ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اديت دوباره موضوع در 3dmax

saeed pm
21-05-2010, 13:41
سلام بچه ها:
من تازه وارد 3dmax شدم وتقريبا مبتدي هستم يك سوال كوچيك از شما دوستان داشتم اونم اينه كه چطور ميشه يك موضوعي رو مثلا بعد اونو اديت يا ويرايش كرد(يك مثال ميزنم):مثلا من يك spring يا فنر درست كردم بعد رفتم سراغ box ودوتا box ايجاد كردم و اونا رو به سر وته فنر گذاشتم حالا ميخاستم دوباره spring يا همون فنرو به دوتا box بالا وپايين بچسبونم ولي هرچي رو فنر كليك ميكنم وانتخاب كنم فقط رنگش مياد يعني فقط رنگشو ميتونم عوض كنم وبقيه گزينه ها مثلا spring parametrs نمياد......نميدونم منظورمو خوب رسوندم يا نه خواهشا راهنمايي بفرماييد......ممنون

mortezaon
21-05-2010, 14:07
براي ويرايش هر جسمس تو تري دي بايد ابتدا جسم رو انتخاب كني بعد بري تو پانل modify , تمام پارامتر ها ظاهر ميشه

saeed pm
21-05-2010, 14:26
براي ويرايش هر جسمس تو تري دي بايد ابتدا جسم رو انتخاب كني بعد بري تو پانل modify , تمام پارامتر ها ظاهر ميشه
سلام دوست عزيز مثل اينكه منظور بنده رو متوجه نشدي ،به عكس پايين نگاه كن اين دوتا box ي كه ميبيني هنوز به فنر اتصال پيدا نكردن يعني pick top object و pick botten object روشون اعمال نشده ،خب حالا من چطور ميتونم برم تو اون قسمت كه با انتخاب اون فقط رنگ نياد يعني spring parameters كه توش pick top object و pick botten object هستش بيان...ديگه نميدونم چطور از اين واضحتر بگم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N O V A L I S
21-05-2010, 14:43
!!!
ایشون هم همین رو توضیح دادن.. موضوع رو انتخاب کنید بعد روی پانل Modify کلیک کنید تا پارامترها ظاهر شن، بعد هر بلائی خواستی سر فنر بیار..

saeed pm
21-05-2010, 15:42
خب دوستان عزيز رفتم ولي اون گزينه ها نبودن .....بابا ميخام اين دوتا باكس به فنره بچسبن چكار كنم همينو فقط بهم بگين.....اصلا ميخام اين كادره دوباره بياد الان هم كه اينو اوردم مجبورم يك فنر ديگه ايجاد كنم درصورتي كه من ميخام رو همون فنر كار كنم.....

hadi665
21-05-2010, 18:18

N O V A L I S
21-05-2010, 18:27
من که نفهمیدم مشکلت چیه.. شاید مکس ات مشکل داره.. این گزینه رو فعال کن تا بتونی آبجکت های پائین و بالائی رو انتخاب کنی (به قول خودت باکس ها رو).. صحنه رو از لینک پائین بگیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

ئه.. هادی خان هم که جواب داد..

saeed pm
21-05-2010, 20:49
سلام:
بخدا دوستان عزيزم من شرمندم خيلي خيلي از توضيحاتتون ممنونم ولي به نظرم همين راهو ميرفتم هاااا؟ اصلا اين spring نميومد ولي حالا با توضيحات كاملي كه آقاHadi دادنداونم باتصوير مشكلم حل شد نميدونم چطوري چطوري از شما تشكر كنم واقعا شرمندم كردين از همتون ممنونم:11:

SevenART
21-05-2010, 21:14
ميگم اين كاريي كه الان هادي جون گفتو تو مايا كسي نمي دونه با چي ميشه؟؟!!