مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای لپ تاپ های toshiba
serhossien
18-05-2010, 21:52
سلام //نظرتون در مورد لپ تاپ های toshiba چیه؟ و خواهشا دلیل نظرتون رو هم بگید. مخصوصا در مورد لپ تاپtoshiba L300 چیه. من اگهت بخوام یه لپ تاپ toshiba بخرم چه مدلش رو بخرم.// ممنون
کلا توشیبا مدل های خیلی خوبی داره اما از لحاظ رقابتی چیزی برای گفتن نداره.
و به دلیل این که این نوت بوک ها در بازار ایران عرضه و خدمات مناسبی هم ندارند ، خریدش شاید توجیح پذیر نباشه.
مثلا در محدوده قیمت 1200 اگر توشیبا نوت بوکی داشته باشه ، رقبای قدرتمند این شرکت در ایران ف مثل سونی و اچ پی و دل ، هم نوت بوک های مناسبی دارند و با توجه به شرایط توزیع ، توشیبا حرفی برای گفتن نخواهد داشت...
البته از لحاظ کیفیتی این نوت بوک ها بسیار عالی هستند.
serhossien
19-05-2010, 23:19
سلام دوست عزیز
در درجه اول از شما به خاطر این راهنمایتون تشکر می کنم، اما الان من اگه بخوام توشیبا بگیرم کدوم مدلش رو بگیرم که بعدا بشه ارتقاش داد (منظورم ram&cpu) است، یا اینکه Mainboard ش جوری باشه که چندتا ram یا چند تا cpuبخوره (Multi Processor) باشه.و نظرتون درباره مل توشیبا L300 چیه؟// با تشکر:20:
سی پی یو را که ارتقا نمیدن............... یعنی اصلا نمی صرفه.... در مورد رم هم اکثر لپتاپ ها دو اسلات برای رم دارند و تا 16 گیگ در نوت بوک های جدید پشتیبانی میشه.
کدام مدل از L300 مد نظر شماست ؟ این سری بسیار متنوع و محدوده قیمت وسیعی را شامل میشه ... اگر می تونید لطف کنید کانفیگ مد نظرتون را بیان کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.