ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل حاد و فوری در پریمیر

amirqom
18-05-2010, 20:38
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده با برنامه premier pro 2 کار می کنم .همانطور که می دانید برای گرفتن لرزش های فایل خروجی از گزینه فلیکر ریمور(راست کیک روی کلیپ: فیلد آپشن:فلیکر ریمور) استفاده می کنند. پروژه ای که روی آن کار می کنم از کلیپ های زیادی تشکیل شده است بنابراین فرصت این نیست که بخواهم به تک تک کلیپ ها فلیکر ریمور بدهم. می خواهم بدانم که راهی هست که بتوان لرزش های تصویر را گرفت یا اینکه بتوانم به صورت گروهی و یکجا به همه کلیپ فلیکر ریمور بدهم.
با تشکر

aruoma
19-05-2010, 00:14
سلام خدمت دوستان عزیز خانم ها و آقابون
آیا ممکنه کسی کمکی کنه و یه افکت زیبا برای شمارش معکوس اول فیلم برام بذاره مرسی:46:

M Like Mother
19-05-2010, 02:56
با درگ کردن ماوس همه کلیپها تو انتخاب کن بعد کلیک راست و مراحل بعدی

mortezaon
19-05-2010, 03:52
يا ميتوني همه رو انتخاب كني بعد راست كليك بعدش همه رو باهم گروپ كني

amirqom
20-05-2010, 15:04
با تشکر
با سلکت کردن و یا گروپ کردن گزینه مورد نظر غیر فعال میشه و جواب نمیده. لطفا راحل دیگه ای لطف بفرمایید.

Mr Andersson
20-05-2010, 23:30
درود;

میتونی از گزینه ی paste attributes (کلیک راست و کپی از یک نمونه و کلیک راست بر روی یک گروپ و paste attributes استفاده کنی) البته یه بدی هم داره که اینه اگه تنظیمات موشن رو اگه تغییر داده باشی به حالت اون کلیپ نمونه در میاره, یا اینکه شما فایل رو خروجی بگیری و بعد این گزینه رو اعمال کنی..

برای گرفتن لرزش های فایل خروجی از گزینه فلیکر ریمور استفاده می کنند.
دوست عزیز این گزینه باعث افت کیفیت فیلم هم میشه و استفادش به تعداد زیاد توصیه نمیشه توضیح بدید منظورتون از لرزش چیه و فایلهاتون چه نوع فایلهایی هستند؟

.......

amirqom
31-05-2010, 19:30
درود;

میتونی از گزینه ی paste attributes (کلیک راست و کپی از یک نمونه و کلیک راست بر روی یک گروپ و paste attributes استفاده کنی) البته یه بدی هم داره که اینه اگه تنظیمات موشن رو اگه تغییر داده باشی به حالت اون کلیپ نمونه در میاره, یا اینکه شما فایل رو خروجی بگیری و بعد این گزینه رو اعمال کنی..

دوست عزیز این گزینه باعث افت کیفیت فیلم هم میشه و استفادش به تعداد زیاد توصیه نمیشه توضیح بدید منظورتون از لرزش چیه و فایلهاتون چه نوع فایلهایی هستند؟

.......

با تشکر از شما آقای اندرسون تمام کسانی
چیزی که در مورد افکت تصویر گفتید درست است.ولی چاره ای نیست باید از این گزینه استفاده کنم.پروژه تشکیل شده از متن های که به صورت png درآمده و در پریمیر از آنها استفاده می کنم. آیا راهی برای گرفتن این لرزش ها وجود دارد.مثلا اینکه ابتدا یک خروجی avi بگیریم و سپس روی آن فایل خروجی فلیکر ریمور بدهیم تا لرزش های آن گرفته شود. یا اگر راه دیگری برای گرفتن لرزش های خروجی دارید ممنون میشم که مرا راهنمایی کنید.
راهی را که گفته بودید امتحان کردم و جواب نداد. لطفا کمی بیشتر توضیح دهید.
در ضمن از اینکه نمی توانیم زود به زود پاسخ معذرت می خواهم.
با تشکر

Mr Andersson
02-06-2010, 01:48
درود;

در پریمیر فعال بودن پنجره ها خیلی مهمه و اگر شما پنجره تایم لاین رو فعال نکرده باشین خیلی از گزینه ها خاموش میموند این راهی رو که عرض کردم خدمتتون 100 در 100 جواب میده و فقط کافیه در مرحله آخر رو پنجره تایم لاین کلیک کنید تا فعال بشه و سپس از این گزینه در منوی برنامه استفاده کنید.. در مورد لرزش و علت لرزش هم بیشتر توضیح بدید و در صورت امکان یه نمونه آپلود کنید.

متشکر...

.: V I L S O N :.
17-07-2010, 09:12
group كن بعد