مشاهده نسخه کامل
: Samsung Omnia HD2 i8920 با سیستم عامل سیمبین 3
mahyarSAMSUNG
21-05-2010, 15:38
مثل اینکه خبرایی از سری امنیا اچ دی هم شده تنها عکسی که ازش تو سایتها هست اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات :
■4″ Capacitive Super AMOLED
AMOLED Screen
■12 Megapixel Camera with Xenon and LED Flash, HD (1280*720 pixel) Video Recording at 30 FPS
■16/32 GB Internal Memory (Two Variants Available)
■Symbian^3
■GPS, Wi-Fi
Wi-Fi and Bluetooth 3.0
Bluetooth 3.0
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
djmilad_mrb
21-05-2010, 16:32
شما هم هی امضاتون رو عوض کنید:31: این عکس که به قول بچه ها fake هستش اما اگه گوشی بعدی اش این امکاناتی رو که نوشتی داشته باشه عملا n8 killer هستش
تروخدا صفحه نمایش را ببینید.........معلومه فیکه.........(گوشه پایین سمت چپ خیلی تو چشه..........بعدشم فاصله 2 طرف از صفحه نمایش یه اندازه نیست..........)
فکر کنم W960 سونی اریکسون رو به این روز انداختن !
pulp_152
21-05-2010, 17:19
امدن i8920 صحت داره... ولی کی ؟
به نظر من که بهتره سامسونگ رو سیمبین وقت نزاره ...میتونه به جای سیمبین خودشو با اندروید یا وین 7 مشغول کنه ..
S A M S U N G
21-05-2010, 17:58
سلام .
این عکسو بروبچ Mobile-Review گذاشتن و بعدش هم گفتن THIS IS A FAKE :دی
بالاشو با i8510 درست کردن . در ضمن سامسونگ امسال اصلا 12 مگاپیکسلی نداره . پس بازم معلوم میشه الکی هستش .
مخلصیم .
mahyarSAMSUNG
22-05-2010, 13:26
eeeee. پس ببخشید از این که خبر غیر واقعی گذاشتم . البته آقا امیر من زیاد روی این حرفهای آقا الدار حساب نمیکنم چون این سیاستشه که بیاد دروغ بگه و یهو سوپرایز کنه خودت فکر کن مگه میشه حدود 7 8 ماه 12 نزنه ؟ به نظر من که سیستم عامل سیمبین 3 سیستم عامل خوبه . این خبر رو هم توی سایتها دیدم ولی اینجا اعلام نکردم ولی تا دیدم توی موبالیستان گذاشتن گفتم شاید جدی شده باشه . خودمم همون موقع فهمیدم که این عکس فیکه . اصلا تابلو . ولی احتمال دادم که گوشی با این مشخصات داره ساخته میشه . توی موبایلستان هم که برید خودم این نظر رو دادم که بالاش آی 8510 !
mahroo_z1
27-05-2010, 14:36
سلام دوستان.:5:
این عنوان خبری جذاب از مصاحبه رویترز با رییس بنیاد سیمبین Lee Williams هست که در برخی سایتها منتشر شده.
Lee Williams با قاطعیت خبر داده که 7 شرکت اسیایی این پتانسیلو برای ساخت گوشی با این سیستم عامل جدید و روانه کردن ان به بازار قبل از ورود گوشی N8نوکیا دارند که عبارتند از:
Samsung, Fujitsu, Compal, Foxconn, Huawei, Sharp, ZTE.
و اما در مورد سامسونگ:
سامسونگ با گوشی Symbian^3 خودش می اید که میتواند بهترین خبر باشد برای چشم انداز بنیاد سیمبین و پذیرش گسترده تر سیستم عامل سیمبین.
سامسونگ صاحب مجوز دراز مدت سیستم عامل سیمبین است و تا به حال بعضی گوشیهای خیلی جذاب را داشته است مانند Samsung i8910 Omnia HD.
متاسفانه با شروع حرکت نوکیا به سمت اپن سورس کردن سیستم عامل سیمبین, سامسونگ بطور قابل ملاحظه ایی نسبت به این سیستم عامل سرد شد, ابتدا حرکت به سمت ویندوز موبایل, بعد اندروید و سپس ایجاد سیستم عامل اختصاصی برای گوشیهای هوشمندش خودش یعنی بادا.
حتی برخی شایعات و اخبار غیر رسمی راجع به کناره گذاشتن سیستم عامل سیمبین توسط سامسونگ بر روی گوشیهایش منتشر شد.
اما گوشی جدید سیمبین حتی قبل از گوشی نوکیا به بازار خواهد امد که براستی خیلی شگفت انگیز است.
و ان نشان خواهد داد که سامسونگ کاملا از سیمبین منصرف نشده است و اگر Symbian^4 سر موعد مقرر وارد بازار شود ممکن است دوباره سامسونگ به یک فروشنده مهم سیمبین تبدیل شود.
دوستان برای خوندن کل خبر میتونند به سایت زیر مراجعه نمایند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahyarSAMSUNG
29-05-2010, 13:28
ایول سامسونگ . خوشم میاد به نوکیا پایدار موند . خداییش سامسونگ میکشید کنار نوکیا خیلی باید ناراحت میشد :31:
دوتا سوال دارم
1. اوپل سورس چیه ؟
2 . مگه قرار سیمبین 4 هم بیاد ؟
mahroo_z1
30-05-2010, 10:06
ایول سامسونگ . خوشم میاد به نوکیا پایدار موند . خداییش سامسونگ میکشید کنار نوکیا خیلی باید ناراحت میشد :31:
دوتا سوال دارم
1. اوپل سورس چیه ؟
سلام اقا مهیار:10:
1. این اوپل سورسو از کجا اوردی من که تو متن خبر ندیدم.:31:
2.بله قرار هست در سال 2011 وارد بازار بشه.
ali racer
30-05-2010, 12:02
دوتا سوال دارم
1. اوپل سورس چیه ؟
رهیافت سامسونگ اینه که برای همه ی سیستم عامل خای پر فروش گوشی تولید کنه
تنها سیستم عاملی هم سامسونگ نتونسته گوشی بزنه واسش
مک اپله :31: اونم اگه میشد میزد !
چرا سامسونگ بکشه کنار در حالی که بازار اسمارت فون های سیمبین
بازار خوبیه و سیمبین تمامی حداقل نیازها رو بصورت کامل ساپورت میکنه
بین مردم شناخته شده اس
و همخوانی بهتری نسبت به تمامی سیستم عامل ها
با سخت افزار های جدید داره ؟
mahyarSAMSUNG
04-06-2010, 10:21
سلام اقا مهیار:10:
1. این اوپل سورسو از کجا اوردی من که تو متن خبر ندیدم.:31:
2.بله قرار هست در سال 2011 وارد بازار بشه.
حالا شما هم چه ملالغطی شدی :31: . منظورم همون اوپن سورس بود دیگه . open source
mahroo_z1
06-06-2010, 09:43
total_overdose
06-06-2010, 09:56
سلام
خیلی عجیبه چرا همه عکس های این گوشی رویه 8510 میندازن:31:
شاید طراح این عکس ها یکیه.
آیکون های شارز و... هم مثله آندروید بیشتر تا سیمبین.
¥ Ramin2 ¥
06-06-2010, 13:17
خیلی باحاله تصویر سیستم عامل آندروید رو گذاشتن بعد سیستم عاملش رو نوشتن سیمبین! :D
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.