ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Program Files در ویندوز7؟

KING iMAN
18-05-2010, 20:47
سلام.
تصویر زیر رو ببینین!!
آیا پوشه ی نصب نرم افزارها توی ویندوز 7 باید به این نام باشه؟حس میکنم یه جای کار می لنگه و اسمش باید Program Data یا یه همچین چیزی باشه اگه اشتباه نکنم.فقط یادمه دفعه ی قبل که نصب کردم اسمش Program Files نبود.دلیلش چیه؟آیا ممکنه این باعث درست عمل نکردن برخی نرم افزارهام بشه؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم؟(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen_1363
18-05-2010, 21:12
نه درسته هر دوتاش هست
مال منم همینه
پروگرام دیتا هیدنه
هیدنا رو ظاهر کنی میاد

ebrahimjan
19-05-2010, 06:50
سلام.
تصویر زیر رو ببینین!!
آیا پوشه ی نصب نرم افزارها توی ویندوز 7 باید به این نام باشه؟حس میکنم یه جای کار می لنگه و اسمش باید Program Data یا یه همچین چیزی باشه اگه اشتباه نکنم.فقط یادمه دفعه ی قبل که نصب کردم اسمش Program Files نبود.دلیلش چیه؟آیا ممکنه این باعث درست عمل نکردن برخی نرم افزارهام بشه؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم؟(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پوشه Program Data به صورت پیش فرض در ویندوز مخفی هست

KING iMAN
19-05-2010, 10:19
ممنون از دوستان عزیزم.بالاخره حساسیتهای مهاجرت از ویندوز XP به 7 هستش دیگه.بازم ممنون.