مشاهده نسخه کامل
: مشکلات لینوکس
سلام
من چندین توضیع لینوکس رو دانلود کردم و رو پی سی نصبیدم حال چند تا عرض
دارم به خدمت بزرگانی که میگن لینوکس قویه !
اول اوبونتو که دیسک دی وی دی شو خریدم(v8.4) البته مال خیلی وقت پیشه به
عنوان اول کاری به طور کامل نصبیدمش و بعد یه سیدی گزاشتم تا بخونه تا منم یه
نگاهی به نرم افزارهاش بندازمو باش کار کنم با کمال تعجب دیدم ام پی تری رو
نمیشناسه و میگه پکیج کدک رو باید دانلود کنه که به موازات اون بعد 2 بار مراجعه
به کافینت و سوال جواب در فروم ها و جستجو فهمیدم که باید یه مودم اکسترنال
بگیرم (خدا رو شکر با اون کار کرد!) با یه کارت اینترنت 10 ساعته 5 ساعت کزاشتم
پکو دانلود کرد ام پی تری ها رو گوش دادم خوشم نیومد خواستم سی دی رو عوض
کنم دکمه ی اجکت سی دی رامو زدم در نیومد! رفتم جستجو کردم گفت باید آن
مانت کنید بعد بزنید(که الان هم که الانه پارسیکس سی دیو آن مانت میکنم ارور
میده 3.0 v) !!!!!!! بی خی یه دی وی دی رایتر دارم از اون استفاده میکنم! یه
مشکل دیگه این که کارت گرافیک هم ساپورت نمیکنه و صفحه خیلی کند و زننده
شده که باید یه 2 ساعتی بزارم دانلود کنه در صورتی که ویندوز خودمون بدون کارت
گرافیک راحت تر هم کار میکنه .
(این مشکلات در مینت و پارسیکس نسخه ی 2010 هم هست
من دیروز پارسیکسو دانلود کردم که یه برنامه هست که یه آیکن آبی داره اسمشو
نمیدونم چیه ولی کارش سه بعدی کردن و خوشگل کردن صفحه است خواستم
نمایش صفحه رو خوشگل کنم چند تا گزینشو فعال کردم و اوکی کردم یه مکسی
کرد بعد یه صفحه ی سفید اومد مثل صفحه ی مرگ ویندوز ولی فرقش این بود که
نوشته ای توش نبود تا برم تو کافینت جستجو کنم اشکال از چیه!!
لینوکس مینت :یه کار جالبی کرده بوت لودر ویندوز 7 منو پیدا کرد و به mrb اضافه
کرد که این تو پارسیکس نبود فکر کنم تو اوبونتو قدیمی که گفتم بالا ،بود.
مشکل دیگه که قدرت ساپورت سخت افزاری لینوکس رو در مقایسه با ویندوز
زیر سول میبره اینه برای مثال سخت افزار وایلنس من سالهاست با انواع ویندوز کار
میکنه بدون هیچ مشکل و من تو لینوکس پارسیکس قبل از نصب ردر حالت لایو کار
میکنه بعد نصب پارسیکس هم کار میکنه ولی فقط جلسه ی اول و دوم و بار سوم
که کامپیوتر روشن میکنم کانت تو هیدن وایرلس نتورک نیست و گزینه ی بالای اون
هم نیست و راست کلیک هم که میکنم روش اینیبل نتورک هست ولی اینیبل
وایرلس نتورک غیر فعاله و نمیشه فعال کردش!
حالا شاید بگید من چیزی رو که بلد نیستم تغییر ندم اینو در این فروم نه ولی در
وبسایتهای دیگه خیلی شنیدم ولی جوابم اینه که من تو xp 2000 7 98 و غیره هم
چیزی رو که نمیدونم چیه بدون راهنمایی گرفتن قاطی کردم ولی تاثیرات حیاتی در
پی سی ایجاد نشده
اوپن زوزه 11.2 دی وی دی که دیگه هیچ از اول وایلنسو کارت گرافیکو درایورهای
مخصوص لینوکس که توی سیدی درایور هام بود ساپورت نکرد هی افزانه خواست
آخرم یه ارور داد!!
و این که میگن لینوکس هرگز نیاز به ریستارت کردن نداره ولی ویندوز خیلی !!!
اکثریت کاربران (نه این که کاربران حرفه ای)در ویندوز خیلی کمتر از لینوکسی ها
نیاز به ریستارت کردن سیستم است .
من خیلی به لینوکس و توضیعات اون احترام دارم و این پست رو برای واقع بین
شدن توسعه دهندگان لینوکس حد اقل مال پارسیکس که مال خودمونه نوشتم.
الان هم دارم آرچ لینوکس و اوبونتو رو دانلود میکنم ببینیم چی میشه .
بهزادlinux
20-05-2010, 15:35
سلام
نشناختن سخت افزار شما مشکل لینوکس نیست!
کارت گرافیک شما چیه؟ حتما درایور لینوکس داره
مشکلات شما مشکلات ابتداییه و قابل حله این موارد ماله تازه کوچ کردن به لینوکسه :46: اینو باید بدونید که لینوکس با ویندوز فرق میکنه مثلا اگر ویندوز اجازه میده براحتی در دی وی دی رو باز کنید ولی لینوکس همیشه اجازه نمیده دلایل خودشو داره
برای تست لینوکس سراغ چند توزیع با هم نرید یک توزیع برای خودتون انتخاب کنید و سعی کنید سخت افزار هارو نصب کنید و مشکلات رو برطرف کنید
بهترین گزینه برای شروع کار بنظر من در درجه اول اپن سوزه است بعد اوبونتو
و این که میگن لینوکس هرگز نیاز به ریستارت کردن نداره ولی ویندوز خیلی !!!برای نصب نرم افزار و سخت افزار نیاز بی ریست لینوکس نیست تا اونجایی که شنیدم برای تعویض سخت افزار هم نیاز به ریست لینوکس نیست ولی برای یاد گرفتن همش کمی وقت میبره و شاید ریست کردن سیستم عامل برای تازه کار بهتر باشه
سلام
نشناختن سخت افزار شما مشکل لینوکس نیست!
کارت گرافیک شما چیه؟ حتما درایور لینوکس داره
مشکلات شما مشکلات ابتداییه و قابل حله این موارد ماله تازه کوچ کردن به لینوکسه :46: اینو باید بدونید که لینوکس با ویندوز فرق میکنه مثلا اگر ویندوز اجازه میده براحتی در دی وی دی رو باز کنید ولی لینوکس همیشه اجازه نمیده دلایل خودشو داره
برای تست لینوکس سراغ چند توزیع با هم نرید یک توزیع برای خودتون انتخاب کنید و سعی کنید سخت افزار هارو نصب کنید و مشکلات رو برطرف کنید
بهترین گزینه برای شروع کار بنظر من در درجه اول اپن سوزه است بعد اوبونتو
برای نصب نرم افزار و سخت افزار نیاز بی ریست لینوکس نیست تا اونجایی که شنیدم برای تعویض سخت افزار هم نیاز به ریست لینوکس نیست ولی برای یاد گرفتن همش کمی وقت میبره و شاید ریست کردن سیستم عامل برای تازه کار بهتر باشه
با تشکر
1-کارت گرافیک شناخته میشه ولی تا زمانی که شناخته نیست کفر آدمو در میاره و کیفیت صفحه خیلی پایینه ولی ویندوز بدون نصب کارت خیلی فرقی نمیکنه
من هم با شما موافقم باید از یه توضیع شروع کنم ولی من اینا رو یکی یکی دانلود میکنم تا خودم ببینم مشکلاتشو مزایاشو و بعد یکیو استفاده کنم که بعد یاد گرفتن کل مسائل توضیع پشیمون نشم و این که یه کمک جنبه ی تحقیقی داشت البته واسه تازه کارا
که بدونند چی بهتره و چی بدتر نه این که یه آقایی بیاد بگه برای شروع پارسیکس و شما بگید مثال زوزه و هر دوتاتون جلوشو خالی بزارید
الان خیلی از مدیران این فروم هم شاید از بعضی توضیعات استفاده نکردن و نمیدونند چیه و به همین دلیل آواتارشونو لوگوی توضیع خودشون انتخاب کردن تا یه وقت مشکلی پیش نیاد!
من این مقالک رو یه کم عامیانه نوشتم افراد تازه کار میتونند خیلی چیزا توش پیدا کنند (بلاخره کار کردیم روش)
2- مشکل لینوکسی ها هم اینه که به مشکلات بزرگ توجه زیاد تری میکنند و این بلند پروازی ها که واسه شرکت ها و کارخانه جات! کاربرد داره رو میارن میدن اول کار دست یه تازه کار طرفم هنگ میکنه قبل از هنگ لینوکس!
گفته های یه فیلسوف لینوکسی :
(نویسندگان و توسعه دهندگان لینوکس افراد زیر 30 یا 35 سال هستن مجرد و بیکار و البته بی تجربه که بی پول مینویسند ولی ویندوز که پول میگیره افرادی برنامه مینویسن براش که از 7 خان رستم گزشتن و توقعات افرادی رو در نظر میگیرند که کار کردن و کاربردی و کمی مطیعانه کار کردن براشون مهمه ولی در در لینوکس انتظار فرد یه چیزی است تا خودشو مشغول کنه چون حوصله داره «جوون و مجرد» و به همین دلیل روحی در ویندوز دمیده شده که هیچ گاه نمیشود لینوکس به آن برسد )
در خود توضیعات هم در انواع توضیعات لینوکس تآمل کنید خواهید دید استفاده کننده گان توضیعاتی که به یک نیاز کوچک کاربران تازه کار توجه کرده اند به شدت بالا است مثل شناختن بوتهای دیگر مثل ویندوز در هنگام نصب لینوکس مینت(به کاربران حرفه ای مانند شماها زوالی نیست و شاید جوابم دهید در همه آنها هست با یه کد کوچیک در روت میشه فعال کرد)
3- کاش در دی وی دی باشه فقط میدونم دلیلش چیه یه .DEB داشتم تو فلش اونو نصب کردم نصفه نصب ارور و اینا داد کیل کردم نگو کیل نشده و میگه A پروگرام دونت آلو تو آنمانت دیس درایو ! در صورتی که اگه تو ویندوز بودمآ با تسک منجر که تو تب پروسه هم کمتر از لینوکس لیست میکنه زود برنامرو پیدا و کیلش میکردم!
4-کپی یه متن از یه نرم افزار به یه جای دیگه باید بدون خارج شدن از برنامه انجام یابد وگرنه به علت از دست رفتن یا -- شدن متن سری لینوکس آن کپی رو میحذفدد!
5-
.
.
.
شماره های بعدی رو هم خودتون بحدثید دیه
باز هم میگم من آرزوی اینو دارم یه او اس دیگه به جز مک داشته باشم ولی حیف که با من مشکل داره این لینو
با تشکر از توجه ت
بهزادlinux
20-05-2010, 18:27
(نویسندگان و توسعه دهندگان لینوکس افراد زیر 30 یا 35 سال هستن «مد شده همشون ریش بالای 5 سانت میزارن» مجرد و بیکار و البته بی تجربه که بی پول مینویسند ولی ویندوز که پول میگیره افرادی برنامه مینویسن براش که از 7 خان رستم گزشتن و توقعات افرادی رو در نظر میگیرند که کار کردن و کاربردی و کمی مطیعانه کار کردن براشون مهمه ولی در در لینوکس انتظار فرد یه چیزی است تا خودشو مشغول کنه چون حوصله داره «جوون و مجرد» و به همین دلیل روحی در ویندوز دمیده شده که هیچ گاه نمیشود لینوکس به آن برسد )
پس گوگل هم که امکاناتش برای عموم مجانیه رو حتما مردم بهش خیرات میدن که یکی از غول های اقتصادی جهانه :18:
توی گوگل عکس از سازندگان لینوکس و کنفرانسهاشون زیاد هست تعدادشون هم چندین برابر سازندگان مک + ویندوزه یکم که بگردی متوجه میشی این فیلسوف لینوکسی قلابی بوده :31:
فیلسوف مجازی بود و خواستم نظرتونو بدونم ولی بقیه درست بود ولی جواب شما واسه مجازیه بود
من یکی به یکی به اظهارات ارزشمندتون نظرم رو مطرح کردم شما فقط مطالبم رو نصفه میخونید لطفآ شما هم منو از نظراتتون به مطالبم بهره مند کنید
من میخواهم اشکالات لینوکس رو بگم و چاره ای جز استفاده از جملات انتقادی ندارم که واسه کاربران برتر لینوکسی بر میخوره .
گوگل که با یه تکون دادن انگشت کوچیکش پولشو به نحو احسن به دست میاره و نیازی نداره به خیرات و اینا همه میدونند که تبلیغ تو گوگل پولیه و ... اصلآ میدونید با یه جمله ی :
This product is not available in your country
Thanks for your interest, but the product that you're trying to download is not available in your country.
چند بیلیون دلار عوارض میگیره؟!
ضمنآ جستجو کردم عکس انواع افراد هکر رو آورد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
danial_848
20-05-2010, 20:02
هر نرمافزاری مشکلات خاص خودش رو داره لینوکس هم مستثنی نیست و کسی هم نگفته لینوکس بهترینه و...
البته اگر دقت کنید احتمالاً همه این مشکلات رو یا مشابهش رو اولین بار که وارد ویندوز هم میشید باید میداشتید چون بههرحال محیط جدیده و ناآشنا. وگرنه کمی با لینوکس کار کنید میبینید بهطور قابل توجهی کمدردسرتر از ویندوزه.
ولی مشکلات شما در پست اول رو یک نگاه انداختم شما آخرین نسخه Sabayon رو نصب کنید تقریباً هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید (نصب کدک MP3 و کارت گرافیک و...) رو نخواهید داشت.
فقط این رو نمیدونم بر چه اساس گفتید؟:
من اصلاً یادم نمیاد در لینوکس ریست کرده باشم. حتی لحظه بعد از پایان نصب آماده اجراست! برخلاف ویندوز که ..!
با تشکر از راهنماییتون
منظورم هنگ کردن یا مجبور بودن به رستارت برای این که مجبورم پروسه رو پایان بدم alt+ctrl+backspace هم کار نمیکنه بعضآ
danial_848
20-05-2010, 20:18
با تشکر از راهنماییتون
منظورم هنگ کردن یا مجبور بودن به رستارت برای این که مجبورم پروسه رو پایان بدم alt+ctrl+backspace هم کار نمیکنه بعضآ
اوه.
Alt+Ctrl+backspace خودش به محیط گرافیکی وابسته ست شما باید با Alt+Ctrl+F2 سوییچ میکردید به محیط متنی. بعد هم پروسه رو با یکی دو خط فرمان kill میکردید بههمین سادگی. اتفاقاً مدیریت پروسهها در لینوکس خیلی هم پیشرفتهتر از ویندوزه. همون Task manager به علت هنگ کردن سیستم خیلی اوقات جواب نمیده. با ویروس هم خیلی ساده غیرفعال میشه.
لطفا تجربیات و ... را در گروه گنو/لینوکس مطرح کنید.
ضمنا از این بحث ها ما نتایج خوبی نگرفتیم، لطفا اگر سوالی دارید در مورد مشکلاتتون مطرح کنید تا پاسخ داده بشه (اون هم در تاپیک خودش)، اینکه شما چه مشکلاتی داشتید و حالا به نظرتون روح ویندوز والاتر از لینوکس هست و لینوکس رو یک سری بی تجربه ی بیکار زیر 30 سال می نویسند، اصلا به دیگران مرتبط نیست!
این تاپیک هم با توجه به همان علت که عرض کردم، بحث در گروه گنو/لینوکس بسته میشه.
خب دوست عزیز ! با این که مشکلات شما همگی ابتدایی هستند و اکثرا اصلا مشکل نیستن بزارید یکی جواب شما رو بدم .
اول اوبونتو که دیسک دی وی دی شو خریدم(v8.4) البته مال خیلی وقت پیشه به
عنوان اول کاری به طور کامل نصبیدمش و بعد یه سیدی گزاشتم تا بخونه تا منم یه
نگاهی به نرم افزارهاش بندازمو باش کار کنم با کمال تعجب دیدم ام پی تری رو
نمیشناسه و میگه پکیج کدک رو باید دانلود کنه که به موازات اون بعد 2 بار مراجعه
به کافینت و سوال جواب در فروم ها و جستجو فهمیدم که باید یه مودم اکسترنال
بگیرم (خدا رو شکر با اون کار کرد!) با یه کارت اینترنت 10 ساعته 5 ساعت کزاشتم
پکو دانلود کرد ام پی تری ها رو گوش دادم خوشم نیومد
این که پکیج های mp3 روی بعضی (مثل اوبنتو) نصب نیست به دلیل اپن سورس بودن سیستم عامل هست و این شناسه که اوبنتو به صورت پیش فرض فقط فایل های صوتی دارای کپی رایت (مثل wave های سی دی های اصل) رو اجرا می کنه ... و چون اکثر mp3 ها ناقص حقوق کپی رایت هستند ( به جز اون هایی که به صورت شخصی ساخته میشن .) به صورت پیش فرض توی اوبنتو این خصوصیت نیست ولی همون طور که گفتید با دانلود یک پکیج ساده میشه این فرمت رو اضافه کرد .
یه
مشکل دیگه این که کارت گرافیک هم ساپورت نمیکنه و صفحه خیلی کند و زننده
شده که باید یه 2 ساعتی بزارم دانلود کنه در صورتی که ویندوز خودمون بدون کارت
گرافیک راحت تر هم کار میکنه .
این به خاطر قدیمی بودن یا انبورد بودن گرافیک مادربورد شماست ... من با این که کارت گرافیک خودم هم جدید نیست ولی هیچ وقت به این مشکل بر نخوردم .
(این مشکلات در مینت و پارسیکس نسخه ی 2010 هم هست
من دیروز پارسیکسو دانلود کردم که یه برنامه هست که یه آیکن آبی داره اسمشو
نمیدونم چیه ولی کارش سه بعدی کردن و خوشگل کردن صفحه است خواستم
نمایش صفحه رو خوشگل کنم چند تا گزینشو فعال کردم و اوکی کردم یه مکسی
کرد بعد یه صفحه ی سفید اومد مثل صفحه ی مرگ ویندوز ولی فرقش این بود که
نوشته ای توش نبود تا برم تو کافینت جستجو کنم اشکال از چیه!!
compiz منظورت هست احتمالا . کارت گرافیکت چی هست ؟ این افکت ها روی هر کارت گرافیکی قابل اجرا نیست .
لینوکس مینت :یه کار جالبی کرده بوت لودر ویندوز 7 منو پیدا کرد و به mrb اضافه
کرد که این تو پارسیکس نبود فکر کنم تو اوبونتو قدیمی که گفتم بالا ،بود.
این ها برمیگرده به گراب ... هر چند که شما می تونی توی همون پارسیکس هم با چند تنظیم ساده ویندوز 7 رو اضافه کنی .
مشکل دیگه که قدرت ساپورت سخت افزاری لینوکس رو در مقایسه با ویندوز
زیر سول میبره اینه برای مثال سخت افزار وایلنس من سالهاست با انواع ویندوز کار
میکنه بدون هیچ مشکل و من تو لینوکس پارسیکس قبل از نصب ردر حالت لایو کار
میکنه بعد نصب پارسیکس هم کار میکنه ولی فقط جلسه ی اول و دوم و بار سوم
که کامپیوتر روشن میکنم کانت تو هیدن وایرلس نتورک نیست و گزینه ی بالای اون
هم نیست و راست کلیک هم که میکنم روش اینیبل نتورک هست ولی اینیبل
وایرلس نتورک غیر فعاله و نمیشه فعال کردش!
باید درایور مربوطه رو نصب کنی . به این نکته توجه کن که توی حتی ویندوز 7 به صورت عادی صدا رو هم نداری در صورتی که توی لینوکس برخلاف اینه ! و اکثر دیوایس ها رو باید براشون درایور نصب کنی و چندین بار ریستارت کنی ...! توی لینوکس برای اکثر این ها درایور پیش فرض هست .
من uptime سیستمم توی ویندوز شاید به 12 ساعت که برسه دیگه ویندوز برنامه ها رو به درستی اجرا نمی کنه !!!و مجبورم یه بار ریست بکنم تا درست بشه ... در حالی که توی لینوکس به راحتی 15-16 ساعت کار می کنم (بعدش مجبورم خاموش کنم !) و باز هم برنامه ها با همون سرعت باز میشن !
من خیلی به لینوکس و توضیعات اون احترام دارم و این پست رو برای واقع بین
شدن توسعه دهندگان لینوکس حد اقل مال پارسیکس که مال خودمونه نوشتم.
الان هم دارم آرچ لینوکس و اوبونتو رو دانلود میکنم ببینیم چی میشه .[/QUOTE
توزیع درست هست دوست عزیز !
[QUOTE]
من هم با شما موافقم باید از یه توضیع شروع کنم ولی من اینا رو یکی یکی دانلود میکنم تا خودم ببینم مشکلاتشو مزایاشو و بعد یکیو استفاده کنم که بعد یاد گرفتن کل مسائل توضیع پشیمون نشم و این که یه کمک جنبه ی تحقیقی داشت البته واسه تازه کارا
که بدونند چی بهتره و چی بدتر نه این که یه آقایی بیاد بگه برای شروع پارسیکس و شما بگید مثال زوزه و هر دوتاتون جلوشو خالی بزارید
من این مقالک رو یه کم عامیانه نوشتم افراد تازه کار میتونند خیلی چیزا توش پیدا کنند (بلاخره کار کردیم روش)
این کاره شما وقتی درسته که حداقل با مبانی توزیع های لینوکس آشنا باشید ! و این که برای شروع پارسیکس رو معرفی می کنه کسی بنا به عالی بودن اون توزیع نیست ! بلکه پارسیکس و اوبنتو به دلیل روان بودن و راحت بودن و پشتیبانی زیاد توصیه میشه تا ابتدا فرد با مقدمه ی لینوکس آشنا بشه و بعد توزیع مورد علاقش رو انتخاب کنه .
الان خیلی از مدیران این فروم هم شاید از بعضی توضیعات استفاده نکردن و نمیدونند چیه و به همین دلیل آواتارشونو لوگوی توضیع خودشون انتخاب کردن تا یه وقت مشکلی پیش نیاد!
دوست عزیز بهتره که نیت یابی نکنید و بیهوده حدس نزنید !
2- مشکل لینوکسی ها هم اینه که به مشکلات بزرگ توجه زیاد تری میکنند و این بلند پروازی ها که واسه شرکت ها و کارخانه جات! کاربرد داره رو میارن میدن اول کار دست یه تازه کار طرفم هنگ میکنه قبل از هنگ لینوکس!
متاسفانه متوجه ی منظور شما نشدم ! میشه بپرسم منظور شما از لینوکسی ها کیا هستن ؟ :20: توسعه دهندگان لینوکس برخلاف ویندوز خوده کاربرانش هستند .
(نویسندگان و توسعه دهندگان لینوکس افراد زیر 30 یا 35 سال هستن مجرد و بیکار و البته بی تجربه که بی پول مینویسند ولی ویندوز که پول میگیره افرادی برنامه مینویسن براش که از 7 خان رستم گزشتن و توقعات افرادی رو در نظر میگیرند که کار کردن و کاربردی و کمی مطیعانه کار کردن براشون مهمه ولی در در لینوکس انتظار فرد یه چیزی است تا خودشو مشغول کنه چون حوصله داره «جوون و مجرد» و به همین دلیل روحی در ویندوز دمیده شده که هیچ گاه نمیشود لینوکس به آن برسد )
یه فیلسوف لینوکسی ! اون شخص احتمالا حتی فیلسوف نبوده ! (تا تعریف شما از فیلسوف چی باشه !) که بخواد لینوکسی باشه !خیلی جالبه که من با 17 سال سن توی لاگ شهرمون کوچکترین فرد هستم و نکته ای که این فیلسوف یادش رفته بهش اشاره کنه عمر صنعت کامپیوتر هستش و این که در ایران ما ایا کلا چند نفر افراد بالا تر از 35 سال از کامپیوتر چیزی می دونن که بخوان ازش استفاده کنن !؟؟ و از لینوکسش صد البته !
در مورد جوون و مجرد شاید در ایران با اون موافق باشم ! ولی نکته ای که این فیلسوف نمی دونه در مورد روح ! نوع توسعه ی لینوکس و ویندوز هست . آیا چیزی از طرح ؛کلیسا و بازار؛ شنیده اید ؟
و یک سوال دیگه ! آیا شما تا به حال 100 و خورده ای دلار برای یک نسخه ی ویندوز پول داده اید ؟
4-کپی یه متن از یه نرم افزار به یه جای دیگه باید بدون خارج شدن از برنامه انجام یابد وگرنه به علت از دست رفتن یا -- شدن متن سری لینوکس آن کپی رو میحذفدد!
خیلی جالبه !کل این تاپیک فکر کنم این یکی یکم مفید بود ! من هنوز این چیزی که شما می گی رو تست نکردم ... تست می کنم و میگم ! فکر نکنم این طور باشه .
فیلسوف مجازی بود و خواستم نظرتونو بدونم ولی بقیه درست بود ولی جواب شما واسه مجازیه بود
من یکی به یکی به اظهارات ارزشمندتون نظرم رو مطرح کردم شما فقط مطالبم رو نصفه میخونید لطفآ شما هم منو از نظراتتون به مطالبم بهره مند کنید
[QUOTE]ضمنآ جستجو کردم عکس انواع افراد هکر رو آورد!
این دومی که استیو جابز هستش ؟ منظورتان از هکر چیست ؟ معمولا به توسعه دهندگان لینوکس هکر هم می گویند . قولی از ریچارد متیو استالمن .
در آخر یک پیشنهاد به شما بکنم :
این که شما رفتید و این همه توزیع رو نصب کردید مسلما برای این نبود که با لینوکس آشنا بشید و می خواستید که لینوکس رو نقد کنید(کاره عالیی انجام دادید !مثل همون نکته ای که باید تستش کنم) ! ولی اگه من اشتباه می کنم توصیه می کنم قبل از این همه تلاش با نصب یک توزیع خاص !(مثلا پارسیکس و یا اگر می خواهید کمتر دانلود کنید سوپر اوبنتو (نسخه ی ویرایش شده ی اوبنتو) و یا سابایون رو نصب کنید.) برید و با مشکلات و سختی های لینوکس آشنا بشید و بعد برای انتخاب توزیع اختصاصی تلاش کنید و بعد این مشکلات رو بگویید .
در ضمن در مورد کلیسا و بازار هم این لینک رو پیدا کردم برای شما ... به آن فیلسوف هم بدهید تا قدری با فلسفه ی لینوکس بازان اشنا بشه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :
roozbehonline.org
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.