PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ;كمك در مورد قفل ديكشنري اورجينال لانگمن

artiness_60
19-05-2010, 15:30
سلام دوستان
من يه ديكشنري اورجينال لانگمن گرفتم كه يه دي وي دي هم همراهش هست ولي تا داخل دي وي دي رام نباشه برنامه اجرا نميشه .با برنامه هاي مختلف هم ازش ايميج گرفتم و درايو مجازي ساختم و حتي رايتش كردم ولي مي گه كه سي دي اورجينال نيست و درايور مجازي رو تشخيص ميده واسه همين هرجا مي رم بايد دي رو همراهم ببرم در ضمن روي كامپيوتر شركت دي وي دي رام ندارم و حسابي گير كردم .لطفا اگه دستان در مورد اين طور قفل ها اطلاعاتي دارن كمك كنند.مرسي

اينم جند نمونه عكس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستش نمي دونم چه اطلاعاتي راجع به دي وي دي بايد بدم لطفا اگه اطلاعات خاصي لازمه بفرمائيد .:13:

artiness_60
20-05-2010, 08:18
اينم فايل نصب شده برنامه اگه براي كرك لازمه البته نمي دونم فايل سورس رو بايد بزارم يا فايل نصب شده

payan_zaman
21-05-2010, 12:02
اينم فايل نصب شده برنامه اگه براي كرك لازمه البته نمي دونم فايل سورس رو بايد بزارم يا فايل نصب شده

این برنامه کرک شدش هست اگر تمایل نداری که از dvd اورجینالش استفاده کنی و دنبال کرک هستی همون نسخه کرک شدشو استفاده کن که نیازی هم دیگه به اون dvd اورجینالش نیست

artiness_60
21-05-2010, 22:54
دوست عزیز من با نسخه اورجینالش مشکل ندارم ولی مشکل اینه که باید همه جا این دی وی دی همراهم باشه اگه شما کرکش رو دارید پس لطفا آدرسش رو بدید تا من دانلود کنم .مرسی

artiness_60
22-05-2010, 14:55
payan_zaman عزيز ممنون از راهنمائيت بالاخره فايل كركش رو پيدا كردم مشكلم حل شد .مرسي