مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی سایتی همانند فیس بوک یا کلوب ( جامعه مجازی ) در ایران چقدر هزینه دارد //؟
راه اندازی سایتی همانند فیس بوک یا کلوب در ایران چقدر هزینه دارد //؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن مثل سایتی مثل فیس بوک یا کلوب ( جامعه مجازی) برای ابتدای کار چقدر لازمه هزینه .?
البته موضوع مشخصه که سایتی مثل کلوب چند سال گذشته از تاسیس و طراحیش ولی سایتی در حد اونا برای ابتدای کار میخوام اونم در سطح ایران ...
هزینه نگهداری و سرورهاشو هم بگین خوبه ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست اطلاعاتی در اختیارم بتونه بده ؟
A.M.D.D.E.V.I.L
19-05-2010, 19:46
علاوه بر هزینه اش کلی مسئولیت داره
بله عزیزم نسبت به مسئولیت و نگهداریش واقفم ... شرکتی خواهم داشت برای اداره این دنیای مجازی...
دوستی هست که کمک کنه ؟
فک کنم قبلا تاپیکی زده شده بود در مورد همین موضوع..
دوست من شما زیاد به فیس بوک و این موارد فک نکن...
فیس بوک یه شرکت که هزاران نفر تو اون دارن کار می کنن و از اونجا کسب درامد می کنن..!
شما تا چند سال دیگه به اونجا می خواین برسین.. همین پی سی ورد چندین سال که داره فعالیت می کنه
و اون سال های اول هم زیاد آمار نداشت..
اما از این سایت های مجازی مثل کلوپ ؛ شاید بگیره اونم تو یه پروسه چندین ساله..
فک کنم همین چند هفته پیش این سایت به فروش رسیده شد..
شما می تونی از اونجا آمار قیمتو بگیری...
من خودم شخصا به شرکت ایران سیستم و زیر مجموعه سایت cloob رفتم . واقعا مجموعه عظیم و قدرتمندی دارن ...
هزینه هاش برا شروع در حد هزینه سرور اختصاصی و یه اکیپ برا طراحی و گسترشش در آینده هستش ...!
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
البته اینم اضافه کنم که جامعه مجازی حتما باید مجوز داشته باشه و ...
فک کنم قبلا تاپیکی زده شده بود در مورد همین موضوع..
دوست من شما زیاد به فیس بوک و این موارد فک نکن...
فیس بوک یه شرکت که هزاران نفر تو اون دارن کار می کنن و از اونجا کسب درامد می کنن..!
شما تا چند سال دیگه به اونجا می خواین برسین.. همین پی سی ورد چندین سال که داره فعالیت می کنه
و اون سال های اول هم زیاد آمار نداشت..
اما از این سایت های مجازی مثل کلوپ ؛ شاید بگیره اونم تو یه پروسه چندین ساله..
فک کنم همین چند هفته پیش این سایت به فروش رسیده شد..
شما می تونی از اونجا آمار قیمتو بگیری...
این یه چیز کاملا واضح و روشنه ما تو ایران که هیچ ... مایکروسافت خودش زمانی میکشت تا سایتی به خوبی ومحبوبیت فیس بوکبازکنه ...
من منظورم مثل فیس بوک از نظر ریتمکاری بود نه اینکه بیایم سایتی برای رقابت با فیس بوک باز کنیم ...
یه زمانی یه سری سیستم اومد وارد نت در ایران شد که وبلاگ به کاربراش میداد منظورم سایت هایی مثل بلاگفا میهن بلاگ و غیره هست ولی الان به قدری از سیستم های وبلاگ دهی زیاد شده که معذرت میخوام ولی هرکی از مامانش قهرمیکنه میره یکی میزنه چون متداول شده و هم اسکریپشو راحت میتونی پیدا کنی ... چیزی که روش زحمت نکشش اصلا فایده نداره ...
من دارم یه شرکتی باز می کنم با کمک دوستان و کسانی که استخدام میکنم این جامعه مجازی رو منیج کنیم ...
من میدونم میخوام جا پای چه کسایی بزارم و میدونم چه زحمتی داره ...
البته برای داشتن هر سایت موفقی زمان زیاد و تلاش گسترده لازمه ... حالا میخواد این سایت یکسایت موزیک باشه یا نرم افزار یا حتی یه فروم مثل اینجا ....
منظور من از اینکه چقدرر هزینه داره از این بابت هستش چون کلا برای این پروزه برنامه نویسی جدایی میخوام ...
تا حدودی اون شرکتی که در این زمینه بهترین هست در ایران رو پیدا کردم ...
ولو اینکه مطمئنم اگه فکر نو و ایده جالب پشتش باشه حتما موفق میشه ...
راستی این رو هم اضافه کنم کلوب هم فروخته نشده ..این خبر تنها واسه بازار گرمی بوده که خوده مدیرای این سایت گفتن ...
من خودم شخصا به شرکت ایران سیستم و زیر مجموعه سایت cloob رفتم . واقعا مجموعه عظیم و قدرتمندی دارن ...
هزینه هاش برا شروع در حد هزینه سرور اختصاصی و یه اکیپ برا طراحی و گسترشش در آینده هستش ...!
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
البته اینم اضافه کنم که جامعه مجازی حتما باید مجوز داشته باشه و ...
مسلما این تشکلات از اول نبوده ...مثل فیس بوک که توسط یه دانشجو واسه برقراری رابطه دوستانش با هم بوده ....
اگه دوستان اطلاعی دارن لطفا دریغ نکنن ...
خوشحال میشم کسی نظری داره اطلاع بده ...
adrenalin
22-05-2010, 11:13
خوشحال میشم کسی نظری داره اطلاع بده ...
با یه سرور اختصاصی ترجیها vps با پهنای باند مناسب میشه سایتهای اجتماعی مثل فیس بوک زد
یا سایت های میکروبلاگ دهی مثل تویتر اسکریپت های رایگانی برای این کار هم وجود داره که می تونید برای خودتون کاستومایز کنید البته امکانات کلوپ رو نداره ولی تو ایران این جور سایتهای اجتماعی خیلی رشد نمی کنن بدلایل فرهنگی یا وجود سایتهای مشابه خارجی و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.