مشاهده نسخه کامل
: آیا امکان نمایش زیر نویس فارسی در LCD های اروپایی وجود دار؟
abdollah0098
22-05-2010, 02:28
سلام
دوستان عزیز امکان نمایش زیرنویس فارسی توسط USB و فایلهای srt در LCD های اروپایی موسوم به LE مثل LE40B650 و یا 750 در حالت عادی نیست.
آیا راهی وجود دارد که با تغییر روی فایلها بدون Convert فایل و چسباندن زیر نویس که مراحل وقت گیری دارد کار را انجام داد؟
با تشکر
Hamed_forum
22-05-2010, 07:08
تو ال جی که میشه فقط زبان نمایش رو عربی انتخابب کن نیاز به چسبوندن نیسیت srt باشه و دوتا فایل هم نام فقط پسوندها فرق کنه
abdollah0098
22-05-2010, 07:15
تو ال جی که میشه فقط زبان نمایش رو عربی انتخابب کن نیاز به چسبوندن نیسیت srt باشه و دوتا فایل هم نام فقط پسوندها فرق کنه
سلام
دوست عزیز این مطلب را میدونم البته در سامسونگهای غیر گارانتی مالزی و تایلندی هم میشه این کار را با تغییر زبان به عربی حل کرد اما این امکان در سامسونگهای غیر گارانتی اروپایی وجود ندارد.در ضمن چسباندن هم خیلی وقت گیر و ارزش نداره.
اما با این وجود شنیدم راهی هست .
سلام
دوستان عزیز امکان نمایش زیرنویس فارسی توسط USB و فایلهای srt در LCD های اروپایی موسوم به LE مثل LE40B650 و یا 750 در حالت عادی نیست.
آیا راهی وجود دارد که با تغییر روی فایلها بدون Convert فایل و چسباندن زیر نویس که مراحل وقت گیری دارد کار را انجام داد؟
با تشکر
فقط srt رو پشتیبانی میکنن؟ اگه sub رو پشتیبانی کنن،میشه
abdollah0098
22-05-2010, 07:43
فقط srt رو پشتیبانی میکنن؟ اگه sub رو پشتیبانی کنن،میشه
سلام
دوست عزیز فقط srt هست.
چون قبلا sub را امتحان کردم جواب نداد.
Hamed_forum
22-05-2010, 10:03
سلام
دوست عزیز این مطلب را میدونم البته در سامسونگهای غیر گارانتی مالزی و تایلندی هم میشه این کار را با تغییر زبان به عربی حل کرد اما این امکان در سامسونگهای غیر گارانتی اروپایی وجود ندارد.در ضمن چسباندن هم خیلی وقت گیر و ارزش نداره.
اما با این وجود شنیدم راهی هست .
من ال جی رو کار کردم
iranibazar
14-06-2010, 17:29
من يه تلويزيون ال سي دي وستل دارم. رو اون هم زيرنويس فارسي درست نشون داده نميشه. فايل زيرنويس رو هم با هر انكودينگي كه موجود ود امتحان كردم نشد!!
t_tanhayam
15-06-2010, 12:11
من يه تلويزيون ال سي دي وستل دارم. رو اون هم زيرنويس فارسي درست نشون داده نميشه. فايل زيرنويس رو هم با هر انكودينگي كه موجود ود امتحان كردم نشد!!
خوب شايد اصلا منوي عربي يا فارسي رو ساپورت نميكنه كه در اين صورت زير نويس و همينطور تله تكست فارسي هم نمايش داده نميشه
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
سلام
با تشکر
متاسفانه عبدا... عزيز هنوز اين مشكل موجوده در ورژن اروپايي
شايد بشه توسط فريمور جديد كه البته گمان نميكنم اين مشكل برطرف بشه :41:
iranibazar
19-06-2010, 15:51
[QUOTE=t_tanhayam;5063419]خوب شايد اصلا منوي عربي يا فارسي رو ساپورت نميكنه كه در اين صورت زير نويس و همينطور تله تكست فارسي هم نمايش داده نميشه
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
چرا منوي عربي داره. ولي زيرنويس فارسي پشتيباني نيمشه...
t_tanhayam
19-06-2010, 17:25
چرا منوي عربي داره. ولي زيرنويس فارسي پشتيباني نيمشه...[/QUOTE]
شما هم زير نويس با sub وهم srt رو امتحان كردين؟
ardalan_zapata
19-06-2010, 17:40
با عوض کردن فرم ور میشه فارسی رو هم نگاه کرد
مشکلی نیست.
t_tanhayam
19-06-2010, 20:57
با عوض کردن فرم ور میشه فارسی رو هم نگاه کرد
مشکلی نیست.
ميتونيد دوستمون رو راهنمايي كنيد از كجا دانلود كنه فريمور رو وچطور اپديت كنه ؟
ممنون ميشم
ميتونيد دوستمون رو راهنمايي كنيد از كجا دانلود كنه فريمور رو وچطور اپديت كنه ؟
ممنون ميشم
پیشنهاد می کنم قبل از آپدیت بری در مورد مدل frimware که می خوای دانلود کنی تحقیق کنی. چون یک سری از frimware های سایت سامسونگ مشکل داره و ممکن است پخش تصاویر از ورودی های ال سی دی را دچار مشکل کنه و در بعضی موارد باعث روشن نشدن ال سی دی شود. در ضمن شرکت سام سرویس در صورت خرابی به خاطر این مشکل هیچ جوابی برای شما نداره.
برای نصب firmware باید اول فایل firmware را دانلود کنی. هر مدل تلویزیون یک فرم ور داره. مثلا برای دانلود فرم ور یک تلویزیون samsung LED series 8 سفارش vietnam باید به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروید. سام سرویس فرم ورهاشو گویا تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید منتشر نکرده.
راه خیلی سر راست تر برای دانلود فرم اینه که به Gloabal download center سامسونگ رفته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مدل همه تلویزیون ها (بجز گمانم سام سرویسی هاش) اونجا هست.
فایلی که مثلا من دانلود کردم اسمش بود T-CHU7DEUC.exe
حالا یک فلش دیسک لازمه. که فرمتش FAT یا FAT32 باشه. من خودم فلشم رو کامل فرمت کردم ولی ضروری نیست.
فایل مذکور رو کپی کنید تو root فلش (یعنی توی هیچ زیر پوشه نباشه) بعدش همونجا اجراش کنید که extract بشه و یک پوشه به همون نام تو flash درست کنه
بعدش فلش رو میزنی به تلویزیون
بعدش Software upgrade رو باید از منوهای تلویزیون انتخاب کنی.
سپس تلویزیون یک چک میکنه فلش رو بعدش تاییدیه می گیره و شروع به کپی کردن فرم ور جدید میکنه و آخرش هم restart میشه.
منبع : popen
t_tanhayam
19-06-2010, 21:51
ممنون دوست عزيز منظورم در مورد تلويزيون وستل دوستي كه داشتند بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.