بازم همینطوره .
اگر از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه.
با تشکر.

TREASURES
22-05-2010, 18:11
از یه کارت صدای جدا استفاده کن :31: ( شاید ویندوزت مشکل داره از یکی دیگه استفاده کن شایدم ویروسیه )

mjzaret
23-05-2010, 01:26
شما سی دی ویندوزتون رو عوض کنید و از یه ورژن دستکاری نشده استفاده کنید.

آخرین ورژن درایور کارت صداتون رو از اینترنت دانلود کنید و روی سیستم نصبش نمایید.

:11:

tohid3d
23-05-2010, 01:30
کمس سخته ! من تا حالا به مشکل این چنینی بر نخوردم !!

hos097
23-05-2010, 05:04
دوست عزیز اگه فیش میکروفن یا هر فیش دیگه ای رو به کارت صدا بزنی بعد در بیاری و دوباره بزنی مجدد باید تنظیم کنی وقتی فیش رو میزنی اتوماتیک برنامه تنظیمات کارت صدا روی صفحه نمایان میشه اگه نیومد در قسمت سمت راست دسک تاپ بغل ساعت میتونی اونو پیدا کنی بشکل یه بلند گو قهوه ای رنگ هستش یا بشکل یه خرچنگ آبی و اونجا به قسمت میگروفن برو و اونو فعال کن .
امید وارم مشکلت حل بشه .در ضمن درایور مادر بردتم از توی سایت مادر بردت میتونی رایگان دانلود کنی.
موفق باشی

kotlet110
23-05-2010, 07:31
دوست عزیز اگه فیش میکروفن یا هر فیش دیگه ای رو به کارت صدا بزنی بعد در بیاری و دوباره بزنی مجدد باید تنظیم کنی وقتی فیش رو میزنی اتوماتیک برنامه تنظیمات کارت صدا روی صفحه نمایان میشه اگه نیومد در قسمت سمت راست دسک تاپ بغل ساعت میتونی اونو پیدا کنی بشکل یه بلند گو قهوه ای رنگ هستش یا بشکل یه خرچنگ آبی و اونجا به قسمت میگروفن برو و اونو فعال کن .
امید وارم مشکلت حل بشه .در ضمن درایور مادر بردتم از توی سایت مادر بردت میتونی رایگان دانلود کنی.
موفق باشی
با سلام
من همه این کار ها رو کردم ولی درست نمیشه . اصلا قسمت ورودی صدا توی اون قسمت که میگین غیر فعاله و اون ولوم میکروفون رو نداره (عنوان میکروفون هست ولی ولومش که بالا پایین میشه نیست).درایورش رو هم از خود سایت DFI و هم از سایت realtek گرفتم دوباره نصب کردم بازم درست نشد!!!

gitaro
23-05-2010, 14:04
سلام دوست من
اولا من پیشنهاد میکنم از یه ویندوز مناسب استفاده کنی
مثلا ویندوز xp pro 2004
یا seven (ورژن ویندوزت دستکاری شده نباشه)
دوما از یه آنتی ویروس مطمئن استفاده کن و کل سیستم تو تمیز کن(ترجیحا nod32 آپدیت شده)
سوما اگه اینا جواب نداد یه کارت صدای دیگه نصب کن(نهایتا 7 تومن تو خرج میوفتی)
موفق باشی