ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب و بک آپ گیری از آزمون یار

Morteza561
21-05-2010, 09:24
سلام

ببخشید می خواستم ببینم کسی از دوستان تا حالا تونسته سی دی های آزمون یار رو نصب کنه ؟

جالب اینجاست که از دیسک اورجینال هم نصب نمیشه!!! آخه من به پشتیبانیش زنگ زدم گفت فقط باید با CD Rom اجراش کنید و با DVD Rom نمیشه؟

با برنامه های Alcohol 120% و Clone CD و Isobuster امتحان کردم نشد. اگر کسی میتونه کاری بکنه بگه ما هم استفاده کنیم.

Thanks Alot

به دلیل مغایرت با قوانین تاپیک اصلاح شد.
با تشکر از مدیریت.

payan_zaman
21-05-2010, 11:47
سلام

ببخشید می خواستم ببینم کسی از دوستان تا حالا تونسته سی دی های آزمون یار رو نصب کنه یا بک آپ بگیره؟

جالب اینجاست که از دیسک اورجینال هم نصب نمیشه!!! آخه من به پشتیبانیش زنگ زدم گفت فقط باید با CD Rom اجراش کنید و با DVD Rom نمیشه؟

با برنامه های Alcohol 120% و Clone CD و Isobuster امتحان کردم نشد. اگر کسی میتونه کاری بکنه بگه ما هم استفاده کنیم.

Thanks Alot

با تشکر از مدیریت.

خلاف قوانین انجمن

Morteza561
21-05-2010, 12:31
با عرض پوزش از تمامی کاربران و مدیران محترم انجمن.
تاپیک مجددا اصلاح شد.
انشاءالله که دیگه مشکلی نیست...

سلام

ببخشید می خواستم ببینم کسی از دوستان تا حالا تونسته سی دی های آزمون یار رو نصب کنه ؟

Thanks Alot

با تشکر از مدیریت.

persiankitty
22-05-2010, 07:21
روي ويندوزت ASPI نصب كن .

Morteza561
23-05-2010, 10:21
روي ويندوزت ASPI نصب كن .

خیلی ممنون ولی میشه یکم توضیح بدین؟
Aspi چی هست؟ چطوری میشه دانلود و نصبش کرد و...

A.M.D.D.E.V.I.L
23-05-2010, 10:24
فکر کنم ایشون اسم اشتباهی دادن چون ASPI
Australian Strategic Policy Institute

هست

persiankitty
23-05-2010, 11:52
بابا پروفشنال ...
شايد هم
Adaptec SCSI Programming Interface باشه .