ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیس خالی تا 460 تومان

cheetoz_motori
19-05-2010, 10:01
با سلام خدمت دوستان این بخش
قصد خرید 1 سیستم برای انجام کار خانگی و بازی را دارم ولی ممکن هست بیشتر هم کار بگیرم ازش ولی نه مثلاً کارهای گرافیکی بالا با رندر بالا.
خودم 1 چیزایی پرسوجوکردم میگم شما زحمت مشکل زدایی در آینده یا تائید آنها رو بکشید:
برای CPU اینتل CORE i3 مدنظرم هست ولی قبل اش برای پایین آوردن هزینه می خواستم اینتل 7500 بگیرم که گویا ازدور خارج شده حالا شما هم نظر بدید.
برای مادربورد خودم به شخصه با Giga خیلی حال میکنم و H55M-USB3 رو دیدم همه چیز تمومه ولی مادربود اینتل هم دیدم مدل DH55HC قیمت خیلی خوبی داره ولی می خواهم بدونم برای کم کردن هزینه به صرفه هست یا نه؟
رم هم 2 گیگ برام کافیه فقط شما قیمت اش رو بگید 1 مارک خوب با بهترین هزینه نه گرون نه ارزون با جنس بد.
کارت گرافیک هم می خواهم 1گیگ باشه یکی 4670 رو با 90 تومن پیشنهاد داده شما گزینه بهتری سراغ دارید؟
هارد هم 500 گیگ می خواهم فقط چه مارکیش بهتره؟
همینطور در مورد DVD WRITER قبلاً با LG کار کردم خیلی عالی بود ولی گویا الان در بازار زیاد نیست شما چی پیشنهاد می کنید؟
1 پاور و 1 کیس می مونه که کیس که همیشه سلیقه ای هست ولی در مورد پاور که فکر کنم 380 باید بردارم بنظر شما مدل GREEN با مدل هایی که قیمت هاش خیلی 10-12 تومن پایین تر هست می صرفه از اون ارزون ها بردارم؟
درضمن 1 سوال هم داشتم در مورد عوض کردن این سیستم به AMD چون فکر کنم با AMD خیلی قیمت بیاد پایین ولی بحثی که هست همیشه از زمانی که ما با کامپیوتر سروکار پیدا کردیم اینتل رو 1 چیز دیگه می دونستند و ما رو از AMD ترسوندن حالا من بحث تخصوصی اش رو نمی دونم خودم هم هر چی سیستم جمع کردم اینتل بوده ولی حقیقت نمی دونم آیا واقعاً باید از AMD ترسید یا نه!!
قبلاً از پیشنهاد های شما ممنون هستم.
:46:

Ultra_Black
19-05-2010, 10:17
سلام

برای CPU اینتل CORE i3 مدنظرم هست ولی قبل اش برای پایین آوردن هزینه می خواستم اینتل 7500 بگیرم که گویا ازدور خارج شده حالا شما هم نظر بدید.
چرا از AMD و چهار هسته ای نمی گیرید؟
اینظوری خیلی به نفعتون هست!

برای مادربورد خودم به شخصه با Giga خیلی حال میکنم و H55M-USB3 رو دیدم همه چیز تمومه ولی مادربود اینتل هم دیدم مدل DH55HC قیمت خیلی خوبی داره ولی می خواهم بدونم برای کم کردن هزینه به صرفه هست یا نه؟

گیگا خیلی بهتره و توصیه میشه
هزینه هم زیاد فرقی ندارند

رم هم 2 گیگ برام کافیه فقط شما قیمت اش رو بگید 1 مارک خوب با بهترین هزینه نه گرون نه ارزون با جنس بد.
SuperTalent 2Gb 1333 CL8 حدود 55 تومن

کارت گرافیک هم می خواهم 1گیگ باشه یکی 4670 رو با 90 تومن پیشنهاد داده شما گزینه بهتری سراغ دارید؟
اگه گیمر حرفه ای هستید 4670 به هیچ عنوان جوابگو نخواهد بود
ولی اگر هر از گاهی با رزولوشن و تنظیمات پایین بازی کنید 1-2 سالی جوابگو خواهد بود

هارد هم 500 گیگ می خواهم فقط چه مارکیش بهتره؟
به ترتیب اولویت:
Samsung SpinPoint F3
Seagate 7200.12
Western Digital Caviar Black

همینطور در مورد DVD WRITER قبلاً با LG کار کردم خیلی عالی بود ولی گویا الان در بازار زیاد نیست شما چی پیشنهاد می کنید؟
بهترین رایتر حال حاضر بازار HP 1270i با قیمت 34 تومن هست
Liteon 24X با قیمت 27 تومن هم خوبه و بد نیست

1 پاور و 1 کیس می مونه که کیس که همیشه سلیقه ای هست ولی در مورد پاور که فکر کنم 380 باید بردارم بنظر شما مدل GREEN با مدل هایی که قیمت هاش خیلی 10-12 تومن پایین تر هست می صرفه از اون ارزون ها بردارم؟
380 وات که خیلی کمه (هم فعلا و هم برای آینده)
توصیه می کنم حداقل بالای 500 وات بگیرید تا دستتون برای ارتقا در آینده هم باز باشه
برای کیس هم بهترین گزینه از لحاظ قیمت به کارایی Green Magnum 2 به قیمت 37 تومن هست

sasan816
20-05-2010, 10:31
قصد خرید 1 سیستم برای انجام کار خانگی و بازی را دارم ولی ممکن هست بیشتر هم کار بگیرم ازش ولی نه مثلاً کارهای گرافیکی بالا با رندر بالا.بودجتون برای این کار مقداری کمه

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

اگه گیمر حرفه ای هستید 4670 به هیچ عنوان جوابگو نخواهد بود
ولی اگر هر از گاهی با رزولوشن و تنظیمات پایین بازی کنید 1-2 سالی جوابگو خواهد بودبه جای 4670 میتونن دنبال یک 3850 بگردند احتمالا در بازار پیدا میکنند و همه ی بازیهارو میتونند در بیشترین تنظیمات در رزولیشن 1440*900 بازی کنند