ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای ضد جاسوسی توی شبکه از کدوم آنتی ویروس میشه استفاده کرد؟

reza,n
21-05-2010, 22:22
با سلام:11::
دوستان کامپیوترهای ما توی شرکت شبکه هستند و به صورت شبکه ما از اینترنت استفاده میکنیم همونطور که میدونیدعموما" مسئولهای شبکه یه سری فضولیهایی روی سیستمها میکنند و به اصطلاح گاه گداری جاسوسی میکنند و سرک میکشند میخواستم بپرسم آیا راهی برای جلوگیری از این عمل بوسیله آنتی ویروسها هست؟؟؟ منظورم اینکه که کاملا" جلوی جاسوسی از سیستم رو بلاک کنه؟؟؟ آیا شدنی هست؟؟؟ در حال حاضر من از کسپرسکی اینترنت سیکوریتی استفاده میکنم.
ممنونم

Dr Hannibal
21-05-2010, 22:36
با سلام:11::
دوستان کامپیوترهای ما توی شرمت شبکه هستند و به صورت شبکه ما از ..............

سلام

سکوریتی کسپرسکی یکی از مطمئن ترین هاست. هم انتی ویروسش و هم فایروالش. شما فقط توی لیست های سفیدش ببینید برنامه جاسوسی چیزی نزده باشند.یا لیست سفید ip فایروالش چیزی رو باز نکرده باشند. این برنامه هم خیلی خوب میتونه اگه چیزی روی سیستم باشه پاک کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza,n
21-05-2010, 23:18
سلام

سکوریتی کسپرسکی یکی از مطمئن ترین هاست. هم انتی ویروسش و هم فایروالش. شما فقط توی لیست های سفیدش ببینید برنامه جاسوسی چیزی نزده باشند.یا لیست سفید ip فایروالش چیزی رو باز نکرده باشند. این برنامه هم خیلی خوب میتونه اگه چیزی روی سیستم باشه پاک کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم واقعا" یه دنیا ممنون از محبتت.فقط اگه ممکنه بفرمائید این موارد رو چه جوری میتونم چک کنم؟؟ منظورم اینه که از کدوم قسمت کسپرسکی لیست سفیدش رو چک کنم؟؟؟
ممنونم

mmiladd
21-05-2010, 23:25
صدر در صد با نظر دکتر موافقم.. من کسپر رو نصب دارم ؛ وحشتناک این برنامه ؛ همه چیزو زیر آنالیزه

خودش داره.. و از همه مهم تر طرز کار باهاش خیلی سادست...

و البته یه پیشنهاد مکمل هم دارم و اونم این که می تونین در کنارش از برنامه zone Alarm هم بهره

ببرین...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
22-05-2010, 10:59
دوست عزیزم واقعا" یه دنیا ممنون از محبتت.فقط اگه ممکنه بفرمائید این موارد رو چه جوری میتونم چک کنم؟؟ منظورم اینه که از کدوم قسمت کسپرسکی لیست سفیدش رو چک کنم؟؟؟
ممنونم

برای لیست سفید انتی ویرس این آموزشش هست/

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فایروال مسیر: ستینگ رو بزن.فایروال قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی هارو برسی کن تمامشو.

یا یه کار بهتر تنظیمات رو میتونی اون پایین بزنی و ریستور کنی تا دیفالت بشه برای اطمینان باز مسیر هارو چک کن و روی کسپر یک پسورد بذار تا دیگه کسی به غیر از خودت نتونه دست به تنظیماتش بزن. که پسورد گذاشتنش هم راحته.

موفق باشید.