مشاهده نسخه کامل
: درایور 1530 دل
اصغر انتظارریحانی
19-05-2010, 19:05
چرا تو سایت دل برای لپتاپ 1530 درایورهای سون را نگذاشته درحالی که برای مدل 1340 گذاشته
saman3230
19-05-2010, 21:39
عزیز درایورهای ویستنا با سون یکیه !!
majid_3ma
19-05-2010, 22:29
نه در مه موارد
hamid.7003
20-05-2010, 12:48
ایندفعه با آقا مجید موافقم در همه موارد درایور های ویستا با سون یکی نیست:31:
saman3230
20-05-2010, 13:47
ایندفعه با آقا مجید موافقم در همه موارد درایور های ویستا با سون یکی نیست:31:
فکر کنم قبل از اینکه ویندوز 7 درست حسابی جا بیوفته درایور های ویستا و سون یکی بودن
الانم همینه و 100% همه درایورهای ویستا به سون می خوره
من نمی دونم این آقا مجید چه علاقه به این داره که مثلا یه چیزی بزرگ تر از اون چیزی که هست جلوه بده
دوست عزیز با اینکارا کسی به شما نخواهد گفت که شما خیلی حرفه ای هستید اینکار شما جزء منحرف کردن دوستان نتیجه ای در بر نخواهد داشت
همه دوستان می دونند که PLATFROM 7 و ویستا یکیه INF فایل هاشونم یکیه !!
هر سایت هم که برید 7 و ویستا رو یکی می دونه درایوراشون رو
hamid.7003
20-05-2010, 13:59
فکر کنم قبل از اینکه ویندوز 7 درست حسابی جا بیوفته درایور های ویستا و سون یکی بودن
الانم همینه و 100% همه درایورهای ویستا به سون می خوره
من نمی دونم این آقا مجید چه علاقه به این داره که مثلا یه چیزی بزرگ تر از اون چیزی که هست جلوه بده
دوست عزیز با اینکارا کسی به شما نخواهد گفت که شما خیلی حرفه ای هستید اینکار شما جزء منحرف کردن دوستان نتیجه ای در بر نخواهد داشت
همه دوستان می دونند که PLATFROM 7 و ویستا یکیه INF فایل هاشونم یکیه !!
هر سایت هم که برید 7 و ویستا رو یکی می دونه درایوراشون رو
آقا من کوچیک همه هستمو قصد کل کل با کسی رو ندارم
ولی رو خیلی از سیستمها من امتحان کردم درایور ویستا به سون نمی خوره اتفاقا همین دیروز یه لپ تاپ دل آوردن واسم که همین مشکل رو داشت و من دریور ویستای اونو داشتم و به سون نمیخورد درایور سون رو دانلود کردم نصب شد مدلش الان خاطم نیست ولی عصر که میرم مغازه مدلشو هم نگا میکنم میگم
ولی رو بعضی قطعات درایور ویستا به سون میخوره
saman3230
20-05-2010, 14:15
من با شما نبودم این 1
2 شما بیا هر دایور که خوساتی من برات با ویستاش روی سون نصب می کنم !!
من گفتم آقا مجید !
فک نمی کنم اسم شما مجید باشه
hamid.7003
20-05-2010, 14:25
من با شما نبودم این 1
2 شما بیا هر دایور که خوساتی من برات با ویستاش روی سون نصب می کنم !!
من گفتم آقا مجید !
فک نمی کنم اسم شما مجید باشه
داداش دیدم نوشتی مجید ولی به پست من جواب داده بودی منم فکر کردم منظورت منم هست
در هر صورت نظر شما هم محترمه شاید شما بیشتر از من بدونید
ولی من هر نتونستم نصبش کنم ولی با درایور سون نصب شد
اصغر انتظارریحانی
20-05-2010, 20:30
عزیز درایورهای ویستنا با سون یکیه !!
لظفا شما به این ادرس یه سر بزن ببین سایت دل برای یه سری لپتاپ دل هم درایو ویستا گذاشته هم سون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه درایور ویستا و سون یکی بود هر دوتا شو نمی گذاشت ولی خوب اگه بعضی از درایوهای ویستا به سون می خوره دلیل این نیست که یکی شون مثل همه تازه تو خیلی از درایوها که از ویستا به سون نصب می شه درست عمل نمی کنه من اینو خودم امتحانش کردم تو کارت صوتی
saman3230
20-05-2010, 23:55
حتما لپ تاپ شما مورد داره چون من تاحالا هم سری وسترو و هم سری XPS اون زمانی که هوز درایورهای سون جا نیوفتاده بود نصب کردم و بدون هیچ مشکلی در ضمن این هر 2 درایور رو گذاشته دلیل نمیشه !!
NVIDIA هم هر دو رو گذاشته هم هر دو فایل یکی هستند اول تحقیق کنید بعد اضهار نظر بفرمائید !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid.7003
21-05-2010, 11:50
حتما لپ تاپ شما مورد داره چون من تاحالا هم سری وسترو و هم سری XPS اون زمانی که هوز درایورهای سون جا نیوفتاده بود نصب کردم و بدون هیچ مشکلی در ضمن این هر 2 درایور رو گذاشته دلیل نمیشه !!
NVIDIA هم هر دو رو گذاشته هم هر دو فایل یکی هستند اول تحقیق کنید بعد اضهار نظر بفرمائید !!
سامان جان این درست ولی همه قطعات اینطوری نیست
saman3230
21-05-2010, 12:50
ای آقا شما اینطور فکر کن !!
دیگه این همه شرکت معتبر دارن اینو فریاد می زنند شما باز نقض می کنی شما هرجوری که راحتی نصب کن اصلا با درایور ویندوز 95 سون نصب کن فقط اینجا نیا بگو نمیشه که بقیه دوستان هم گمراه نشن !!
hamid.7003
21-05-2010, 14:27
ای آقا شما اینطور فکر کن !!
دیگه این همه شرکت معتبر دارن اینو فریاد می زنند شما باز نقض می کنی شما هرجوری که راحتی نصب کن اصلا با درایور ویندوز 95 سون نصب کن فقط اینجا نیا بگو نمیشه که بقیه دوستان هم گمراه نشن !!
باشه عزیز منم اول گفتم حتما شما بیشتر میدونی ایشالا بتونم از تجربیاتت استفاده کنم
اینو جدی نوشتم
اصغر انتظارریحانی
21-05-2010, 19:13
ببین دوست عزیز اولا ما اینجا می خواهیم مشکلاتمان را حل کنیم نه اینکه به هم دیگه عصبانی شویم حرف شما در این مورد که درایورهای ویستا به سون می خوره درسته ولی قبول کن نه در تمام موارد در درایورهای مثلا وب کم یا بلوتوث قضیه فرق می کنه بیشتر لبتاپها در ابن مورد با درایور ویستا برای سون مشکل دارند درسته nvida کار می کنه ولی ما داریم درمورد کلیه درایور های حرف می زنیم خیلی از دوستان در مورد این درایورها گله دارند و به سختی هم می تونند درایورهای سون را پیدا کنند خوب من دارم با دلیل می گم که اگه درایور ویستا و سون یکیه چرا برای هر دو ویندوز مورد جداگانه ای گداشته متشکر میشم با حوصله جواب بدید
saman3230
21-05-2010, 22:33
ببین دوست عزیز اولا ما اینجا می خواهیم مشکلاتمان را حل کنیم نه اینکه به هم دیگه عصبانی شویم حرف شما در این مورد که درایورهای ویستا به سون می خوره درسته ولی قبول کن نه در تمام موارد در درایورهای مثلا وب کم یا بلوتوث قضیه فرق می کنه بیشتر لبتاپها در ابن مورد با درایور ویستا برای سون مشکل دارند درسته nvida کار می کنه ولی ما داریم درمورد کلیه درایور های حرف می زنیم خیلی از دوستان در مورد این درایورها گله دارند و به سختی هم می تونند درایورهای سون را پیدا کنند خوب من دارم با دلیل می گم که اگه درایور ویستا و سون یکیه چرا برای هر دو ویندوز مورد جداگانه ای گداشته متشکر میشم با حوصله جواب بدید
دوست عزیز اون وب کم و بلوتوث APPILACTIONS هسنند نه درایور !!
اگر شما فایل های درایور وب و بلوتوث رو به طور جداگانه از APP ها جدا کنید و نصب کنید خواهید دید که نصب خواهد شد !!
در رابطه با اینکه اگر یکی هستند چرا اسم هر دو میاره به خاطر اینکه طبق استاندارد WHQL اگر درایور 2 ویندوز با هم یکی باشه باز هم باید اسم هر دو بیاد
دقیقا مثل اون اوایل که هر سخت افزاری که می میود تو سی دی درایور یه فولدر بود به اسم WIN2XP
win2K = ویندوز 2000
XP= که XP
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 18:50
دوست عزیز اون وب کم و بلوتوث APPILACTIONS هسنند نه درایور !!
اگر شما فایل های درایور وب و بلوتوث رو به طور جداگانه از APP ها جدا کنید و نصب کنید خواهید دید که نصب خواهد شد !!
در رابطه با اینکه اگر یکی هستند چرا اسم هر دو میاره به خاطر اینکه طبق استاندارد WHQL اگر درایور 2 ویندوز با هم یکی باشه باز هم باید اسم هر دو بیاد
دقیقا مثل اون اوایل که هر سخت افزاری که می میود تو سی دی درایور یه فولدر بود به اسم WIN2XP
win2K = ویندوز 2000
XP= که XP
appilactions را که همه سخت افزار ها دارند به غیر از درایورها . منظور من هم فقط درایور بود خوب اگه این طوری باشه مشکل حله حالا یه سوال از جنابعالی فقط از این بابت که اطلاعات شما تو این زمینه بیشتر برای کوچ از ویستا به سون هم از نظر درایور و هم از نظر اپیلیشین پس مشکلی نداریم با درایورهای ویستا تا ما نصبش کنیم
saman3230
22-05-2010, 19:43
دوست عزیز بحث یا شما مثله اینکه بدجوری بی فایده است
میشه اصلا بفرمائید که منظور از APPLICATION چی هست که همه سخت افزار دارند
مثلا عذر می خوام یه سخت ازفار مثل مودم APPLICATION چی هست بگید ماهم بدونیم !!
دوست عزیز فقط بهتره اول شما تحقیقات بفرمائید بعدا اطلاعات بنده رو محک بزنید !!
درایور را همون راه انداز سخت افزار دنیاش خیلی با application فرق داره !! هرچی که setup داشتو شما اجراش کردی که درایور نمی شه:31:
جهت اطلاع شما اون زمان که سون تازه اومده بود و هیچ درایوری براش درست نشده بود همه از درایورهای ویستا برای نصب استفاده می کردند !!
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 20:27
دوست عزیز بحث یا شما مثله اینکه بدجوری بی فایده است
میشه اصلا بفرمائید که منظور از APPLICATION چی هست که همه سخت افزار دارند
مثلا عذر می خوام یه سخت ازفار مثل مودم APPLICATION چی هست بگید ماهم بدونیم !!
دوست عزیز فقط بهتره اول شما تحقیقات بفرمائید بعدا اطلاعات بنده رو محک بزنید !!
درایور را همون راه انداز سخت افزار دنیاش خیلی با application فرق داره !! هرچی که setup داشتو شما اجراش کردی که درایور نمی شه:31:
جهت اطلاع شما اون زمان که سون تازه اومده بود و هیچ درایوری براش درست نشده بود همه از درایورهای ویستا برای نصب استفاده می کردند !!
بنده هم جهت اطلاع شما عرض می کنم به سی دی مودمتان یه نگاهی بکنید ببینید علاوه برادرایور یه برنامه ای است که باهاش می تونی از سخت افزارت به غیر از به اینترنت وصل شدن استفاده دیگری کنید لطفا اول اون کلمه تحقیق را از دیگشنری اطلاعاتتون حذف کنید که اینقدر بیراهه نرید خدمتتون دوباره عرض می کنم که هر سخت افزاری که تا حالا خریدی حتی اون بلوتوث 3 تومنی برنام ای برای استفاده مفید داره حالا باید به شما اپیلیشن را بیشتر توضیح بدم که چیه یا تا اینجاش متوجه شدید دوست عزیز ما اصلا بحثمان درایور بود نه اپیلیشن باز هم میگم این مورد بحث ما نیست ما داریم درباره درایور بحث می کنیم اینقدر هم خودتان محقق نشان ندهید
saman3230
22-05-2010, 20:35
من واقعا نمی دونم چی بگم یا شما نفهمید یا دوست ندارید که بهفمید من در پستم گفتم آقا جان applications یه برنامه است مثلا مثل office این بحث میشه که شما فکر کنید که درایور سون به ویستا نمیخوره یا برعکس
شما اگر درایور رو از application جدا کنید و به تنهایی نصب کنید خواهید دید که نصب میشه
دکتر !!
اون برنامه که تو نصب می کنی مثل dell webcam center اسمش درایور نیست اون برنامه جداگانه که روی وب کم شما ارائه شده تا شما بتونی استفاده کنید وگرنه هیچ وقت نمی یومدن سی دی درایور جدا بدن برنامه وب کم جدا !!
اون بلوتوث 3 تومانی برنامه bluesoeil برنامه استفاده کردن بلوتوث وگرنه همون بلوتوث 3 تومانی به 4 تا فایل inf نصب میشه
هنوز فرق برنامه و راه انداز نمیو دون اومده اینجا بحث می کته !!
برو اول فرق این 2تارو خوب یاد بگیر که هرکدوم چه وظیفه دارند بعدا بی راجع تفاوت هاشون بحث کن
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 20:46
من واقعا نمی دونم چی بگم یا شما نفهمید یا دوست ندارید که بهفمید من در پستم گفتم آقا جان applications یه برنامه است مثلا مثل office این بحث میشه که شما فکر کنید که درایور سون به ویستا نمیخوره یا برعکس
شما اگر درایور رو از application جدا کنید و به تنهایی نصب کنید خواهید دید که نصب میشه
دکتر !!
اون برنامه که تو نصب می کنی مثل dell webcam center اسمش درایور نیست اون برنامه جداگانه که روی وب کم شما ارائه شده تا شما بتونی استفاده کنید وگرنه هیچ وقت نمی یومدن سی دی درایور جدا بدن برنامه وب کم جدا !!
اون بلوتوث 3 تومانی برنامه bluesoeil برنامه استفاده کردن بلوتوث وگرنه همون بلوتوث 3 تومانی به 4 تا فایل inf نصب میشه
هنوز فرق برنامه و راه انداز نمیو دون اومده اینجا بحث می کته !!
برو اول فرق این 2تارو خوب یاد بگیر که هرکدوم چه وظیفه دارند بعدا بی راجع تفاوت هاشون بحث کن
مهندس جون اگه پست با عجله نمی خوندی می فهمیدی که اینو من به زبان ساده می خواستم به شما حالی کنم که بدبختانه مشکله اگه ازت سوالی کردم خواستم مطمئن شم که شدم
saman3230
22-05-2010, 20:49
روی درایور دل هم مثال زدم دیگه اگر بازهم متوجه نشدید دیگه وقعا نمی دونم چی بگم !!
اون فایل که موقع نصب اجراش می کنید در اصل یه فایل فشرده شده است
وقتی بازش می کنیم
معمولا یک فولدر هست که شمل dll ها و inf فایل هاست که همون فایل های درایو هتسند معمولا در فولدر wdm و یا inf ذخیره می شوند
محتویات فولدر wdm که همین طوری که در عکس مشخص هست پر از فیال های سیستمی و inf هستپ
اینم فایل version.txt که ورژن های ساپورت شده این درایور رو تاوضیح میده !!
منم مطئمن شدم در باره ایران شناسی که مردم یه چیزی می دونن که می گن !! شما سعی کن مویز استفاده کنی برات خوبه
شما اصلا بیا یه کاری کن با درایور ویندوز 3.1 واسه 7 سخت ازفزار نصب کن !!
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 20:57
روی درایور دل هم مثال زدم دیگه اگر بازهم متوجه نشدید دیگه وقعا نمی دونم چی بگم !!
اون فایل که موقع نصب اجراش می کنید در اصل یه فایل فشرده شده است
وقتی بازش می کنیم
معمولا یک فولدر هست که شمل dll ها و inf فایل هاست که همون فایل های درایو هتسند معمولا در فولدر wdm و یا inf ذخیره می شوند
محتویات فولدر wdm که همین طوری که در عکس مشخص هست پر از فیال های سیستمی و inf هستپ
اینم فایل version.txt که ورژن های ساپورت شده این درایور رو تاوضیح میده !!
منم مطئمن شدم در باره ایران شناسی که مردم یه چیزی می دونن که می گن !! شما سعی کن مویز استفاده کنی برات خوبه
شما اصلا بیا یه کاری کن با درایور ویندوز 3.1 واسه 7 سخت ازفزار نصب کن !!
واقعا برای شما متاسفم
ولی این ایرانشناسی برای تهران هم هست خواستی خصوصی بهت بگم ولی نیازی نیست خودت بهتر می دوتی
saman3230
22-05-2010, 21:03
تاسف شما مثل شخصیت شما و دیدگاه شما برای من اصلا مهم نیست ما اینجا وظیفه داریم جواب بقیه دوستان رو بدیم نه اینکه با آدمهای مثل شما بحث کنیم هدف فهموندن چیزی به شما بود که حا فهمدن یا نفهمدین مشکل شخصی شماست چون با این عکس ها اصلا غیرقابل درک نیست !!
بعد از دیدن عکس ها بهتره دیگه پست اسپم ندی !!
چون اون موقع باهاتون برخورد میشه !!
وقتی چیزی نمی دونی سعی کن الکی چیزی بلغور نکنی !!
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 21:07
بعد از دیدن عکس ها بهتره دیگه پست اسپم ندی !!
چون اون موقع باهاتون برخورد میشه !!
وقتی چیزی نمی دونی سعی کن الکی چیزی بلغور نکنی !!
همین که موفق شدم به شما یه چیزی را با زحمت زیاد بفهمونمم برام کافیه دوست عزیز اینها را من می دونم ولی برات خوب شد که از جایی پیداش کردی خودت هم خوب بخونش
saman3230
22-05-2010, 21:09
ما چقدر بدبخت شدیم کخ کی مباد به ما ادعای چیز یاد دادن می کنه
شما توهم زدی دوست عزیر ؟
شما فکر کن یاد دادی
به خدابا دیدن این عکس ها دیگه بچه 2 ساله هم می فهمه من چی می گم
شما کلا گیرایت بد مشکل داره شما با تفکر بسیار خنده دارت تنها میگذارم خوش باشی
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 21:14
ما چقدر بدبخت شدیم کخ کی مباد به ما ادعای چیز یاد دادن می کنه
شما توهم زدی دوست عزیر ؟
شما فکر کن یاد دادی
به خدابا دیدن این عکس ها دیگه بچه 2 ساله هم می فهمه من چی می گم
شما کلا گیرایت بد مشکل داره شما با تفکر بسیار خنده دارت تنها میگذارم خوش باشی
فعلا از وقت قرصهاتم گذشته برو دوتاشو باهم بخور صبح که بیدار شدی پست و از اول بدونه قرص و دوا بخون متوجه میشی ولی هرچند که من پیشنهاد میکنم یکی برات بخونه شاید یه چیزی حالیت شد بعید بخدا که بعید باور نداری تا فرداش هم صبر می کنیم
saman3230
22-05-2010, 21:18
سعی کنیئد بنده رو با خانوادتون اشتباه نگیرید دوست عزیز چون محیط این انجمن جای مناسبی برا نشون دادن فرهنگ نداشتتون نیست بهتره این بحث رو ادامه ندید و چیزهای که به خانوادتون نسبت میدید به بنده نسبت ندید به جای اینکارها بهتر از بحث که کردیم چیز یاد بگیرید !!
هر آدمی گاهی اشتباده می کنه و پذیرفتن این اشتباه اصلا ننگ نیست مگر اینکه در انسانیتش شک داشته باشد
آدام ویکتور
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 21:23
سعی کنیئد بنده رو با خانوادتون اشتباه نگیرید دوست عزیز چون محیط این انجمن جای مناسبی برا نشون دادن فرهنگ نداشتتون نیست بهتره این بحث رو ادامه ندید و چیزهای که به خانوادتون نسبت میدید به بنده نسبت ندید به جای اینکارها بهتر از بحث که کردیم چیز یاد بگیرید !!
هر آدمی گاهی اشتباده می کنه و پذیرفتن این اشتباه اصلا ننگ نیست مگر اینکه در انسانیتش شک داشته باشد
آدام ویکتور
به مامانت بگو یه کم بهت اهمیت بده داروهاتوسر وقت بده دوست عزیز حالت اصلا خوش نیست خواستی شبها با ارکک ها نخواب تا حالت خوب شه که اینقدر عقده ای نباشی تنها بخواب دوستم تنهایی برات خوبه
saman3230
22-05-2010, 21:29
انشاااله به زودی به حال شما رسیدگی خواهد شد
تربیت خانوادگی درستی نداری شاید ما بتوانیم در مغز پوکه شما کم کم این موضوع رو بگانجانیم که اونوطری که با ننه بابات حرف می زنی با یوزر های این انجمن صحبت نکن که خیلی زشته !!
معمولا تا ما شندیم بچه شهرستانی مثل تو ار بچه های تهران عقده دارند
تو اصلا در حد من نیستی که من بخوام با تو دهن به دهن بشم تا حالا هم زیادی وقتمو رو هدر دادم و فکر می کردم که می تونم تو مغزه پوکت چیزی پر کنم اما کاملا اشتباه کردم
الحق که مردم یه چیزی می دونن که می گن:31:
اصغر انتظارریحانی
22-05-2010, 21:34
انشاااله به زودی به حال شما رسیدگی خواهد شد
تربیت خانوادگی درستی نداری شاید ما بتوانیم در مغز پوکه شما کم کم این موضوع رو بگانجانیم که اونوطری که با ننه بابات حرف می زنی با یوزر های این انجمن صحبت نکن که خیلی زشته !!
معمولا تا ما شندیم بچه شهرستانی مثل تو ار بچه های تهران عقده دارند
تو اصلا در حد من نیستی که من بخوام با تو دهن به دهن بشم تا حالا هم زیادی وقتمو رو هدر دادم و فکر می کردم که می تونم تو مغزه پوکت چیزی پر کنم اما کاملا اشتباه کردم
الحق که مردم یه چیزی می دونن که می گن:31:
فعلا که خودت می دونی مغز کی پوکه اگه نمی دونی به دور و برت نگاه کن ببین اگه مغز شما پوک نبود ...
در ضمن همین مردم خیلی چیزها می دونن باور نداری .............
این هم بدون خودت شروع کردی نمی تونی بری مطمئن باش
بازهم میگم دیگه بسه با .... نخواب تا حالت خوب شه
saman3230
22-05-2010, 22:09
آخه من دیگه چی بهت بگم !!
به .... بگو رازدار تر باشه هر اتفاقی بین منو اون میوفته نیاد بهت یگه از این جوابت !!
گاو گوسفندارو فروختی رفتی یه لپ تاپ قطی برداشتی حالا اومدی واسه من بحث کارشناسی می کنی آخه بیلمز:31:
بیلمز جون اون لگنی که تو داری دقیقا با inspiron 1520 یکیه منم تا همین چند وقت پیش inspiron 1520 داشتم و ویندوز 7 رو با همین درایورهای ویستا نمصب می کردم
اگر ماله تو نصب نمی شده احتمالا لپ تاپتم مثل خودت مشکل داشته به اونم مویز بده یا شاید دل برای شهر شما یه مدل خاص ارائه کرده که با فهم شعور شما همخونی داشته باشه می دونی که چی می گم:31:
saman3230
22-05-2010, 22:16
آخه این چه پیغامیه که تو به من دادی ؟
مگه اینجا زور خونه است که می خوای دعوا کنی برو یابا برو پی خاک بازیت !! ترو خدا نگاه مارو بگو این همه مدت داشتیم کیو راهنمائی می کردیم
الحق که بابا تو بیخو بن مشکل داری !!
اصغر انتظارریحانی
24-05-2010, 13:24
آخه من دیگه چی بهت بگم !!
به .... بگو رازدار تر باشه هر اتفاقی بین منو اون میوفته نیاد بهت یگه از این جوابت !!
گاو گوسفندارو فروختی رفتی یه لپ تاپ قطی برداشتی حالا اومدی واسه من بحث کارشناسی می کنی آخه بیلمز:31:
بیلمز جون اون لگنی که تو داری دقیقا با inspiron 1520 یکیه منم تا همین چند وقت پیش inspiron 1520 داشتم و ویندوز 7 رو با همین درایورهای ویستا نمصب می کردم
اگر ماله تو نصب نمی شده احتمالا لپ تاپتم مثل خودت مشکل داشته به اونم مویز بده یا شاید دل برای شهر شما یه مدل خاص ارائه کرده که با فهم شعور شما همخونی داشته باشه می دونی که چی می گم:31:
به جون هر کی که دوست داری نه تو را فروختم نه از خانواده ات که لپتاپ بخرم تازه قسطی را شما که از جیبتان خرج نمی کنید می خرید نه من ولی اگه تورا هم فروختم یه لپتاپب گرفتم می بخشید متوجه نبودم که ارزش شما به ماشینه نه لپتاپ و الا ....
saman3230
24-05-2010, 15:43
مواظب حرف زدنت باش من فکو فامیلت نیستم !
saman3230
24-05-2010, 16:11
به جون هر کی که دوست داری نه تو را فروختم نه از خانواده ات که لپتاپ بخرم تازه قسطی را شما که از جیبتان خرج نمی کنید می خرید نه من ولی اگه تورا هم فروختم یه لپتاپب گرفتم می بخشید متوجه نبودم که ارزش شما به ماشینه نه لپتاپ و الا ....
اینجا جای خوبی برای نشون دادن فرهنگ و شعور نداشته ات نیست
ماکه معنی دروری هات رو نفهمیدیم اما اگر چیزی بدی هست معنی حرفت اصلا من و با خانواده و جدو آبادت یکی نکن چون حرقهای که لایق ننه بابات و فکو فاملیت اصلا به ما نمی چسبه !!
درضمن بگم ببین اصخر جون اون چیزهایی که تو گفتی به من نباید بگی که اونا حرفهای که معمولا به ننه بابات زیاد گفتند برات شده عقده حالا اومدی تو نت به کسی دیگه میگی
ببین سعی نکن از القابی که فقط و فقط لایق ننه و باباته واسه کس دیگه استفاده کنی
بعد یه چیز ترک خر بچه شهرستانی اینجا جای مطرح مسائل کامپیوتر نه جای دعوا اگر ننه بابای آدم نمات اینچیزا رو یادت ندادن بگو من یادت بدم
اینجا انجمن p30world نه اون تویله ای که تو توش زندگی می کنی
من اگر به جای تو بودم به اون ننه بابای بدتر از خودت می گفتم به جای اینکه تو رو ول کنن تو نت بچری یه 2 ساعت برا وقت بگذارنو ادب یادت بدن گرچه اگر آونها آدم بودن حیونی مثل تورو پس نمنداختن !!
اصخر جون سعی کشش ندی چون اون موقع مجبور مشیم بدتر از بهت جواب بدم !
نه اینجا نه هیچ دیگه هیچ بی اصلو نصبی ای مثل تو و امثال تو اجازه نخواخم داد که بخواد به خانوادی من توهین کنه حالا به هر قیمتی که میخواد باشه !!
من مثل تو از زیر بوته به عمل نیومدم
زیادیم چرت و پرت بگی مجبور میشم بیام او دهاتی که زندگی می کنی درایورو برات عمری نصب کنم که هرکاری کنی دیگه uninstall نشه !
به خدا باید یه تست شخصیتی یه ورودی چیزی بگذار واسه این p30world که هر حیونی سرشو نندازه پائین نکنه بیاد این تو
هر بی خانوداه ای مثل این چه عرض کنم پاشده اومده اینجا دهنه گشادهشو باز میکنه هرچیزی که لیفات مادر پدرو همه کس و کارش به دیگذان میگه نمیشه که بابا
چقدر بد شده اینجا !
اینجا چت روم نیست اصخر اینجا انجمن اینجا جای آدمهاست فکر کنم جای برای شما نباشه
اینم بگم اگر یکبار دیگه ببینم گنده تر از اون دهنه گشادت داری حرف می زنی همووطوری که پیغام خصوصی فحش کشت کردن بدترشو اینجا می کنم تا همه بفهمن تو چه بی خانواده ی هستی !
تاپیک نیاز به رسیدگی داره ..
تا اطلاع ثانوی قفل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.