مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل در سرعت اینترنت { کمک کنید انگار ویروسه }
mojtaba182003
19-05-2010, 19:07
سرعت اینترنت من 512 هستش
چند مدتی خوب بود و دانلودا روی 60 کیلوبایت بود
چند روزه که سرعت دانلودم روی 16 بالاتر نمیره !!!!
زنگ زدم پشتیبانی گفت شما کل 60 کیلیوبایتو الان دارید استفاده میکنید اما سرعت دانلود من از 16 بالاتر نمیره
چند رویه هنوزم درست نشده
آیا میتونه ویروس یا تروجان باشه ؟؟ اگه هست چجوری میشه نابودش کرد ؟؟
و یه سوال دیگه اونم اینه که آیا میشه از طریقی یا نرم افزاری ببینیم چه برنامه ای و چه سرعتی داره از اینترنت استفاده میکنه ؟
با تشکر
Dr Hannibal
19-05-2010, 22:14
سرعت اینترنت من 512 هستش
چند مدتی خوب بود و دانلودا روی 60 کیلوبایت بود
چند روزه که سرعت دانلودم روی 16 بالاتر نمیره !!!!
زنگ زدم پشتیبانی گفت شما کل 60 کیلیوبایتو الان دارید استفاده میکنید اما سرعت دانلود من از 16 بالاتر نمیره
چند رویه هنوزم درست نشده
آیا میتونه ویروس یا تروجان باشه ؟؟ اگه هست چجوری میشه نابودش کرد ؟؟
و یه سوال دیگه اونم اینه که آیا میشه از طریقی یا نرم افزاری ببینیم چه برنامه ای و چه سرعتی داره از اینترنت استفاده میکنه ؟
با تشکر
ببینید اپدیت برنامه ای روشن نیست؟ مثلا ویندوز و ... همه رو خاموش کنید.
اگه نبود:
شما فورا انتی ویروس نصب کنید یا انتی ویروستون رو عوض کنید اگه دارید.
یکی از اینترنت سکوریتی های زیر رو نصب کنید.
آویرا / کسپرسکی / جی دیتا / نورتون
سپس کاملا اپدیت کنید تا به امروز بعد از اسکن چک کنید ببینید با همین برنامه ببینید چی داره با نت ارتباط داره که البته معمولا SVchost.exe هست که ویروس و تروجانی شده و نمیشه بنش کرد.
پس با همان پاک سازی اولیه مورد رفع میشه.
mojtaba182003
19-05-2010, 22:31
آنتی ویروسم کسپرسکی هستش و آپدیتم هست تا امروز اما برنامه خاصی پیدا نکرد
چیکار کنم ؟
mehrdad38
19-05-2010, 22:44
یه تست سرعت از سایت speedtest.net بزار ببینم وضعیت چطوریه. چرا از آنتی ویروس ESET Smart Security استفاده نمی کنی؟
آخرین ورژن :
32 بیت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید64 بیت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم معلوم نیست که شرکت راست گفته باشه. این دوره زمونه به حرف هیچ کس نمی شه اعتماد کرد. تو قسمت تنظیمات مودم (صفحه ای که مشخصات پهنای باند هست) ببین چند برات تنظیم کردن.
Dr Hannibal
19-05-2010, 22:52
آنتی ویروسم کسپرسکی هستش و آپدیتم هست تا امروز اما برنامه خاصی پیدا نکرد
چیکار کنم ؟
آپدیت ویندوز / ویا برنامه های دیگه رو چک کن. مثلا برنامه دیکشنری بابیلون خیلی از نت فایل دریافت میکنه و یا جاوا اپدیتر.
اگه می خواهی از لحاظ وجود تروجان مطمئن بشی آویرا برای الان بهترین گزینه هست.
در قسمت انلاین اکتیویتی کسپرسکی سکوریتی می تونید برنامه های انلاین رو ببیند.
mojtaba182003
19-05-2010, 23:03
یه تست سرعت از سایت speedtest.net بزار ببینم وضعیت چطوریه. چرا از آنتی ویروس ESET Smart Security استفاده نمی کنی؟
آخرین ورژن :
32 بیت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید64 بیت:
بعدشم معلوم نیست که شرکت راست گفته باشه. این دوره زمونه به حرف هیچ کس نمی شه اعتماد کرد. تو قسمت تنظیمات مودم (صفحه ای که مشخصات پهنای باند هست) ببین چند برات تنظیم کردن.
واسه تست سرعت این پیغام رو میده هر چی میزنم از ظهر تا حالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نود رو هم چند روز پیش عوض کردم آخه یه ویروس بود پشت سر هم یه سایت فروشگاهی رو باز میکرد و اعصاب خردکن بود کسپر شناختش ویروسه رو
شرکت هم درست گفته نگاه کردم 512 هستش
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
آپدیت ویندوز / ویا برنامه های دیگه رو چک کن. مثلا برنامه دیکشنری بابیلون خیلی از نت فایل دریافت میکنه و یا جاوا اپدیتر.
اگه می خواهی از لحاظ وجود تروجان مطمئن بشی آویرا برای الان بهترین گزینه هست.
در قسمت انلاین اکتیویتی کسپرسکی سکوریتی می تونید برنامه های انلاین رو ببیند.
ویندوزم 7 هستش و آپدیتشم غیر فعاله بابیلون هم ندارم جاوا هم نصب نکردم تازه 7 نصب کردم
آویرا هم نصب کردم هرکاری کردم نتونستم کرکش کنم بیخیالش شدم
تو قسمت آنلاین که میگی چجوری میتونم بفهمم چه برنامه چقدر داره از اینترنت استفاده میکنه ؟
Dr Hannibal
19-05-2010, 23:18
نود رو هم چند روز پیش عوض کردم آخه یه ویروس بود پشت سر هم یه سایت فروشگاهی رو باز میکرد و اعصاب خردکن بود کسپر شناختش ویروسه رو
شرکت هم درست گفته نگاه کردم 512 هستش
ویندوزم 7 هستش و آپدیتشم غیر فعاله بابیلون هم ندارم جاوا هم نصب نکردم تازه 7 نصب کردم
آویرا هم نصب کردم هرکاری کردم نتونستم کرکش کنم بیخیالش شدم
تو قسمت آنلاین که میگی چجوری میتونم بفهمم چه برنامه چقدر داره از اینترنت استفاده میکنه ؟
اگه ورژن 2010 داشته باشی همون صفحه اول ک قسمت داره انلاین اکتیویتی که البته باید کسپرسکی اینترنت سکوریتی داشته باشی نه انتی ویروس خالی.
توی تاپیک اختصاصی اویرا لایسنس رو گذاشتم.
یه مطلب دیگه اینه که سرعت شما 512 باشه هر چقدر سرعت دانلود کم بشه باز پهنای باند همون 512 می مونه.
پس یک کاری کن یا سکوریتی 2010 رو نصب کن یا آویرا 2010 رو تا هم از وجود یا نبود تروجان مطمئن بشی.
برای این کار احتیاج به فایروال داری.
حالا اگه انتی ویروس خالی کسپر رو داری فایروال اوت پست فقط ورژن pro نه سکوریتی سوییت رو نصب کن. و سریالشم توی تاپیک اختصاصیش اخرین صفحه گذاشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه سادگی توی انلاین اکتیویتی این هم میتونی ببینی چه برنامه هایی به نت در حال ارتباط هستند. این تاپیک اختصاصی اوت پست. هر فایلی که دیدی داره با نت ارتباط داره بلوکش کن.
یه مطلب دیگه سیستمت رو ریست کن نت رو وصل کن ببین چراغ ای دی اس روشن میشه مثل زمانی که دانلود میکنی یا نه. اگه نه تحرکی نداشت و فقط گاهی روشن و خاموش میشد یعنی نه تروجان هست نه چیزه دیگه فقط سرعت دانلودت کم شده از طرف شرکت
mojtaba182003
19-05-2010, 23:36
اگه ورژن 2010 داشته باشی همون صفحه اول ک قسمت داره انلاین اکتیویتی که البته باید کسپرسکی اینترنت سکوریتی داشته باشی نه انتی ویروس خالی.
توی تاپیک اختصاصی اویرا لایسنس رو گذاشتم.
یه مطلب دیگه اینه که سرعت شما 512 باشه هر چقدر سرعت دانلود کم بشه باز پهنای باند همون 512 می مونه.
پس یک کاری کن یا سکوریتی 2010 رو نصب کن یا آویرا 2010 رو تا هم از وجود یا نبود تروجان مطمئن بشی.
برای این کار احتیاج به فایروال داری.
حالا اگه انتی ویروس خالی کسپر رو داری فایروال اوت پست فقط ورژن pro نه سکوریتی سوییت رو نصب کن. و سریالشم توی تاپیک اختصاصیش اخرین صفحه گذاشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه سادگی توی انلاین اکتیویتی این هم میتونی ببینی چه برنامه هایی به نت در حال ارتباط هستند. این تاپیک اختصاصی اوت پست. هر فایلی که دیدی داره با نت ارتباط داره بلوکش کن.
یه مطلب دیگه سیستمت رو ریست کن نت رو وصل کن ببین چراغ ای دی اس روشن میشه مثل زمانی که دانلود میکنی یا نه. اگه نه تحرکی نداشت و فقط گاهی روشن و خاموش میشد یعنی نه تروجان هست نه چیزه دیگه فقط سرعت دانلودت کم شده از طرف شرکت
دوست عزیز من اومدمو کسپر رو پاک کردم که بیام آویرا رو نصب کنم وقتی پاکش کردم امتحانی یه دانلودم گذاشتم سرعت درست شد !!!!!!!!!!!!
الانم میخوام نسخه سکوریتی آویرا رو نصب کنم خوبه ؟؟؟
mehrdad38
19-05-2010, 23:45
خوب خدارو شکر برای تست هم از سرور باکو استفاده کن حتما جواب می ده. موفق باشی:20:
mojtaba182003
20-05-2010, 00:25
آویرا رو هم که نصب کردم سرعت رو آورد پایین:41:
majid_sd2009
20-05-2010, 00:35
مال منم همینجوری شده
تستی که الان گرفتم
ولی بر عکس ایشون سرعت من از دو کیلوبات بالاتر نمیره.
Dr Hannibal
20-05-2010, 06:54
دوست عزیز من اومدمو کسپر رو پاک کردم که بیام آویرا رو نصب کنم وقتی پاکش کردم امتحانی یه دانلودم گذاشتم سرعت درست شد !!!!!!!!!!!!
الانم میخوام نسخه سکوریتی آویرا رو نصب کنم خوبه ؟؟؟
از یک برنامه ی دیگه برای دانلود استفاده کن. آویر با دانلود بیشتر مشکل داره. خوش بختانه از ویروس و تروجان پس نبوده.
مثلا از افزونه دانلود فایرفاکس که حتی اویرا هم باهاش سازگار هست.
یکم برنامه ها رو دست بزن تا یک راه خوب برای دانلود پیدا کنی. انتی ویروس رو هم اگه خواستی عوض کن نود32 ولی میدونی دیگه آخرش چی میشه ;)
mojtaba182003
20-05-2010, 10:55
از یک برنامه ی دیگه برای دانلود استفاده کن. آویر با دانلود بیشتر مشکل داره. خوش بختانه از ویروس و تروجان پس نبوده.
مثلا از افزونه دانلود فایرفاکس که حتی اویرا هم باهاش سازگار هست.
یکم برنامه ها رو دست بزن تا یک راه خوب برای دانلود پیدا کنی. انتی ویروس رو هم اگه خواستی عوض کن نود32 ولی میدونی دیگه آخرش چی میشه ;)
عجب نامرديه اين آنتي ويروس آويرا و كسپر !!!!!
كدوم افزونش ميشه لينكش يا حداقل نامشو بگي آخه خيلي افزونه واسه دانلود داره فايرفاكس
نه نود ديگه نه ازش خسته شدم زيادي پفكيه !!!!!!!!!
Dr Hannibal
20-05-2010, 11:34
عجب نامرديه اين آنتي ويروس آويرا و كسپر !!!!!
كدوم افزونش ميشه لينكش يا حداقل نامشو بگي آخه خيلي افزونه واسه دانلود داره فايرفاكس
نه نود ديگه نه ازش خسته شدم زيادي پفكيه !!!!!!!!!
این افزونه. قابلیت های idm رو داره. یکم با تنظیماتش کار کنید.
سرعت دانلود من مثلا بدون انتی ویروس 14 هست. با اویرا این جا میزنه 11 اما وقتی 10 دردصد اخرش که مونده تمو مبشه دانلود تموم میشه. می خوام بگم شما زمان رو بگیرید نباید خیلی فرق کنه اما توی نوشته شده سرعت دانلود یکم کمتر می نویسه.
یکم زمان بیشتر بشه برای دانلود طبیعی هست. پس به سرعتی که نوشته کار نداشته باشید برای تست فقط زمان بگیرید.
لینک افزونه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.