ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد استارت کار

arvinivra
18-05-2010, 15:49
سلام به همه ، من برای طراحی اشیا چون قبلا 2 بعدی کار میکردم به وسیله line یا nurbs قاعدشو رسم میکنم بعد extrude میکنم این نوع طراحی مشکلی در سطح حرفه ای برام پیش میاره ؟
به نظر شما اگه مثلا یه موس کامپیوتر درست کنم از چی استفاده کنم باکس مدلینگ یا همون کار خودم یا چیزه دیگه ای ؟

pezhmax
18-05-2010, 16:36
با هرچی حال میکنی کار کن. فقط بعضی تکنیکها تو ساختن بعضی اشیا سریعتر به جواب می رسوننت. مثلا ساختن اشیای غیر اورگانیک با polyModeling سریعتره. ولی در کل به خود مدل ساز ربط داره.

N O V A L I S
18-05-2010, 17:02
خوب من خودم مدلینگم خیلی میلنگه و خیلی جای کار دارم.. اما دوستان مدلساز حرفه ای اینجا زیاد هستن..
یه کتاب بهت پیشنهاد می کنم که کتاب خیلی خوبیه.. پارسال همین موقع ها یه کم جلوتر شروع کردم به خوندنش و نصف بیشترش رو خوندم.. اتفاقا یه نمونه مدلینگ موس هم داشت که به روش Patch-Modeling ساخته بود. (روش های مدلینگ با مکس رو به : Spline-modeling , Patch-Modeling , box-Modeling , Poly-modeling تقسیم کرده بود.) اخر کتاب هم در مورد پلاگین ها و برنامه های دیگه ی مدلسازی مثل ZBrush توصیح داده بود.. اول کتاب یه جمله ی جالبی داشت که : یک بخش حیاتی برای اینکه یه مدلر خوب باشید توانائی حل مسئله است.
به عنوان مقدمه ای برای مدلسازی کتاب خیلی خوبیه.. ولی می دونی که بعدش باید فقط نشست و مدل ساخت...

موفق باشی..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3dmap
07-06-2010, 13:57
مهارت مدلسازس فقط با تمرين و ممارست بدست مياد آموزش خوب هم بي تاثير نيست!