مشاهده نسخه کامل
: فرق بين LCD يا LED ساخته شده برای بازار اروپا با آسيا
reza jenoob
21-05-2010, 23:42
سلام بنده ساكن ايران هستم كه يكي ازدوستانم ساكن دبي LED42 اينج مدل 5300 يا LCD 42 اينچ 5000 صادراتي اروپا مي خواهد برايم بفرستد ايا ازنظر فني مثل برق ورنگ وكيفيت وگيرنده ان مشكلي وجوددارد ايا بين مدلهاي اسيا واروپا از نظر فني وطراحي اختلافي وجود دارد ايا كسي از چنين مدلهاي اطلاعي داردلطفا كمك كنيد
reza jenoob
22-05-2010, 01:39
سلام بنده ساكن ايران هستم كه يكي ازدوستانم ساكن دبي LED42 اينج مدل 5300 يا LCD 42 اينچ 5000 صادراتي اروپا مي خواهد برايم بفرستد ايا ازنظر فني مثل برق ورنگ وكيفيت وگيرنده ان مشكلي وجوددارد ايا بين مدلهاي اسيا واروپا از نظر فني وطراحي اختلافي وجود دارد ايا كسي از چنين مدلهاي اطلاعي داردلطفا كمك كنيد
درضمن هردو مدل الجي مي باشند
*Alucard*
22-05-2010, 11:42
معمولا بین کیفیت تصویر این مدلها چندان تفاوتی وجود نداره چون پنل و پردازنده تو همه این مدلها یکسان هستن و معمولا تو بعضی قابلیتهای اضافه تفاوت دارن فقط میمونه تیونر این پنلها که چون سیستم پخش تصاویر در اروپا پال هست به احتمال قوی نباید با مدلهایی که برای خاور میانه فرستاده میشه تفاوتی داشته باشه (البته خود سیستم پال انواع مختلفی داره که با هم سازگاری زیادی دارن ولی برای گرفتن بهترین نتیجه خوبه که بیشتر تحقیق کنید) برق منطقه اروپا هم تا جایی که من اطلاع دارم 220 ولت هست بنابراین احتیاجی به ترانس برای این پنلها نیست ولی بهتر هست که قبل از اینکه پنل رو براتون بفرستن راجب پنلهایی که در اون منطقه خاص از اروپا که دوستتون قصد خرید داره بیشتر تحقیق کنید.در ضمن از حالا بدونید که به احتمال خیلی زیاد با زیر نویس فارسی و مسائلی از این دست مشکل خواهید داشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.