مشاهده نسخه کامل
: صدا در HDMI
آقایون من یه کابل HDMI خریدم وقتی به تلویزیون وصلش میکنم میخوام صدا هم داشته باشم از طریق تلویزیون.
حالا مشکل من اینجاس که اون سیمی که باید از گرافیکم به مادربردم وصل کنم باید به کجای مادربردم وصل کنم؟
مدل کارت: gainward geforce 9400gt
مدل مادربرد: genx 945gc-g9
اینم لینک سایت مادربرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنماییم کنید خیلی خیلی گیج شدم.:41:
H.A.M.E.D
21-05-2010, 17:39
سلام
گرافیک شما پورت HDMI نداره بنابراین نمیتونید از کابل HDMI TO HDMI برای اتصال استفاده کنید
بنابراین من توصیه میکنم از کابل VGA استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این چه حرفیه؟:27:
من دارم میگم کابلو خریدم . مگه مریضم اگه گرافیکم پورت HDMI نداشته باشم کابل بخرم.:8:
شاید شما منظور منو نگرفتی.:41:
من منظورم اینه که یه سیم که از گرافیک به مادربرد وصل میشه که صدا رو هم انتقال بده باید به کجای مادربرد وصل شه.
در ضمن از کمکتون ممنون مشکلمو حل کردم و جاش رو که روی پین SPDIF01 بود رو پیدا کردم.:11:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
سلام
گرافیک شما پورت HDMI نداره بنابراین نمیتونید از کابل HDMI TO HDMI برای اتصال استفاده کنید
بنابراین من توصیه میکنم از کابل VGA استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کابلو 2ساله که دارم. ولی چون تازه گرافیکو عوض کردم یه کابله HDMI گرفتم.
شاید اون گرفیکی که شما از مدل Gforce 9400 1gb GT دیدی برندش XFX بوده چون من وقتی میخواستم بخرم XFX هم بود که به جای HDMI سوکت S-VIDEO داشت.
H.A.M.E.D
21-05-2010, 22:17
درسته من منظور شما رو متوجه نشدم
فکر کردم کابل HDMI رو گرفتید ولی نمیدونید بیاد به کجا بزنید
به هر حال مشکلتون حل شد دیگه؟
بله ممنونم از وقتی که برای من صرف کردید.:11::40:
m_kasaeei
22-05-2010, 13:33
HDMI صدا رو هم انتقال میده
یه سرشو بزن پشت کارت گرافیک یه سرش هم به tv
کجاش سوال داره ؟
HDMI صدا رو هم انتقال میده
یه سرشو بزن پشت کارت گرافیک یه سرش هم به tv
کجاش سوال داره ؟
پسر خوب یه سیم هست که باید از کارت گرافیک به مادربرد وصل شه تا صدا از طریق کارت گرافیک پخش بشه. من اون سیمو نمیدونستم که کجای مادر برد باید وصل شه که مشکلم حل شد.
شما پست های منو یه مطالعه میکردید بعد اعتراض میکردید.:5:
وگرنه یه کابل رو هم که یه بچه 2ساله بلده وصل کنه :46:
SAEIDSH1354
16-01-2013, 21:00
سلام
داداش میتونی دقیق باید سیم را کجا بزنم
منم همین مشکل را دارم . جایش را ÷یدا کردم ولی اینجا سه تا ÷ایه داره و روی گرافیک دو تا سیم
میشه دقیق بهم بگی باید چکار کنم
ممنون
آقا این چه حرفیه؟:27:
من دارم میگم کابلو خریدم . مگه مریضم اگه گرافیکم پورت HDMI نداشته باشم کابل بخرم.:8:
شاید شما منظور منو نگرفتی.:41:
من منظورم اینه که یه سیم که از گرافیک به مادربرد وصل میشه که صدا رو هم انتقال بده باید به کجای مادربرد وصل شه.
در ضمن از کمکتون ممنون مشکلمو حل کردم و جاش رو که روی پین SPDIF01 بود رو پیدا کردم.:11:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
من این کابلو 2ساله که دارم. ولی چون تازه گرافیکو عوض کردم یه کابله HDMI گرفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.