ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pac-Man بازی گوگل

mrr1990
21-05-2010, 22:02
گوگل به مناسبت 30امین سالگرد این بازی اون رو لوگوی خودش قرار داده منتها می خوام بدونم
این که فایل فلش نیست!!!
پس چه جوری نوشته شده؟ با چه زبونی؟

soha is the beSt
21-05-2010, 22:07
خیلی باحاله من بازی کردم کلـــــــــــــــــــــــ ــی

rassool
21-05-2010, 22:09
چه باحاله قشنگ میشه بازیش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mortezaon
21-05-2010, 22:35
من يه نسخه براي پي سي با زبان سي ديده بودم البته الان با چند تا زبان اين بازي رو بازسازي كردن

ferdfe
21-05-2010, 22:39
یادش به خیر قدیم قدیما رو اتاری چقدر بازی می کردم :19:

alinaserifar
21-05-2010, 23:09
بازی خیلی ، خیلی توپیه ... یادش بخیر ... :8:

tazphoenix
22-05-2010, 06:15
صبح که صفحه لود شد فک کردم عکسه بد دیدم ا اینا که دارن حرکت می کنن!زبان برنامه نویسیش جاواست و از Css استفاده شده حدس میزنم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد با استفاده از jQuery باشه.

neopersia
22-05-2010, 10:30
صبح که صفحه لود شد فک کردم عکسه بد دیدم ا اینا که دارن حرکت می کنن!زبان برنامه نویسیش جاواست و از Css استفاده شده حدس میزنم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد با استفاده از jQuery باشه.
از کجا میشه فهمید JQuery هست؟

tazphoenix
22-05-2010, 10:54
نمیشه یعنی خیلی سخته چون برو به سورس گوگل یه نگا بنداز آدم هنگ میکنه!ولی از اون جا که گوگل یکی از پشتیبانای jQuery هست و احمق هم نیست که بدون library این صفحه رو درست کنه بازم یه نگا به سورس بکنی فاکنشن هایی هست که مال خود جاوا نیست پس میشه حدس زد:

حدس میزنم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد با استفاده از jQuery باشه
:46:

xero.1992
22-05-2010, 11:27
تهه بازی کلی حال کردیم :31:

soha is the beSt
22-05-2010, 12:09
بچه ها من اینا رو پیدا کردم از این بازی
اینو دان کنید 4 کیلو بایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
22-05-2010, 12:17
نمیشه یعنی خیلی سخته چون برو به سورس گوگل یه نگا بنداز آدم هنگ میکنه!ولی از اون جا که گوگل یکی از پشتیبانای jQuery هست و احمق هم نیست که بدون library این صفحه رو درست کنه بازم یه نگا به سورس بکنی فاکنشن هایی هست که مال خود جاوا نیست پس میشه حدس زد:

:46:
خسته نباشید خیلی جواب قانع کننده ای بود :دی
اگر مشخص نیست پس شما چطوری گفتی؟

tazphoenix
22-05-2010, 13:00
سومین باریه که میگم میشه حدسسسسسسسسسسسس زد:31:.
در شمن تو documentation جی کوئری فانکشن هایی برای جابه جا کردن آبجکت ها و کوچیک و بزرگ کردنشون وجود داره برو چک کن.

neopersia
22-05-2010, 13:25
خوب سورسی که همش قابل مشاهده هست که نیاز به حدس زدن نداره. اگر دلیلی برای حرفتون ندارید بهتره که اصلاً اون حرف رو نزنید تا یک باور غلط رو تقویت نکنید.
اگر هم دلیلی وجود داره و من اشتباه میکنم پیشاپیش معذرت میخوام و خواهش میکنم منو از جهالت در بیارید.

ببخشید ولی اینکه میگید چون جی کوئری بزرگ و کوچیک شدن آبجکتها داره پس گوگل از اون استفاده کرده یکی از خنده دار ترین چیزایی هست که میشه زد. فکر کنم شما جی کوئری رو با یه چیزی مثل فلش اشتباه گرفتید!

در ضمن من فقط این بحث رو ادامه دادم چون فکر میکنم شما قبلن میخواستید یک سری آموزش جی کوئری رو تو فروم ادامه بدید فکر کردم احتمالاً باید دلیل درست و حسابی داشته باشید!

tazphoenix
22-05-2010, 13:28
تونستم با فایر باگ فایلاش رو در بیارم 3 تا پی ان جی 2 تا جاوا یدونه فلش(برای صدا ها).یه نسخه ی قابل بازی رو به آدرس

گذاشتم و برای دانلود

tazphoenix
22-05-2010, 13:38
خوب سورسی که همش قابل مشاهده هست که نیاز به حدس زدن نداره. اگر دلیلی برای حرفتون ندارید بهتره که اصلاً اون حرف رو نزنید تا یک باور غلط رو تقویت نکنید.
شما نگاه کن جواب بده.من گفتم حدس میزنم و شما داری تو سرم میکوبی.دنیا به کجا رسیده که حدسم نمیشه زد!

ببخشید ولی اینکه میگید چون جی کوئری بزرگ و کوچیک شدن آبجکتها داره پس گوگل از اون استفاده کرده یکی از خنده دار ترین چیزایی هست که میشه زد. فکر کنم شما جی کوئری رو با یه چیزی مثل فلش اشتباه گرفتید!
jquery رو با فلش اشتباه گرفتم؟:13:نه.

که البته همه مربوط به UI میشه اگه خواستی بگی این که جی کوئری نیست باید بگم اگه میتونی بدون جی کوئری ازش استفاده کن.

Sharingan
22-05-2010, 13:41
javascript

neopersia
22-05-2010, 13:44
نه من میخوام بگم شما جاوا اسکرپت بلد نیستی و فقط جی کوئری رو تا حدی میشناسی! چون جاوا اسکرپت بلد نباشی جی کوئری فقط یک اسباب بازی میشه!
این افکتهایی که گفتی بدون لایبراری هم میشه انجام داد. تقریباً همه لایبراری های جاوا اسکرپت مجموعه افکتهایی دارند و بیشترشون هم بین همه مشترک هست جی کوئری هم یکی از اینا
اون بازی رو هم نگاه کردم هیچ اثری از جی کوئری یا هیچ لایبراری دیگه توش ندیدم. گوگل اصلاً برا خودش لایبراری مینویسه که به بهینه ترین روش براش کار کنه چه نیازی داره بره جی کوئری استفاده کنه؟

tazphoenix
22-05-2010, 13:51
برای پنجمین بار میگم حدس میزینم jQuery باشه.اون موقع بررسی نکرده بودم اما الان کردم و میگم نیست فایلشم برا دانلود گذاشتم.
میشه یه نفر پی اچ پی بلد نباشه و از یه کلاس پی اچ پی استفاده کنه؟نه
میشه یه نفر C بلد نباشه و از هدرش استفاده کنه؟نه
میشه یه نفر java بلد نباشه و از کتابخونش به عنوان اسباب بازی (؟؟؟) استفاده کنه؟نه

این بحث هم به نتیجه نمیرسه میخای ثابت کنی چون تو p30world پستات بیشتره 100% حرفت درسه.من بیخیال شدم.

neopersia
22-05-2010, 13:58
خوب چرا عصبانی میشی! از همون اول هی میگی حدس میزنم بعدشم یه دلیل احتمالی میگی که به فلان دلیل ممکنه جی کوئری باشه!
جواب اون سه تا سوال دیگه هم مثبته شاید برای اون زبانها یه کم کمرنگتر ولی برای جاوا اسکرپت کاملاً محسوس! البته در حد همون اسباب بازی

تعداد پستهای من زیاده به نظرت؟ :دی خوب هنوز اینجا تازه واردی تعداد پستهای بقیه بچه ها رو ندیدی بالای 10000 تا پست دارن ولی هنوز چیزی بهشون نمیدن!

اگر بخوای همه پستهای اضافی رو پاک کنم خیالت راحت بشه. من دیدم پافشاری میکنی ادامه دادم قصد ناراحت کردنتو نداشتم.

tazphoenix
22-05-2010, 14:03
ببین من دوست ندارم باهات دشمن باشم ولی وقتی یکی میگه حدش میزنم یعنی دلیل دارم که حدس میزنم میشه بدون دلیل حدس زد؟وقتی دلیل و مدرک محکمتر بشه میگه مطمئنم.جواب اون 3 تا هم منفیه تا فردا هم بگی مثبته میگم منفیه.اصلا" مسخرس با جاوا کار نکرئده باشی بپری رو jQUery امکان پذیر نیست.منم نگفتم چیزی قراره بهت بدن که!

sirchicco
22-05-2010, 14:15
چرا این همه دعوا!:31:
press@google.com = جواب تمام سوالاتون!

mrr1990
22-05-2010, 15:08
سلام
بجای دعوا سراغ حل مسئله بریم شاید بهتر باشه
تو برنامه نویس هم پرسیدم
جواب داده بودند که

واقعا جالبه . سورس کد این بازی رو که مرتب کردم , 3162 خط کد جاوا اسکریپت نوشته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پخش صدا هم از Flash استفاده کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورسش هم داده بودند.

tazphoenix
22-05-2010, 15:13
بله یه صفحه بری عقب فایل zip رو میبینی که شامل 3 تا PNG و 2 تا js و یدونه فلشه(برای صدا).

soha is the beSt
22-05-2010, 15:23
اقایون شما ها یه save as page بزنید همه چی رو میفهمید:27:

shabkard
22-05-2010, 15:30
من از کل کل خوشم میاد بچه ها ادامه بدین :21:
ولی بازی خاطره انگیزی بود :40:
ولی تازه گیها گوگل تو همه چیز داره فضولی میکنه :11:
از روزی میترسم دنیا وکامپیوتر مساوی بشه با گوگل:27:

MrGee
22-05-2010, 16:10
دوستان چرا این قدر دعوا می کنید طبق گفته بقیه دوستان این بازی فقط دوتا عکس یه فایل فلش و یه فایل جاواست.

soha is the beSt
22-05-2010, 16:16
اگه دقت کرده باشید من این فایلو گزاشته بودم برا دانلود ولی .. اصلان نگفتید با کی هستی :41::13:

mrr1990
22-05-2010, 18:24
بله یه صفحه بری عقب فایل zip رو میبینی که شامل 3 تا PNG و 2 تا js و یدونه فلشه(برای صدا).

بله
منتها شما هم که خشن شدی

از همون اول هی میگی حدس میزنم بعدشم یه دلیل احتمالی میگی که به فلان دلیل ممکنه جی کوئری باشه!

جسارته یه سوال داشتم تا حالا کدام یک از زبان های برنامه نویسی توابع و کتابخانه هاش رو با یه زبون دیگه نوشتن(بالاخص زبونهای که مفسر دارند)

برای پنجمین بار میگم من احمق یه چیزی خوردم گفتم حدس میزینم jQuery باشه
مثل انسان از خودت دفاع کن
با توهین به خودت چیزی حل نمیشه

----------------
neopersia و tazphoenix عزیز

مثل انجمن های دیگه به هم احترام بزاریم و با احترام جواب هم رو بدیم شاید بهتر باشه
میدونم در روز شاید خیلی مشکلات داشته باشید و فشار های ناشی از اونها باعث برخرود خشانت بشه
ولی حافظ میگه
دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق

دوست باشیم

eAmin
30-05-2010, 18:53
سلام

ببخشید، به یاد این تاپیک الان افتادم!

اصلا" مسخرس با جاوا کار نکرئده باشی بپری رو jQUery امکان پذیر نیست.منم نگفتم چیزی قراره بهت بدن که!
اول از همه اینکه، Java ( جاوا ) نه و JavaScript ( جاوااسکریپت )، بین این دوتا از زمین تا آسمون فرقه، به غیر از شباهتهای syntax این دو.
اونجایی که گفتید دلیل، دلیل تون چی بود؟ شما اثری از کدهای jQuery توی سورس پیدا کرده بودید؟
آره واقعا مسخرس اونم خیلی، ولی امکان پذیر هست!
نقل قول: من اینو از طریق یکی از دوستان شنیدم ( AHHP: Boplo.ir ازش خوشم می یاد، به وبلاگش سر بزنید ) البته دقیق یاد نیست ولی اصل مطلب رو می رسونه، "اصلا شعار jQuery از اول این بود که، شما syntax من رو یاد بگیر بدون اینکه تا حالا حتی یک خط کد JavaScript نوشته باشی!".
درضمن چند نفر من همینطوری می تونم بهت معرفی کنم، که از تعداد انگشتای دست هم بیشترن که نمی فهمن JavaScript چیه رفتن سراغ jQuery، تازه اونهایی که من فقط می شناسم.
که خود من هم از این موضوع بسیار ناراحتم، و اگه به همین منوال پیش بره می تونه جلوی پیشرفت توسعه دهنده های JavaScript رو توی ایران بگیره. یعنی دیگه چیزی به نام Developer ( توسعه دهنده ) JavaScript نداریم.

جسارته یه سوال داشتم تا حالا کدام یک از زبان های برنامه نویسی توابع و کتابخانه هاش رو با یه زبون دیگه نوشتن(بالاخص زبونهای که مفسر دارند)
عذر می خوام، ولی من هرچی گفته های یاسر ( neopersia ) رو بالا پایین کردم، آخر نگرفتم که این سوال شما چه ربطی گفته هاش داشت؟
اصلا مگه ایشون چنین حرفی زدن؟
-----------
قصد تعریف و یا خودشیرینی ندارم، اینی که می گم واقعیته.
طی این چند سالی که یاسر رو می شناسم، یک بار هم ندیدم که باکسی بحث راه بندازه و یا کسی رو ناراحت کنه، چیزی که من کمتر بهش پایبند بودم ( یعنی اگر توی همین بحث من شرکت می کردم، کار به جاهای بدتری کشیده می شد!:31: )
در ضمن این اصلا دعوا نبود، اگر کمی دقت کنید متوجه می شید که یاسر کاملا از روی منطق حرف می زنه و از جناب آقای tazphoenix سوال می کنه، ولی من نمی دونم چرا ایشون به جای جواب دادن به سوالها به خودشون بد و بیرا می گن:20:
بگذریم.

-----------
این هم سورس کامل این بازی، زمانی که لوگوی گوگل به این بازی تغییر کرده بود من نبودم، برای همین کنجکاو شده بودم ببینم گوگل با چی و چطور این بازی رو نوشته.
من کدها رو بررسی کردم، گفته های دوستان درست بود. ولی به نظر من بهتر بود گوگل این بازی رو برای تبلیغ مرورگر خودش هم که شده بود این بازی رو با HTML5 پیاده سازی می کرد! این نظر شخصی منه.

موفق باشید.

tazphoenix
31-05-2010, 10:59
بازم شروع شد.:41:

چون جاوا اسکرپت بلد نباشی جی کوئری فقط یک اسباب بازی میشه!

اول از همه اینکه، Java ( جاوا ) نه و JavaScript ( جاوااسکریپت )، بین این دوتا از زمین تا آسمون فرقه، به غیر از شباهتهای syntax این دو.
"اصلا شعار jQuery از اول این بود که، شما syntax من رو یاد بگیر بدون اینکه تا حالا حتی یک خط کد JavaScript نوشته باشی!"

neopersia
31-05-2010, 11:56
خوب ادامه نده برادر!
شما که حاضر نیستی بگی اشتباه کردم. دلخور هم که میشی پس چرا دوباره بحث رو ادامه میدی؟
منم قبلن جواب ندادم تا بحث ادامه پیدا نکنه ولی شما خودت کوتاه نمیای ظاهراً!

tazphoenix
31-05-2010, 12:23
خوب ادامه نده برادر!
شما که حاضر نیستی بگی اشتباه کردم. دلخور هم که میشی پس چرا دوباره بحث رو ادامه میدی؟
منم قبلن جواب ندادم تا بحث ادامه پیدا نکنه ولی شما خودت کوتاه نمیای ظاهراً!
من برادرت نیستم منو به این اسم صدا نزن.چیزی که گفتم فقط و فقط یه حدس بود تموم شد ولی من ادامه ندادم دوست جنابعالی این کار رو کرد شما هم با تشکر تاییدش کردی اگه درست نیست بگو.

neopersia
31-05-2010, 12:32
نه تو واقعاً مشکل داری
دفعه دیگه خواستی از این حدسا بزنی برو تو یه انجمن متفرقه بزن که کسی بلد نباشه ازت ایراد بگیره نه اینکه بیای جایی که بقیه شغلشون طراحی وبه

tazphoenix
31-05-2010, 12:42
نه تو واقعاً مشکل داری
دفعه دیگه خواستی از این حدسا بزنی برو تو یه انجمن متفرقه بزن که کسی بلد نباشه ازت ایراد بگیره نه اینکه بیای جایی که بقیه شغلشون طراحی وبه
یعنی شغلم طراحی وبه.آفرین.

74. You have a friend that designs websites.

هر کی دیگه فرانت پج رو باز میکنه و یاد میگیره div چیه اسم خودشو میزاره طراح!

eAmin
01-06-2010, 11:40
بازم شروع شد.
بله اشتباه از من بود که تاپیک رو ادامه دادم.

وقتی از امکاناتی که خود jQuery می ده مثل fade, hide, click, bind, ready,load, همون سه موردی که خودت اشاره کردی از ui مربوط به jQuery و و و و ... دقیقا مصداقش همون بازی با اسباب بازی هست.

این رو با دقت بخون:

اما وقتی jQuery متولد شد، اوضاع کلی فرق کرد. jQuery گفت برای اعمال تغییر در اجزای صفحه با جاوااسکریپت، انیمیشن سازی و AJAX و غیره، نیازی به بلد بودن جاوااسکریپت نداری. من همه اش رو با یه سری توابع هلو شکل واست حل کردم اونم بصورت Cross-Browser یعنی در همه مرورگرها یه نتیجه داره!
چه حرف باحالی. ولی مگه میشه بدون بلد بودن یه زبان ازش استفاده کرد؟ راستش بله! کافیه کار با سینتکس خود jQuery رو یاد بگیریم و بعدش همه چی حله. این یادگیری فقط سه چهار ساعت (حتی کمتر) طول میکشه.

منبعش هم همون دوستی هست که گفتم.

من برادرت نیستم منو به این اسم صدا نزن
واسه خودت شخصیت قائل نیستی، این دلیل نمی شه که احترام دیگران رو نگه نداری. پس لطف کن و تو یه مکان عمومی، حرمت دیگران رو نگه دار.

چیزی که گفتم فقط و فقط یه حدس بود تموم شد ولی من ادامه ندادم دوست جنابعالی این کار رو کرد شما هم با تشکر تاییدش کردی اگه درست نیست بگو.

ولی وقتی یکی میگه حدش میزنم یعنی دلیل دارم که حدس میزنم میشه بدون دلیل حدس زد؟
مگه شما دلیل نداشتید؟ من فقط می خواستم اون دلیلتون رو بدونم و بس!

یعنی شغلم طراحی وبه.آفرین.
هر کی دیگه فرانت پج رو باز میکنه و یاد میگیره div چیه اسم خودشو میزاره طراح!
با این حرفتون، تمام فهم و درکتون رو نسبت به این قضیه متوجه شدم.
در ضمن بهتر بود اون جمله دومتون رو به کسانی خطاب می کردید که واقعا دارن از fronpage استفاده می کنن، نه اونهایی که حتی سراغ فرانت پیج هم نرفتن!
من هم دیگه تو این تاپیک بحث نمی کنم، اگر خیلی دوست داری بحث کنی، پروفایلم در خدمت شماست.

یاسرجان، با صلاح دید خودت، بزار آخرین دفاعیه ش رو اینجا بنویسه و بعد این تاپیک رو قفل کن. ممنون.

tazphoenix
01-06-2010, 14:01
واسه خودت شخصیت قائل نیستی، این دلیل نمی شه که احترام دیگران رو نگه نداری. پس لطف کن و تو یه مکان عمومی، حرمت دیگران رو نگه دار.

به تو ربطی نداره که دوست دارم که دیگران منو به چه اسمی صدا کنن پس لطفا" جنابعالی شخصیت خودتو نگه دار برا خودت و تو موضوعی که هیچ ربطی بهت نداره خودتو قاطی نکن.

این رو با دقت بخون:
نقل قول:
اما وقتی jQuery متولد شد، اوضاع کلی فرق کرد. jQuery گفت برای اعمال تغییر در اجزای صفحه با جاوااسکریپت، انیمیشن سازی و AJAX و غیره، نیازی به بلد بودن جاوااسکریپت نداری. من همه اش رو با یه سری توابع هلو شکل واست حل کردم اونم بصورت Cross-Browser یعنی در همه مرورگرها یه نتیجه داره!
چه حرف باحالی. ولی مگه میشه بدون بلد بودن یه زبان ازش استفاده کرد؟ راستش بله! کافیه کار با سینتکس خود jQuery رو یاد بگیریم و بعدش همه چی حله. این یادگیری فقط سه چهار ساعت (حتی کمتر) طول میکشه.

خوندم هنوزم سر حرفم هستم.جی کوئری بدون جاوا نمیشه.تو هم میخای از رفقا(!)دفاع کنی یه دور پستا شون رو بخون بعد بیا وسط.
چون جاوا اسکرپت بلد نباشی جی کوئری فقط یک اسباب بازی میشه!
این عین واژه ایه که دوستتون گفت منم همین نظر رو دارم منتها شما مثل اینکه با این که نظرت فرق میکنه دوست داری اظهار نظر کنی.هوم!جالبه؟!

یاسرجان، با صلاح دید خودت، بزار آخرین دفاعیه ش رو اینجا بنویسه و بعد این تاپیک رو قفل کن.

دفاعیه؟مثلا" داری منو محکوم می کی؟ ماشالله دیگه چی؟
خودت شروع کردی هنوزم سر هر حرفی زدم وای میستم اما تازگی فهمیدم اینقدر ارزش ندارین که جوابتونو بدم فقط دوست دارین پشت هم وایسین بابا ایول!شما دیگه کی هستین؟!
تاپیکو قفل کنی یا نکنی هم دیگه اینجا آخرین بار بود اومدم.

Far Va Har
26-06-2010, 18:17
با جاوااسکریپت ولی تو گوگل نوشته نشده فکر کنم چون من تو یه سایت دیگه دیدم قبلا

mamadfelfel1988
26-06-2010, 18:47
واقعا اینجا یک انجمن فنی هست جای این جور دعوا ها نیست دوست عزیز tazphonix (این که گفتم دوست عزیز لازم نیست بگی دوست من نیسیتی اووو....) شما یک بار یک سر به انجمن های مثل it.coe.uga.edu/itforum/ بزن واقعا تجدید نظر باید بکنیم تو روش صحبت هامون انقدر هم به همدیگر کم لطفی نکنیم اگر کسی هم با یک div میگه که طراح وب هست شما استادی کن به روش نیار هر چند دوستانی از جمله neopersia واقعا من تو بعضی از تاپیک ها ایشون فوق العاده در هر حال موفق باشید.