ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال اسپیکر 5.1 به لپ تاپ

behnammazi
18-05-2010, 15:44
سلام.
من یک اسپیکر 5.1 دارم. میخوام ببینم آیا راهی یا وسیله ای هست که بتونیم اسپیکرم رو به لپ تاپم وصل کنم و صدای 5.1 رو هم داشته باشم؟

pooriya_hp
18-05-2010, 18:15
بله اون فیش (( که اصولا سبز هست)) رو به کارت صدای لپ تاپتون (( همون جا فیش سبز)) وصل کنید

parisa6628
18-05-2010, 18:28
سلام...

من یه مدل اسپیکر دیدم می خوام برای لبتابم بخرم !! این شکلیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا با توجه به اینکه خیلی کوچیکه !! آیا قدرت پخش صداش خوبه ؟ یعنی در حد پخش صدای اسپیکر pc هستش ؟ یا نزدیک به اون هست ؟

مرسی

behnammazi
18-05-2010, 19:22
بله اون فیش (( که اصولا سبز هست)) رو به کارت صدای لپ تاپتون (( همون جا فیش سبز)) وصل کنید

ممنون ولی منظورم به این شکل نیست . راهی میخوام که صدای 5.1 رو داشته باشم. یعنی مثلا اگر صدایی از پشت سر بیاد اسپیکرهای عقبی کار میکنند ولی وقتی که فیش سبز رو وصل میکنم همه با هم کار میکنند و صداش مثل وقتی که به pc وصل میشه نیست.

pooriya_hp
18-05-2010, 20:02
سلام...

حالا با توجه به اینکه خیلی کوچیکه !! آیا قدرت پخش صداش خوبه ؟ یعنی در حد پخش صدای اسپیکر pc هستش ؟ یا نزدیک به اون هست ؟

مرسی
ظاهرا که اسپیکر خوبی هست
چه مارکی هست؟
اسپیکرهای دسکتاپ انواع و اقسام داره،بستگی داره چه نوعی بخواهی؟
به نظر من از برندهای مثل: microlab و Altec Lansing غافل نشید
بازهم سوالی بود درخدمت هستم

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

سلام...

مرسی
ظاهرا که اسپیکر خوبی هست
چه مارکی هست؟
اسپیکرهای دسکتاپ انواع و اقسام داره،بستگی داره چه نوعی بخواهی؟
به نظر من از برندهای مثل: microlab و Altec Lansing غافل نشید

behnammazi
20-05-2010, 11:34
ممنون ولی منظورم به این شکل نیست . راهی میخوام که صدای 5.1 رو داشته باشم. یعنی مثلا اگر صدایی از پشت سر بیاد اسپیکرهای عقبی کار میکنند ولی وقتی که فیش سبز رو وصل میکنم همه با هم کار میکنند و صداش مثل وقتی که به pc وصل میشه نیست.

کسی نیست جواب منو بده؟

SAEEDSAMSUNG
19-06-2010, 17:40
منم مشکلم همینه. تو مشخصات لب تاپم نوشته 5.1 ساپورت میکنه ولی فقط یه خروجی داره. فکر کنم با نرم افزار خاصی بشه صدا رو تقسیم کرد

behnammazi
22-06-2010, 21:04
منم مشکلم همینه. تو مشخصات لب تاپم نوشته 5.1 ساپورت میکنه ولی فقط یه خروجی داره. فکر کنم با نرم افزار خاصی بشه صدا رو تقسیم کرد

اگر فهمیدی به منم خبر بده.