ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند بودن به شدت یه سیستم گیگابایت usb3

vistaix
18-05-2010, 21:14
سلام
دوستان.
من توی 1 ماه اخیر 4 تا سیستم بستم برای دوست و آشنا.... همشون هم قیمت بالا و مدل بالا خواستن.

حالا مشکل اینه که هر 4 تا سیستم با مشخصات ماردبرد گیابایت USB3 ساپورت... رم 4 و هارد 1 ترا و کاردگرافیگ 1 گیگ..... به شدت کند هست..... یعنی یه سیستم 2.2 رو اگر بزار کنار این... هنوز بهتره از اون جدیده اس.

مثلا یه فایل 1 گیگی رو بزارم کپی بشه یا بالا اومدن ویندوز دقیقا برابری میکنه با این سیستم 2.2

کسی میدونه مشکل چیه یا راهنمایی بکنه؟

خیلی ممنون

amd>intel
18-05-2010, 21:18
پاور سيستمت چيه ؟

ess_1362
19-05-2010, 11:59
اگر در کپی کردن مشکل داره و یا نصب ویندوز زیاد طول میکشه مشکل شما از هارد هست و به احتمال زیاد شما از هاردهای WESTERN DIGITAL مدل GREEN استفاده می کنید که دقیقا همین ایراد را دارند

vistaix
19-05-2010, 12:17
cpu 9800
پاور رو 350 هزار تومن خریدم برای این سیستمم. Green هست

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

اگر در کپی کردن مشکل داره و یا نصب ویندوز زیاد طول میکشه مشکل شما از هارد هست و به احتمال زیاد شما از هاردهای WESTERN DIGITAL مدل GREEN استفاده می کنید که دقیقا همین ایراد را دارند
یکی از سیستم هام وسترن هست.
یکی دیگه هم هیتاچی......

هر 2 تا یعنی هر 4 تا سیستم همین مشکل رو دارند.

ess_1362
19-05-2010, 12:40
در مورد اون هاردهای هیتاچی نمی تونم نظر بدم چون آشنایی چندانی ندارم

اما در مورد سیستم هایی که هاردشون وسترن هست :

شما بررسی کنید ببینید که هاردها گرین یا بلو یا بلک هستند!!(GREEN , BLUE , BLACK)

اگر GREEN یا BLUE باشند این مشکل کند بودن با توجه به ماهیت هاردها طبیعی هست

ولی اگر هارد ها از دسته BLACK هستند باید ایراد را در جای دیگه بررسی کرد

vistaix
20-05-2010, 11:28
ممنون
نه green هستند.
--------------------------------------------
یعنی این نوع مدل با usb3 مشکل دارند !؟
--------------------------------------
چون سیستم خودم خونه Asus هست و هارد وسترن green مشکلی نداشت.....یعنی نداره....

mohsenfhm
20-05-2010, 12:07
هیتاچی هم من دارم . ولی باهاش مشکلی ندارم

ess_1362
20-05-2010, 12:11
مشکل کند بودن سیستم از هارد GREEN هست و به ماهیت این هاردها بر می گرده و کاری هم نمیشه براش انجام داد مگر اینکه یک هارد دیگه برای سیستم عامل در نظر گرفت و از هارد وسترن GREEN بعنوان آرشیو استفاده کرد

alirezak4
20-05-2010, 13:37
دوست عزیز نیاز به بررسی های زیاد داره.نمیشه همینطوری بیان کرد که ایراد از هارد یا قطعات دیگر هست.چند تا تست براتون مینوسیسم.
(ابتدا یک سوال.؟هارتون به صورت یکپارچه 1 ترابایت است یا بصورت رید بستید.؟اگه یک پارچه باشه به احتمال زیاد از همین.اما اگه رید بسته باشید باید در جای دیگه دنبال این مشکل باشید دوما:رم ها رو به صورت دوال چنل بستید؟)
1- در صورت امکان یکی از سیستم ها رو به طور کامل فرمت کنید و دوباره ویندوز xp برزید.
تست کپی رو از سی دی به هارد و از یک درایو به درایو دیگر انجام دهید.زمان رو یاد داشت کنید.
2- دوباره فرمت کنید و اینبار 7 رو نصب کنید مراحل رو تکرار کنید.اگه به نتایج متفاوت برخوردید که قسمتی از مشکل حل خواهد شد.اما اگه نتایج مشابه بودن قطعا مشکل سخت افزاری دارید.

vistaix
21-05-2010, 08:41
ممنون از دوستان.
این موارد بالا رو هم انجام دادم.
تقریبا دارم میرسم به این نتیجه که مشکل احتمالا باید از هارد باشه.

vistaix
28-05-2010, 18:18
از هارد بود متاسفانه.
یه هارد 1 ترا سامسونگ زدم همه چیز حل شد.

حالم بهم میخوره از این هاردهای وسترن.

اصلا نخرید.... که مفتش هم گرونه.........