ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب سون به جاي xp

Lover_Football
18-05-2010, 22:48
سلام دوستان

من سيستمم رو امروز جمع كردم و طرف واسم xp service pack3 رو ريخته ...

حالا من ميخوام اونو حذف كنم و سون به جاش بريزم ...

دي وي دي رم هم ندارم ...

آيا با فلش ميشه چنين كاري رو كرد ؟!

ممنون ميشم راهنماييم كنيد ... :10:

A.M.D.D.E.V.I.L
18-05-2010, 22:51
نه فکر نمي کنم که بشه
ولي DVD هاش که ارجينال نيست کرک شده هست فوقش 10 تومن هستش
برو بخر و نصبش کن
ولي مواظب باش که درايوي که توش چيز ميز مهم داري رو پاک نکني

gonbad city
18-05-2010, 22:58
یکی از ویژگی های بسیار جالب سون اینه که میتونی از یه دی وی دی سون ایمیج بگیری و البته از توی ویندوز اجراش کنی و توی یه پارتیشن نصبش کنی
پیشنهاد میکنم این راه بی خطر را امتحان کن من خودم اینطوری سون نصب میکنم سرعت نصبش هم خوبه

ebicross
19-05-2010, 00:22
بله شما میتونید از طریق فلش و کلا حافظه های قابل انتقال ویندوز نصب کنید.
برای این کار اول فایلهای داخل DVD رو به فلش انتقال بدین و بعد فلشتون رو از داخل ویندوز بوت کنید.
بعد سیستم رو ریست کنید و فلش بوت رو به عنوان Boot Device مشخص کنید.
البته به نظرم استفاده از DVD ویندوز واقعا راحت تره. در هر صورت اگر خواستید طریقه ی بوت کردن فلش رو براتون توضیح بدم.

¥ Ramin2 ¥
19-05-2010, 00:24
قبل از اینکه ویندوز سون بیاد تو اخبار بود که میشه ویندوز رو از فلش نصب کرد. ولی خودم امتحان نکردم.

ایمیج ویندوز سون داخل خود دیویدیش هست. کپیش کنید داخل فلش و کامپیوتر رو از روی فلش بالا بیارید ببینید شروع به نصب میکنه؟

ebicross
19-05-2010, 00:39
نه دوست عزیز اصلا این موضوع ربطی به ویندوز سون نداره و توی تمام ویندوزها و حتی لینوکس هم میشه از این طریق سیستم عامل نصب کرد.
ایمیج هم اگر داخل فلش باشه هیچ اتفاقی نمیافته. اول باید فلش رو بوتیبل کرد. تا بوتیبیل نباشه اصلا توی لیست Boot Deviceهای تنظیمات Setup نمایش داده نمیشه.
همچنین MotherBoard باید قابلیت بوت از USB رو داشته باشه.

xeNociDe
19-05-2010, 07:36
قبل از اینکه ویندوز سون بیاد تو اخبار بود که میشه ویندوز رو از فلش نصب کرد. ولی خودم امتحان نکردم.

ایمیج ویندوز سون داخل خود دیویدیش هست. کپیش کنید داخل فلش و کامپیوتر رو از روی فلش بالا بیارید ببینید شروع به نصب میکنه؟
لطفاً از ارسال اسپم خودداری کنید.قرار نیست هر کسی توی هرتاپیکی که کیف کرد نظر بده لطفاً کمی دقت کن.

KING iMAN
19-05-2010, 10:15
نه دوست عزیز اصلا این موضوع ربطی به ویندوز سون نداره و توی تمام ویندوزها و حتی لینوکس هم میشه از این طریق سیستم عامل نصب کرد.
ایمیج هم اگر داخل فلش باشه هیچ اتفاقی نمیافته. اول باید فلش رو بوتیبل کرد. تا بوتیبیل نباشه اصلا توی لیست Boot Deviceهای تنظیمات Setup نمایش داده نمیشه.
همچنین MotherBoard باید قابلیت بوت از USB رو داشته باشه.

سلام.
من DVD ویندوز 7 خریدم ولی متأسفانه علیرغم اینکه روش نوشته Bootable اما فایل بوتش خرابه و بوتیبل نیست.با روشی که خودتون یه جای دیگه از فروم آموزش دادین میخوام بوتیبلش کنم.تو روشی که گفتین در نهایت یه فایل ایمیج بوتیبل ایجاد میشه که باید رو DVD رایت بشه.مشکل اینه که من DVD Writer ندارم.اگه ممکنه روش بوتیبل کردم فلش مموری رو آموزش بده که اون فایل ایمیج رو بریزم رو فلشم و از طریق فلش نصب کنم.واقعاً ممنون میشم.

Lover_Football
19-05-2010, 10:48
با سلام مجدد ...

مادربورد من اينه : Asus P5KPL-AM SE

يه فلش 4 گيگم دارم (البته 3گيگ و 700 مگ جا داره) ...

ويندوز سون رو هم ميخوام از توي DVDهاي Lord بريزم روي فلش ...

هم چنين من از Setup اول ويندوز كه ميخواد بياد بالا و بوت و اينا چيزي سر در نميارم ...

اگر ممكنه آموزش نصب با فلش رو بذاريد ...

با تشكر ...

¥ Ramin2 ¥
19-05-2010, 11:22
لطفاً از ارسال اسپم خودداری کنید.قرار نیست هر کسی توی هرتاپیکی که کیف کرد نظر بده لطفاً کمی دقت کن.

اسپم چیه؟ نگاه کن پست من و بالایی تقریبا در یک زمان بوده.

mohsen_1363
19-05-2010, 12:12
سلام.
من DVD ویندوز 7 خریدم ولی متأسفانه علیرغم اینکه روش نوشته Bootable اما فایل بوتش خرابه و بوتیبل نیست.با روشی که خودتون یه جای دیگه از فروم آموزش دادین میخوام بوتیبلش کنم.تو روشی که گفتین در نهایت یه فایل ایمیج بوتیبل ایجاد میشه که باید رو DVD رایت بشه.مشکل اینه که من DVD Writer ندارم.اگه ممکنه روش بوتیبل کردم فلش مموری رو آموزش بده که اون فایل ایمیج رو بریزم رو فلشم و از طریق فلش نصب کنم.واقعاً ممنون میشم.

لینک اموزش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Lover_Football
20-05-2010, 18:27
یکی از ویژگی های بسیار جالب سون اینه که میتونی از یه دی وی دی سون ایمیج بگیری و البته از توی ویندوز اجراش کنی و توی یه پارتیشن نصبش کنی
پیشنهاد میکنم این راه بی خطر را امتحان کن من خودم اینطوری سون نصب میکنم سرعت نصبش هم خوبه

دوست عزيز ميتوني اين راه رو بيشتر توضيح بدي ؟!

از نصب با Usb كه چيزي نفهميدم !!!

gonbad city
21-05-2010, 00:49
دوست عزیز این مراحلو به ترتیب دنبال کن
1- ابتدا یه دی وی دی سون پیدا کن یا بخر یا قرض بگیر یا .... یا ..... یا ........ خلاصه دی وی دی دستت باشه
2- بعد با فلشت میری پیش یه دوست و آشنایی که دی وی رام داشته باشه و نرم افزار عزیز کلون رو نصب میکنی و از دی وی دی یه ایمیج میگیری میریزی توی فلش
3- سپس فلشتو میزنی به سیستم خودت و اون ایمیج رو کپی یا کات میکنی توی درایوی غیر از درایوی که میخوای توی سیستم عامل رو نصب کنی
4- اگر ویرتوال کلون نصب کردی که هیچ درغیر اینصورت نصبش کن و ایمیجتو باز کن مراحل نصب رو ادامه بده اگه سیستمت 32 بیته ایکس 86 و اگر 64 بیته اون یکی دیگه رو انتخاب کن در ضمن اولتیمیت یا پروفشنال بهترین گزینه های نصبن بعد درایوی که میخوای توش ویندوز نصب کنی بهش بده و ادامه بده خودش فایلهای نصب رو میریزه تو هارد و یه ری استارت میشه و بدون نیاز به ایمیج یا فلش یا هرچیز دیگه ای اطلاعات رو از روی هارد میخونه و کامل ویندوز رو نصب میکنه
امیدوارم توضیحاتم به دردت بخوره
موفق باشی

این لینکم توضیح مفصلش با استفاده از فلش مموریه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Lover_Football
23-05-2010, 23:20
با تشكر دوست عزيز ...

آخر هفته امتحانش ميكنم ببينم چي ميشه ...