مشاهده نسخه کامل
: سوال حرفه ای
hot_lawyer
21-05-2010, 16:11
با کدوم نرم افزار میشه صحنه هایی رو شبیه فیلم sin city ساخت ؟
منظورم سیاه سفید کردن کل تصویر به جز یک رنگ یا یک چیزه . توی فیلم بالا لباس قرمز و خون رنگی و تمام تصاویر فیلم سیاه و سفیده ؟
کسی اسم این افکتو میدونه ؟
specter-1369
21-05-2010, 19:30
با کدوم نرم افزار میشه صحنه هایی رو شبیه فیلم sin city ساخت ؟
منظورم سیاه سفید کردن کل تصویر به جز یک رنگ یا یک چیزه . توی فیلم بالا لباس قرمز و خون رنگی و تمام تصاویر فیلم سیاه و سفیده ؟
کسی اسم این افکتو میدونه ؟
دوست عزیز بهتر بود عنوان تاپیک مناسبتری انتخاب می کردید و اما با استفاده از پلاگین Leave Color دز نرم افزار پریمایر و یا استفاده از نرم افزار افتر افکت به این صورت که از لایه فیلم یک کپی میگیرید سپس لایه اول رو ماسک گذاری میکنید و لایه دوم رو افکت Black & White بهش میدی به همین راحتی
جناب PaRkOr شما هم بهتر بجای تمسخر دیگران سعی کنید اون ها رو راهنمایی کنید و اشتباهاتشون رو بهشون گوش زد کنید
جناب PaRkOr شما هم بهتر بجای تمسخر دیگران سعی کنید اون ها رو راهنمایی کنید
اوی عمو
دور بر ندار
در جواب این آقا یه راهنمایی کردم، به نظرم اشتباه اومد. پستم رو ویرایش کردم که بعد از اینکه مطمئن شدم بنویسمش. همین.
من هیچ ادعایی ندارم. من خودم اولین پستی که دادم در مورد افکت شاین بود که اصلا نمیدونستم چی هست. گذشتم رو یادم نمیره. تازه اول راهم و حالا حالا ها باید به راهم ادامه بدم تا بتونم اسم خودم رو بذارم مونتور.
و اشتباهاتشون رو بهشون گوش زد کنید
نمیدونستم شما مدیر اینجایی که به کاربرا اخطار میدی.
اگه دلت خواست یه سری به بخش قوانین بزن و شماره 26 رو بخون.
دوستان ببخشید اگه از کوره در رفتم. :13:نمیذارن که. امیدوارم این پستم هرچه زودتر پاک بشه. چون قانون شماره 27 رو نقض کردم. عذر میخوام.
یا هوووووووووووووووووو
توی نرم افزار پریمیر : Pass Color
یه رنگ رو انتخاب میکنی . میزان شباهت رنگ های مورد انتخاب رو هم انتخاب میکنی
همه چیز سیاه و سفبد میشه جز همون رنگا
Mr Andersson
22-05-2010, 01:10
من هیچ ادعایی ندارم. من خودم اولین پستی که دادم در مورد افکت شاین بود که اصلا نمیدونستم چی هست.
آره آره راست میگه من جوابشو دادم:31:
change Color هم بعد از pass Color بدرد میخوره (عملکردی برعکس داره) البته option هاش بیشتره..
.......
specter-1369
22-05-2010, 01:29
اوی عمو
دور بر ندار
در جواب این آقا یه راهنمایی کردم، به نظرم اشتباه اومد. پستم رو ویرایش کردم که بعد از اینکه مطمئن شدم بنویسمش. همین.
من هیچ ادعایی ندارم. من خودم اولین پستی که دادم در مورد افکت شاین بود که اصلا نمیدونستم چی هست. گذشتم رو یادم نمیره. تازه اول راهم و حالا حالا ها باید به راهم ادامه بدم تا بتونم اسم خودم رو بذارم مونتور.
نمیدونستم شما مدیر اینجایی که به کاربرا اخطار میدی.
اگه دلت خواست یه سری به بخش قوانین بزن و شماره 26 رو بخون.
دوستان ببخشید اگه از کوره در رفتم. :13:نمیذارن که. امیدوارم این پستم هرچه زودتر پاک بشه. چون قانون شماره 27 رو نقض کردم. عذر میخوام.
یا هوووووووووووووووووو
من به خاطر برداشت غلط عذر می خوام اما دوست عزیز من که علم غیب نداشتم که بفهمم جریان ایجوری من چیزی رو که دیدم (بعدا میگم) گفتم به هر حال عذر می خوام اما قبول کنید که پست شما هم غلط انداز بود.در ضمن من نگفتم مدیرم و نگفتم اخطار می دم گفتم کاربرهایی که تازه واردن نیاز به راهنمایی دارن و فکر نمی کنم گوش زد کردن به معنای جریمه کردن یا اخطار دادن باشه :46: در ضمن دوست گرامی من شما رو با لفظ جناب صدا زدم و انتظار دارم که شما هم در خور این کلمه من رو خطاب کنید آیا اوی کلمه مناسبی هست ؟
من که علم غیب نداشتم
جناب، شما که علم غیب نداری قربونت غیب نگو.
من هم معذرت میخوام که تند رفتم.
از مدیران عزیز هم خواهشمندم هرچه زودتر اسپم های این تاپیک رو بریزند تو ترش.
یا هوووووووووووووووووووووووو وووو
علي طهماسبي
22-05-2010, 14:54
دوستان مرحبا به فروتنيتون
با نرم افزار اديوس هم از ويدئو ف ي ل ت ر Chrominance استفاده كني
hot_lawyer
22-05-2010, 18:36
بابا چه دعوایی راه انداختین اینجا دوستان عزیز؟
اسم تاپیک خوب یه کم مشکل ساز بود که شکر خدا ویرایش شد
بعدشم اگه قرار بود اینجا همه حرفه ای باشن که دیگه انجمن به چه دردی میخوره ؟
یاد بگیریم و یاد بدیم
یادتون نره !
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
دوست عزیز بهتر بود عنوان تاپیک مناسبتری انتخاب می کردید و اما با استفاده از پلاگین Leave Color دز نرم افزار پریمایر و یا استفاده از نرم افزار افتر افکت به این صورت که از لایه فیلم یک کپی میگیرید سپس لایه اول رو ماسک گذاری میکنید و لایه دوم رو افکت Black & White بهش میدی به همین راحتی
جناب PaRkOr شما هم بهتر بجای تمسخر دیگران سعی کنید اون ها رو راهنمایی کنید و اشتباهاتشون رو بهشون گوش زد کنید
ضمن تشکر از محبت شما میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد ؟ یا اینکه منو راهنمایی کنید تا آموزششو توی وب پیدا کنم ؟
شما تو پریمیر از pass color استفاده کن، اگه نتیجه نگرفتی یا مشکلی برات پیش اومد، اینجا مطرح کن.
اگر هم احیانا نیاز به آموزش های اولیه ی پریمیر داشتید، یه سرچ تو فروم بزنید پیدا میشه.
یا هوووووووووووووووو
hot_lawyer
22-05-2010, 20:09
آقا اینجوری کار اصلا تمیز نمیشه ! من میخوام کاملا قابل تفکیک باشه !
specter-1369
22-05-2010, 20:25
ضمن تشکر از محبت شما میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد ؟ یا اینکه منو راهنمایی کنید تا آموزششو توی وب پیدا کنم ؟
اگر می خواید از نرم افزار افتر افکت برای این کار استفاده کنید به این لینک مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگر می خواید از پریمایر استفاده کنید که به راحتی همونطور که در پست قبلی گفتم با استفاده از افکت leave color این کار امکان پذیر هست.به این صورت که شما کافیه رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید بعد با بالا بردن عدد Amount To Decolor باقی رنگ ها رو حذف کنید مثل این تصویر که من با Leave Color دستکاری کردم در این تصویر من رنگ سبز رو به عنوان رنگی که نمی خوام حذف بشه انتخاب کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hot_lawyer
22-05-2010, 21:36
leave color توی پریمایر دقیقا تو کدوم زیر شاخه است ؟
specter-1369
22-05-2010, 21:52
Color Correction << Leave Color
سلام دادا
اولا - پریمیر درسته و نه پریمایر
دوما - شما هر افکتی رو که میخوای تو پالت افکت ها، در فیلد contains سرچش میتونی بکنی
سوما - با احترام به جناب specter عزیز، این افکت در قسمت Video Effects و در زیرمجموعه Stylize قرار داره
یا هووووووووووووووووووو
specter-1369
23-05-2010, 09:59
PaRkOr جان فکر کنم پریمایر درست تر باشه ها تو ترجمه گوگل نگاه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو نسخه Cs4 تو رده ی Color Correction هست نسخه های دیگه رو نمی دونم والا
موفق باشید
Mr Andersson
24-05-2010, 03:20
درود;
PaRkOr جان فکر کنم پریمایر درست تر باشه ها تو ترجمه گوگل نگاه کن:
اون مترجم رفرنس محسوب نمیشه شما میتونی تو بابیلون تایپ کنی تا برات بخونه.. فکر کنم تلفظ صحیح همون پریمیر باشه.
تو نسخه Cs4 تو رده ی Color Correction هست نسخه های دیگه رو نمی دونم والا
درسته تو نسخه های مختلف فرق میکنه..
تشکر از همه..
specter-1369
24-05-2010, 09:18
درود;
اون مترجم رفرنس محسوب نمیشه شما میتونی تو بابیلون تایپ کنی تا برات بخونه.. فکر کنم تلفظ صحیح همون پریمیر باشه.
حق با شماست خود گوگل هم پریمیر تلفظ میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.