مشاهده نسخه کامل
: ویروس themida فوری
beckham7
21-05-2010, 17:14
سیستمهای گیمنت ویروس یا تروجان یا... themida رو گرفتن نمیخام با ویندوز عوض کردن مشکل رو حل کنم چون تو گیم نت دردسرش زیاده چندتا از بازیها رو نمیذاره اجرا بشن
دوستان اگه راهی برای از بین بردنش بدن ممنون میشم اجازه نصب avira رو هم نمیده سایتهای خارجی رو هم گشتم چیز خاصی دستگیرم نشد دوستان اگه راه حل دستی برای از بین بردنش یا یه انتی ویروس که بشه نصبش کرد و کارشو یکسره کرد..
با تشکر
Dr Hannibal
21-05-2010, 18:00
سیستمهای گیمنت ویروس یا تروجان یا... themida رو گرفتن نمیخام با ویندوز عوض کردن مشکل رو حل کنم چون تو گیم نت دردسرش زیاده چندتا از بازیها رو نمیذاره اجرا بشن
دوستان اگه راهی برای از بین بردنش بدن ممنون میشم اجازه نصب avira رو هم نمیده سایتهای خارجی رو هم گشتم چیز خاصی دستگیرم نشد دوستان اگه راه حل دستی برای از بین بردنش یا یه انتی ویروس که بشه نصبش کرد و کارشو یکسره کرد..
با تشکر
راهکار هارو به ترتیب حجمشون میگم. برای اینکه بتونی انتی ویروس خوبی مثل اویرا رو نصب کنی.
دانلود سالیتی کیلر از لینک زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس اجرای اون.
نشد
دانلود این برنامه و آپدیت سپس یک بار کوئیک اسکن سپس فول اسکن با این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنشد
دانلود این برنامه و اپدیت اون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد این برنامه از بقیه بهتر است ولی حجم بالاتر:
Kaspersky Virus Removal Tool
از لینک زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب بعد از اسکن با برنامه های بالا باید آویرا رو به طور مثال نصب کنی و اپدیت و اسکن.
اما بهترین کار دانلود دیسک نجات و بوت کردن سیستم با اون هست و بهترین دیسک نجات به نظر من برای کسپرسکی هست بعد از اسکن بوت دیسک ویندوز رو بالا بیاری و انتی ویروس مورد نظرت رو نصب و اپدیت کنی.
beckham7
21-05-2010, 19:50
هیچ راه دستی نیست چون اینترنت من ذغالیه بزور همین سایتو بالامیاره سالیتی کیلر هم کار نکرد بقیه هم که با این سرعت یکروز دانلودشون طول میکشه یعنی سالیتی و تمیدا از یه خانوادن؟
Dr Hannibal
21-05-2010, 20:08
هیچ راه دستی نیست چون اینترنت من ذغالیه بزور همین سایتو بالامیاره سالیتی کیلر هم کار نکرد بقیه هم که با این سرعت یکروز دانلودشون طول میکشه یعنی سالیتی و تمیدا از یه خانوادن؟
مشکل فقط این نیست شما باید بعد از رفع نصب نشدن انتی ویروس و نصب اون اپدیت هم کنید تا امروز پس پیشنهاد میکنم فایل هارو از یه کافی نت دانلود کنی.
پیشنهاد من ابتدا دانلود فایل دیسک نجات کسپرسکی و برنامه بوت ایبل سازی اون که مثلا از این تاپیک میتونی یاد بگیری
بعدش فایل نصب اویرا + اپدیت اون تا بعد از پاکسازی نصب کنی.
راه دستی برای این ویروس پیدا نمیشه کرد اما برای سالیتی چرا هست که بهترین راه دستی رو همون فایل کم حجم میکنه و معمولا راه دستی هیچ وقت ویروس پاک نمیشه.
یک بار ویندوز رو در حالت سیف مد بالا بیارید و ببینید اویرا نصب میشه یا نه. نشد دیگه راه های بالا
beckham7
22-05-2010, 17:30
یک بار ویندوز رو در حالت سیف مد بالا بیارید و ببینید اویرا نصب میشه یا نه. نشد دیگه راه های بالا
مرسی
نه متاسفانه قبلا امتحان کرده بودم نشد
picher_s
23-05-2010, 09:36
درود
تمیدا نرم افزاری برای فشرده سازی و رمز گذاری فایلهای Exeهاست که کرکر ها نتونند اونو کرک کنند.
کرم باگل که خودشو با لین پک کرده بود Error تمیدا می داد.
حالا شما از کجا فهمیدی اسم ویروست اینه نمیونم.
شما Combofix رو اجرا کن و Logaش رواینجا بزار.
پیروز باشید.
beckham7
24-05-2010, 23:06
نمیدونم چرا پستم پرید!!این همه نوشته بودم ؟
در کل themida هم یه برنامه است همینی که شما گفتید هم اسم یه ویروس حالا با این برنامه که گفتید لوگش رو بذارم چیومیخاد معلوم بشه اینکه واقعا سیتمها ویروس گرفتن؟ چون شش مگ و ریزوم نداره و اینترنت من صد در صد قطع میشه همون اول دانلود
picher_s
25-05-2010, 06:24
شما لطفا combofix رو اجرا کنید و Logش رو اینجا بزارید.
beckham7
25-05-2010, 17:40
کار از این حرفها گذشته بودم با تشکر از دوستان ویندوز رو عوض کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.