ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیک راست و 100% شدن CPU؟!!

Mostafa_Amol
20-05-2010, 12:26
سلام

وقتی روی یکی از فایل ها یا پوشه هام کلیک راست می کنم CPU به 100% می رسه دلیلش چیه؟ 4-5 نفری اینو چک کردن به جز یه نفر همشون این مشکلو داشتن البته انگار این مشکل فقط طوی XP هست
یکی از دوستانم که اولین بار روی کامپیوتر خودش متوجه این قضیه شده بود می گفت دمای کامپیوتر هم بالا می ره در این وضعیت پس این یه حالت نمایش فقط نیست
یه نفر هم می گفت دلیلش نیم سوز شدن سی پی یو هست اما مشکل اینجاست که یکی از رفقام توی XP سیستمش این طوری می شد اما توی 7 یا ویستا این طوری نمی شد

پس واقعا این مشکل از کجاست؟

اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DaRiOuShJh
20-05-2010, 13:16
برادر بعید میدونم این مشکل مربوط به سخت فازرا باشه
یا ویروس هست یا اینکه برنامه ای هست که با کلیک راست باید اجرا بشه و به دلایلی یا سنگین هست یا مشکلی داره استفاده سی پی یو رو میبره بالا

این scan for spyware برای کدوم برنامه هست؟

درایو هاتون هم چون share شده ممکنه از این مورد هم باشه که باید یه متخصص شبکه راهنایی کنه

بعد از اینکه 100 درصد میشه یسیتم دوباره بعد از یه مدت خوب میشه یا اینکه هنگ میکنه؟

TREASURES
20-05-2010, 13:22
سلام شما تو همون TASK MANAGER برید تو قیمت PROCCESSES ببینید کدوم برنامه هست که سی پی یو رو اشغال کرده اونو END PROCCESS کنید :20: در ضمن از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟ ممکن هم هست که ویندوزتون مشکل داشته باشه احتمال ویروس هم هست :5:

alirezak4
20-05-2010, 13:25
متأسفانه توضیحاتتون اصلا کامل نیستن.
1- مدل سی پی یو چیه.به طور کامل بیان کنید
2- لیست تمام نرم افزارهای بزرگ و کوچکی که به صورت جانبی نصب کردید رو ارائه بدید.
3- با توجه به راست کلیکتون من یک تست زرم. winrar رو نصب کردم و متوجه شدم وقتی وینرر نصب هست 50 درست از سی پی یو موقع راست کلیک استفاده میشه.ووقتی نیست فقط 5 درصد.بهتر است شما هم یک تست بزنید.

اما یه نکته دیگه رو هم باید توضیح بدم.ظاهرا این مشکل مربوط میشه به برنامه نویسی xp اگه براتون این امکان هست لطفا 7 رو نصب کنید و یه تست بگیرید.شاید به یه نتیجه جالب برسیم.

Mostafa_Amol
20-05-2010, 15:17
سلام شما تو همون TASK MANAGER برید تو قیمت PROCCESSES ببینید کدوم برنامه هست که سی پی یو رو اشغال کرده اونو END PROCCESS کنید :20: در ضمن از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟ ممکن هم هست که ویندوزتون مشکل داشته باشه احتمال ویروس هم هست :5:

explorer.exe هست که این فضا رو اشغال می کنه و همون طور که می دونین End proccess کردن اون باعث درست نیست اگر چه این کار رو قبلا تست کرده بودم و نتیجش چیزی جز دوباره بازگشت این برنامه به لیست نیست و مشکل نیز دوباره خواهیم داشت
من آنتی ویروسی ندارم من فایروال نصب می کنم outpost Firewall pro !

4 نفر از 5 نفر با ویدوز XP های مختلف ویندوزشون مشکل داره؟ تا اونجا که یادم می آد وقتی ویندوز رو تازه هم نصب کرده بودم تست کردم و نتیجه همین بود پس مشکل ربط به نرم افزارهای دیگه نداره!

برادر بعید میدونم این مشکل مربوط به سخت فازرا باشه
یا ویروس هست یا اینکه برنامه ای هست که با کلیک راست باید اجرا بشه و به دلایلی یا سنگین هست یا مشکلی داره استفاده سی پی یو رو میبره بالا

این scan for spyware برای کدوم برنامه هست؟

درایو هاتون هم چون share شده ممکنه از این مورد هم باشه که باید یه متخصص شبکه راهنایی کنه

بعد از اینکه 100 درصد میشه یسیتم دوباره بعد از یه مدت خوب میشه یا اینکه هنگ میکنه؟

همون طور که در جواب دوست قبلیمون گفتم به ویروس و برنامه های دیگه نمی تونه ربط داشته باشه چون :»بعد از نصب ویندوز هم همین طور بود

scan for spyware مربوط به outpost Firewall pro هست

نه بعد از 100% شدن مقدارش کم نمی شه و این که این سیستمم هیچ وقت هنگ نمی کنه راستش اصلا نمی ذارم تو این حالت برای مدت طولانی بمونه چون می ترسم CPU بسوزه

متأسفانه توضیحاتتون اصلا کامل نیستن.
1- مدل سی پی یو چیه.به طور کامل بیان کنید
2- لیست تمام نرم افزارهای بزرگ و کوچکی که به صورت جانبی نصب کردید رو ارائه بدید.
3- با توجه به راست کلیکتون من یک تست زرم. winrar رو نصب کردم و متوجه شدم وقتی وینرر نصب هست 50 درست از سی پی یو موقع راست کلیک استفاده میشه.ووقتی نیست فقط 5 درصد.بهتر است شما هم یک تست بزنید.

اما یه نکته دیگه رو هم باید توضیح بدم.ظاهرا این مشکل مربوط میشه به برنامه نویسی xp اگه براتون این امکان هست لطفا 7 رو نصب کنید و یه تست بگیرید.شاید به یه نتیجه جالب برسیم.

شرمنده چیزههایی که فکر می کردم لازمه رو گفتم .... چشم الآن با سوالای شما کاملش می کنم :46:

1- intel celeron 1.7 اما مشکل اینجاس من نمی دونم مال بقیقه دوستانم که این مشکلو دارن چیه .... آهان یه چیز جالب این بود که یکی از دوستام روی سیستم 4 هسته ای که XP روش نصب بود تست کرده بود یکی از هسته هاش 100% شده بود ولی روی 7 یا ویستا تست کرد و هیچ مشکلی وجود نداشت یعنی 100% نشده بود

در مورد 2 و 3 در جواب دوستان خوبم توضیح دادم اما اگه لازمه جواب 2 رو از تو سیستمم در بیارم؟

نه روی این سیستمم نمی تونم 7 رو نصب کنم چون درایو سی 6گیگ فضا داره (که می شه اینو حل کرد ولی ...) و رم 256 و سی پی یو رو هم که گفتم

نکته ی دیگه اینکه : اگه روی یه چیز کلیک راست کرده باشین و کلیک چپ نکنین => دوباره کلیک راست کنید سریع 100% به کمترین مقدار کاهش پیدا می کند و همه چیز عادی می شه ولی اگه دوباره کلیک چپ کنین و دوباره کلیک راست همین وضعیت رو خواهیم داشت که CPU به 100% می رسه

از همه دوستان متشکرم :11:
موفق باشید
یا علی :10:

A H P
20-05-2010, 15:39
با سلام
با استفاده از یکی از دو راه حل زیر مشکلتون حل خواهد شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alirezak4
20-05-2010, 15:50
با سلام

دقیقا مشکل از همین جاست و معلوم میشه که مربوط به نوع برنامه نویسی اکس پی داره

فارسی این مطلب:
روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید به تب Appearance برید
روی افکت کلیک کنید
تمام جعبه ها رو غیر تیک دار کنید و ok مشکل حل میشه

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

البته شاید از نظر دوستان خیلی مهم نباشه.اما یه نکته داره و اون هم اینکه باعث عدم کارکرد اضافی سی پی میشه که خودش باعث بالارفتن عمر کارکد میشه

Mostafa_Amol
20-05-2010, 16:44
با سلام

ای ول دمتون گرم ... :11:
ممنونم
مشکل حل شد

دقیقا مشکل از همین جاست و معلوم میشه که مربوط به نوع برنامه نویسی اکس پی داره

فارسی این مطلب:
روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید به تب Appearance برید
روی افکت کلیک کنید
تمام جعبه ها رو غیر تیک دار کنید و ok مشکل حل میشه

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

البته شاید از نظر دوستان خیلی مهم نباشه.اما یه نکته داره و اون هم اینکه باعث عدم کارکرد اضافی سی پی میشه که خودش باعث بالارفتن عمر کارکد میشه

گفته فقط تیکه "Use the following transition effect for menus and tooltips" رو بردارین .... چرا حرف در می آرین :31:

متشکر
موفق باشید
یا علی:11:

alirezak4
20-05-2010, 19:06
ای ول دمتون گرم ... :11:
ممنونم
مشکل حل شد

گفته فقط تیکه "Use the following transition effect for menus and tooltips" رو بردارین .... چرا حرف در می آرین :31:

متشکر
موفق باشید
یا علی:11:
اگه بقیه تیک ها رو هم بخونید متوجه میشید که نیازی به وجودشون نیست