ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت ۲ مگابیت از طریق لامپ های LED

mahdishata
19-05-2010, 09:52
آبا می توانستید تصورش را بکنید که ممکن است در آینده لامپ های خانه تان، علاوه بر روشنایی کار تامین اینترنت بی سیم را هم انجام دهند؟ این کاری است که محققان چینی موفق به اجرای آن شده اند. ‏

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنها با استفاده از لامپ های LED توانسته اند اطلاعات را از یک لامپ تعبیه شده در سقف با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه به لپ تاپ ارسال کنند. با این کار حالا لامپ های LED می توانند هم کار نوردهی را انجام بدهند هم کار انتقال اطلاعات بی سیم را انجام دهند. این روزها قیمت لامپ های LED به سرعت در حال کاهش است و در آینده نزدیک شاهد جایگزین شدن آنها به جای لامپ های کم مصرف فعلی خواهیم بود. بنابراین باید به زودی منتظر فراگیر شدن آنها باشیم. و اگر امکان انتقال اطلاعات توسط آنها هم توسعه پیدا کند این یک مشخصه فوق العاده برای آنها خواهد بود. ‏

شاید محدودیت در فاصله انتقال اطلاعات توسط لامپ های LED یک عامل منفی محسوب شود. اما چه کسی از داشتن یک روش مکمل برای انتقال اطلاعات در خانه آن هم توسط لامپ ها خوشش نمی آید؟ به خصوص اگر هزینه اضافه ای نداشته باشد. ‏

narenji.ir

Penryn
19-05-2010, 20:26
از طریق لامپ های LED
باید میگفت دیودLED.چون چیزی به اسم لامپ LED اشتباهه
Light Emmission Diode

satttanism
19-05-2010, 22:20
باید میگفت دیودLED.چون چیزی به اسم لامپ LED اشتباهه
Light Emmission Diode
همینطور که میبینید در تصویر هم ذکر شده LED Lighting که میشه لامپ های LED
که البته اینجا درست هم هست چون این LED ها قرار به عنوان لامپ استفاده بشن

Penryn
20-05-2010, 07:14
همینطور که میبینید در تصویر هم ذکر شده LED Lighting که میشه لامپ های LED
که البته اینجا درست هم هست چون این LED ها قرار به عنوان لامپ استفاده بشن
با سلام به شما.نه LED Lighting معنیش نمیشه لامپ LED.باید دیود نورانی یا دیود نورافشان معنی کنید.کلاً مقوله ی دیودها بعنوان قطعاتی نیمه رسانا Semi Condactors با لامپها زمین تا آسمان فرق میکند.دیودها یکسو کننده های جریانند و انواع مختلفی دارند ولی همگی قطعات ‌الکترونیکی هستند که ‌از به هم چسباندن دو نوع ماده نیمه رسانا n و p (هر دو از یک جنس ،سیلیسیم یا ژرمانیم) ساخته می‌شود و دارای دو قطب آند و کاتد هستند.ولی لامپها از هر نوعی که باشند صرفاً و صرفاً دارای فیلامان از جنس تنگستن و اختصاصاً برای تولید نورند.حتی ساز و کار تولید نور در دیودهای LED با لامپها بسیار بسیار متفاوت و اصلاً شباهتی به هم ندارد که در عکس آخر پایین میبینید.
کارکرد LEDها بعنوان Indicator ها یا جایگذاری آنها در یک مجموعه برای تولید نور نباید باعث شود ما آنها را با لامپ اشتباه بگیریم.البته به محاوره ی عامیانه که شاید آنها را لامپ خطاب کنند کاری نداریم
بگذارید چند تصویر گویای دیگر نیز قرار دهم تا منظورم را روشنتر کنم
انواع گوناگون دیودها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](en).svg/450px-LED%2C_5mm%2C_green_(en).svg.png

satttanism
21-05-2010, 11:49
دوست عزیز
من خودم رشتم الکترونیکه لازم نبود انقدر توضیح بدید
LED به تنهایی خودش به معنای دیود نورانی هست (Light-emitting diode)
ولی اینجا ذکر شده LED Lighting که پس با معنی کردن شما میشه دیود نورانی نور افشان!!!!!
در زبان انگلیسی هم وقتی میگن Turn on lights یعنی لامپ ها رو روشن کن نه نور ها رو روشن کن
شما کافیه یه سر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F%25D9%2584%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%25BE%2 3.D8.A7.D9.84.E2.80.8C.D8.A6.DB.8C.E2.80.8C.D8.AF. DB.8C) بزنید

وقتی از LED ها برای روشن کردن مکانی استفاده بشه پس میشه به عنوان لامپ حسابشون کرد

Penryn
21-05-2010, 12:05
دوست عزیز
من خودم رشتم الکترونیکه لازم نبود انقدر توضیح بدید
LED به تنهایی خودش به معنای دیود نورانی هست (Light-emitting diode)
ولی اینجا ذکر شده LED Lighting که پس با معنی کردن شما میشه دیود نورانی نور افشان!!!!!
در زبان انگلیسی هم وقتی میگن Turn on lights یعنی لامپ ها رو روشن کن نه نور ها رو روشن کن
شما کافیه یه سر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F%25D9%2584%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%25BE%2 3.D8.A7.D9.84.E2.80.8C.D8.A6.DB.8C.E2.80.8C.D8.AF. DB.8C) بزنید

وقتی از LED ها برای روشن کردن مکانی استفاده بشه پس میشه به عنوان لامپ حسابشون کرد
اونجا چیزی مخالف صحبتهای قبلی خودم نیافتم
ببینید

برای نورپردازی‌های عمومی خانگی، هزینه خرید سیستم نورپردازی ال‌ئی‌دی هنوز بسیار بیشتر از روش‌های رایج نورپردازی است.
نمیگه لامپ LED.میگه سیستم نورپردازیLED
و اینم تأییده ای دیگر بر عرایضم از همان صفحه:

کارکرد ال‌ئی‌دی در این رابطه به غلط مورد تفسیر قرار می‌گیرد

satttanism
21-05-2010, 12:24
اونجا چیزی مخالف صحبتهای قبلی خودم نیافتم
ببینید

نمیگه لامپ LED.میگه سیستم نورپردازیLED
و اینم تأییده ای دیگر بر عرایضم از همان صفحه:
شما کامل متن رو نخوندید

تغییرات دمایی محدود باعث می‌شود که مقدار توان برای یک لامپ ال‌ئی‌دی نسبت به یک لامپ رشته‌ای در همان سایز بیشتر باشد و باعث برتری نسبت به لامپ‌های رشته‌ای می‌شود.

در ضمن به آدرس صفحه هم دقت کنید و ببینید این مقاله در بخش لامپ ها نوشته شده

aic1394
21-05-2010, 20:42
من فکر می کنم Penryn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست میگه!

mehrtab
30-08-2012, 15:09
سلام. می خواستم بپرسم میزان >لومن< دیود های نورانی یا همون led رو از کجا باید گیر بیارم یا اگر خودتون می دونید بهم بگید.ممنون می شم اگه هر چه سریعتر بهم بگید چون من یه پروژه دارم که خیلی زود باید تحویل بدم................