مشاهده نسخه کامل
: کارگاه تخصصی طراحی و تولید بازیهای رایانهای در آمل(زمان30اردیبهشت)
AMIR REZAs
19-05-2010, 11:56
سلام به شمالی ها:31:
کارگاه تخصصی طراحی و تولید بازیهای رایانهای با همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای و انجمن کامپیوتر دانشگاه شمال، 30 اردیبهشت ماه در شهر آمل برگزار میشود.
به گزارش معاونت ارتباطات و بینالملل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این کارگاه که به همت انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه شمال و همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار میشود، دانشجویان ضمن آشنایی با اصول اولیه بازیسازی با روند مدیریت پروژههای ساخت بازی آشنا خواهند شد.
در این کارگاه یک روزه مهندس حسن مهدی اصل و مرتضی رضایی از بازیسازان کشورمان، گرافیک بازی، کار با موتورهای بازیسازی و مسایل فنی و طراحی بازی را مورد بررسی قرار خواهند داد.
این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان و افزایش توان علمی و بومی با بازیسازی برگزار میشود.
لازم به یادآوری است اسفند ماه سال گذشته بنیاد ملی بازیهای رایانهای با همکاری دانشگاه صنعتی شریف اولین همایش بازیسازی را برگزار کرد که با استقبال بازیسازان و دانشجویان روبرو شد.
کارگاه تخصصی طراحی و تولید بازیهای رایانه ای راس ساعت 8:30 الی 19 در سالن همایش دانشگاه شمال برگزار میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- برگزاری کارگاه تخصصی طراحی و تولید بازیهای رایانهای
منبع خبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ای ول این دانشگاه سابق من بود خیلی دانشگاه باحالیه.
حیف که نیستم که برم.
ويرايش:
ظاهرا براي شركت بايد از قبل ثبت نام به عمل مي اورديم و مهلت ثبت نام هم 27 ام تمام شده است
parvizamd
19-05-2010, 15:32
امیرجان بهتره یک تاپیک اخبار بازی سازی بزاری خیلی خوب میشه که اخبار بازی سازی در یک تاپیک قرار بگیره
با تشکر
NINJA0098
19-05-2010, 15:52
سلام.
ای ول این دانشگاه سابق من بود خیلی دانشگاه باحالیه.
حیف که نیستم که برم.
آدرس بده من برم
بالاخره اين استان مارو هم استان حساب كردن. ايول:27::8:
بالاخره اين استان مارو هم استان حساب كردن. ايول
آخ گفتی:40:
آدرس بده من برم
آدرسش
نرو بابا امروز فهميدم بايد از قبل ثبت نام مي كرديم.
مازندران
آمل , جاده هراز, ابتدای جاده فرعی که به سمت امامزاده عبدالله می ره (به طرف بالای کوه)
اینم مثل این که سایت کارگاه تخصصی تو مازندران
اینم دو تا عکس از دانشگاه شماله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](75).jpg
NINJA0098
21-05-2010, 14:30
سلام.
ويرايش:
ظاهرا براي شركت بايد از قبل ثبت نام به عمل مي اورديم و مهلت ثبت نام هم 27 ام تمام شده است
ایکاش زودتر میگفتی .رفتم ***شدم برگشتم این همه راهو رفتیم و کلی ***خوردیمو برگشتیم .
من نمی فهمم حالا اگه مارو راه میدادن جای بقیه تنگ میشد ؟:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr:
ایکاش زودتر میگفتی .رفتم ***شدم برگشتم این همه راهو رفتیم و کلی ***خوردیمو برگشتیم .
من نمی فهمم حالا اگه مارو راه میدادن جای بقیه تنگ میشد ؟ :g rrr::grr r:
سلام.
من از سه شنبه تا جمعه اینجا نبودم پنج شنبه (30 ام)صبح داشتم حسرت می خوردم که چرا نیستم گفتم برم تو این سایت کارگاه تخصصی که بالا گفتم ببینم چه خبره دیدم که نوشته مهلت ثبت نام تمام شده همون موقع هم اینجا نوشتم.......
وگرنه اگه بودم, 100 درصد منم مثل شما ............. می شدم.
Prince_ of _Persia
21-05-2010, 21:40
سلام.
من از سه شنبه تا جمعه اینجا نبودم پنج شنبه (30 ام)صبح داشتم حسرت می خوردم که چرا نیستم گفتم برم تو این سایت کارگاه تخصصی که بالا گفتم ببینم چه خبره دیدم که نوشته مهلت ثبت نام تمام شده همون موقع هم اینجا نوشتم.......
وگرنه اگه بودم, 100 درصد منم مثل شما ............. می شدم.
عجب جالبه ! پس بازیسازهایی که شرکت کردند کیا بودند؟؟ . نکنه برای بچه های نرم افزار دانشگاشون فقط برگزار کردند.
یاد سمینار طراحی بازی گرشاسب تو دانشگاه امیر کبیر می یافتم که یکی بپرسید انجین یعنی چی ؟:18:
چرا برای کسایی که چیزی از بازی سازی ( در بعضی موارد حتی برنامه نویسی) سر در نمیارن اینفدر سمینار می زارن؟؟!!!
کسی هم نیست یک گزارش بده ببینم چه خبر بوده.
parvizamd
21-05-2010, 21:52
واقعا آبرو ریزی یکی بیاد تو سیمینار بازی سازی یک دفعه بگه :ببخشید engine چیه ؟ uv-mapping چیه ؟ سیستم مدیریت صحنه چیه؟ آخه اینم شد سینمار واقعا شلک :18::18:براش لازمه
Prince_ of _Persia
21-05-2010, 23:44
واقعا آبرو ریزی یکی بیاد تو سیمینار بازی سازی یک دفعه بگه :ببخشید engine چیه ؟ uv-mapping چیه ؟ سیستم مدیریت صحنه چیه؟ آخه اینم شد سینمار واقعا شلک
اونم تو دانشگاه صنعتی امیرکبیر(دومین دانشگاه صنعتی مهم ایران) و با دانشجویان نرم افزار فکرش رو بکن.
من خودم بعد اینکه این سوالو شنیدم تا 5 دقیقه هنگ کردم.
تازه بیشتر سوالها هم در زمینه art ، موسیقی و فرهنگ ایرانی و ... و سوالهای تخصصی خیلی کم بود.
احسان خان هم اونجا بود ولی شانس اورد نیومد تو جلسه و گرنه تا یه هفته دپرس می شد.
ehsan_wwe
22-05-2010, 01:24
اي بابا يادتون رفته
اينجا ايرانه
كار دست كار دون نيست
تو دانشگاه
استادا (خيلي كم سواد تر از دانشجو هان ) فكر ميكني چيزي از بازي سازي ميدونن و ...
دانشجو هاي كه از استاد سطح سوادشون بيشتر باشه حذف ميشن و ...
احسان خان هم اونجا بود ولی شانس اورد نیومد تو جلسه و گرنه تا یه هفته دپرس می شد.
افتخاري بود كه شمارو زيارت كردم :40:
parvizamd
22-05-2010, 05:31
یک دفعه بازی ام نشون استاد دادم استاد با چی آماده درست کردی ؟(مگه FPS CREATORهسته) . بعضی شون فکر می کنن من رفتم با DIRECTX درگیر شدم برای بازی!!!:27:مشتی آدم ... رفتن تو دانشگاه :27:
Prince_ of _Persia
22-05-2010, 09:14
اي بابا يادتون رفته
اينجا ايرانه
كار دست كار دون نيست
تو دانشگاه
استادا (خيلي كم سواد تر از دانشجو هان ) فكر ميكني چيزي از بازي سازي ميدونن و ...
دانشجو هاي كه از استاد سطح سوادشون بيشتر باشه حذف ميشن و ...
نقل قول:احسان خان هم اونجا بود ولی شانس اورد نیومد تو جلسه و گرنه تا یه هفته دپرس می شد.
افتخاري بود كه شمارو زيارت كردم
مخلصیم. خوشحال شدم دیدمت عزیز.به قول خارجی ها the honor is mine
واقعا این استادا معلما بعضی وقتا....... معلم کامپیوتر ما اسمش اسدنژاده داشت ویژوال بیسیک درس می داد بعد گفته بود یه برنامه بنویسید که دوتا کامند باتن داشته باشه یکی سایز متن تکس باکس رو زیاد تر کنه یکی کمتر. واسه افزایش سایز گفته بود:
:18: text1.font +2
حالا من هی گفتم باید بنویسی fontsize بعدش هم باید به کل مقدار فونت سایز اضافه کنی گوش نمی داد گفت حرف نباشه برو بیرون. من از دوران دانشجوییم وی بی کار کردم بعد تو یه علف بچه اومدی به من یاد میدی. بعد رفتیم سایت هم ضایع شد. تازه مدرسه ی سمپاد هم درس میده.:18:
NINJA0098
22-05-2010, 10:19
ولی معلم رایانه ی ما اصلا این چیزا حالیش نبود .
20 تومن از هر نفر اول سال گرفت دو ترمو با معدل بیست قبول شدیم. در طول سال فقط دوبار رفتیم سرکلاس یه بار اول سال و یه بار آخرای سال برای گرفتن سوالا
AMIR REZAs
22-05-2010, 10:38
تا اونجایی که من میدونم بیشتر مردم ایران( خارج رو نمیدونم) از کامپیوتر سر در نمیارن و بیشتر اونایی که سر در میارن و برنامه نویسی بلدن از بازی سازی سر در نمیارن:27:
تا اونجایی که من میدونم بیشتر مردم ایران( خارج رو نمیدونم) از کامپیوتر سر در نمیارن و بیشتر اونایی که سر در میارن و برنامه نویسی بلدن از بازی سازی سر در نمیارن:27:
دقیقا و یک باور بدی:41: وجود داره بین اکثر والدین که کامپیوتر چیزه بدیه، چه بازی چه بازی سازی
parvizamd
22-05-2010, 14:16
راستی کیان جان شما دانشجویی؟ خوب البته دوستان فکر نمی کنید یکم بحث انحراف داشت:27: بی خیال ولی دلیل نمیشه هرکی استاد دانشگاه هست مخ باشه .یکی از اونها یکی بهش گفت آقا اگه کامپیوترمون ویروس گرفت چیکار کنیم؟اون گفت:سریع کامپیوترو از برق بکش بیرون!!!!! :18:(ریسارت نه) به این میگن هوش مطلق.شاید فکر کنید دارم دورغ می گم ولی حقیقت داره
NINJA0098
22-05-2010, 16:49
خوب البته دوستان فکر نمی کنید یکم بحث انحراف داشت:27:
انحراف چرا این بحث خبر تموم شد ما روهم راه ندادن رفت پی کارش بزار بچه ها یه خرده در دل کنن دلشون سبک شه.:37:
راستی کیان جان شما دانشجویی؟
نه من دانشجو نیستم ولی معلم کامپیتر داریم مگه چیه؟ بهمون برنامه نویسی یاد میده البته بیشتر مواقع می برتمون سایت ماهم میریم تو کار دانلود و عکس س...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.