ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف سوخت خودروهای داخلی

mobin
21-05-2010, 06:00
طبق آخرین اعلام دولتی‌ها، قانون هدفمند کردن یارانه‌ها که حذف تدریجی بنزین سهمیه‌ای و گرانی این سوخت را در پی دارد، نیمه دوم امسال اجرا می‌شود و این در شرایطی است که سهم زیادی از خودروهای سواری تولید داخل، از مصرف سوخت بالایی برخوردارند.

بنا بر آخرین آمارشرکت بازرسی و استاندارد کیفیت فقط درصد اندکی از خودروهای تولید داخل، مصرف سوختی (ترکیبی) زیر هفت لیتر دارند و این در حالی است که در برخی خودروها، مصرف سوخت از مرز 10 لیتر نیز عبور می‌کند.

طبق آماری که شرکت بازرسی در اختیار سازمان بهینه سازی مصرف سوخت گذاشته، اشتهای خودروهای سواری داخلی در سه معیار «شهری»، «اتوبان» و «ترکیبی» (میانگین شهری و اتوبان)، مشخص شده است و در این زمینه با در نظر گرفتن معیار ترکیبی، و با فاکتور گرفتن از خودرو چینی MVM ا800 سی‌سی که تیراژ اندکی دارد، پراید، کمترین مصرف را به خود اختصاص داده و بیشترین بنزین را نیز پژو 405 می‌سوزاند.

البته در آمار مربوطه، نیسان رونیز و ماکسیما مصرف سوخت بالاتری نسبت به پژو 405 دارند، اما از آنجا که تولید رونیز، هم‌اکنون تقریبا متوقف و ماکسیما نیز تیراژ بسیار اندکی دارد و 405 با شتاب زیادی به تولید می‌رسد، این فرانسوی قدیمی را باید پرمصرف ترین خودرو سواری کشور لقب داد.

مصرف سوخت بالاي 405

ظاهرا تا سازمان‌های دولتی از جمله محیط‌ زیست، اراده نکنند، ایران‌خودرو نه تنها تولید پژو 405 را متوقف نخواهد کرد، بلکه با رویکرد فعلی مسوولان این شرکت، تولید این فرانسوی قدیمی، سال به سال نیز افزایش خواهد یافت.

طبق آمار وزارت صنایع، ایران‌خودرو سال گذشته نزدیک به 160 هزار پژو 405 را از خط تولید خود عبور داد و این رکوردشکنی در شرایطی است که 405، پرمصرف‌ترین خودرو سواری کشور به شمار می‌رود.

این محصول خوش‌اشتها، در سیکل شهری 88.12 و در اتوبان، 88.6 لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف آن در حالت ترکیبی، 09.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

405 هم‌اکنون استراتژیک‌ترین محصول ایران‌خودرو به شمار می‌رود و گزاف نیست اگر آن را «پیکان جدید» این شرکت بنامیم.

مصرف سوخت بالای 405 را فیس‌لیفت آن «پژو پارس» نيز به ارث برده و از این محصول نیز باید به عنوان یکی از پرخورهای خودروسازی کشور نام برد.

پژو پارس

پارس که حاصل مهندسی ایرانی روی پژو 405 است، در سیکل شهری و اتوبان، به ترتیب 15.12 و 16.6 لیتر بنزین مصرف می‌کند و در حالت ترکیبی نیز اشتهای آن به 37.8 لیتر در 100 کیلومتر می‌رسد.

این خودرو پس از 405 و پژو 206، پرتیراژترین محصول ایران‌خودرو به شمار می‌رود.

پارس البته در مدل ELX خود بنزین کمتری می‌سوزاند، اما به هر حال قیمت ELX در مقایسه با پارس معمولی، 5.6 میلیون تومان گران‌تر است.

سمند

اما نگاهی نیز به مصرف سوخت «سمند»، خودرویی که هویت ایرانی آن این روزها محل تردید است، بیندازیم.

این محصول را نیز که در چهار مدل مختلف به تولید می‌رسد باید به عنوان خودرویی پرمصرف در کنار پژو 405 و پارس، قرار داد.

البته مصرف سوخت سمند در مدل‌های مختلف آن یکسان نیست، به نحوی که «سورن» بیشتر می‌سوزاند و سمندTU5 کمتر.

سورن در شهر و اتوبان، به ترتیب 53.12 و 63.6 لیتر بنزین می‌سوزاند و اشتهای آن در معیار ترکیبی نیز به 75.8 لیتر در 100 کیلومتر می‌رسد.

سمند معمولی نیز با مصرف سوختی 36.12 و 51.6 لیتری در شهر و اتوبان، 66.8 لیتر در سیکل ترکیبی، مصرف دارد.

این در شرایطی است که سمند مجهز به موتور 5 TU، در شهر و اتوبان، به ترتیب 07.9 و 57.5 لیتر بنزین را می‌بلعد و در سیکل ترکیبی نیز مصرف سوختی برابر با 86.6 لیتر در 100 کیلومتر دارد.

در آمار سازمان بازرسی، اشاره ای به میزان مصرف سوخت «سریر»، دیگر مدل سمند نشده است.

اما از محصول کم‌طرفدار ایران‌خودرو یعنی پژو روآ نیز یادی کنیم.

این خودرو که به نوعی «بهینه شده» پیکان به شمار می‌رود نیز از مصرف سوخت بالایی برخوردار است و در هر 100 کیلومتر سیکل ترکیبی، 23.8 لیتر بنزین مصرف می‌کند.

روآ همچنین در سیکل شهری مصرفی برابر با 67.11 لیتر دارد و در اتوبان نیز از اشتهایی 23.6 لیتری برخوردار است.

ماکسیما چقدر مي‌سوزاند؟

اگرچه ماکسیما معمولا عنوان «با کیفیت‌ترین» خودرو تولید داخل را ازآن خود می‌کند، اما باید به نوعی ممنون پارس‌خودرویی‌ها بود که تیراژ بسیار اندکی را برای این چشم بادامی ژاپنی در نظر گرفته‌اند؛ چراکه ماکسیما در هر 100 کیلومتر ترکیبي 33.10 لیتر بنزین می‌بلعد و در اتوبان نیز مصرف سوختی 95.7 لیتری دارد.

این در شرایطی است که ماکسیما اشتهایی سیری‌ناپذیر در سیکل شهری دارد و 41.14 لیتر بنزین را می‌بلعد.

همچنین نیسان رونیز هم که هم وطن شاسی‌بلند ماکسیما است و پارس‌خودرو آن را به مونتاژ می‌رساند، جزو خودروهای پرمصرف تولید داخل به شمار می‌رود و در شهر و اتوبان، به ترتیب 97.13 و 39.9 لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف ترکیبی آن نیز به 08.11 لیتر در 100 کیلومتر می‌رسد.

رونیز طبق شنیده‌ها، هم‌اکنون با توقف تولید روبه‌رو است و ظاهرا پارس‌خودرویی‌ها دیگر چندان تمایلی به مونتاژ این ژاپنی ندارند.

عروس پرخور

اما نگاهی نیز به اشتهای عروس فرانسوی سایپا یعنی زانتیا بیندازیم.

این خودرو را نیز باید جزو پرمصرف‌ها بدانیم؛ چراکه در هر 100 کیلومتر سیکل ترکیبی، 99.8 لیتر بنزین را می‌بلعد و در شهر نیز اشتهایی 13 لیتری دارد.اگر با زانتیا در اتوبان برانید، در هر 100 کیلومتر، 66.6 لیتر بنزین از باک این خودرو کم خواهد شد.زانتیا قرار است طی تابستان امسال، با سایپایی‌ها وداع و کیلومتر 17 جاده مخصوص را ترک کند.

مصرف سوخت جنتو

اگرچه این روزها ظاهرا کرکره‌های زاگرس‌خودرو پایین کشیده شده و این خودروساز بخش خصوصی، تولیدی ندارد، اما به هر حال جنتوی مونتاژی این شرکت، نیز جزو «پرمصرف‌ها» به شمار می‌آید.

جنتو که تحت لیسانس شرکت پروتون مالزی در زاگرس‌خودرو به مونتاژ می‌رسد، در مدل اتومات خود و در هر 100 کیلومتر ترکیبی، 52.8 لیتر بنزین می‌بلعد و مصرف سوخت آن در سیکل شهری نیز به 57.11 لیتر می‌رسد.

این خودرو همچنین در اتوبان نیز از مصرف سوختی 74.6 لیتری برخوردار است.

مزدا3 و مگان چقدر می‌سوزانند؟

خیلی‌ها مزدا3 و مگان را رقیب یکدیگر در بازار خودرو کشور می‌دانند و از آنجا که شاید شما هم جزو کسانی باشید که برای خرید خودرو، بین این دو، بلاتکلیف مانده‌اید، بد نیست از مصرف سوخت آنها مطلع شوید.

مزدا3 که در خودروساز خصوصی «گروه بهمن» به مونتاژ می‌رسد، در هر 100 کیلومتر ترکیبی، 65.7 لیتر بنزین می‌خورد و مصرف سوخت آن در شهر و اتوبان، به ترتیب 85.9 و 37.6 لیتر است.

این در شرایطی است که مگان دو هزار سی‌سی (هم حجم مزدا3)، در شهر، 49.10 لیتر بنزین را می‌بلعد و در اتوبان نیز مصرف سوختی برابر با 84.5 لیتر دارد و بنابراین اشتهای آن در سیکل ترکیبی، 54.7 لیتر در 100 کیلومتر می‌رسد.

مگان 1600 سی‌سی نیز در هر 100 کیلیومتر ترکیبی، 78.6 و در شهر و اتوبان نیز به ترتیب، 22.9 و 36.5 لیتر بنزین مصرف می‌کند.

کم‌مصرف‌ترین‌ها

اگرچه ایرانی‌ها خودروهای چینی را بی کیفیت می‌دانند، اما یکی از این چینی‌های مونتاژی کشور، در حال حاضر با تيراژي اندك لقب کم‌مصرف‌ترین خودرو تولید داخل را به خود اختصاص داده است.

MVM را می‌گوییم، محصولی که توسط بخش خصوصی مونتاژ می‌شود و در هر 100 کیلومتر ترکیبی، فقط 78.5 لیتر بنزین مصرف می‌کند.

این خودرو کوچک 800 سی‌سی، در اتوبان نیز از مصرف سوختی 57.4 لیتری برخوردار است و در شهر نیز 85.7 لیتر بنزین می‌سوزاند.

پس از MVM، باید از پراید به عنوان کم‌مصرف‌ترین خودرو داخلی نام برد.

این محصول قدیمی و پرتیراژ در مدل صبا و در سیکل شهری، 15.9 لیتر بنزین مصرف می‌کند و اشتهای آن در اتوبان نیز فقط پنج لیتر است.

دیگر مدل پراید یعنی سایپا 141 نیز در حالت ترکیبی 46.6 لیتر بنزین می‌سوزاند و مصرف آن در شهر و اتوبان نیز به ترتیب 22.9 و 85.4 لیتر در 100 کیلومتر است.

اما به سراغ پژو 206 برویم، خودرویی که هر دو مدل‌ هاچ‌بک و صندوق‌دار آن، جزو خودروهای کم‌مصرف کشور به شمار می‌روند.

پژو 206‌ هاچ‌بک 1600 سی‌سی، در هر 100 کیلومتر ترکیبی، 99.6 لیتر بنزین می‌سوزاند و مصرف آن در شهر و اتوبان نیز به ترتیب، 68.9 و 43.5 لیتر است، این در شرایطی است که تفاوت چندانی در مصرف سوخت این محصول با مدل 1400 سی‌سی آن وجود ندارد.

همچنین 206 صندوق دار 1600 سی‌سی نیز با 64.5 لیتر بنزین، 100 کیلومتر را در اتوبان طی می‌کند و در شهر نیز 63.9 لیتر سوخت می‌سوزاند.

میان مصرف این مدل نیز با نوع 1400 سی‌سی، آن تفاوت چندانی نیست.

تفاوت در مصرف سوخت تندر!

تندر-90 اگرچه حاشیه دار است و فعلا کم‌تیراژ، اما باید آن را در زمره خودروهای کم‌مصرف تولید داخل، به شمار آورد و جالب آنکه نوع ایران‌خودرویی آن در مقایسه با همتای پارس‌خودرویی‌اش، بنزین کمتری می‌سوزاند.

طبق آمار سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، تندر پارس‌خودرو در شهر و اتوبان، به ترتیب 20.9 و 66.5 لیتر بنزین می‌سوزاند و در سیکل ترکیبی نیز مصرفی برابر با 96.6 لیتر دارد، حال آنکه تندر ایران‌خودرو در سیکل شهری 22 صدم لیتر، در سیکل اتوبان 15 صدم لیتر و در سیکل ترکیبی نیز 17 صدم لیتر بنزین کمتری می‌سوزاند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دنیای اقتصاد

بی باک بی بال
21-05-2010, 08:11
این عدد ها یه کم مشکل دارند

MCI
21-05-2010, 09:57
این عدد ها به نظر میرسه کاملا درست نباشه

D r i v e r
22-05-2010, 05:58
این عدد ها به نظر میرسه کاملا درست نباشه

این عدد ها یه کم مشکل دارند
حتما دلیلی هم برای حرف هاتون دارین دیگه؟

ghahremanimehdi
22-05-2010, 06:20
عجب مقایسه و آمار چرندی ارائه کرده اند. موتور 3 لیتری ماکسیما رو با موتور 1.8 لیتری 405 و سمند و پارس مقایسه کرده اند.
مصرف بالای سوخت در ایران به لطف قدیمی بودن تکنولوژی ساخت موتورهای مونتاژ ایران خودرو میباشد.

---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------

جالبه که ماشین با موتور 2000 سی سی و 16 سوپاپ مصرفش کمتر از موتور 1.8 لیتری 8 سوپاپ خودروساز داخلی است!

ahriman323
25-05-2010, 13:50
سمند lx و معمولی تفاوت سوخت شهریش با 405 چقدر هست؟

farshad bugatti
25-05-2010, 18:30
عجب مقایسه و آمار چرندی ارائه کرده اند. موتور 3 لیتری ماکسیما رو با موتور 1.8 لیتری 405 و سمند و پارس مقایسه کرده اند.
مصرف بالای سوخت در ایران به لطف قدیمی بودن تکنولوژی ساخت موتورهای مونتاژ ایران خودرو میباشد.

نه هدف مقایسه ماکسیما با 405 و... نیست هدف یک جمع بندی کلی ماشین های پر مصرف در حال تولید هستش که چون ماکسیما تولید خیلی کم شده و 405 هم که از جمله پر تیراژ ترین ماشینا هستش به همین خاطر در بین اینا 405 میمونه که مصرفش زیاده و ریخته به همه جای ایران!

apoosh
29-05-2010, 10:20
به نظر من هم آمار چرندی هست
آخه کدوم عقل سلیمی قبول میکنه موتور 1600 پژو 206 با موتور 1400 اون تقریبا یه مصرف داشته باشند!!
حالا خوبه 206 ماشین خود من هست و همه اونهایی که تیپ 5 و 6 با موتور 1600 دارند اذعان میکنند که مصرفشون از موتورهای 1400 خیلی بیشتره!
حالا اینکه این استدلالهای مسخره رو اینها از کجا میارن، خدا داند و بس!

_LOVE_CODER_
29-05-2010, 15:52
نکته جالب !

؛ ماکسیما در هر 100 کیلومتر در اتوبان نیز مصرف سوختی 7.95 لیتری دارد.

این خودرو کوچک 800 سی‌سی، در اتوبان نیز از مصرف سوختی 4.57 لیتری برخوردار است

اولی 3000 سی سی 6 سیلندر
دومی 800 سی سی 4 سیلندر

بی باک بی بال
30-05-2010, 05:52
حتما دلیلی هم برای حرف هاتون دارین دیگه؟

نگفت اشتباه گفتم مشکل دارند
در سیکل شهری 88.12 و در اتوبان، 88.6 لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف آن در حالت ترکیبی، 09.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است

باید اینجوری باشه
در سیکل شهری 88/12 و در اتوبان، 88/6لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف آن در حالت ترکیبی، 09/9 لیتر در هر 100 کیلومتر است

m2fard
01-06-2010, 10:06
آخه وقتی سیستم 405 و پارس معمولی و سمند معمولی دقیقا کپی هم هستن و تمام سیستم سوخت رسانی و موتور و کوفت و زهر مار اینا کپی پیست همدیگه هستن، چطور ممکنه 405 از اینا مصرفش بالاتر باشه، ضمن اینکه از لحاظ وزنی حتی از اون دو تای دیگه سبکتر هم هست! به نظرم اول سمند مصرفش بیشتره، بعد پارس بعد 405 (اینم فقط فقط به خاطر وزنشون، چون موتور و تمام سیستم این ماشینا کپی هم هستن) البته اتاق پارس دقیقا اتاق 405 ئه، اما نمیدونم چرا یه کم از 405 سنگینتره. ساخت مهندسان داخلیه دیگه!

edison2005
01-06-2010, 10:11
رواسال چقدر مصرف میکنه؟کسی مه امتحان کرده؟

Penryn
01-06-2010, 10:36
رواسال چقدر مصرف میکنه؟کسی مه امتحان کرده؟
موتور روا همون پیکانه زمین بره آسمون بیاد مصرفش فقط یکم تغییر میکنه.اصل کار طراحی موتوره که مال 50 سال قبله
با توان خروجی یی که داره بایست 5 تا 6 لیتر مصرف کنه ولی دو برابر مصرف میکنه

aaamirrr
02-06-2010, 21:08
به این آمار اصلا اعتمادی نیست. ماشینهای تولید داخل بگیر نگیر داره. صبح مهندسها خوشحال بیدار بشن و صبحونشونو کامل خورده باشن و 2 تا جوک هم واسه هم تعریف کنن اون روز ماشین های خوبی می سازن بقیه روزها یه روز ماشین پر مصرف می سازن یک روز بی چرخ یک روز بی موتور یک روز بی اطاق و ...!!! ماشینهایی هم که می فرستن واسه تست رو مهندسهای خوشحال ساختن!

سعید6
02-06-2010, 22:11
موتور روا همون پیکانه زمین بره آسمون بیاد مصرفش فقط یکم تغییر میکنه.اصل کار طراحی موتوره که مال 50 سال قبله
با توان خروجی یی که داره بایست 5 تا 6 لیتر مصرف کنه ولی دو برابر مصرف میکنه

اینجوری که ایران خودروییها میگن G2 کاملا متفاوته؟
یعنی بیخودی گفتن

ghalandar13
23-08-2010, 13:32
من یه هیوندا دارم با بار در 100 کیلومتر 17لیتر نوشه جون میکنه و بی بار تقریبا15 .امار به این میگندا حال کنید با این امار اشتباهتون

tired friend
02-09-2010, 12:40
نگفت اشتباه گفتم مشکل دارند
در سیکل شهری 88.12 و در اتوبان، 88.6 لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف آن در حالت ترکیبی، 09.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است

باید اینجوری باشه
در سیکل شهری 88/12 و در اتوبان، 88/6لیتر بنزین را می‌بلعد و مصرف آن در حالت ترکیبی، 09/9 لیتر در هر 100 کیلومتر است
منم می خواستم بگم دیدم گفتین ممنون.......:10::40:

Guts
04-09-2010, 17:18
به نظر من هم آمار چرندی هست
آخه کدوم عقل سلیمی قبول میکنه موتور 1600 پژو 206 با موتور 1400 اون تقریبا یه مصرف داشته باشند!!
حالا خوبه 206 ماشین خود من هست و همه اونهایی که تیپ 5 و 6 با موتور 1600 دارند اذعان میکنند که مصرفشون از موتورهای 1400 خیلی بیشتره!
حالا اینکه این استدلالهای مسخره رو اینها از کجا میارن، خدا داند و بس!
بیشتر نیست من تیپ 5 دارم، دلیلش اینه که موتور TU5 یا همون 1600 موتور بهتر و پیشرفته‌تریه، حجم موتور بیشتر الزاماً باعث مصرف بیشتر نمیشه کاملاً به تکنولوژی ساخت موتور مربوط میشه.

---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

آخه وقتی سیستم 405 و پارس معمولی و سمند معمولی دقیقا کپی هم هستن و تمام سیستم سوخت رسانی و موتور و کوفت و زهر مار اینا کپی پیست همدیگه هستن، چطور ممکنه 405 از اینا مصرفش بالاتر باشه، ضمن اینکه از لحاظ وزنی حتی از اون دو تای دیگه سبکتر هم هست! به نظرم اول سمند مصرفش بیشتره، بعد پارس بعد 405 (اینم فقط فقط به خاطر وزنشون، چون موتور و تمام سیستم این ماشینا کپی هم هستن) البته اتاق پارس دقیقا اتاق 405 ئه، اما نمیدونم چرا یه کم از 405 سنگینتره. ساخت مهندسان داخلیه دیگه!
خیلی چیزها در مصرف ماشین تأثیر داره مثلاً گیربکس ماشین‌ها تأثیر محسوسی در مصرف سوخت داره، معمولاً ماشین‌های اتوماتیک مصرف بالاتری دارن.

Penryn
04-09-2010, 20:19
من یه هیوندا دارم با بار در 100 کیلومتر 17لیتر نوشه جون میکنه و بی بار تقریبا15 .امار به این میگندا حال کنید با این امار اشتباهتون
هیوندا کدوم مدل?!؟
اونی که کارخونه میگه معمولاً تو شرایط استاندارد آزمون بدست میاد
مثلاً توی ایران که در بیشتر جاها ارتفاع از سطح دریا زیاده و نیز کیفیت سوخت حتی سوپرش پایینه
دیگه اونی که کمپانی میگه بدست نمیاد و مصرف میره بالا

vxp
06-12-2010, 17:12
سلام!:10::13::5::41::21::2::40::12::7::39::6:: 11::18::27::19::8::46::31::20:

irinn65
08-12-2010, 03:52
206TU5از TU3مصرفش کمتره درسته پر قدرت تره اما بروز تر و جدید تره و در مدلهای جدید روی قدرت و مصرف کمتر توجه داشتن...

reza2pars
04-02-2011, 13:55
سلام کسی میدونه وقتی چراغ زرد بنزین 405 روشن میشه تو رنج جاده و شهری چه مسافتی رو تا تموم شدن کامل بنزین میتونه طی کنه؟

mohamad skystar
04-02-2011, 18:24
سلام کسی میدونه وقتی چراغ زرد بنزین 405 روشن میشه تو رنج جاده و شهری چه مسافتی رو تا تموم شدن کامل بنزین میتونه طی کنه؟

دوست عزیز تو قسمت 405 و پرشیا توضیح دادم براتون.
وقتی چراغ بنزین روشن بشه 10 لیتر باقیمانده تو باک.
تو جاده تا 50 کیلومتر میبره.تو شهر خوب مصرف بالاتره پس کمتر میره.

actros 1843
10-03-2011, 14:15

یعنی با این جدول ما ماشینی که بیش از 11 لیتر مصرف داشته باشه ندارم؟؟؟؟:31:

امین101
26-05-2011, 15:58
دوست عزیز تو قسمت 405 و پرشیا توضیح دادم براتون.
وقتی چراغ بنزین روشن بشه 10 لیتر باقیمانده تو باک.
تو جاده تا 50 کیلومتر میبره.تو شهر خوب مصرف بالاتره پس کمتر میره.

مگه مصرفش چنده!!؟؟

با 10لیتر تو جاده 50کیلو متر

یعنی 100کیلومتر 20لیتر میسوزونه؟؟!! مگه تراکتوره یا ماک؟؟!!:18:

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

این جور که من برداشت کردم لگن من معذرت میخام عروس ماشین ها پیکان رو میگم!
از همشون بهتره !
اخه تو شهر شیرزا اونم با این ترافیک مسخره 11 میسوزونه
مدلشم 78 هست

mohamad skystar
26-05-2011, 17:05
مگه مصرفش چنده!!؟؟

با 10لیتر تو جاده 50کیلو متر

یعنی 100کیلومتر 20لیتر میسوزونه؟؟!! مگه تراکتوره یا ماک؟؟!!:18:

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

این جور که من برداشت کردم لگن من معذرت میخام عروس ماشین ها پیکان رو میگم!
از همشون بهتره !
اخه تو شهر شیرزا اونم با این ترافیک مسخره 11 میسوزونه
مدلشم 78 هست

دوست گرامی من نگفتم مصرف خودرو در 50 کلیومتر 10 لیتر هست.
گفتم چراغ بنزین وقتی روشن میشه 10 لیتر مونده تو باک و تا 50 کیلومتر رو به راحتی میره.

Amirrezaajalli
26-05-2011, 17:19
دوستان مصرف ماشین با شیوه رانندگی و ترافیک رابطه مستقیم داره.
مثلا اگه با L90 با سرعت 70 با دنده 4 حرکت کنید(دور موتور پایین) نمایشگر مصرفتون رو 7.1 نشون میده.در حالی که تو حالت نرمال 9الی9.5 گاهی هم 9.8 نشون خواهد داد.(رو ماشین دوستم تست کردیم)
ماشین مامانم 206 تیپ6 هست.داخل شهر 11.5-11 میسوزونه.ولی پرگاز روندنی به 18.5 هم میرسه(چون هم کروزکنترل بستم هم کامپیوتر سفر مصرف دقیق رو نشون میده)
خودم 206تیپ5 دارم.مصرفش عادی(داخل شهر 8-8.5 ایناس)-پرگاز 14.5-15تا!!!!!
البته اینم در نظر داشته باشید که کیفیت بنزین تو کشور ما به طرز وحشتناکی پایینه....!بخاطر همین بنزین بهینه نمیسوزه و مصرف ها 1.-20 درصد میره بالاتر!

Penryn
26-05-2011, 20:29
البته اینم در نظر داشته باشید که کیفیت بنزین تو کشور ما به طرز وحشتناکی پایینه....!بخاطر همین بنزین بهینه نمیسوزه و مصرف ها 1.-20 درصد میره بالاتر!
این حرفت علمی نیست عزیزم.البته این صحبتهای اشتباه رو چند سال قبل که هنوز بیشتر بنزین ایران وارداتی بود دیدم حتی یکی اومده بود توی مجله ی ماشین گفته بود.جای تأسف داره واقعا.متأسفانه اونقدر بعضیها از روی بی اطلاعی اینو تکرار کردن که دیگه از مغز ملت به هیچ رقم ممکن بیرون نمیره و هر کی بتونه چهار تا هم روش میذاره:41:
غافل از اینکه بنزین وارداتی مربوط میشه به شرکت ریلاینس هندی و شرکت فرانسوی توتال، شرکت های سوییسی ویتول و گلنکور و شرکت بریتانیایی بریتیش پترولیوم.اصلا رعایت استاندارد بالا در تولید بنزین داخلی هیچ و بکنار.این شرکتهایی که گفتم غولهای تولید بنزین دنیا هستن و هنوزم کم و بیش داره بنزینشون وارد میشه.معنی نداره بنزینی که همون زمان که بیشتر بنزین ما وارد میشد و میخواستن به ایران بفرستن بیان توش آب ببندن!
ببین مسأله در اصل به ارتفاع بیشتر کشور ما از سطح دریا و کاهش فشار هوا برمیگرده و بس. همین و بس.
شما توی دبی یا توی اروپا که ارتفاع کمی از سطح دریا دارن و فشار هوا بالاست امتحان کنی میبینی مصرف سوخت کمتره ولی توی شهری مثل تهران که ارتفا از سطح دریا خیلی زیاده میبینی مصرف سوخت ماشینها هم به تبع افزایش قابل توجهی پیدا میکنه.
از روی محاسبات ترمودینامیکی میتونی حساب کنی ارتفاع تهران که بین 900 تا 1800 متر از سطح دریاست! چند درصد میتونه مصرف رو بالاتر ببره.

Amirrezaajalli
26-05-2011, 20:32
این حرفت علمی نیست عزیزم.البته این صحبتهای اشتباه رو چند سال قبل که هنوز بیشتر بنزین ایران وارداتی بود دیدم حتی یکی اومده بود توی مجله ی ماشین گفته بود.جای تأسف داره واقعا.متأسفانه اونقدر بعضیها از روی بی اطلاعی اینو تکرار کردن که دیگه از مغز ملت به هیچ رقم ممکن بیرون نمیره و هر کی بتونه چهار تا هم روش میذاره:41:
غافل از اینکه بنزین وارداتی مربوط میشه به شرکت ریلاینس هندی و شرکت فرانسوی توتال، شرکت های سوییسی ویتول و گلنکور و شرکت بریتانیایی بریتیش پترولیوم.اینا همه استانداردهای بالایی در تولید بنزین دارن و هنوزم کم و بیش داره بنزینشون وارد میشه.معنی نداره بنزینی که همون زمان که بیشتر بنزین ما وارد میشد و میخواستن به ایران بفرستن بیان توش آب ببندن!
ببین مسأله در اصل به ارتفاع بیشتر کشور ما از سطح دریا و کاهش فشار هوا برمیگرده و بس. همین و بس.
شما توی دبی یا توی اروپا که ارتفاع کمی از سطح دریا دارن و فشار هوا بالاست امتحان کنی میبینی مصرف سوخت کمتره ولی توی شهری مثل تهران که ارتفا از سزح دریا خیلی زیاده میبینی مصرف سوخت ماشینها هم به تبع افزایش قابل توجهی پیدا میکنه.
از روی محاسبات ترمودینامیکی میتونی حساب کنی ارتفاع تهران که بین 900 تا 1800 متر از سطح دریاست! چند درصد میتونه مصرف رو بالاتر ببره.

حرفتونو رد نمیکنم.
ولی اگه 200cc از این بنزین رو آزمایش کنید میبینید کیفیت خیلی پایینی داره،عدد اکتانش پایینه،غلظتش غیر استاندارده.اصلا رنگ بنزین با قبلا فرق میکنه.
اگه یادتون باشه همین قضیه پایین بودن کیفیت بنزین به مجلس هم رفت ولی نتیجه ای نداشت.
اگه امکانش براتون هست 30لیتر از ترکیه یا ارمنستان بنزین تهیه کنید و مقایسه کنید.
مسئله کاملا روشنه.
ماشین هایی که موتورشون حساسه زود واکنش نشون میدن.
من اصولا رو هوا حرف نمیزنم.
نمیدونم شما از چی دفاع میکنید!

Penryn
26-05-2011, 22:07
حرفتونو رد نمیکنم.
ولی اگه 200cc از این بنزین رو آزمایش کنید میبینید کیفیت خیلی پایینی داره،عدد اکتانش پایینه،غلظتش غیر استاندارده.اصلا رنگ بنزین با قبلا فرق میکنه.
اگه یادتون باشه همین قضیه پایین بودن کیفیت بنزین به مجلس هم رفت ولی نتیجه ای نداشت.
اگه امکانش براتون هست 30لیتر از ترکیه یا ارمنستان بنزین تهیه کنید و مقایسه کنید.
مسئله کاملا روشنه.
ماشین هایی که موتورشون حساسه زود واکنش نشون میدن.
من اصولا رو هوا حرف نمیزنم.
نمیدونم شما از چی دفاع میکنید!

به عرایض من خوب توجه نکردی عزیزم.
این یکسال رو اصلا کار نگیریم.سالیان طولانی هست که بیشتر بنزین مصرفی ایران تولید شرکتهای معتبر جهانیه.
نگفتم شما روی هوا حرف زدی.گفتم اون کسانیکه این شایعات رو ساختن روی هوا حرف زدن.
منم متوجه نشدم شما از چی دفاع میکنی دوست خوب.:20:

Amirrezaajalli
26-05-2011, 22:09
به عرایض من خوب توجه نکردی عزیزم.
این یکسال رو اصلا کار نگیریم.سالیان طولانی هست که بیشتر بنزین مصرفی ایران تولید شرکتهای معتبر جهانیه.
نگفتم شما روی هوا حرف زدی.گفتم اون کسانیکه این شایعات رو ساختن روی هوا حرف زدن.
منم متوجه نشدم شما از چی دفاع میکنی دوست خوب.:20:

یعنی شما معتقدی پایین بود کیفیت بنزین ما شایعه اس؟؟؟؟؟؟؟؟و از بنزینی با کیفت استاندارد استفاده میکنیم؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18:

Penryn
26-05-2011, 22:25
یعنی شما معتقدی پایین بود کیفیت بنزین ما شایعه اس؟؟؟؟؟؟؟؟و از بنزینی با کیفت استاندارد استفاده میکنیم؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18:
عزیز دقت نمیکنی چی گفتم.
شما از اول با یک پیش فرض اشتباه جلو اومدی و بازم میخوای به یه شکلی حرفت رو اثبات کنی.خودت ببین:

انگار که بنزینی که میزنیم با آب قاطی کردن.شما باید بدونید ایزومرهای موجود در بنزین خیلی متعدد هست به همین خاطر نمیشه برای بنزین یک فرمول خاص تعریف کرد.با اینحال استاندارد تولید بنزین در همه جای دنیا به یه شکله.
اینم دوباره تکرا میکنم:توی ایران فقط باید با سوپرشارژر به حالت استاندارد مصرف رسید.چون فشار هوا پایینتره.خودروسازهای ما تازگی اینو فهمیدن.

Amirrezaajalli
26-05-2011, 22:31
عزیز که دقت نمیکنی چی عرض کردم.
شما از اول با یک پیش فرض اشتباه جلو اومدی و بازم میخوای به یه شکلی حرفت رو اثبات کنی.خودت ببین:

انگار که بنزینی که میزنیم با آب قاطی کردن.شما باید بدونید ایزومرهای موجود در بنزین خیلی متعدد هست به همین خاطر نمیشه برای بنزین یک فرمول خاص تعریف کرد.با اینحال استاندارد تولید بنزین در همه جای دنیا به یه شکله.
توی ایران فقط باید با سوپرشارژر به حالت استاندارد مصرف رسید.

استاندارد؟؟؟؟
بنزین باید عدد اکتان و ضریب اشتعال خاصی داشته باشه!و موتور ماشین هارو هم بر این مبنا طراحی و تولید میکنن!درسته؟؟؟
به همین خاطر یه خودرویی مثل CLS 350 یا CLS 550 موتورشون به رعشه میوفته و ریپ میزنه!
اگه قبول نداری میتونی امتحان کنی!
چرا قبول نمیکنید کیفیت بنزینمون پایینه؟؟؟؟

Penryn
26-05-2011, 22:39
استاندارد؟؟؟؟
بنزین باید عدد اکتان و ضریب اشتعال خاصی داشته باشه!و موتور ماشین هارو هم بر این مبنا طراحی و تولید میکنن!درسته؟؟؟
به همین خاطر یه خودرویی مثل CLS 350 یا CLS 550 موتورشون به رعشه میوفته و ریپ میزنه!
اگه قبول نداری میتونی امتحان کنی!
چرا قبول نمیکنید کیفیت بنزینمون پایینه؟؟؟؟
خط اول صحبت شما درسته.
خط دوم چندان درست و فنی نیست.چون اولا باید طبق تأکید شرکت سازنده حتما از بنزین سوپر استفاده کنه ثانیا اگه از بنزین معمولی استفاده میشه باید از مکملهای خاصی که خود سازنده پیشنهاد کرده بهمراهش استفاده کنه.
درباره ی خط آخر صحبت شما هم قبلا توضیح دادم.
چون بحث داره به حالت چت کشیده میشه از ادامه ی این نوع گفتگو معذورم.
موفق باشید.:20:

Amirrezaajalli
26-05-2011, 22:42
خط اول صحبت شما درسته.
خط دوم چندان درست و فنی نیست.چون اولا باید طبق تأکید شرکت سازنده حتما از بنزین سوپر استفاده کنه ثانیا اگه از بنزین معمولی استفاده میشه باید از مکملهای خاصی که خود سازنده پیشنهاد کرده بهمراهش استفاده کنه.
درباره ی خط آخر صحبت شما هم قبلا توضیح دادم.
چون بحث داره به حالت چت کشیده میشه از ادامه ی این نوع گفتگو معذورم.
موفق باشید.:20:

منم بحث رو همین جا میبندم!
اگه لازم بود فقط پروفایل!:11::11::11::11::11::11::11::11::11 :

total_overdose
08-07-2011, 12:20
نقل قول:
اینقدر جمله ی حتما اینا ماله کیفیت خوبه ؟؟؟ و حتما اینم ماله کیفیت بنزین بالاست؟؟؟ را آخر جمله هات تکرار کردی که آدم اولش فکر میکنه داری شعر ترجیع بند دار میخونی نه بحث مستدل علمی اصلاً بحث تعصب نیست که عزیز دل. موضوع علمیه نمیدونم چجوری باید بشما حالی کنم که فکر نکنی اصلاً چنین منظورهایی وسط نیستش. شما اصلاً چشمت رو به روی اون جمله که گفتم بستی. دوباره تکرار میکنم: حتی اون زمانیکه 80 درصد بنزین ایران وارداتی بود بازم این حرفا بود که آی ملت بنزین داخل ایران فلان و بهمان و بیساره!!!
شما حرف از اکتان اوردی ولی منبع معتبری برای اثبات صحبتت نداری جز گفته ی غیر رسمی و غیر موثق یکنفر که ما نمیدونیم چقدر میشه حرفشون رو معتبر دونست. این که نشد منبع. من با وجودیکه خودم سالهای سال دانشگاه شیمی خوندم و خودم خوب مطلب سره از ناسره رو تشخیص میدم بازم محض احتیاط وقتی توی وب میگردم میبینم این حرف عجیب را یا voa گفته یا بعضی وبلاگها.... تکرارش کردن که بنزین داخلی اینجوره اونجوره در حالیکه ازشون سوال کنی اصلاً بنزین از چه ترکیبات آروماتیکی تشکیل شده لام تا کام حرفی برای گفتن ندارن!
ببین عزیزم سازمانهای تشخیص کیفی معتبر و متعددی توی حوزه ی سنجش کیفیت نفت و فراورده های اون وجود دارن که همه شون بارها گفتن اولاً کیفیت کیفیت بنزین واحدهای پتروشیمی به هیچوجه پایین نبوده و برعکس بالا هم هست و ثانیاً در ماههای اخیر دیگه واحدهای پتروشیمی بنزین تولید نمیکنن. حالا ممکنه یکی پیدا شه بگه نه اونا دروغ میگن اونا ال و بل. ولی با حاشا کردن که نمیشه یه بحث علمی داشت دوست عزیز.

ممنون! ما از بچگی غزل میگفتیم ولی گوشی نبود که بشنوه!
باعث خوشحالیه که بحث مفید با شما میکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بحثم رویه بنزین پتروشیمی نست بحثم رو کیفیت کلی بنزین هست!
بله یه زمانی بنزین اگه وارد هم میکردیم از یجایه معتبر بود و نه از این کشورهای در پیت!

نقل قول:
چشمت رو به روی اون جمله که گفتم بستی. دوباره تکرار میکنم: حتی اون زمانیکه 80 درصد بنزین ایران وارداتی بود بازم این حرفا بود که آی ملت بنزین داخل ایران فلان و بهمان و بیساره!!! این جوابتون

نقل قول:
اون قدیمم لااقلش من نمیشنیدم بگن کیفیت بنزین پایینه! فقط میگفتن سرب داره که اونم چندسال پیش برطرف شده که سرب هم تاثیر منفیش بیشتر رویه انسان هست تا ماشین! بازم میگم قدیمتر کسی نمیگفت کیفیت بده! یا لااقل تو ده ما نمیگفتن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول:
شما حرف از اکتان اوردی ولی منبع معتبری برای اثبات صحبتت نداری جز گفته ی غیر رسمی و غیر موثق یکنفر که ما نمیدونیم چقدر میشه حرفشون رو معتبر دونست.
نقل قول:
اینم دلیل حداقل برای خودم که میام اینجا مطرح میکنم حالا شما دوست داری قبول کن دوستم نداری نکن متعاسفانه من نمیتونم مدرک رو کنم که شما رو راضی کنم!
اما در مورد منبعتون و توضیحش در مورد کیفیت!
دوست عزیز من نمیدونم چرا همیشه منبع های داخلی درست میگن و منبع های خارجی دروغ!
چیزی که خود کشورمون میگه اکتان 87 هست! اما مطمعنا همین هم نیست!
یکی از دلایل مصرف بالایه ماشین های داخلی با حجم های پایین بی کیفیتی بنزین هست!
منبع کد:
که سایت وابسته هست!
از قدیم هم گفتن مشک آن است که خود ببوید نه آنکه ....
کشور ما خیلی چیزها میگه که هرگز صحیح نیست و نمونش هم زیاده و متعاسفنه اگه بخوایم بحث کنیم میگن سیاسی و ...
در هر صورت این ایرادها قبلا نبود و الان شایع شده! و حتما دلیلی داره وگرنه نه ارتفاع ها زیاد شده نه چیزی!
منابع هم در مورد کیفیت بنزین زیاده کافی سرچ کرد کیفیت بنزین ایران!

نقل قول:
نکته بعد
شما میگی فیلتر بنزین بارها عوض کردی و....
این چه ربطی داره به کیفیت خود بنزین؟؟ دو مقوله ی جدا را داری با هم خلط مبحث میکنی. وجود جرم و آب و هر جسم خارجی به مخازن انتقال و ذخیره مربوطه نه به خود بنزین. حتی زمان بنزین زدن رو هم اگر رعایت نکنی و مثلاً بعد از تخلیه ی تانکر بنزین بزنی بیشتر دچار رسوب داخل باک میشی. ببخشید شما مگه نوع کیفیت رو مشخص کردین؟؟؟؟
وقتی ما میگیم کیفیت پایینه یعنی اینکه این بنزینی که ما میریزیم تو باک استاندارد نیست حالا این شامله پایین بودن اکتان میشه آشغال های موجود میشه رسوبات هم میشه و ... و اگرم شما بحثت کیفیت خود بنزین هست از نظر اکتان و ... که هیچی!
اما کمی داریم از بحث دور میشیم!
الان شما چی میگین؟ میگین خود بنزین ایران با کیفیته؟ یه مقدار بی کیفیته؟
خوب من چی میگم! من میگم خود بنزین هم کیفیت مناسبی نداره! مصرف ماشین ها به این بر میگرده!به چه دلیلی این رو میگم؟ به این دلیل!
من عدد اکتان بنزین رو چک نکردم اما ! مقداری الکل به اون اضافه کردیم!
با دیاگ ماشینو وصل کردیم به کامپیوتر! نمودار سنسور ناک رو چک کردیم! نموداربه مراتب فلت تر بود تا زمانی که بنزین معمولی استفاده میکردیم!
خوب عدد اکتان بالا باعث میشه آرام سوزی موتور میشه! سنسور ناک هم احتمالا بدونید چیه! در کل یه توضیح کوتاه میدم!
این سنسور وقتی که احتراق صورت میگیره لرزش موتور رو اندازه میگیره و پارامترهایی میده به ecu و ecu هم در صورت نیاز مقدار پاشش بنزین رو کم زیاد میکنه! وقتی که موتور دچار لرزش بشه و عدد اکتان پایین باشه مقدار بنزین پاششی رو بیشتر میکنه! و خوب یکی از دلیل های مصرف بالاتر همین پایین بودن اکتان هست! و نموداری هم که ما بدست آوردیم نشون دهنده همین بود!
الان اکثر کشور ها اکتانشون بالاتر از 90 هست! تک و توکی هست مثل ایران و 100 البته زشت تر برای کشوری که این همه منابع نفتی داره و نتونه بنزینی تولید کنه که کیفیت مناسب داشته باشه!

total_overdose
08-07-2011, 12:36
انتقال

دوست ندارم تاپیک به حاشیه بره و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد.

ولی این اشتباه بود. ببین عزیز در اتحادیه ی اروپا بخاطر استانداردهای بسیار سختگیرانه ی محیط زیستی و البته ایالت کالیفرنیا البته همونطور که گفتین من منظورم اتحادیه اروپا بود.چونکه درصد زیادی از ماشین هایی که تولید میکنیم اروپایی هستن و یا به نوعی تکنولوژی اروپایی سرچشمه میگیرن منم استاندارد رو گذاشتم رویه اروپا!
اما در کل همیشه باید با خوب ها خودمون رو مقایسه کنیم و خواستار پیشرفت باشیم !

نه اینطور نیست. ذات پدال برقی که بطور استاندارد کمپانی داره میذاره این تأخیر جزئی رو داره و شما برای رفع اون از پدال 5 سیمه باید استفاده کنین و کارخونه برای صرفه جویی خودش اینکار رو نکرده. و اما این مورد! مشکل همینجاست! امیدوارم فکر نکنید بخاطر پست هایی که بیشتر تو این تاپیک میزنم تعصب خاصی دارم رویه 206 و یا ماشین خودم 206 باشه ! خیر !
فکر کنم مشکل همینجا باشه! که شما فکر میکنید 206 فقط اینجور هست!
از نزدیکان تیپ 2 مدل 84 دارن که پدال برقی نداره و سیمی هست اما مشکل تاخیر گاز به ویژه موقع گرفتن کولر داشتن! یک باک سوپر زدن مشکل رفع شد الان هم سوپر نمیزنه بنزین معمولی میزنه با یه مکمل که نمیدونم اسمش چیه و حقیقتش خودمم زیاد بهشون اعنقاد ندارم اما میگه مشکلی نداره و تاخیر گاز حل شده!
خودم مدت زیادی پارس و 405 داشتم که یکیش 81 بود و دیگری 86 که هیچ کدوم هم پدال برقی ندارن!
این پارس آخری خیلی هم خرجش کردیم هیچگونه برق دزدی نداره ولی تویه فصل گرم که کولر میگیری بنزین معمولی هم میزنی عملا میشه گاری هرچی گاز میدی هیچ واکنشی نشون نمیده! با بنزین سوپر مشکلش خیلی کم میشه! سوپر بزنم با یه قرص تغریبا تاخیر گاز نداره!
و همچنین مدتی بود باید استارت رو 3 ثانیه میگرفتم تا روشن میشد! همه کاری روش کردم!کفرمو در آورده بود! حتی به نوع روغن هم حساس شدم! ولی نتیجه نداد تا یه باک سوپر زدم با نیش استارت روشن میشه!
البته پدال برقی در بیشتر کردن این مشکل موثر هست اما نه اینکه همه مشکلات به این مربوط میشه!
شب خوش دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Penryn
08-07-2011, 15:07
اینم انتقال: :31:

البته همونطور که گفتین من منظورم اتحادیه اروپا بود.چونکه درصد زیادی از ماشین هایی که تولید میکنیم اروپایی هستن و یا به نوعی تکنولوژی اروپایی سرچشمه میگیرن منم استاندارد رو گذاشتم رویه اروپا!بله خوب. منم به همین دلیل اکتان بنزین از اروپا رو هم گذاشتم که جای شبهه باقی نمونه. اگه خواستی میتونیم در زمینه ی مقایسه ی نوع بنزین کشورهای مختلف بیشتر بحث کنیم....

اما در کل همیشه باید با خوب ها خودمون رو مقایسه کنیم و خواستار پیشرفت باشیم !همونطور که میدونین ایالات متحده بزرگترین مصرف کننده ی بنزین در دنیاست و خودش هم اکثراً پالایش میکنه و وارد کننده نیست و اکتانش رو هم گذاشتم و برابر ایران هستش.
ضمناً ما از شرکتهای ریلاینس هندی و شرکت فرانسوی توتال، شرکت های سوییسی ویتول و گلنکور و شرکت بریتانیایی بریتیش پترولیوم تا یه سال و نیم قبل بنزین رو از این شرکتها وارد میکردم. همون زمان هم خیلیها میگفتند این بنزین که داریم استفاده میکنیم کیفیتش پایینه!!

از نزدیکان تیپ 2 مدل 84 دارن که پدال برقی نداره و سیمی هست اما مشکل تاخیر گاز به ویژه موقع گرفتن کولر داشتن! یک باک سوپر زدن مشکل رفع شد الان هم سوپر نمیزنه بنزین معمولی میزنه با یه مکمل که نمیدونم اسمش چیه و حقیقتش خودمم زیاد بهشون اعنقاد ندارم اما میگه مشکلی نداره و تاخیر گاز حل شده!
خودم مدت زیادی پارس و 405 داشتم .......ای دوست عزیز! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو ساعت توضیح دادم که قبلاً.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی موتور XU7 JP و سه رده از XU9 و سه مدل از XU10 که همگی در فرانسه و بعضیهاش در ایران روی 405 نصب شده و نیز دو نوع از TU3 و نوع TU5 N6A که روی 206 استفاده میشن(البته مدتیه TU5 JP4 L4 روی 405 و.... هم نصب میشه) همگی برای استفاده از بنزین سوپر طراحی شدن نه براساس استفاده از بنزین معمولی و در صورت استفاده از بنزین معمولی دچار همه ی اون مشکلاتی خواهید شد که شما هم خودتون گفتید. پس اشکال از من و شما هستش که بریم داخل باک این ماشینها بنزین معمولی میریزیم و در صورت اینکار باید تبعاتش رو هم قبول کنیم. و مثل شما نباید تقصیر رو گردن کیفیت بنزین انداخت و از از بنزین معمولی هم توقع کارایی بنزین سوپر رو داشت!!

+

هموطور که اگه یه نفر بیاد غلو کنه و بگه بنزین ایران توانایی گذراندن استاندارد فعلی اتحادیه اروپا یعنی Euro IV رو داره نظرش مستند و مستدل نیست (چون بنزین فعلی بازار ما توانایی Euro II رو داره) نقطه ی مقابلش هم نظرات شخصی مثل نظرات شماست و اینم مستدل نیست. افراط و تفریط بالذات نشانه ی اشتباه بودن نظره و خصوصاً اگر مدارکی دال بر اشتباه بودنش هم باشه که دیگه هیچ.

ببین قبول دارم موتور 206 برایه بنزین سوپر ساخته شده!مرحبا. این یه حرف فنی بود.

الان اکثر کشور ها اکتانشون بالاتر از 90 هست! ولی این اشتباه بود. ببین عزیز در اتحادیه ی اروپا بخاطر استانداردهای بسیار سختگیرانه ی محیط زیستی و البته ایالت کالیفرنیا
بنزین EuroPremium که EuroSuper هم بهش میگن اکتانی بین 90 تا 91 داره. ضمناً اندازه گیری اکتان به دو روش انجام میشه که میانگینش رو در نظر میگیرن که مورد بحث ما نیست ولی نیاز شد اونم توضیح میدم و این عددی که من گفتم همون میانگین MON و RON بود. ولی در مثلاً ایالات متحده و استرالیا و کانادا این عدد برای بنزین regular برابر 87 هست نه طبق ادعای شما بالاتر از 90. اون سوپر یا سوخت E85 هستش که بالاتر از 90 هست.

اگر بنزین معمولی کیفیت مناسبی داشته باشه نباید ایراداتی مثل تاخیر گاز داشته باشه!نه اینطور نیست. ذات پدال برقی که بطور استاندارد کمپانی داره میذاره این تأخیر جزئی رو داره و شما برای رفع اون از پدال 5 سیمه باید استفاده کنین و کارخونه برای صرفه جویی خودش اینکار رو نکرده.

اما منم با حرف های آقای total_overdose موافقم در مورد کیفیتاونجوری همونطوری که توی دو تا پست بالاتر گفتم البته اگه (جسارت نشه بشما) اکثریت عوام جامعه میبنی همین رو میگن. قبلاً هم گفتن این حرف رو هیچ متخصصی دولتی یا خصوصی تابحال تأیید نکرده و متأسفانه مثل گوله برفی که بگردونی بزرگ میشه اینم از طریق یه کلاغ چهل کلاغ شدن بر سر زبون یه عده که اصلاً سواد این رو ندارن که چه ایزومرهایی در بنزین موجوده و زیاد و کم شدن هر نوع چه اثراتی داره مطرح شده و حالا ما که به هر جهت تحصیل کرده تلقی میشیم داریم اینجا تکرارش میکنیم!

+

بیشتر مشکل بدلیل افت چشمگیر فشار هوا در بیشتر شهرهای ایرانه. مثلاً تهران بین 900 تا 1300 متر از سطح دریا ارتفاع داره که این بشدت روی بالا رفتن مصرف و کاهش توان و شتاب و افزایش الاینگی اثر میذاره. در کشورهایی مثل ایران که روی فلات های مرتفع قرار گرفتن فقط باید پرخوران یا سامانه ی VVTi همراه موتور استفاده کرد تا مشکل حل شه و گرنه هیچ راه دیگه ای نداره و شما بنزین از اروپا و امریکا هم وارد کنی همینه که هست. البته تازگی آقایون خودروسازان دوزاریشون افتاده و دارن موتور سوپرشارژر دار طراحی میکنن.....

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران:
کیفیت بنزین داخلی فراتر از بنزین وارداتی است

به گزارش شانا، علیرضا ضیغمی افزایش آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و توزیع بنزین غیراستاندارد در مجتمع‌های پتروشیمی ایران را فرافکنی و دروغ بزرگ رسانه‌های بیگانه اعلام کرد.

وی افزود: با افزایش تولید روزانه 10میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های نفت کشور تا پایان سال جاری، تولید این فرآورده نفتی در مجتمع‌های پتروشیمی‌به حداقل یا صفر خواهد رسید.

ضیغمی ‌با اشاره به تشکیل ستادهای مشترک میان پیمانکاران، مشاوران و بهره‌برداران طرح‌های افزایش تولید بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های نفتی کشور، گفت: با تلاش متخصصان صنعت نفت، این طرح‌ها در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

ضیغمی‌تصریح کرد: در 22 بهمن امسال بخشی از طرح‌های افزایش تولید فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های آبادان، شازند اراک و تهران به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین طرح‌های توسعه پالایشگاه‌های تبریز، لاوان، بندرعباس و اصفهان، به ترتیب از سه ماه نخست سال 90 تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون وزیر نفت با بیان این که با بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت و ارتقای کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه به روزانه 16 میلیون لیتر می‌رسد، افزود: ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با بهره برداری از فاز نخست طرح افزایش ظرفیت تا بهمن ماه امسال، با روزانه دو میلیون لیتر افزایش به روزانه 6 میلیون لیتر می‌رسد.

ضیغمی‌افزود: همچنین با بهره‌برداری از فاز دوم این طرح در سه ماه نخست سال آینده، ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با افزایش روزانه 9 میلیون و 200 هزار لیتری به روزانه 16 میلیون لیتر خواهد رسید.

وی با بیان این که هیچ گونه مشکلی در تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود ندارد، افزود: روزانه 45 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور تولید و روزانه حدود 62 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که برای جبران این کسری، هم اکنون بخشی از بنزین مورد نیاز کشور در مجتمع‌های پتروشیمی‌تولید می‌شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف بنزین کشور در ماه‌های شهریور و مهر امسال روزانه به صورت میانگین 15 میلیون لیتر بنزین از مجتمع‌های پتروشیمی ‌تحویل گرفته شد که‌این میزان در ماه جاری همزمان با کاهش مصرف بنزین در کشور کاهش یافت.

ضیغمی‌تاکید کرد: هماهنگی لازم میان شرکت ملی پالایش و پخش و پتروشیمی‌برای تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود دارد و ذخایر بنزین کشور به‌اندازه کافی است.

وی با بیان این که هم اکنون بنزین تولیدی از چهار مجتمع پتروشیمی‌برای ترکیب با بنزین تولید داخل به پالایشگاه‌های کشور منتقل می‌شود، افزود: به دستور وزیر نفت مقرر شد هر زمان که پالایشگاه‌های کشور به بنزین تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی‌نیاز نداشته باشند، صادرات این فرآورده از این مجتمع‌ها از سرگرفته شود.

وجود جرم و آب و هر جسم خارجی به مخازن انتقال و ذخیره مربوطه نه به خود بنزین. حتی زمان بنزین زدن رو هم اگر رعایت نکنی و مثلاً بعد از تخلیه ی تانکر بنزین بزنی بیشتر دچار رسوب داخل باک میشی.

SER KHAFAN
06-09-2011, 20:34
سلام خدمت دوستان
من کاردانى پتروشىمى دارم و کاراموزى در پالاىشگاه اصفهان تو واحد بنزىن سازى بودم
ببنىد اصولا پالاىشگاه چند مدل بنزىن داره ىکى بنزىن با اکتان96-98 هست که همش خوراک پتروشىمى هست و بنزىن بعدى سوخت جت هست بعدىشم اىن بنزىن خودمون هست که از طرىق اىزوکاکس که خودش ىه بحث تخصصى هست درست مىشه و تنها فرقش اىنه که اىن بنزىن اکتانش حدود75 هست و با تصفىه ازش اون بنزىنا بدست مىاد و بدلىل ابنکه اکتان مقدار ترکىبات اروماتىک ىا همون زنجىره اى در بنزىن هست رو مىگن اگه شما بنزىن با اکتان کم رو با اکتتن بالا مخلوط کنىد بنزىن با اکتان جدىد دارىد و در پالاىشگاه هم چون مقدار مورد نىاز پتروشىمى مشخص هست مىان بنزىن با اکتان75 رو در مخازن ذخىره مىکردن و بعد بنزىن سوپر بهش اضافه مىکنن که اکتانش به حدود 83-4 برسه و بنزىن سوپر هم اکتانش حدود 87-89 هست که در بعضى مواقع مثل روزى که ما بودىم ىکى از کوره هاى مرکز مشکل پىدا کرد و گازوىىل به ىکى از مخازن رسىده بود حالا کل وخزن مسموم شده بود بعد کل واحد تعطىل شد تا درست کنن ولى ما نفهمىدىم اون مخزن رو چىکار کردن

Sent from my GT-I9100

M-I-L-A-D
08-10-2011, 10:48

Pourya-pc
13-10-2011, 12:38
طبق تجربه شخصی حدود 25 کیلومتر راه میره و بعد از اون چشمک زن میشه و 5 کیلومتر دیگه هم میره و بعد خاموش میشه .
سایپا 131 جدید چیزی حدود 9 لیتر در شهر میسوزونه و خارج از شهر هم کمتر 7.5 نمیسوزونه .
تمامی سایپاهای جدید به همین صورت شدن درصورتی که پراید های قدیمی حداکثر خارج شهر 6 لیتر میسوزوندن . مشکل از چیست ؟

I Gangster
05-11-2011, 18:08
از نظر مصرف سوخت پراید خوبه یا تندر 90 !
میشه منو راهنمایی کنید !

You & I
24-11-2011, 19:12
از نظر مصرف سوخت پراید خوبه یا تندر 90 !
میشه منو راهنمایی کنید !

معلومه كه ال 90 چون هم گرون تره هم امنيتش بيشتره !
. ظاهر زيبا تري داره !

amir@sh
27-11-2011, 17:36
تندر 90 ایرانخودرو مصرف سوختش به مراتب از پراید 131 کمتره

kING ANSHAN
10-02-2012, 20:11
طبق تجربه خودم.که تابرج8پراید داشتم وهنوزهم دارمش وتوبرج8یه206صندوقدارهم خریدم.باید بگم.پرایدم هم توشهروهم توجاده از206کمترسوزوند.شایدباورتون نشه چون خودمم باورنمیکردم.من باپرایدازاهوازتااصفهان ازجاده ایذه حدودآ40لیترسوزوند.البته تک نفره.ولی با206موقع حرکت باکوپرکردم وقتی به مقصدرسیدم48لیترمصرف کرده بود.باپرایدداخل شهر هر3هفته یکبارباکوپرمیکردم.ولی با206هم همین مقدارزمان برای بنزین زدن به جایگاه میرفتم.درحالی که پراید باکش38.5لیترجاداره ولی206باکش50لیترمیگیره.وقتی چراغ206روشن میشه دقیقا57کیلومتر راه رفت ووقتی بنزین زدم49.7لیترپرشد.ولی پرایدوقتی چراغش روشن شدزیر40کیلومترخاموش شد.چون خودم کارم تست خودروهاست پارامترهای استانداردورعایت کردم.هردوخودرودرحالی تست شدن که زیر10هزارتست شدن.الان206درحال حاضر10هزارراه رفته.ولی ایرادهای توش پیداشده که داره کلافم میکنه.مصرفش طبق کاتولوگه روی شیشه یچیزه وتستی که من کردم یچیز.دارم گیج میشم.کی داره درست میگه؟تاکی دروغ؟تاکی شیره مالوندن سرمردم.وقتی به سایت اصلی ایرانخودرومراجعه کردم ومارک کامپیوتر206خواستم وهمچنین ای بی اسشو.گفتن ای سی وش بوشه وای بی اسش هم المانیه.ولی وقتی چک کردم.دیدم دروغه.متاسفانه ای بی اس یک وسیله خیلی مهم توماشینه ودیدم شایعات درسته.فیلیپینیه وکامپیوترهم چینی؟پس فهمیدم مصرف بالای ماشین دلیلش همینه.دلیله اینکه بعضی وقتا ترمزماشین میکشه وفقط بی خودخط ترمزش زیادمیشه همین فیلیپینی بودنشه.منکه نفهمیدم چی شد؟شمافهمیدین؟بدرود.

majid_98
11-02-2012, 11:21
معلومه كه ال 90 چون هم گرون تره هم امنيتش بيشتره !
. ظاهر زيبا تري داره !
اون دوستمون از نظر مصرف سوخت سوال کردن چه ربطی داره به گرونی و امنیت!!!!!!
فکر نکنم ظاهر هم تو مصرف سوخت هم تاثیری داشته باشه!!!!!!:biggrin:
لطفا سوال رو بخونید بعد جواب بدین:11:

x_enrique_1818
15-02-2012, 20:46
سلام به همه

من یه سورن مدل 87 دارم . گیربکسش صدا میداد. رفتم ایرانخودرو ، برام درخواست دادن که بیاد.

مکانیکش گفت که گیربکسو روش نزارم ، برم با گیربکس زانتیا عوض کنم ، نصب کنم.

همین کارو هم کردم.

مزایا:

قبلنا مصرف سوخت حدود 8 بود. ولی با گیربکس زانتیا به 7.3 رسید

ماشین لرزشش خیلی کمتر شد

حداکثر سرعتش از 185 استاندارد به 210 رسید. خودم امتحان کردم :5:

معایب:

تنها عیبش اینه که شتابش یکم پایین اومد . ولی دنده 2 حدود دنده 3 قدیم جواب میده!

خلاصه اینکه راضیم ازش :20:

pishooo2
16-02-2012, 16:26
طبق تجربه شخصی حدود 25 کیلومتر راه میره و بعد از اون چشمک زن میشه و 5 کیلومتر دیگه هم میره و بعد خاموش میشه .
سایپا 131 جدید چیزی حدود 9 لیتر در شهر میسوزونه و خارج از شهر هم کمتر 7.5 نمیسوزونه .
تمامی سایپاهای جدید به همین صورت شدن درصورتی که پراید های قدیمی حداکثر خارج شهر 6 لیتر میسوزوندن . مشکل از چیست ؟
ببین داداشی این ماشین ها دارای یه موتور ضعیف 1300 هستن کاری که سایپا انجام داده اینه که اومده این موتور رو تقویت کرده و چون تقویت این موتور کار بسیار خردمندانه از طرفمتخصصین تماما ایرانی بوده تقویت موتور =با مصرف سوخت بیشتر و این که پراید یه مشکلی که داره اینه که اگه یکمی با شتاب بری باهاش و یکم گاز بدی بهش مصرفش فوق العاده زیاد میشه:18:

moriss
23-02-2012, 22:07
درمورد ریو صحبتی نشد ؟!!!

pishooo2
24-02-2012, 16:03
سلام به همه

من یه سورن مدل 87 دارم . گیربکسش صدا میداد. رفتم ایرانخودرو ، برام درخواست دادن که بیاد.

مکانیکش گفت که گیربکسو روش نزارم ، برم با گیربکس زانتیا عوض کنم ، نصب کنم.

همین کارو هم کردم.

مزایا:

قبلنا مصرف سوخت حدود 8 بود. ولی با گیربکس زانتیا به 7.3 رسید

ماشین لرزشش خیلی کمتر شد

حداکثر سرعتش از 185 استاندارد به 210 رسید. خودم امتحان کردم :5:

معایب:

تنها عیبش اینه که شتابش یکم پایین اومد . ولی دنده 2 حدود دنده 3 قدیم جواب میده!

خلاصه اینکه راضیم ازش :20:
فقط داداش میشه مقدار هزینه ی انجام این کار رو هم بگین تا دوستان در مورد قیمتش هم بدونن

mohamad skystar
24-02-2012, 17:12
فقط داداش میشه مقدار هزینه ی انجام این کار رو هم بگین تا دوستان در مورد قیمتش هم بدونن

هزینش حدود 450 هزار تومان میشه

Core
24-02-2012, 18:44
من یه تیپ 5 89 دارم که بین 7.5 تا 8 میسوزونه. البته تابستون اندازه گرفتم که کولر هم دائما روشن بود. پر گاز هم رانندگی میکنم و همیشه دور موتور بالای 4000 دنده عوض میکنم. روی هم رفته بد نیست.

moriss
24-02-2012, 19:59
من یه تیپ 5 89 دارم که بین 7.5 تا 8 میسوزونه. البته تابستون اندازه گرفتم که کولر هم دائما روشن بود. پر گاز هم رانندگی میکنم و همیشه دور موتور بالای 4000 دنده عوض میکنم. روی هم رفته بد نیست.

بد نیست ؟!!! عالیه. واقعا اگه با این شرایط اینقدر میسوزه باید گفت ایرانخودرو از دستش در رفته

hossein.az
25-02-2012, 14:02

تو شهر! پرگاز !با کولر! آقا ماشینتو بذار رو چشات معرکست

Core
25-02-2012, 20:12
تو شهر! پرگاز !با کولر! آقا ماشینتو بذار رو چشات معرکست

البته رانندگی من ترکیبی از شهر و اتوبان هست. اما اتوبانی که تردد میکنم بعضا دست کمی از شهر نداره. آخرین باری که اندازه گرفتم 7.8 بود. از زمان تحویل این ماشین هم فقط سوپر زدم.

hossein.az
26-02-2012, 11:04
البته رانندگی من ترکیبی از شهر و اتوبان هست. اما اتوبانی که تردد میکنم بعضا دست کمی از شهر نداره. آخرین باری که اندازه گرفتم 7.8 بود. از زمان تحویل این ماشین هم فقط سوپر زدم.

شاید به خاطر بنزین سوپره .ماشین بنزین رو به طور کامل میسوزونه.
ماشین من که بدبخت تا حالا رنگ بنزین سوپر روهم به خودش ندیده.

x_enrique_1818
27-02-2012, 11:05

حدود 470 تومن . با دستمزد مکانیک

واقعاً راضیم ازش :5:

armin_punisher6
27-02-2012, 11:53
405 2000 دارم داخل شهر 100 19 میسوزونم.یعنی مرگ.ولی شتاب داره هاااا.

x_enrique_1818
28-02-2012, 13:15
405 2000 دارم داخل شهر 100 19 میسوزونم.یعنی مرگ.ولی شتاب داره هاااا.
19؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر شک نکن ماشینت یه ایرادی داره

مصرفش توی اتوبان چنده؟

armin_punisher6
29-02-2012, 21:47
19؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر شک نکن ماشینت یه ایرادی داره

مصرفش توی اتوبان چنده؟
مطمئنم مشکل داره ولی هیچکی نمیتونه درستش کنه.اتوبان خوبه حدودا 9.8.

emadpumad
09-03-2012, 21:38
درود بر دوستان
امکان داره ۴۰۵ glx مدل ۸۵ تو اتوبان صدی ۶ بسوزونه ؟

moriss
16-03-2012, 21:45
امکان داره ۴۰۵ glx مدل ۸۵ تو اتوبان صدی ۶ بسوزونه ؟

من با 405 مدل 83 تا 7.2 سوختم ( اتوبان ) ولی 6 دیگه.... !!!!

emadpumad
26-03-2012, 22:50
من با 405 مدل 83 تا 7.2 سوختم ( اتوبان ) ولی 6 دیگه.... !!!!

ماشین شما انژکتوره یا کاربرات ؟

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

sajjad1973
27-03-2012, 07:16
بچه ها ماشین منم سمند مالتی پلکس EF7 بنزینی

تو ی اتوبان (در سفر) خیلی راحت مصرفش به ازای هر 100 لیتر 6 بود
توی شهر با ترافیکهای خیلی خیلی سنگین 9.5
الان که عیده و خیابونها خلوته توشهر خیلی راحت 7

برادرم L90 داره ( سری اول که تولیدشد)

تو اتوبان ( سفر) تا 5.5 هم مصرف میکنه
تو شهر ترافیک های شدید تا حالا از 8 بالا تر نرفته مصرفش تازه اینم که گفتم دیگه خیلی زیاد گفتم

hossein.az
27-03-2012, 11:09
سلام
من یه 405 مدل 89 داشتم که یک ماه پیش فروختم
در داخل شهر بین 10 تا 11 در خارج شهر هم هرکاری کردم از 8 پایینتر نیومد,از بدیهاش هم این بود که صدای موتور در داخل اتاق خیلی زیاد بود ,به نسبت پارس 84ای که قبل اون داشتم.

در حال حاضر هم یه پراید 88 گرفتم که در شهر صدی10 در خارج شهر 6.5-7 میسوزونه
همه پیشرفت میکنن ما پسرفت.
با تشکر

ghahremanimehdi
27-03-2012, 16:04
L90
مسیر 370 کیلومتری به سمت شمال
میانگین مصرف با بنزین سوپر 5.8 لیتر در 100
میانگین سرعت حدود 70 کیلومتر در ساعت
با بنزین سوپر

mehrdad8086
05-05-2012, 14:05
دوستی که گفت 405 میشه 6 تا بسوزونه ....اگر م.ت.ر1600TU5 هم روش باشه بعید می دونم به این اعداد برسه.
1800 که نهنگیه برای خودش......

206 تیپ 2 بدون کولر و کفی شده 5.5 هم بسوزونم.همچنین پراید ساژم هم همینطور ولی بی سرنشین .بدون باد مخالف و کفی...

:27:

hamed999
05-05-2012, 16:21
سلام اتفاقا بر خلاف نوشته اون دوستمون خیلی راحت میشه با این نوع 405 تو جاده مصرف 6 رو تجربه کرد
داخل شهر هم با ترافیک خیلی خلی سنگین 9.5 ولی اگه خلوت باشه 7.5 میشه راحت به دست اورد
البته اینو دقت کنین که مصرف داخل شهرم فقط با بنزین ممعمولی بوده

FC.Barcelona
05-05-2012, 16:37
لیست جالبی بود ولی در عمل و چیزی که ما میبینیم خیلی بیشتر از این هاست

mmf66
05-05-2012, 20:40
دوستان موتور xu7 1800 در حالت استاندارد رانندگی یعنی دور موتور حدود 3000 تا 3500 خارج شهر 7.5 و شهر 11 میسوزونه حالا اگه کسی بالاتر یا پایین تر میگه اون برای شرایط خاص است و بستگی داره که راننده چجوری استفاده کنه

hasanmotori
06-05-2012, 00:06
پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2
جاده شیراز بندر خمیر سرعت 100 تا 120 و 3سرنشین صدی 5
تو شهر با دنده دادن رو دور موتور 2500 و سرگاز رفتن صدی 6.8

BigC
15-05-2012, 19:47
پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2

واقعا؟
اینو مال خود شماست؟ شما خودت چک کردی؟

akmepe
07-06-2012, 15:57
من L90 E2/LP دارم.
یه روز یه مسیر 220 کیلومتری، دارای پیج و خم و سربالایی سراشیبی را با 3 نفر سرنشین رفتم. کولر خاموش و شیشه ها بسته بودن. ابتدای سفر سنسور ماشین رو صفر کردم.
در پایان مسیر، سرعت متوسط را 89 (تقریباً 90) و سوخت متوسط ماشین رو 4.5 درصد اعلام کرد. ازش عکس هم گرفتم. :33:
لازم به ذکر است که مدل فول L90 علاوه بر سرعت لحظه ای و میزان مسافت پیموده شده، میتواند سرعت متوسط و مصرف متوسط ماشین، مقدار سوخت باقیمانده، مسافتی که میشه با بنزین موجود طی کرد و ... رو نیز اعلام کنه.
اگه با ال90 درست رانندگی کنید کمترین مصرف و بیشترین لذت رو داره. (به خاطر اینکه راننده در موقعیت بالاتری نسبت به بقیه ماشینها قرار دارد و ماشین در سرعتهای کم بسیار نرم و آرام است).

در ضمن من چندبار سنسورهای ماشین رو چک کردم. اعدادی که نشون میده کاملاً واقعی و دقیقه! :cool:

FC.Barcelona
13-06-2012, 19:31
محاله پرايد يا ال نود مصرفش به 4 برسه
مگه پريوس هست :دي
جاده سرپاييني بوده حتما
حتي تصور پنج و نيم هم مشكل براي اين دو ماشين با اين كيفيت بنزين و اين كيفيت ساخت

Pourya-pc
22-06-2012, 05:19
پراید 131 اس ایکس 91 صفر صدی 10 میسوزونه ، با 30 لیتر حدود 320 کیلومتر میره ، با کولر و بی کولر فرقی نمیکنه ، همینقدر میسوزونه ، بنزین سوپر زدم کمتر که نشد بیشترم شد ، بردم نمایندگی گفتن همینطوره و طبیعیه !!!

FC.Barcelona
22-06-2012, 13:30
پراید 131 اس ایکس 91 صفر صدی 10 میسوزونه ، با 30 لیتر حدود 320 کیلومتر میره ، با کولر و بی کولر فرقی نمیکنه ، همینقدر میسوزونه ، بنزین سوپر زدم کمتر که نشد بیشترم شد ، بردم نمایندگی گفتن همینطوره و طبیعیه !!!

ماشین صفر کلا یکم مصرفش بیشتره و یخورده کارکنه مصرفش کمتر میشه

HOOSEIN 105
22-06-2012, 13:53
محاله پرايد يا ال نود مصرفش به 4 برسه
مگه پريوس هست :دي
جاده سرپاييني بوده حتما
حتي تصور پنج و نيم هم مشكل براي اين دو ماشين با اين كيفيت بنزين و اين كيفيت ساخت

پراید رو نمیدونم عزیز.ولی من خودم با تندر تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.برگشت هم 6 لیتر
تو یه مسیر دیگه بازهم تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.
البته ماشین به جز خودم سرنشین دیگه ای نداشت و کل مسیر رو هم با سرعت ثابت 90 تا 95 رفتم.

FC.Barcelona
22-06-2012, 16:31
پراید رو نمیدونم عزیز.ولی من خودم با تندر تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.برگشت هم 6 لیتر
تو یه مسیر دیگه بازهم تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.
البته ماشین به جز خودم سرنشین دیگه ای نداشت و کل مسیر رو هم با سرعت ثابت 90 تا 95 رفتم.

ولی خود ایرانخوودرو چیز دیگه ای زده

مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر
9

مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
5.6

مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
6.9

منبعش
هرچند اون 5.6 هم که زده تو شرایط ارمانی + چاشنی تبلیغات داره و عملا مصرف بیشتر از این حرفاست
البته نمیدونم چجوری محاسبه میکنید مصرفتون را
باد موافق با سرعت 100 کیلومتر هم که بیاد :31: بازم این مصرف غیر طبیعی هست! 4 و 4.66 لیتر :18:

HOOSEIN 105
23-06-2012, 14:35
دوست عزیز من از چند روش مصرف سوخت رو حساب کردم.
یکی اینکه باک رو تا ته پر کردم و بعد طی اون مسافت باک رو دوباره پر کردم .یا مثلا مقدار بنزین داخل باک رو که صفحه نمایش به لیتر نشون میده رو بعد 150 کیلومتر حساب کردم و باز هم شد همون 7 لیتر.
واینم بگم تعصبی رو لوگان ندارم که بگم مصرفش پایینه.برادرم تندر مدل 90 داره مصرفش تو بهترین حالت 6 الی 6.5 هست.و هیچ وقت اندازه تندر من که مدل 86 هست مصرف پایینی نداشته.اعداد اعلامی ایران خودرو هم که شما بیخیال شید.کلا ایراد دارن.مثلا تو برچسب انرژی لوگان زده 83 کیلو وات.یعنی تغریبا 114 اسب بخار قدرت.در حالی که تندر 105 اسبه بخاره.و هزار تا ایراده دیگه که خودتون باید ببینید

FC.Barcelona
23-06-2012, 15:22
دوست عزیز من از چند روش مصرف سوخت رو حساب کردم.
یکی اینکه باک رو تا ته پر کردم و بعد طی اون مسافت باک رو دوباره پر کردم .یا مثلا مقدار بنزین داخل باک رو که صفحه نمایش به لیتر نشون میده رو بعد 150 کیلومتر حساب کردم و باز هم شد همون 7 لیتر.
واینم بگم تعصبی رو لوگان ندارم که بگم مصرفش پایینه.برادرم تندر مدل 90 داره مصرفش تو بهترین حالت 6 الی 6.5 هست.و هیچ وقت اندازه تندر من که مدل 86 هست مصرف پایینی نداشته.اعداد اعلامی ایران خودرو هم که شما بیخیال شید.کلا ایراد دارن.مثلا تو برچسب انرژی لوگان زده 83 کیلو وات.یعنی تغریبا 114 اسب بخار قدرت.در حالی که تندر 105 اسبه بخاره.و هزار تا ایراده دیگه که خودتون باید ببینید

چند مدل موتور داره این لوگان
احتمالا ایران خودرو اشتباه کرده و قدرت یکدوم دیگشون را زده
حتی موتور با حجم 999 هم رویه این ماشین بسته میشه (چک کنید ببنید موتور شما از این نمونه نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته تو ایران فقط با یه نوع موتور عرضه میشه انگار
جالبه مصرف سوخت را نه سایت رنو زده و نه Dacia :weird:کسی اگه منبعی معتبر پیدا کرد برای مصرف سوخت بزاره

HOOSEIN 105
23-06-2012, 16:30
من فکر کنم ایران خودرو برچسب رو بر حثب موتور km4 710 که موتور مگان هست رو زده.چون اون هم 114 اسبه.از ایران خودرو هیچی بعید نیست.
مثلا شتاب روای سال رو زده 12 بعد اومده شتاب 405 با موتور 1600 7.4.4 رو زده 13 ثانیه...

dash_mehdi
23-06-2012, 16:58
چند مدل موتور داره این لوگان
احتمالا ایران خودرو اشتباه کرده و قدرت یکدوم دیگشون را زده
حتی موتور با حجم 999 هم رویه این ماشین بسته میشه (چک کنید ببنید موتور شما از این نمونه نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته تو ایران فقط با یه نوع موتور عرضه میشه انگار
جالبه مصرف سوخت را نه سایت رنو زده و نه Dacia :weird:کسی اگه منبعی معتبر پیدا کرد برای مصرف سوخت بزاره

منبع معتبر تر از اين همه دارنده :دي
والا چه خودم كه داشتم و چه اونايي كه دارن و مصرف سوختو گفتن در شهر حدود 10 ميسوزونه و جاده اي هم حدود 6.5 تركيبي هم در مياد حدود 8

FC.Barcelona
23-06-2012, 18:27
منبع معتبر تر از اين همه دارنده :دي
والا چه خودم كه داشتم و چه اونايي كه دارن و مصرف سوختو گفتن در شهر حدود 10 ميسوزونه و جاده اي هم حدود 6.5 تركيبي هم در مياد حدود 8

اخه دوستان میگند صدی 4 خارج از شهر میسوزونه!!!:blink:

mmf66
29-07-2012, 17:05
ما که ال90 داشتیم تو شهر 9 تا 10 میسوزوند تو جاده هم با سرنشین و بار پر 7 تا 7.5 بدون کولر

Pourya-pc
10-10-2012, 01:22
سمند ال ایکس مدل 88 موتور XU7 با کولر 5 نفر سرنشن بزرگسال ، صندوق پر با کولر ، جاده خارج از شهر ، نصف کفی ، نصف گردنه ( جاده ایذه ) 8.3 سوزوند . هنوز که هنوزه مصرفش رو دست نداره . یکی از فامیلا SE خریده خارج شهر با کولر ( کفی ) رفتیم تا کاشان 11 تا سوزوند .
سرعت ثابت 100 کیلومتر

shadows_funeral
10-10-2012, 02:12
سمند ال ایکس مدل 88 موتور XU7 با کولر 5 نفر سرنشن بزرگسال ، صندوق پر با کولر ، جاده خارج از شهر ، نصف کفی ، نصف گردنه ( جاده ایذه ) 8.3 سوزوند . هنوز که هنوزه مصرفش رو دست نداره . یکی از فامیلا SE خریده خارج شهر با کولر ( کفی ) رفتیم تا کاشان 11 تا سوزوند .
سرعت ثابت 100 کیلومتر

سورن eLX موتور EF7 بنزینی مدل 91 من تقریبا تو همین شرایط 7.9 سوزوند

shadows_funeral
10-10-2012, 02:18
شما یه نگا به سایت خود سایپا بنداز ببین مصرف انواع پرایدو چند اعلام کرده بعد بگو صدی 4 و خورده ای می سوزونه دوست من

armin_punisher6
10-10-2012, 09:46
405 2000 موتوری غول داخل شهر 19-18 در صد و خارج شهر 9.5 درصد میسوزونه.

Pourya-pc
10-10-2012, 10:57
405 2000 موتوری غول داخل شهر 19-18 در صد و خارج شهر 9.5 درصد میسوزونه.

405 موتور 2000 بسیار کم بازده و پر مصرف هستند ، نوع سوخت رسانیشون کاربرات هست و این مصرف با توجه به کارکرد خودروی شما طبیعی هست .

hamed999
12-10-2012, 00:31
دوستان چند روزی هست که داخل نت خیلی از این تبلیغات که باعث کاهش مصرف سوخت میشه دیدم حالا هر کدام هم یه درصد میگن از 10 درصد بگیر تا 33 درصد
بعضی از اونا نوشته های داخل محصولشون از لحاظ علمی درسته (البته اگه واقعا اونجوری کار کنه ) اما مسئله اینجاست که ادم نمیدونه راسته یا دروغ
واسه همین میخواستم از دوستانی که اینجور تبلیغات رو امتحان کردن رو ماشینشون یا بالاخره ازش اطلاعاتی دارن یه راهنمای کنن مارو

shadows_funeral
12-10-2012, 01:23
دوستان چند روزی هست که داخل نت خیلی از این تبلیغات که باعث کاهش مصرف سوخت میشه دیدم حالا هر کدام هم یه درصد میگن از 10 درصد بگیر تا 33 درصد
بعضی از اونا نوشته های داخل محصولشون از لحاظ علمی درسته (البته اگه واقعا اونجوری کار کنه ) اما مسئله اینجاست که ادم نمیدونه راسته یا دروغ
واسه همین میخواستم از دوستانی که اینجور تبلیغات رو امتحان کردن رو ماشینشون یا بالاخره ازش اطلاعاتی دارن یه راهنمای کنن مارو

اول اینکه دوست عزیز گزاشتن لینکها در پست خلاف مقررات انجمن هست.
دوم اینکه استفاده از این کیتها باعث می شه خودروتون از گارانتی خارج بشه.
سوم اینکه تا اونجا که من دیدم همش چرته. تنها کاری که می شه برای بهبود وضعیت سوخت خودرو کرد بهبود وضعیت ECU ماشینه. اونم هیچ قطعه ای رو ماشین نصب نمی کنن بلکه برنامه روی ECU رو بهبود و ارتقا میدن. اونم خیلی تاثیر چشم گیری نداره
خلاصه پولتو دور نریز.

armin_punisher6
13-10-2012, 10:37
405 موتور 2000 بسیار کم بازده و پر مصرف هستند ، نوع سوخت رسانیشون کاربرات هست و این مصرف با توجه به کارکرد خودروی شما طبیعی هست .
کم بازده؟زانتیا/مزدا323/ام وی ام 530/206 تیپ 5 و خیلی از ماشینای دیگه رو خیلی راحت باهاش میگیرم/

shadows_funeral
13-10-2012, 11:10
کم بازده؟زانتیا/مزدا323/ام وی ام 530/206 تیپ 5 و خیلی از ماشینای دیگه رو خیلی راحت باهاش میگیرم/
کم بازده یعنی خیلی بیشتر از معمول بنزین می خوره. (در واقع این ماشین خیلی وحشتناک بنزین می خوره) همین بزرگترین عیب این ماشینه. در ضمن بعیده بتونی 206 تیپ 5 و مزدا 323 و زانتیا رو باهاش بگیری

armin_punisher6
13-10-2012, 21:35
کم بازده یعنی خیلی بیشتر از معمول بنزین می خوره. (در واقع این ماشین خیلی وحشتناک بنزین می خوره) همین بزرگترین عیب این ماشینه. در ضمن بعیده بتونی 206 تیپ 5 و مزدا 323 و زانتیا رو باهاش بگیری

به خدا گرفتم.ماشین صفر دست خودمون بود و واقعا فوق العادست.زانتیا که شاید با 3 تاشون کورس گذاشتم که همشونو خیلی راحت گرفتم.چند سال پیش برادرم ماکسیما هم باهاش گرفته.

shadows_funeral
13-10-2012, 22:53
به خدا گرفتم.ماشین صفر دست خودمون بود و واقعا فوق العادست.زانتیا که شاید با 3 تاشون کورس گذاشتم که همشونو خیلی راحت گرفتم.چند سال پیش برادرم ماکسیما هم باهاش گرفته.

ماکسیما که دیگه خیلی خندس!!! امکان نداره یه ماشین 4 سیلندر یه ماشین 6 سیلندر رو تو کورس عادلانه ببره!
جهت اطلاع:
-405 موتور 2000 تولیدی در ایران:
قدرت 98 اسب بخار
حداکثر سرعت = 190 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 تا 100 کیلومتر = 10.2 ثانیه

- ماکسیمای پارس خودرو:
قدرت: 227 اسب بخار
حداکثر سرعت: 255 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 تا 100 کیلومتر = 7.5 ثانیه (دستی)
میزان مصرف بنزین داخل شهر 12.3 خارج شهر 8.4

- زانتیای 2000 تولید ایران:
قدرت: 135 اسب بخار
حداکثر سرعت: 200 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=9.5 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:13.5 لیتر خارج شهر:۶٫۵لیتر سیکل تلفیقی:9 لیتر

- مزدا 323 بهمن:
قدرت 106 اسب بخار
حداکثر سرعت: 182 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=11.6 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:9.6لیتر خارج شهر:6.3لیتر

-پژو 206 تیپ 5 ایران خودرو:
قدرت 110 اسب بخار
حداکثر سرعت: 198 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=9.6 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:8.6 لیترخارج شهر:5.1 لیتر

hossein.az
13-10-2012, 23:12

موارد قبلی قبول ولی به هیچ وجه ماکسیمایی که فرمودید رو نمیشه گرفت اونم با پژو 2000
ماکسیما جزء خودروهایی است که خیلی توسط خلافکارا استفاده میشه اونم به دلیل شتاب معرکه و سرعت بالاش
ما با ef7 مدل88 و زانتیا و405 با موتور tu5 به هیچ وجه نتونستیم ماکیسما رو بگیریم
این تست هم با سرعت های مختلف انجام دادیم چه تیک آف چه در حال حرکت با یه سرعت ثابت
از اتفاق با یکی از پژو 2000 ها که خیلی هم سالم بود با ef7 تست گرفتیم که باید بگم 2000 مقلوب شد متاسفانه

shadows_funeral
14-10-2012, 05:11
موارد قبلی قبول ولی به هیچ وجه ماکسیمایی که فرمودید رو نمیشه گرفت اونم با پژو 2000
ماکسیما جزء خودروهایی است که خیلی توسط خلافکارا استفاده میشه اونم به دلیل شتاب معرکه و سرعت بالاش
ما با ef7 مدل88 و زانتیا و405 با موتور tu5 به هیچ وجه نتونستیم ماکیسما رو بگیریم
این تست هم با سرعت های مختلف انجام دادیم چه تیک آف چه در حال حرکت با یه سرعت ثابت
از اتفاق با یکی از پژو 2000 ها که خیلی هم سالم بود با ef7 تست گرفتیم که باید بگم 2000 مقلوب شد متاسفانه

دوست عزیز اگه به مطالبی که آوردم دقت می کردید درمیافتید که قدرت موتور پژو 2000 که تو ایران تولید شده خیلی کم هستش. تنها 98 اسب بخار!!! بنابراین تو شرایط استاندارد به نظرم امکان نداره 206 تیپ 5 رو بتونه بگیره. مصرف این خودرو رو هم که دوستان قبلا فرمودند چقدر بالاست.

جهت اطلاع:
-405 موتور 2000 تولیدی در ایران:
قدرت 98 اسب بخار
حداکثر سرعت = 190 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 تا 100 کیلومتر = 10.2 ثانیه

- ماکسیمای پارس خودرو:
قدرت: 227 اسب بخار
حداکثر سرعت: 255 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 تا 100 کیلومتر = 7.5 ثانیه (دستی)
میزان مصرف بنزین داخل شهر 12.3 خارج شهر 8.4

- زانتیای 2000 تولید ایران:
قدرت: 135 اسب بخار
حداکثر سرعت: 200 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=9.5 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:13.5 لیتر خارج شهر:۶٫۵لیتر سیکل تلفیقی:9 لیتر

- مزدا 323 بهمن:
قدرت 106 اسب بخار
حداکثر سرعت: 182 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=11.6 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:9.6لیتر خارج شهر:6.3لیتر

-پژو 206 تیپ 5 ایران خودرو:
قدرت 110 اسب بخار
حداکثر سرعت: 198 کیلومتر بر ثانیه
شتاب 0 تا 100 کیلومتر=9.6 ثانیه
مصرف سوخت در۱۰۰km:داخل شهر:8.6 لیترخارج شهر:5.1 لیتر

rasoul1988
04-03-2015, 23:34
تازگی 131Se خریدم مدل 93. ترکیبی صدی 7.1 لیتر میسوزونه. مدل 88 داشتم کمتر از این بود حول حوش 6.5

kisiya
04-03-2015, 23:51
تیبا داخل شهر چقد بنزین مصرف میکنه؟

Pourya-pc
05-03-2015, 11:11
تیبا داخل شهر چقد بنزین مصرف میکنه؟

حدود ۸.۵ لیتر