مشاهده نسخه کامل
: نداشتن تصویر تا ورود به ویندوز
sasanch56
21-05-2010, 18:35
با سلام چند روزیه با یه مشکل عجیب تو سیستمم برخورد کردم از لحظه بوت تا ورود به یوزر ویندوز تصویر ندارم و درست وقتی که وارد ویندوز میشه تصویرم برمیگرده میخواستم ببینم کسی مورد مشابهی داشته که راه حلی براش پیشنهاد بده؟ممنون میشم
مادر برد من Foxconn G9657MA
بایوس رو هم آپ دیت کردم بار اول درست شد ولی دوباره دفعه های بعد که روشن میکنم همون اتفاق قبلی میوفته حتی با خالی کردن سیموس هم یه بار درست میشه بارهای بعدی دوباره تصویر نمیاره
alirezak4
21-05-2010, 20:18
شما از گرافیک آنبورد استفاده میکنید؟
سلام من نفهمیدم تصویر بر میگرده یعنی چی یعنی چپه میشه اگه چپه میشه توی تنظیمات کارت گرافیک دنبال rotation بگرد و تنظیم کن اگه تصویر میره دوتا احتمال هسا یا دقت صفحه رو بردید بالا و مانیتور ساپورت نمیکنه که باید توی safe mode گرافیک رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و دوم اینکه کارت گرافیک سوخته باشه
sasanch56
21-05-2010, 23:50
مادر بردم گرافیک آن بردم داره ولی من از همون اول کارت گرافیک نصب کردم رو سیستمم بعدشم موضوع اینه که از لحظه بوت اولیه تصویر ندارم تا وقتی وارد ویندوز میشه وقتی وارد ویتدوز میشم تصویر نشون داده میشه حتی کارت گرافیکم برداشتم و از خود آن برد استفاده کردم بازم مشکل وجود داره یعنی فرقی نمیکنه
alirezak4
22-05-2010, 10:11
پس احتمال 50 در صدر مشکل از مانیتورتونه.با یه مانیتور دیگه تست کنید.
سیستم یکی از دوستام به همین شکله.
تا حالا هم مشکلی نداشته و به راحتی داره ازش استفاده میکنه.
:11:
sasanch56
28-05-2010, 12:37
جدیدا شکم به مانیتورم رفته هرچند نوه ولی خب انگار مشکل ازونه هربارم زمان بدون تصویر بودن اضافه تر میشه مانیتورم ال سی دی سامسونگ 943NWX
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.