مشاهده نسخه کامل
: Test Drive: Unlimited
jarooo_khakandaz
14-04-2006, 23:26
تاریخ انتشار: تابستان ۱۳۸۵
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
منتشر کننده: Atari
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
سبک بازی: Driving
انتشار برای: PSP | XBox 360 | PS 2 | PC
پس از گذشت 5 ماه از انتشار Need For Speed: Most Wanted، علاقه مندان به بازی های اتومبیل رانی منتظر ساخت شاهکار دیگری در سبک Driving باشند زیرا استودیو فرانسوی Eden سازنده ی سری بازی های V-Rally و Test Drive در حال ساخت نسخه ی جدیدی از Test Drive می باشد: Test Drive Ulimited؛ Atari نیز به عنوان منتشر کننده قصد دارد با عرضه ی این بازی از بحرانی که در آن گرفتار شده است نجات یابد و نام خود را مجددآ بر سر زبان ها بیاورد.
اگر بخواهیم به تاریخچه ی Test Drive اشاره کنیم باید گفت که اولین نسخه ی این بازی در سال 1987 و آخرین نسخه ی آن در سال 2004 با نام Test Drive: Eve Of Destruction به بازار عرضه شده است و اکنون نیز بعد قرار است Unlimited با ویژگی های منحصر به فرد عرضه شود.
در Test Drive Unlimited شما در نقش فردی هستید که به تازگی به Oahu (یکی از ایالت های آمریکا) وارد شده است و تصمیم دارد زندگی جدیدی را شروع کند. Oahu در Test Drive: Unlimited بسیار زیبا طراحی شده است و به جرات می توان گفت هر کس Unlimited را بازی کند در واقع سفری مجازی به Oaho کرده است. به گفته ی یکی از سازندگان این بازی، تمام شهرها از جمله Honolulu، Waikiki و Pearl City به صورت بسیار واقعی به نمایش در آمده اند و تمام پارک ها، خیابان ها و فروشگاه ها عینآ در بازی آمده اند.
محیط بازی بسیار بزرگ است و حدود 1000 مایل جاده ی قابل رانندگی در آن وجود دارد. در نقشه قابلیت Zoom in و Zoom Out وجود دارد که می توانید مکان های مخصوص را بزرگتر کنید و یا به کل منطقه، احاطه داشته باشید.
برای شروع بازی شما همانند بازی The Godfather ابتدا باید چهره ی خود را بسازید و برای چهره سازی، جزئیاتی چون: جنسیت، حالت و رنگ مو، حالت و اندازه ی بینی، مشخصات جزئیات صورت و مشخصات فیزیکی وجود دارد. علاوه بر چهره شما می توانید لباس های مختلفی را نیز بپوشید، بدین منظور مکان هایی در نقشه وجود دارد که مخصوص این کار است.
بعد از ساخت چهره شما باید برای خود یک ماشین یا یک موتور انتخاب کنید و بخرید. برای خرید و فروش ماشین و موتور نیز مکان هایی در نقشه وجود دارد، این مکان ها بنگاه های خرید و فروش هستند که در آن ها انواع خودرو ها و موتورهای مدرن و بروز از شرکت های Ford، Lamborghini، Jaguar، Aston Martin، Mercedes Benz، Maserati، Ducati، Saleen، Shelby، Audi و ... برای خرید یا فروش وجود دارد و تعداد آن ها به بیش از 80 مدل می رسد. همچنین می توانید با پرداختن مبلغ اندکی خودروها را به مدت 2 دقیقه در اختیار بگیرید و با آن کمی رانندگی کنید تا در آخر بتوانید خودروی مورد نظر خود را بیابید. بعد از خرید یک ماشین نیاز به یک خانه برای سکونت دارید. بدین منظور نقاط دیگری در نقشه برای خرید خانه وجود دارد. هر خانه دارای پارکینگ می باشد که حداقل ظرفیت آن 4 ماشین می باشد. درواقع زندگی شما بسته به اتومبیل و رانندگی و تنها از این طریق می توانید کسب درآمد کنید و برای اینکار راه های گوناگونی پیش روی شماست که در ادامه گفته خواهد شد.
انواع مسابقه ها و رقابت ها در Oahu وجود دارد که با شرکت در آن ها و برنده شدن می توانید جایزه ی آن را نصیب خود کنید، این یکی از راه های کسب درآمد است. انواع مسابقه های Test Drive Unlimited عبارت اند از: Straight Up، Head-to-Head، Time Trial و Speed-Trap که حداکثر 8 نفر می توانند در هر یک از آن ها شرکت کنند.
اما مهمترین نکته و ویژگی Test Drive: Unlimited، بازی آنلاین آن است و به جرات می توان گفت بهترین بازی اتومبیل رانی به صورت آنلاین همین Test Drive: Unlimited هست. در این قسمت شما با بازیکنان سراسر دنیا می توانید به رقابت بپردازید و قدرت رانندگی خود را محک بزنید، شما می توانید با روشن کرد چراغ های جلوی ماشینتان افراد دیگر را به مبارزه بطلبید و در صورت قبول کردن ماشین های دیگر می توانید خط آغاز و پایان مسابقه را انتخاب کنید و سپس مسابقه را شروع کنید. یکی از ویژگی های جالب بازی سیستم Filter Search Tools می باشد، در این سیستم شما می توانید افراد را بر اساس توانایی ها و مدل ماشین طبقه بندی کنید سپس طبقه ی مورد علاقه را انتخاب کنید و رقبای خود را از میان آن ها پیدا کنید. بازی آنلاین هم برای PC و هم برای XBox 360 وجود دارد اما بازیکنان PC و XBox 360 نمی توانند با هم به رقابت بپردازند.
نوآوری دیگری که در Unlimited وجود دارد طراحی و ساخت مسابقه هست، شما می توانید مسابقاتی از قبیل Time Trial، Race و Speed طراحی کنید و آن را در Server قرار دهید. جزئیات دیگری که می توانید انتخاب کنید، نقطه ی آغاز وپایان مسیر مسابقه، مدل های ماشین، هزینه ی شرکت در مسابقه و جایزه ی برنده ی مسابقه می باشد. هزینه ی شرکت در مسابقه را شرکت کنندگان به شما می پردازند و جایزه ی برنده را شما متقبل می شوید.این نیز یکی دیگر از راه های کسب درآمد می باشد.اگر شما راننده ی خوبی باشید می توانید در مسابقه ی خود شرکت کنید و برنده ی رقابت شوید در نتیجه جایزه مسابقه را نیز نصیب خود کنید. مسابقه ای که شما ساختید تا 7 روز در Server باقی می ماند و پس از گذشت این مدت برنده ی مسابقه مشخص خواهد شد. خرید و فروش ماشین به صورت آنلاین نیز انجام پذیر است که این خود می تواند یکی از راه های کسب در آمد باشد. از دیگر راه های کسب در آمد، قابلیت حمل و نقل بار و مسافر است که این امر در نوع خود بسیار جالب است.
گرافیک بازی نیز بسیار عالیست و همانطور که در تصاویر دیده می شود، محیط بازی و گرافیک ماشین ها به زیبایی به نمایش در آمده اند. بر روی اجزای ماشین ها و موتور ها بسیار کار شده است و علاوه بر این شما نیز می توانید خودروی مورد علاقه ی خود را همانند NFS: Most Wanted اسپرت کنید. بدین منظور قسمت هایی برای اسپرت کردن بیرون و حتی داخل ماشین نیز وجود دارد. این قسمت ها همانند بازی های دیگر شامل موتور، بدنه، لاستیک، رینگ و ... می باشد. نورپردازی بازی نیز در سطح بسیار بالایی قرار دارد و افکت های نوری بر روی ماشین ها بسیار زیباست.
کنترل ماشین ها بسیار مناسب است و به راحتی می توانید در جاده های بی پایان Oahu به رانندگی بپردازید. بر اساس سلیقه های مختلف انواع دوربین های متنوع از نماهای پشت، بالا، از داخل و از کناره ها نیز در بازی وجود دارد.
محیط بازی نیز همانطور که گفته شد بسیار واقعی است و انواع محیط های شهری تا کوهستانی در آن وجود دارد. همانند NFS: Most Wanted در صورت وارد شدن ضربه به خودروی شما، هیچ تغییری به وجود نمی آید و این به خاطر آن است که افراد در بازی آنلاین نتوانند خودروهای یکدیگر را صدمه بزنند. البته خودروهای معمولی که توسط رایانه هدایت می شوند آسیب می بینند که بر زیبایی بازی می افزاید.
بر روی صدای بازی نسز بسیار کار شده است و موتور هر ماشین صدای مخصوص حود را دارد. همچنین صدا های مخصوصی نیز وجود دارد که به عنوان راهنما، کاربرد زیادی خواهند داشت.
در کل Test Drive: Unlimited می تواند از زیباترین بازی های ساخته شد توسط استودیوی Eden منتشر شده توسط Atari باشد و می تواند رقیبی سرسخت برای تاج داران بازی های Drivng بخصوص Need For Speed: Most Wanted باشد.
جالب بود ممنون
ياد Test Drive كمودور و آميگا افتادم چه حالي مي كرديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمونی که nfs بازیهای کج و کور تحویل ملت میداد . test drive بازی با داستان nfs mw میساخت اونم کی 1998
Oracle_Eldorado
28-03-2007, 05:21
زمونی که nfs بازیهای کج و کور تحویل ملت میداد . test drive بازی با داستان nfs mw میساخت اونم کی 1998
حالا كي ميبيني بر عكس شده !
shakerifar
28-03-2007, 07:42
اين بازي الان تو بازاره من خودم دارمش متا سفانه كنترلش معيوبه:38:
با سلام . اسم تاپیک رو خودشه . مسائل مربوط به بازی رو اینجا مطرح کنید. من خودم عاشق سریهای قبلی این بازی هستم. میتونم بگم اولین بازی ماشین سواری بود که حالت داستانی هم داشت. حالا باز هم Test Drive
B O L O T
29-03-2007, 01:20
لطفا عكسي از بازي بزار
دوستان قبل از خريد بازى به ملزومات بازى توجه داشته باشند چون اين بازى يك بازى سنگين است و به كارت گرافيك بالايى نياز دارد!:18: در زير ملزومات بازى را به همراه كارتهاى گرافيكى كه اين بازى پشتيبانى مى كند را ذكر مى كنم:
: System Requirements
OS (Operating System):Windows 2000/XP/Vista
CPU (Processor):Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+
GPU (Video Cards):ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended
SPU (Sound Cards):DirectX 9.0-compatible Sound Card
System Memory (RAM):512 MB (1 GB recommended)
HDD free space(Hard Disk):8 GB
DVD drive:8x minimum
DirectX: DirectX 9.0C (included)
Multiplayer:Internet (TCP/IP) play supported 128 Kbps DSL/Cable Broadband Internet connection required for online play
Input:Keyboard, Mouse
كارتهاى گرافيكى پشتيبانى شده:
Supported Video cards
As is noted in the minimum requirements not all video cards have hardware vertex and pixel shader 2.0 support even though they have the required video memory available. Here is a non-exhaustive list of video cards that we have tested and are supported:
ATI Radeon 9800 Pro and XT
ATI Radeon X300 series
ATI Radeon X600 series
ATI Radeon X700 series
ATI Radeon X800 series
ATI Radeon X1300 series
ATI Radeon X1600 series
ATI Radeon X1800 series
ATI Radeon X1900 series
Nvidia GeForce 6600
Nvidia GeForce 6800
Nvidia GeForce 7300
Nvidia GeForce 7600
Nvidia GeForce 7800
Nvidia GeForce 7900
Nvidia GeForce 8800
Here is a non-exhaustive list of video cards that are not supported:
ATI Radeon 7200
ATI Radeon 7500
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500 Pro
ATI Radeon 9600 Pro and XT
ATI Radeon 9700 Pro
Intel 82810 Integrated Graphics
Intel 82815 Integrated Graphics
Intel 82830M Integrated Graphics
Intel 82845G Integrated Graphics
Intel 82852 Integrated Graphics
Intel 82855 Integrated Graphics
Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82855GM Extreme Graphics 2
Intel 82865G Extreme Graphics 2
Intel 82865GV Extreme Graphics 2
Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics
Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics
Nvidia GeForce 2MX
Nvidia GeForce 2GTS
Nvidia GeForce 4MX
Nvidia GeForce FX 5200
Nvidia GeForce FX 5600
Nvidia GeForce FX 5700
Nvidia GeForce FX 5800
Nvidia GeForce FX 5900
Nvidia GeForce 6200
SiS Xabre series video cards
S3 Graphics DeltaChrome S8
S3 Graphics Chrome S25
S3 Graphics Chrome S27
XGI Volari V3
XGI Volari V8
If you have any of these video cards please contact your system vendor for assistance in upgrading your video card.
در ضمن اين بازى به فضايى حدود 7-8 گيگابايت براى نصب نياز دارد!:41: و بازى به صورت 6 CD يا 1 DVD موجود است.
در زير هم لينك چند عكس از بازى را قرار مى دهم كه بايد روى آنها كليك كنيد!:20:
عكس اول:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس دوم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس سوم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس چهارم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس پنجم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس ششم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:20:
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 10:55
دوستان من يه چند تا سوال داشتم .
اين بازي آزاد در شهر داره ؟
چه ماشين هايي داره ؟
مرحله اي هستش ؟
gogole magole
30-03-2007, 12:35
فکر میکنم اصل بازی باشه
Evolution37
30-03-2007, 13:55
ببینم مگه این بازی ریلیز شده؟
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 18:38
ببینم مگه این بازی ریلیز شده؟
به خسته نباشی !
دوستان من يه چند تا سوال داشتم .
اين بازي آزاد در شهر داره ؟
چه ماشين هايي داره ؟
مرحله اي هستش ؟
1-بازى مثل بازى Need For Speed داراى حركت آزاد در شهر و پليس است اما با آن بازى نيز تفاوت هايى نيز دارد به عنوان مثال خريد محل سكونت(محل اقامت+پاركينگ ماشين ها)- تغيير ظاهر و البسه شخصيت با خريد از فروشگاهاى موجود-تغيير در ظاهر ماشين مثل بالابر شيشه-روشن و خاموش كردن ماشين-تغيير وضعيت دوربين با Mouse
2-در اين بازى مدل مختلف ماشين از شركت هاى مشهورى چون Ferrari-Ford-Benz-Nissan,... با قيمت هاى مختلف براى خريدوجود دارد كه علاوه بر آنها مي توانيد موتور از شركتهايى مثل Kawasaki خريدارى كنيد و در مسابقات شركت كنيد.در ضمن هر ماشين در گروهى دسته بندى شده است كه مى تواند در آن گروه مسابقه دهد.
3-اين بازى داراى مراحل ثبت سرعت گرفته تا مراحل رقابتى و زمانى است كه بدست آوردن يك از سه رتبه باعث دريافت پول نقد مى شود و ارقام سه رتبه متفاوت از هم است و مقدار پول آنها نيز متفاوت است.
براى من به دليل داشتن كارت گرافيك Nvidia GeForce 6200 كمى اجراى بازى به صورت Slow motion است و تا همين حد از محيط بازى آشنا شده ام(البته با وجود اينكه تمام تنظيمات را Low كردم) اگر دوستان ديگر در مورد محيط بازى اطلاعات ديگرى دارند ذكر كنند.
Oracle_Eldorado
31-03-2007, 11:20
1-بازى مثل بازى Need For Speed داراى حركت آزاد در شهر و پليس است اما با آن بازى نيز تفاوت هايى نيز دارد به عنوان مثال خريد محل سكونت(محل اقامت+پاركينگ ماشين ها)- تغيير ظاهر و البسه شخصيت با خريد از فروشگاهاى موجود-تغيير در ظاهر ماشين مثل بالابر شيشه-روشن و خاموش كردن ماشين-تغيير وضعيت دوربين با Mouse
2-در اين بازى مدل مختلف ماشين از شركت هاى مشهورى چون Ferrari-Ford-Benz-Nissan,... با قيمت هاى مختلف براى خريدوجود دارد كه علاوه بر آنها مي توانيد موتور از شركتهايى مثل Kawasaki خريدارى كنيد و در مسابقات شركت كنيد.در ضمن هر ماشين در گروهى دسته بندى شده است كه مى تواند در آن گروه مسابقه دهد.
3-اين بازى داراى مراحل ثبت سرعت گرفته تا مراحل رقابتى و زمانى است كه بدست آوردن يك از سه رتبه باعث دريافت پول نقد مى شود و ارقام سه رتبه متفاوت از هم است و مقدار پول آنها نيز متفوت است.
براى من به دليل داشتن كارت گرافيك Nvidia GeForce 6200 كمى اجراى بازى به صورت Slow motion است و تا همين حد از محيط بازى آشنا شده ام(البته با وجود اينكه تمام تنظيمات را Low كردم) اگر دوستان ديگر در مورد محيط بازى اطلاعات ديگرى دارند ذكر كنند.
موفق باشيد!
ممون عزيزم پس قشنگه . ميرم بگيرم !
من كه ديگه از ادامه دادن بازى با وجود امكانات جالبش منصرف شدم چون تعداد وقفه هاى بازى براى من زياد شده است و به هنگام رسيدن به سرعت هاى بالاى 180 بازى دچار وقفه مى شود و در همان چند لحظه ماشين با همان سرعت به حركت خود ادامه مى دهد و مثلا چند ثانيه بعد يا توى ديوار هستيد و يا به درخت يا ماشينى ديگر خورده ايد و اين عامل باعث دشوار شدن گذراندن مراحل ساده براى من شده است.اگر دوستان در مورد نصب بازى كمكى خواستند سوال كنند.در ضمن براى اجراى بازى به برنامه Daemon Tools v4.06 به بالا نياز داريد چون براى اجراى بازى نياز به اجراى همزمان برنامه اى به اسم Yasu هستيد كه با ورژن 4.06 به بالا برنامه Daemon Tools كار مى كند.
Oracle_Eldorado
01-04-2007, 10:30
من كه ديگه از ادامه دادن بازى با وجود امكانات جالبش منصرف شدم چون تعداد وقفه هاى بازى براى من زياد شده است و به هنگام رسيدن به سرعت هاى بالاى 180 بازى دچار وقفه مى شود و در همان چند لحظه ماشين با همان سرعت به حركت خود ادامه مى دهد و مثلا چند ثانيه بعد يا توى ديوار هستيد و يا به درخت يا ماشينى ديگر خورده ايد و اين عامل باعث دشوار شدن گذراندن مراحل ساده براى من شده است.اگر دوستان در مورد نصب بازى كمكى خواستند سوال كنند.در ضمن براى اجراى بازى به برنامه Daemon Tools v4.06 به بالا نياز داريد چون براى اجراى بازى نياز به اجراى همزمان برنامه اى به اسم Yasu هستيد كه با ورژن 4.06 به بالا برنامه Daemon Tools كار مى كند.
موفق باشيد!
میدونی چرا دچار وقفه میشه ؟
یعنی از سرعت خود بکاهید ! سرعت 180 به بالا مجاز نیست !
من میخوام این بازی رو بخرم از دوستانی که این بازی رو گرفتن وبازی میکنند بگن ارزش خریدن رو داره یا نه
میدونی چرا دچار وقفه میشه ؟
یعنی از سرعت خود بکاهید ! سرعت 180 به بالا مجاز نیست !
يعنى با ماشينى كه حداكثر سرعتش 350 است زير 180 تا سرعت برم؟:41: در ضمن ماشينى كه اول بازى خريدم حداكثر سرعتش 250 تا بود!:13:
من میخوام این بازی رو بخرم از دوستانی که این بازی رو گرفتن وبازی میکنند بگن ارزش خریدن رو داره یا نه
اگر كارت گرافيك شما يكى از كارت هاى گرافيك پشتيبانى شده توسط بازى در صفحه قبل است، به نظر من ارزش گرفتن آن را دارد چون امكانات جالب و خوبى دارد.
Oracle_Eldorado
03-04-2007, 10:40
ببینید دوستان یه سوال شاید یکمی خنده دار !
مال من Xfx 5500 هستش . میاره این گرافیک ؟
چون در لیست صفحه قبل 5200 بود و 5600 هم بود ولی 5500 نبود .
پس من يك ساعته چى دارم مى گم مال من كارت گرافيكم Nvidia GeForce 6200 با قدرت پردازش 256 ، آنوقت با پايين آوردن تمامى تنظيمات، بازى در حالت اجرا دچار وقفه مى شود.بعد حال شما مى خواهيد با Xfx 5500 كه احتمالا قدرت پردازشش 128 است بازى را اجرا كنيد:41:
موفق باشيد!:31:
Oracle_Eldorado
03-04-2007, 17:44
پس من يك ساعته چى دارم مى گم مال من كارت گرافيكم Nvidia GeForce 6200 با قدرت پردازش 256 ، آنوقت با پايين آوردن تمامى تنظيمات، بازى در حالت اجرا دچار وقفه مى شود.بعد حال شما مى خواهيد با Xfx 5500 كه احتمالا قدرت پردازشش 128 است بازى را اجرا كنيد
موفق باشيد!
عزیزم فحش میدی ؟
این گرافیک با همه ی گرافیک ها فرق داره .
Nvidia فقط یک سری از این گرافیک ها زد و من دیگه ازش ندیدم . مدل کاملش اینه :
Nvidia Geforce 5500 , 256MB , 256 B
تازه من با این گرافیک Ghost Recon 3 بازی میکنم !
B O L O T
03-04-2007, 17:54
اره در بساري از ليست ها نيست
H @ M I D
03-04-2007, 20:35
پس با این سیستم اگه همه چیز رو low کنم روان اجرا میشه ؟؟
رم :512
گرافیک : Gforce fx 5200
D o l f i n
03-04-2007, 22:24
منم سفارش بازي رو دادم اگه سر وقت دستم برسه چون ميدونم تا وقتي پست بيارتش شما ها تمومش كرديد
هيچكي بازي نكنه تا منم بازي دستم برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
04-04-2007, 11:52
منم سفارش بازي رو دادم اگه سر وقت دستم برسه چون ميدونم تا وقتي پست بيارتش شما ها تمومش كرديد
هيچكي بازي نكنه تا منم بازي دستم برسه
خوب عزیزم برو بخر . خیلی وقته توی بازار هستش . اگه بخوای به امید پست باشی .............
پس با این سیستم اگه همه چیز رو low کنم روان اجرا میشه ؟؟
رم :512
گرافیک : Gforce fx 5200
اره در بساري از ليست ها نيست
یعنی شما با این توضیحات میگید که 5200 از 5500 بهتره ؟!
عزیزم فحش میدی ؟
این گرافیک با همه ی گرافیک ها فرق داره .
Nvidia فقط یک سری از این گرافیک ها زد و من دیگه ازش ندیدم . مدل کاملش اینه :
Nvidia Geforce 5500 , 256MB , 256 B
تازه من با این گرافیک Ghost Recon 3 بازی میکنم !
از ما گفتن بود كارت هاى گرافيك 256MB بازى را خوب اجرا نمى كنند و بازى هر چند ثانيه دچار وقفه مى شود چه برسد به مدل هاى پايين تر:41:
Oracle_Eldorado
05-04-2007, 09:44
از ما گفتن بود كارت هاى گرافيك 256mb بازى را خوب اجرا نمى كنند و بازى هر چند ثانيه دچار وقفه مى شود چه برسد به مدل هاى پايين تر
موفق باشيد!
حالا میگیریم . جهنم از 1500 تومن ! شاید شانسمون گرفت و آورد
این هم چند تا کرک برای بازی : (با تشکر از آقا IM@n
TEST DRIVE UNLIMITED v1.0 [ALL] FIXED EXE> 2.89 Mb
1- مستقیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- غیر مستقیم:
+
TEST DRIVE UNLIMITED v1.0 [ALL] *PROPER WORKING* FIXED EXE> 3.13 Mb
1- مستقیم:
2- غیر مستقیم:
+
TEST DRIVE UNLIMITED [ALL] NO INTRO FIX> 97.7 Kb
1- مستقیم:
2- غیر مستقیم:
ماراتون عزيز كرك هارا چگونه بايد استفاده كرد لطفا
در ضمن من با كارت گرافيك نويدا256 بازي ميكنم خيلي خوب است
Oracle_Eldorado
13-04-2007, 19:28
ماراتون عزيز كرك هارا چگونه بايد استفاده كرد لطفا
در ضمن من با كارت گرافيك نويدا256 بازي ميكنم خيلي خوب است
امير جان ! اولا ان ويديا ! نه نويدا ! N Vidia . بعدشم لينك كرك ها رو كپي كن ، بعدش در يك IE جديد بجاي آدرس سايت Paste كن . و Enter بزن .
ممنون از ماراتون عزيز .
سلام
واسه من هم خیلی بد اجرا میشه...
کارت گرافیک من: GeForce FX 5200
رم: 512
یعنی باز هم کمه ؟
با وجود اینکه رزولیشن رو در پایین ترین اندازه گذاشتم،ولی بازم افتضاحه...
در ضمن این کرک ها چه کار میکنند؟ (مشکلی از بازی رو بر طرف میکنند یا چیز جدیدی اضافه میکنند؟)
Oracle_Eldorado
15-04-2007, 18:53
سلام
یعنی باز هم کمه ؟
در ضمن این کرک ها چه کار میکنند؟ (مشکلی از بازی رو بر طرف میکنند یا چیز جدیدی اضافه میکنند؟)
عزیزم رمت برای بازی کمه .
مال گرافیک من خودش یدونه 256 داره . خود سیستم هم یدونه 512 . ولی هنوز جرعت نکردم نصب کنم !
ولی خداییش باورتون میشه این سیستم تازه با CPU 1.7 سلرون !!!!!!!!!! بازی Ghost Recon 3 رو بیاره ؟!
D o l f i n
15-04-2007, 23:28
این با دسته هم اجرا میشه واسه من که نمیشه با کیبورد هم که اصلا کنترل خوبی نداره
کسی نمیدونه این کرک ها چه کار میکنند؟
مشکلی از بازی رو بر طرف میکنند یا چیز جدیدی اضافه میکنند؟
کسی نمیدونه این کرک ها چه کار میکنند؟
مشکلی از بازی رو بر طرف میکنند یا چیز جدیدی اضافه میکنند؟
در مورد همه اش نمیدونم ولی چندتایی که من بررسی کردم مشکل سی دی اصلی رو حل میکنه . یعنی اینکه شما بدون دی وی دی میتونید بازی کنید. البته بعضی از اینها ایمیج بازی رو لازم داره که با deamon باید لود بشن. ولی یک مورد جالب رو دیدم مثل بازی پدرخوانده که اومده بود ایمیج بازی رو توی 1مگابایت فشرده کرده بود بعد این فایل فشرده که روی هارد باز میکنی همون حجم دی وی دی رو اشغال میکرد. البته یکی از کرکها هم این بازی رو بدون نیاز به ایمیج یا خود سی دی اجرا میکنه که خیلی به ادم حال میده
H @ M I D
18-04-2007, 19:44
سلام
یعنی باز هم کمه ؟
سلام
منم همین کارت گرافیک و رم رو دارم میخواستم ببینم بازی چطوری اجرا میشه
تیک میزنه یا فقط گرافیکش خیلی پایین اومده در کل اگه میشه باهاش بازی کرد من برم بازی رو بگیرم
خوب بالاخره با كلى وقفه هاى 1- 10 ثانيه اى موفق به اتمام بازى شدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين بازى به 100 درصد نمى رسد چون قسمت هايى از بازى به صورت Online است و در صورت انجام بعضى از آنها شما امتياز مى گيريد و امتياز شما به عدد 1000 نزديك مى شود و درصد بازى بيشتر مى شود.در ضمن فايل هاى No-DVD آقاى ماراتون نيز در اجراى بهتر بازى نسبت به حالت استفاده از deamon موثر بود ولى در كل اين وقفه ها بازى را كمى تلخ كرده بود.خوب اين هم شرايط Save ى كه من براى دوستان آپلود كرده ام:
درصد پيشرفت بازى: 74%
ميزان مبلغ در اختيار: درحدود 1.6 ميليون
تعداد ماشين هاى در اختيار: 35 عدد
تعداد موتور هاى در اختيار: 5 عدد
تعداد خانه هاى در اختيار: 8 عدد
درصد كشف جاده هاى نقشه: 100%
مراحل گذرانده شده: 120 عدد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك دانلود غيرمستقيم Save :
براى استفاده از اين Save كافيست ابتدا از Save خودتان در پوشه My Documents در جايى ديگر كپى بگيريد و سپس پوشه savegame را در پوشه Test Drive Unlimited واقع در My Documents كپى كنيد.
در زير هم مى توانيد گالرى عكس هاى ماشين ها و موتور هاى موجود در بازى Test Drive Unlimited را ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدرس سايت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دوستان مى خواهند در خود بازى كاغذهاى معلق و پرندگان نشان داده نشوند مى توانند با تغيير نام دادن دو فايل كه در آدرس زير قرار دارند آنها را در بازى حذف كنند.براى اين كار به پوشه محل نصب بازى برويد و آدرس زير را دنبال كنيد و دو فايل Birds.bnk و Papers.bnk را تغيير نام دهيد.
\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details « محل نصب بازى
موفق باشيد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rainysky50
18-06-2007, 13:32
ملت کمکم کنید.من بازی test drive unlimited رو از شرکت تکین خریدم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید رجیستر شه و بازی اجرا نمیشه.در دی وی دی یک سریال گذاشتن ولی معلوم نیست این سریال رو کجا باید وارد کنیم .خواهشا کمکم کنید.
mahdyshr
26-06-2007, 23:47
ملت کمکم کنید.من بازی test drive unlimited رو از شرکت تکین خریدم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید رجیستر شه و بازی اجرا نمیشه.در دی وی دی یک سریال گذاشتن ولی معلوم نیست این سریال رو کجا باید وارد کنیم .خواهشا کمکم کنید.
میشه اون سریالو اینجا بزارید؟
اولین بازی ماشینی هست که بعد از Msw خوشم امد ازش
هم حالت داستانی و گرافیکش عالیه .طراحی ماشین از داخل بگیر تا بیرون
تنوع مراحلش هم که صحبتش نیست
فقط یک کم کنترل ماشین سخته :31:
نظر شخصي من درباره اين بازي :
حيف اين ماشينها كه بجاي Nfs :mw توي ين بازي بود !!! :8: :8:
این بازی چرا اینطوری اجرا میشه؟!!! من با گرافیک 256 Gt 7600 و 1 گیگ رم و Cpu 3000 اجرا میکنمش ولی خیلی تیک میزنه!قضیه اش چیه؟رم و ببرم بالا جواب میده؟
این بازی چرا اینطوری اجرا میشه؟!!! من با گرافیک 256 Gt 7600 و 1 گیگ رم و Cpu 3000 اجرا میکنمش ولی خیلی تیک میزنه!قضیه اش چیه؟رم و ببرم بالا جواب میده؟
من با گرافیک 256 6600 و 1 گیگ رم و amd 3000 مشكل چنداني ندارم. به شرطي كه رزولوشن رو بياري پايينتر. Antialaisingيا همچين چيزي رو هم بياري پايين يا روي None بگذار هيچ مشكلي باهاش پيدا نميكني.
mohammad_twe
29-06-2007, 17:16
پس با این حال این رو این گرافیک نمیاد Radeon 9200 رم 256 ؟؟؟ :13: :41:
پس با این حال این رو این گرافیک نمیاد Radeon 9200 رم 256 ؟؟؟ :13: :41:
نمیاد.رمت خیلی خیلی پائینه.رو 1 گیگ بزور اجرا میشه.
سلام دوستان.من تحليل اين بازي رو تو يه سايت ديگه خوندم.و عكس هاش رو ديدم.خيلي گرافيك توپي داره.
من كه عكس هاش رو ديدم همون موقع رفتم بخرم ولي پيداش نكردم.(كل انقلاب رو گشتم.)
سيستم من اينه.به نظر شما من شانس آوردم كه گيرش نياوردم يعني با اين سيستم مياد.چند سي دي است.?DVDهست؟
256MB Gforce FX5500
Ram 1024
CPU 2.8
اگه با پايين ترين تنظيمات هم بياد من راضيم.لطفاً جواب بديد.
سلام دوستان.من تحليل اين بازي رو تو يه سايت ديگه خوندم.و عكس هاش رو ديدم.خيلي گرافيك توپي داره.
سيستم من اينه.به نظر شما من شانس آوردم كه گيرش نياوردم يعني با اين سيستم مياد.چند سي دي است.?DVDهست؟
256MB Gforce FX5500
Ram 1024
CPU 2.8
فکر نمیکنم روی این سیستم جواب بده
جواب هم بده شرایط مطلوبی نداره :41:
مال من یک dvd هست برای شرکت Empror :46:
SADEGH 7
01-07-2007, 08:09
256MB Gforce FX5500
Ram 1024
CPU 2.8
بری بازار رضا (ولی عصر بالاتر از چهار راه ولی عصر ) می تونی dvd رو با 1000 تومن بخری.گرافیک من Nvidia GeForce 7300 ولی رمم 512 بود خیلی گیر می کرد. چون رمت 1 گیگه امکانش هست بازی خوب کار کنه.
از شما دو تا دوست خوبم ممنونم.جنابOracle_Eldoradoشما كه گرافيكت عين مال منه آخرش بازي رو گرفتي و آيا تونستي اجرا كني.
Abbas1368gh
02-07-2007, 02:33
گرافیک من 6600 هست رم هم512
بازی رو روان اجرامی کند
چون رمت 1 گیگه امکانش هست بازی خوب کار کنه.پس چرا روی سیستم من که رم یک گیگ دارم روون اجرا نمیشه؟
Abbas1368gh
05-07-2007, 01:21
برای اینکه روون اجرا بشه بازی رو اجرا کردی رفتی تویه خیابونو یه گاز دادی بعد میری توی video و HDU
رو تیک میزنی و َAPPLAY میکونی بعد دوباره قیر فعالش می کنی و میری بازی می کنی
برای اینکه روون اجرا بشه بازی رو اجرا کردی رفتی تویه خیابونو یه گاز دادی بعد میری توی video و HDU
رو تیک میزنی و َAPPLAY میکونی بعد دوباره قیر فعالش می کنی و میری بازی می کنی
اين گزينه كه براى من كلاً غيرفعال است يعنى تيره رنگ است و قابل فعال شدن نيست؟!:41:
پس چرا روی سیستم من که رم یک گیگ دارم روون اجرا نمیشه؟
معمولاً بازى هايى كه از شركت Atari بيرون مى آيد اينجورى هستند يعنى عجيب و غريب عمل مى كند مثلاً نمونش Driver Parallel lines كه توش دارى از اسلحه استفاده مى كنى ولى اسلحه نامرئى است!:18:
فكركنم از اين بازى خوب استقبال نشده است به دليل ملزومات بازى كه بالاست!:18:البته ما وظيفه داريم تغييرات جديد و Patch را معرفى كنيم:46:كه اگر دوستان در طى اين 7-8 ماه معرفى مى كردند بهتر بود:20:
شما مى توانيد با جستجوى عبارت TDU_PC_Patch_166A.zip در Google و انتخاب يكى از سايت هاى Mirror اقدام به دانلود Patch 1.66A با حجم 16.4 مگابايت كنيد كه مشكلات زير را در بازى (به گفته سايت منبع Atari) رفع كندو دو ماشين Audi RS4 و Nissan Skyline R34 را به بازى اضافه مى كند:
Anti Cheat measures implemented throughout the game
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, ?isolate? feature of the free ride improved)
Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
Fixed traffic cars flying around
Fixed bug on multi-threading code
Fixed some crackering/stuttering sound issues
Fixed bugs in photo mode
Fixed some corruption on car graphics
Improved volume balance and bass power
براى دانلود كرك اين Patch نيز كافيست با جستجوى نام بازى در يكى از دوسايت زير كرك را با حجم 2.64 مگابايت دانلود كنيد(هر دو كرك يكى است) و با فايل اصلى بازى جايگزين كنيد :
Oracle_Eldorado
06-03-2008, 20:01
دستت درد نکنه دوست من .
موفق باشید ...
end_of_world
06-03-2008, 20:11
اين پچ براي چه موقعي هست
منظورم اينه كه چند وقت ازش گذشته؟
اين پچ براي چه موقعي هست
منظورم اينه كه چند وقت ازش گذشته؟
تاريخ دقيقش فكر كنم مال 17-07-2007 باشه:46:
end_of_world
06-03-2008, 20:22
تاريخ دقيقش فكر كنم مال 17-07-2007 باشه:46:
اوكي ممنون دوست من:10:
اوه در ضمن تمام اين امكانات واقعا بهش اضافه شده؟:20:
اوكي ممنون دوست من:10:
اوه در ضمن تمام اين امكانات واقعا بهش اضافه شده؟:20:
بيشتر تغييرات مربوط به حالت Online است كه چون ما Key معتبر نداريم و هنگام Multiplayer آن Key ها چك مى شود نمى توانيم اكنون نظرى بدهيم.در موردحالت Offline فكر كنم بهترين تغيير ، تغيير زيرى است چون سيستم قبلى Save ها خوب نبود و بعضى مواقع Save بازى مى پريد و يا بازى Error مى داد.:46:
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
hesam_g59
09-09-2008, 22:46
سلام...
كسي كد online بازي رو نداره؟
بعد از وارد شدن به محیط بازی و خرید خونه و ماشین میگه برو به اولین مسابقه.وقتی میرم و اینتر میزنم که وارد مسابقه بشم دو گزینه میاد که یکی واسه شبکه بازی کردنه و دیگری واسه بازی تک نفره *single player*
بازی تک نفره رو که میارم و از قسمت پائین گزینه ی استارت رو میزنم تصویر زیر میاد و هیچ اتفاقی رخ نمیده.مشکل از چیه؟
چشتون روز بد نبینه!
سرچ کردم, قریب 100 تا تاپیک در فروم های خارجی پیدا کردم که همه دقیقا مشکل منو داشتند و نکته ی جالب اینکه هیچ کدوم از این تاپیکها به نتیجه نرسیده بودند!!!!!!!!!!!
یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
من خیلی وقت پیش این بازی رو انجام دادم دقیق یادم نیست. ولی چون گرافیکم زیاد جالب نبود . بعضی وقتها میشد که قسمتی از ماشین تو بازی ناپدید میشد. من هم جزئیات گرافیک رو پایین می اوردم و بعدش یک بار از بازی خارج میشدم و دوباره واردش میشدم درست میشد. شما هم همینکار رو بکنید. البته ممکن هست که اشکال از کرک بازی هم باشه.
کسی نمیدونه قسمت بعدی این بازی کی ریلیز میشه؟
mehdi30nema
13-10-2008, 08:54
کسی نیست جواب ما رو بده؟
فعلا قسمت بعدي در كار نيست
دوستان پچ ماشيني نيست كه حجمش خيلي زياد نباشه برا دانلود و مشكلي در اجراي بازي نداشته باشه...
mfarikhi
16-04-2010, 22:45
azizan age yeki javab bede ke chejor mishe in baziro onlin bazi kard mamnooon misham
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.