مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن بی سیم در خانه
Mehran NZ
19-05-2010, 22:56
سلام دوستان
من چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم برا شبکه کابلی که خونمون و شبکه کنم الان پشیمون شدم می خوام شبکه بی سیم انجام بدم
خوب بگم که من هنوز ADSL نگرفتم و تو این چند روز قراره بگیرم
یه لپ تاپ هست مدل 1564 دل که کارت شبکه وایر لس داره دو تا هم pc دارم که کارت شبکه معمولی دارن(دو تا لب تاپ دیگه هم خواهم گرفت)
خوب الان من باید دقیقا چیکار کنم؟ ببینید این درسته؟!
یه مودم بی سیم می گیرم برا کامپیوتر دسکتاپ خودم بعد بجای هاب یه access point می گیرم می ذارم کنار میزم و دو تا کارت شبکه هم می گیرم برا دو تا دسکتاپ و لپ تاپها هم که هیچی نمی خوان دیگه!
درست حدس زدم؟
undertaker_ss
20-05-2010, 00:47
سلام دوستان
من چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم برا شبکه کابلی که خونمون و شبکه کنم الان پشیمون شدم می خوام شبکه بی سیم انجام بدم
خوب بگم که من هنوز ADSL نگرفتم و تو این چند روز قراره بگیرم
یه لپ تاپ هست مدل 1564 دل که کارت شبکه وایر لس داره دو تا هم pc دارم که کارت شبکه معمولی دارن(دو تا لب تاپ دیگه هم خواهم گرفت)
خوب الان من باید دقیقا چیکار کنم؟ ببینید این درسته؟!
یه مودم بی سیم می گیرم برا کامپیوتر دسکتاپ خودم بعد بجای هاب یه access point می گیرم می ذارم کنار میزم و دو تا کارت شبکه هم می گیرم برا دو تا دسکتاپ و لپ تاپها هم که هیچی نمی خوان دیگه!
درست حدس زدم؟
فکر نمی کنم access point نیاز باشه
بقیه اش درسته
Mehran NZ
20-05-2010, 00:53
فکر نمی کنم access point نیاز باشه
بقیه اش درسته
چرا نمی خواد؟!
من منظورم فقط اینترنت خالی نیستها می خوام کامپیوترها شبکه هم بشن!
اگه اکسس پوینت نخواد که فقط یه کارت شبکه لازم خواهم داشت دیگه چون مودم و که رو کامپیوتر خودم نصب می کنم دیگه به جایی قرار نیست اتصال پیدا کنه دو تا کارت شبکه رو به این خاطر گفتم که باید به اکسس پوینت وصل بشه و .....
ardalan_zapata
20-05-2010, 01:28
شما یدونه مودم ADSL- Wireless میگیری
بعد مودم رو به صورت PPPOE کانفیگ میکنی
مودم دارای 4 پورت Lan هست یعنی 4 تا کامپیوتر با کارت شبکه بهش وصل میشه
بقیه لپ تاپ ها هم با وایرلس بهش وصل میشن
همه دستگاه ها به صورت DHCP به همون مودم وصل میشن.
Mehran NZ
20-05-2010, 02:39
اقا کامپیوتر من پایینه و بقیه کامپیوترها همشون طبقه بالا هستن و و سیمی وجود نداره که بخوام با سیم وصلشون کنم اونوقت همه از طریق همین یه مودم بصورت وایر لس شبکه می شن؟!
ببین موضوع اینجاست که من می خوام کامپیوترم (اونی که مودم وایر لس رو می خوام روش نصب کنم) فرقی نداشته باشه روشن باشه یا خاموش بقیه کامپیوترها بتونن هم شبکه بشن و هم به اینترنت وصل بشن الان این بدون Access Point و با روشی که شما گفتین امکان پذیره؟!
Mehran NZ
20-05-2010, 02:39
اقا کامپیوتر من پایینه و بقیه کامپیوترها همشون طبقه بالا هستن و و سیمی وجود نداره که بخوام با سیم وصلشون کنم اونوقت همه از طریق همین یه مودم بصورت وایر لس شبکه می شن؟!
ببین موضوع اینجاست که من می خوام کامپیوترم (اونی که مودم وایر لس رو می خوام روش نصب کنم) فرقی نداشته باشه روشن باشه یا خاموش بقیه کامپیوترها بتونن هم شبکه بشن و هم به اینترنت وصل بشن الان این بدون Access Point و با روشی که شما گفتین امکان پذیره؟!
ardalan_zapata
20-05-2010, 08:55
ببین
شما وقتی مودم رو به صورت PPPOE کانفیگ میکنی دیگه خود مودم میشه یک سرور که اینترنت ارائه میده
یعنی هر وقت مودم روشن باشه اینترنه کانکته !!
هر دستگاهی هم بهش وصل بشه میتونه ازش استفاده کنه
خدمتتون عرض کردم شما هم میتونی از پورت LAN استفاده کنی هم وایرلس
یعنی مودم رو بزاری کنار کامپیوتر خودت که پایینه و با پورت LAN وصلش کنی به کامپیوترت بقیه هم که از وایرلسش استفاده میکنن
یه لینک سیس wag 160 n بگیر خودش ap/adsl modem/router هست و برای اونایی که کارت بی سیم ندارن کارت بگیر..
هاب هم نمی خواد.
همین..
Mehran NZ
20-05-2010, 16:09
ممنون دوستان این خیلی عجیبه این که همه چیز داره پس کاربرد اکسس پوینت برای چیه؟! قیمت این مدلی که فرمودین هم می شه بگین چقدر می شه حدودا ( لینک سیس wag 160 n)
راستی من رفتم امروز از استادمون پرسیدم این می گفت کامپیوترها چون طبقه بالا هستن ممکنه نتونن شبکه رو بشناسن و نمی دونم این بیشتر تو فضای باز مثل سالونها کاربرد داره و دو تا اکسس پوینت باید بیارم برای هر طبقه و .....البته بنظر می رسید خودش همچین چیزی تا حالا نصب نکرده اگه می شه یه راهنمایی بفرمایید!
ویرایش:
اقا این مودم فقط با لینوکس مشکل نداشته باشه یه موقع من لینوکس هم برام مهمه نوع دیگه ای هم اگه هست بفرمایید
undertaker_ss
20-05-2010, 16:10
چرا نمی خواد؟!
من منظورم فقط اینترنت خالی نیستها می خوام کامپیوترها شبکه هم بشن!
اگه اکسس پوینت نخواد که فقط یه کارت شبکه لازم خواهم داشت دیگه چون مودم و که رو کامپیوتر خودم نصب می کنم دیگه به جایی قرار نیست اتصال پیدا کنه دو تا کارت شبکه رو به این خاطر گفتم که باید به اکسس پوینت وصل بشه و .....
همون طور که دوستان گفتن اکسس پوینت نیاز نیست
همه با هم شبکه میشن با همون مودم
فقط ببین برد مودمی که می خری چقدره و چقدر نیاز داری که باشه که بعدا با مشکل روبه رو نشی
undertaker_ss
20-05-2010, 16:16
ممنون دوستان این خیلی عجیبه این که همه چیز داره پس کاربرد اکسس پوینت برای چیه؟! قیمت این مدلی که فرمودین هم می شه بگین چقدر می شه حدودا ( لینک سیس wag 160 n)
راستی من رفتم امروز از استادمون پرسیدم این می گفت کامپیوترها چون طبقه بالا هستن ممکنه نتونن شبکه رو بشناسن و نمی دونم این حتما باید فضای باز باشه و دو تا اکسس پوینت باید بیارم البته بنظر می رسید خودش همچین چیزی تا حالا نصب نکرده اگه می شه یه راهنمایی بفرمایید!
اگه برد بیشتر بخوای اکسس پوینت نیاز میشه
ممکنه طبقه بالا نرسه اکس پوینت نیاز بشه
دوتا لازم نیست
شاید یکی باشه
فضای باز رو هم واسه این گفته که موانع مثله دیوار بردش رو کم میکنه
Mehran NZ
20-05-2010, 16:29
اگه برد بیشتر بخوای اکسس پوینت نیاز میشه
ممکنه طبقه بالا نرسه اکس پوینت نیاز بشه
دوتا لازم نیست
شاید یکی باشه
فضای باز رو هم واسه این گفته که موانع مثله دیوار بردش رو کم میکنه
والا برد زیادی هم نمی خوام خونمون دو طبقه نیست بلکه حالت دوبلکس داره و اتاقهای بالا رو می خوام بهش برسه حالا من این و می گیرم ایشالله که کارم و راه می اندازه خبر میدم اون مورد ویرایش هم اگه یه لطفی کنید جواب بدین ممنون می شم دو باره کوتش می کنم
اقا این مودم فقط با لینوکس مشکل نداشته باشه یه موقع من لینوکس هم برام مهمه نوع دیگه ای هم اگه هست بفرمایید [COLOR="Silver"]
undertaker_ss
20-05-2010, 16:38
والا برد زیادی هم نمی خوام خونمون دو طبقه نیست بلکه حالت دوبلکس داره و اتاقهای بالا رو می خوام بهش برسه حالا من این و می گیرم ایشالله که کارم و راه می اندازه خبر میدم اون مورد ویرایش هم اگه یه لطفی کنید جواب بدین ممنون می شم دو باره کوتش می کنم
[COLOR="Silver"]
نه لینوکس با مودم های اکسترنال هیچ مشکلی نداره نگران نباش
خب پس احتمال زیاد حله
من فکر کردم دو طبقه است
Wireless Router = Access Point = Wireless Access Point
WAG160N الان روی 100 اینا باید باشه البته اگر پیدا بشه..ولی بگرد..
mohsenfhm
20-05-2010, 23:27
من اینترنت وایرلس دارم . حالا باید چه روتری بگیرم ؟؟ کلا چطوره ؟؟
pc من یک پورت شبکه داره که به آنتن وایرلسم متصله . آیا نیاز به یک پورت شبکه دیگه دارم ؟؟
Mehran NZ
20-05-2010, 23:40
Wireless Router = Access Point = Wireless Access Point
WAG160N الان روی 100 اینا باید باشه البته اگر پیدا بشه..ولی بگرد..
سلام
اقا من الان سرچ کردم این رفیقمون که می گه 180 تومان!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مقدار زیاده بعد دوباره این آنتن نده و مجبور شم اکسس پوینت هم بگیرم قیمتش خیلی میره بالا!
Mehran NZ
21-05-2010, 00:01
بعد دوستان یه موضوع دیگه ای هم هستش من شخصا دوست دارم مدلش مال 2010 باشه که تکنولوژیش هم جدیدتر باشه ! دوست دارم حالا که دارم پول میدم از همه لحاظ کامل باشه مثلا بجای ویستا تو سایت اصلیش نوشته باشه سون که بدونیم جدید تره
نظرتون راحع به مدلهایی که پرشین تولز گذاشته چیه؟!یه چیزی که برای کار من ساخته شده باشه
من اینترنت وایرلس دارم . حالا باید چه روتری بگیرم ؟؟ کلا چطوره ؟؟
pc من یک پورت شبکه داره که به آنتن وایرلسم متصله . آیا نیاز به یک پورت شبکه دیگه دارم ؟؟
یه سوییچ بگیر شبکه میشه راحت سیستم ها..
ولی اگر می خوای روتر بگیری ..
ازwrt160/320 لینک سیس می تونی استفاده کنی..
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
بعد دوستان یه موضوع دیگه ای هم هستش من شخصا دوست دارم مدلش مال 2010 باشه که تکنولوژیش هم جدیدتر باشه ! دوست دارم حالا که دارم پول میدم از همه لحاظ کامل باشه مثلا بجای ویستا تو سایت اصلیش نوشته باشه سون که بدونیم جدید تره
نظرتون راحع به مدلهایی که پرشین تولز گذاشته چیه؟!یه چیزی که برای کار من ساخته شده باشه
چقدر می خوای پول بدی ؟؟
WRT 610 N آخرین روتر بی سیم لینک سیس..
قیمت : 220 تومن..
فقط کار روتر رو انجام می ده و مودم نیست..
Mehran NZ
21-05-2010, 00:14
چقدر می خوای پول بدی ؟؟
WRT 610 N آخرین روتر بی سیم لینک سیس..
قیمت : 220 تومن..
فقط کار روتر رو انجام می ده و مودم نیست..
اقا تا همون 180 تومان هم خوبه
فقط کارم و راه بندازه یعنی هم مودم باشه و هم اینکه به هاب نیاز نداشته باشم و انتن دهیش هم خوب باشه نگیرم بعد دوباره بخوام اکسس پوینت هم نیاز داشته باشم!
و بهتره که مال سال 2010 باشه که جدیدتره
شماها چرا قاطی می کنی وقتی می گی مودم بی سیم یعنی چی ؟ یعنی access point دیگه..
wag320 n بگیر..
هم سوییچ هم ap هم روتر هم مودم هم ماساژور..
بردش هم خوبه..
مشکل انتن دهی و نویز اینا رو هم نداره.
mohsenfhm
21-05-2010, 20:44
ولی اگر می خوای روتر بگیری ..
ازwrt160/320 لینک سیس می تونی استفاده کنی.
من اگر این روتر رو بگیرم باید به پورت های لن اضافه کنم ؟؟ در حال حاضر یک پورت لن دارم که به آنتن وایرلس وصله
خودش 4 تا لن داره .. اگر می خوای بیشتر از چهار تا شبکه سیستم کنی می تونی یه سوییچ 8 پورت یا 24 پورت هم بهش ببندی ..
شما میای اون کابلی که رفته به کارت شبکه رو می زنی به یکی از لن های این روتر و از لن دیگری می زنی به کارت شبکه و دوباره از کارت های شبکه کامیپوتر دیگر می زنی به لن های دیگر روتر..
با زدن 192.168.1.1 توی مرورگر معمولا وارد config روتر میشید ...
اگر می خوای حرفه ای کار کنی روتر بگیر اما اگر نه سوییچ هم کارتو راه می ندازه..
mohsenfhm
22-05-2010, 08:29
مرسی از راهنماییتون
آخه می خوام تو خونه وایرلس داشته باشم . یک روتر ارزون میشه معرفی کنید
WRT160 N رو بگیر.. 100/110 اینا باید باشه یا کمتر..
از مدل های SMC هم روتر بی سیم پیدا میشه .. ولی اول لینک سیس..
ارزون تر دیگه نیس ... زیر 80 چیز مالی گیرت نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.